ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

לפי אחד הדברים שראיתי, יש סעיף שחרור של 3.5 מיליון אז למה שניתן עוד תוספות? מצד שני, זה אנחנו.

הבעלים שלנו אולי כן שואפים גבוה יותר (לא משוכנע, באמת שלא) אבל הם לא מבינים כלום בכדורגל. אני עם אורי, לדעתי הצוות המקצועי שלנו באמת ובתמים חושב שהשחקנים האלה הם אלה שייקחו אותנו רחוק. רכישה כמו של גומז מתקבלת בהבנה אצלי אם חושבים שהוא פוטנציאל גדול וזה מחיר נמוך יחסית. הבעיה היא עם השחקנים המבוססים שבאים במטרה לתרום כאן ועכשיו.

מה גם שמבחינתי שחקני הגנה אנגלים זה בסדר גמור, הבעיה עם שחקנים בריטיים (לרוב) היא בעמדות קדמיות יותר.

אז מתברר שלינדרס אכן יצטרף לצוות של רודג'רס בקבוצה הראשונה.

ג'ויס אומר שאנחנו מתעניינים בפירמינו ושבוע הבא נחליט אם אנחנו גם ננסה לעשות עם זה משהו.

אני אומר שיקחו את הזמן, שום דבר לא בוער. בואו ניתן לקבוצות אחרות גם הזדמנות להחתים אותו. זה גם מעודד שעוד לא סגורים במועדון איזה שחקנים אנחנו רוצים ואנחנו שומרים על כל האופציות פתוחות...

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/15
    Ori8 אוהב/ת את זה.
  2. StevenGerrard Member

אחד מהבעיות כשיש הרבה אנשים שדעתם נספרת ולא מגיעים להסכמה. דמוקרטיה יכול להיות דבר מתסכל מאוד אם היא מורכבת מאנשים לא נכונים / יותר מדיי אנשים.

Liverpool-Forever ו-Ori8 אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

בגדול אני מסכים, אבל אצלנו עושה רושם שההחלטה (כמעט) תמיד לא נכונה אז אני מגיע למסקנה שאנשים שם חסרי מושג (כמו בכל מקום, כשיש דמוקרטיה ועדיין מתנהלים כמו תחת - רוב האשים טיפשים).

4. StevenGerrard Member

Nathaniel Clyne ‏@Nathaniel_Clyne
    Everyone vote for my England teammate & top man @jhenderson to be on the cover of #FIFA16 http://fifa16cover.co.uk

https://pbs.twimg.com/media/CH3lVAVVEAA_ZeX.Xxx

אולי יש עוד תקווה....

Futbol Writer ‏@Futbol_Writer
    That's strange! Skrtel's agent, Karol Csonto has come out to say that Skrtel hasn't signed a new deal but @TonyBarretTimes said he has
    Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes
    @Futbol_Writer I haven't. I specifically said he hasn't signed his deal.
    בנושא פירמינו, גם מאדוק ובארט מצטרפים לג'ויס.
    Liverpool looking to hijack Manchester United's deal for Roberto Firmino at 11th hour - Mirror Online
    Liverpool plotting swoop for Roberto Firmino to sharpen depleted attack | The Times

בנוסף, בארט מאשר את העניין בצ'רישב הווינגר הרוסי שהושאל מריאל מדריד לויאריאל בעונה החולפת (לא בתמונה) ואת הקידום של לינדרס.

https://pbs.twimg.com/media/CH5TpnUUcAABsBp.Xxx

גומז רשמי. שיהיה בהצלחה.
    http://assets1.lfcimages.com/uploads/7006__3287__gomez1000c_517X310.Xxx
    Reds complete Joe Gomez transfer - Liverpool FC

מסתבר שההשאלה של לואיס אלברטו למאלגה הייתה לשנתיים אבל הקבוצה הספרדית החליטה לוותר עליו והוא יחזור הקיץ לאנפילד.
    £6.8m midfielder returning to Liverpool - Liverpool Echo

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/15
  5. oranfu Member

3.5 מיליון פאונד הוא עלה, כמו סעיף השחרור.

6. Rushie Member

ניל ג'ונס מהאקו אומר שאין שום דבר עם קובאצ'יץ' ומעולם לא היה.

אם להביא את פירמינו מותנה במכירה של סטרלינג אז אני מעדיף להשאיר את המצב כמו שהוא. מסטרלינג אני יודע מה אקבל לעומת פירמינו שלאף אחד אין מושג איך יסתגל. בעולם הגיוני היינו חושבים לצרף את פירמינו לצד סטרלינג ואז באמת לשדרג את ההתקפה. אם יש איזשהו סיכוי קלוש שזה המצב אז הייתי מסתער על האופציה הזאת. למרות שהוא משחק לרוב בקישור ההתקפי אני חושב שהוא יכול להצליח גם כחלוץ אצלנו ולתת את המספרים.

7. Mellow29 Kopite

עזוב, הרכבת הזו כבר יצאה, סטרלינג ימכר הקיץ וזה די ברור לכולנו. כשחושבים על זה מבחינה רציונלית אין פתרון אחר לסיטואציה הזו - הראש שלו בכלל לא בליברפול, הוא נראה פחות טוב מדאונינג בחצי שנה האחרונה, לא נראה שיש לו את ה-edge של סוארז שנזרק להתאמן עם הנוער ואז חזר כמו גדול, שנתיים לסוף החוזה, ההצעה הבאה של סיטי כבר תהיה על סף ה45-50 מ' פאונד שזה תג המחיר (המופקע) שהצבנו עליו... כל הסימנים מראים שזה יגמר בקרוב מאוד.
    אמירות כמו "לזרוק אותו ליציע ושירקב שם" ו"גם ככה לא נביא שחקנים טובים בכסף הזה" הן אולי טובות לפורומים, אבל ברור שבהנהלה לא יכולים להסתכל על זה ככה. מבחינתם יש פתרון אחד, והמשימה היא רק לסחוט כמה שיותר כסף.

פירמינו מטרה טובה מאוד לשם שינוי, תחליף ראוי לסטרלינג בחצי מהמחיר. חבל שהחצי השני ילך על בנטקה, אבל לפחות הכיוון של פירמינו נכון.
    השאלה היא למה אנחנו בדיוק מחכים, ומה אנחנו חושבים שיקרה. בכתבות של מאדוק, ג'ויס וכו' רשום ש"מנ' יונייטד הציעה 13 מ' פאונד ונדחתה, וזה נותן לנו סיכוי להתערב"... זה ברור שברגע שנכנס לתמונה אז מנ' יונייטד תשווה את ההצעה שלנו והוא ילך אליהם. מועדון עם אמביציה ישקיע את ה-4-5 מ' אקסטרה האלה בפירמינו וימנע מעבר ליריבה ישירה.

Ori8 ו-owen11111 אוהבים את זה.
  8. Rushie Member

אני שונא מועדונים חלשים שנותנים לשחקנים יותר כוח ממה שיש להם. כשעל הכף מונחות עוד שנתיים עם משכורת של 35 אלף בשבוע בוא נראה אותו לא נותן את האדג' שחסר. עוד לפני שאני מוטרד מהרקורד העלוב שלנו ברכש אני מוטרד מזה שחוץ מקוטיניו וסטרלינג אין לנו כלום בקבוצה הזאת. איך צריך לטפל בסיטואציה הזאת? לדחות כל הצעה כולל כל הצעה שתגיע הקיץ. להביא שחקן רציני שאמור להחליף את סטרלינג ולהחתים את סטרלינג במהלך העונה על חוזה עם העלאה בשכר וסעיף שחרור של 60 מיליון. איך אנחנו נטפל בסיטואציה הזאת? כרגיל, כמו סמרטוטים.

9. Mellow29 Kopite

הסוכן שלו כבר אמר שהוא לא יחתום גם על 900,000 בשבוע... כן, סטרלינג מסתכן ומפסיד הרבה כסף כשהוא לא חותם על חוזה איתנו, נגיד שזה 10 מ' פאונד במשך שנתיים? תהיה בטוח שהוא יקבל חלק גדול מהכסף הזה בחזרה כשכל המועדונים באנגליה יעמדו בתור להחתים אותו כשחקן חופשי. מצד שני, המועדון מסתכן פה ביותר מ-50 מ' פאונד כשלוקחים בחשבון דמי העברה ומשכורות, בשביל מה בעצם? אם זה היה קראק כמו סוארז (מהעונה הראשונה שלו בקבוצה, אגב) - מילא. לא בשביל שחקן שעדיין רחוק מהרמה הזו ולא נראה כאילו הוא יכול להיות פה.
    שים לב שגם אתה פתוח לאפשרות של מכירה כשאתה מדבר על 60 מיליון. אנחנו דורשים 50, בעייני אם באמת נעמוד בזה ולא נתקפל, זה לא סמרטוטי, אבל פה הדיון הוא כבר על הסכום ולא על העקרון.

חוץ מקוטיניו וסטרלינג אין לנו כלום בקבוצה? מה בדיוק סטרלינג היה בחצי שנה האחרונה, כשהוא סירב לדון על חוזה "כדי להתרכז בכדורגל"? שער אחד מאז חודש מרץ? הוא היה עלוב לגמרי, כמו כל שחקן התקפה שלנו חוץ מקוטיניו. האמת שגם אם לא היה דיבור על מכירה שלו אני לא בטוח שהוא צריך לפתוח את העונה כשחקן הרכב.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  10. Rushie Member

זה נהיה טרנדי להפיל עליו את הפורם הגרוע של כל הקבוצה. אמרת בעצמך שכולם היו עלובים. אני חושב שאנשים אוהבים להיסחף עם ההגזמות שלהם עליו אבל אפילו אם אני הולך איתך והוא באמת היה פח בחצי שנה האחרונה, זה לא גורע בקצת מהפוטנציאל שיש לו ומהעובדה שהוא, ביחד עם קוטיניו, הדבר הכי קרוב שיש לנו לכוכב בקבוצה. אני פתוח לאפשרות של מכירה כן. הקיץ לא. כשיש גם ככה מספיק עבודה לעשות בחלון ההעברות, לא מוותרים על אחד מהשחקנים הכי טובים בקבוצה נקודה. מי שכן עושה את זה מקומו לא בטופ 4 ובצדק.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שאם יש התעניינות בפירמינו, יחכו שם בדיוק כמו עם וויליאן.

זה נראה שליברפול פשוט לא מסוגלים להביא רכש טוב, אבל באמת טוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Mellow29 Kopite

אני לא מאשים אותו בפורם הגרוע של כל הקבוצה, אני מאשים אותו אך ורק בפורם הגרוע שלו, שלדעתי נבע בעיקר מזה שהראש שלו לא בליברפול. היכולת של שאר הקבוצה היא לא תירוץ, הרי שחקנים כמו קוטיניו, הנדרסון ואפילו אייב כן הצליחו להתעלות מעל הרמה הממוצעת של הסגל (וזה שחקנים שלא קיבלו חופשה בכריסמס כדי לבוא רעננים). במקרה של סוארז הייתי מוכן לומר בוודאות שברגע שהוא יעלה על הדשא הוא לא יראה בעיניים ויתן הכל בשביל לנצח, במקרה של סטרלינג אני פשוט לא רואה את זה באופי שלו, לפחות לא בוודאות שמצדיקה דחייה של 50 מ' פאונד עליו.

oranfu ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  13. Rushie Member

אחרי שלוש שנים בהרכב פתאום זהו? סטרלינג לא מסוגל לתת משחק טוב עבור ליברפול? מה קרה, עברנו לדבר בשפה אחרת במועדון? המזג אוויר נהיה קיצי?
    אני רואה באופי של סטרלינג שהוא רוצה כסף. ניתן לו את זה והוא ישחק כמו גדול וגם יקעקע את השם של המועדון על המצח. לשחק גרוע, שביתה איטלקית וכל שאר הדברים שאתה חושש מהם בסופו של דבר יפעלו לרעתו כשיסתיים החוזה שלו איתנו והוא ינסה לעבור קבוצה. תהיה בטוח שהוא לא יילך בדרך הזאת.
    אחרי טורס, סוארז וכו' כבר הפסקנו להתלהב מ50 מליון פאונד. בכסף הזה אתה קונה בעיקר דאגות. עדיף שחקן טוב על הדשא מאשר כסף גדול ביד.

14. alexshw Member

לא ראיתי בכתבה שליברפול נכנסה למו"ם ואילו לפי מספר דיווחים יונייטד כן מנהלת מו"ם כזה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, אני ממש לא משוכנע כמוך שסטרלינג הולך הקיץ.
    דחינו הצעה של 40 מ' פאונד, אני לא יודע אם סיטי תחזור עם עוד הצעה.

אני לגמרי לוקח טרייד של פירימינו-סטרלינג ועוד עם כסף לנו. הסיבה ברורה, סטרלינג מת ללכת ואם לא יילך הקיץ הוא יילך קיץ הבא (אלא אם ניקח אליפות העונה) ועם כישרון חדש יש לי למשוך את רגע העזיבה עוד שנתיים שלוש.

אסף, זה לא מרגיש כמו טורס, ובטח שלא כמו סוארז. זה מרגיש כמו שחקן שאני מעדיף ללכת לשוק ולהמר בגדול מאשר להחזיק אותו. סטרלינג לא שווה 50 מ' פאונד ואני גם לא מאמין שהוא יהיה שווה בעתיד.

ועוד משהו, איזה מגוחך נהיה עולם הכדורגל שאנחנו נותנים תירוץ ל3 חודשים רעים של כדורגלן בן 20 שמשחק כבר בקבוצה גדולה ש"הראש שלו לא היה שם". אני לא אומר שזה לא נכון והתירוץ הזה הוא באמת סיבה, אבל זה באמת מגוחך. לסטרלינג יש המון מה להוכיח, חבל שהוא לא מבין את זה.

אורן, לדעתי הבעלים שלנו לא מכוונים לתארים. הם מכוונים לדרך הכי טובה (זולה) למכירה של המועדון במחיר גבוה משמעותית מזה שהם שילמו. זה מצריך השקעה כי המותג שווה יותר כשהוא בצ'מפיונס ליג ויש איצטדיון גדול אבל אליפויות זה לא מה שמנחה אותם כמו שהם טענו בראיונות.

StevenGerrard ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.