ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

אני לגמרי בראש של מלו בנושא סטרלינג.
    זה עניין של זמן עד שהוא יעזוב. הרי קשה להאמין שסיטי, שנמצאת בבעיה קשה בכל מה שקשור לhomegrown players, וזקוקה נואשות ל"פנים חדשות" לקבוצה - תוותר עכשיו. כל הסימנים מראים שהצעה מעט משופרת, משהו בסגנון של 40 מיליון במזומן + 5 במשתנות תהיה מספיקה עבורנו בשביל להסכים. אם אנחנו מעריכים אותו ב-50 מיליון וסיטי הייתה כבר מוכנה להציע 40, קשה להאמין שלא תהיה פשרה איפשהו באמצע.

מהבחינה האישית? אני לוקח את ה-45 מיליון האלה בשתי ידיים. לאו דווקא בגלל נושא האגו, אלא יותר כי אני חושב שבכסף הזה, בתיאוריה, אפשר להביא שחקנים טובים יותר. סטרלינג הוא כישרון ענק ועל זה מעטים יתווכחו. המהירות שלו פנומנלית והאחד על אחד שלו חסר תקדים בגיל הזה, אבל הוא לא הצליח לשפר ברמה מספיקה את התוצר הסופי שלו מול השער. לא ברמת השערים ולא ברמת הבישולים.
    מאד יכול להיות שבעוד שנתיים-שלוש גם השערים יתחילו להכנס והוא יהפוך למפלצת של 20 שערים בשנה ו-20 בישולים, על פניו יש לו את האיכות לכך - אבל בהתחשב בעובדה שהוא לא רוצה להיות במועדון שלנו ולו עוד יום אחד, שהשווי שלו כרגע נמצא באיזשהו פיק - אני חושב שהצעד ההכרחי צריך להיות מכירה.

אם נצליח להביא את פירמינו? אני בספק רב, מאד. בעיקר בגלל שעד היום לא הצלחנו להחתים אף שחקן בפרופיל גבוה, ולא הצלחנו להחתים אף שחקן שהייתה לנו תחרות רצינית על שירותיו - קשה להאמין שהפעם זה הולך להשתנות. בליבי אני מקווה שהשילוב של
    זאת למרות שאני קצת לא מצליח להבין מה יונייטד צריכה אותו, הוא וממפיס דפאיי שהגיע רק הקיץ ממלאים פחות או יותר את אותה המשבצת. שחקנים צעירים, עם המון פוטנציאל ועמדה שהיא לא לחלוטין מוגדרת בשלישייה קדמית.

בשורה התחתונה, מאד הייתי שמח לראות את פירמינו אצלנו, אחרי ש"פספסנו" את דפאיי (והאמירה נמצאת במרכאות בעיקר בגלל שלא היה לנו סיכוי עליו כמעט בשום שלב), השאלה האם אנחנו נהיה חכמים מספיק בשביל לפעול מוקדם ויעיל. ניחוש? זה לא יקרה.

2. StevenGerrard Member

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/15
  3. Ori8 Member

ממממ איזה מתח. אני לשניה מרשה לעצמי להניח מה בדיוק יקרה...
    במקום להסתער עכשיו על פירמינו כמחליף מושלם לסטרלינג אנחנו חושבים ובוחנים, הוא בנתיים יסגור באולד טראפורד וכשסטרלינג יימכר שבועיים לפני המחזור הראשון רק מהלחץ אנחנו נשלם 15 מיליון על ניית'ן רדמונד ורודג'רס יגיד שהוא "אואטסטנדינג טאלאנט".
    כמו עם סאנצ'ס. במקום להסתער על מחליף בכל הכוח כשברור לכולם שסוארז/סטרלינג כבר חצי גוף בחוץ - ממתינים לרגע האחרון כמו חבורה של אימפוטנטים.

אני עצבני בכלל שחשבתי שקובאציץ' זאת אופציה שאנחנו במקרה רוצים. איזה קישור והתקפה היו יכולים להיות לנו אם לא היו לנו אנשי מקצוע ברמה של קבוצת תחתית בצ'מפיונשיפ. במקום לראות אותו ואת פירמינו באדום נאלץ לצפות במילנר מנסה לעבור את עצמו וכושל. העיקר יש לו "ניסיון מוכח בפרמיירליג".

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבאמת מדאיג אותי זה שצ'אן לא נספר כקשר ורכש לקישור האחורי לא נראה באופק. האם נראה רוטצייה של אלן ולוקאס על תפקיד הקשר ה3 יחד עם הנדרסון ומילנר?

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Esomech Member

זה ללא ספק הידיעה הכי קשה עד כה בחלון.

Jay Riley ‏@Jay_78_ 2h2 hours ago
    With Inter seemingly signing midfielders, it appears Lucas, who was set to join them in January, is likely to stay at Anfield this summer.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

אינטר (בלי ליגת אלופות, איזה קטע) גם מחתימה קשר אחורי טוב וגם מבהירה עוד יותר שלא תפטור אותנו מעולו של לוקאס. הוא יפרוש במדים שלנו כי זה ברור שנמשיך להציע לו כל הזמן חוזים וזה גם ברור שאף אחת אחרת לא תיקח אותו.

אלכס, קראת נכון. אין שום מו"מ שלנו על פירמינו כי אנחנו עדיין שוקלים אם אנחנו רוצים לנסות לרכוש אותו. אנחנו לא נקבל החלטות תחת לחץ!

סטרלינג יעזוב הקיץ, אין בכלל שום ספק. אנחנו נבזבז את הכסף שנקבל עליו על שחקנים לא מספיק טובים (במקרה הטוב) וגם בזה אין יותר מדי ספק.

להיות חכמים ולפעול בזמן על מנת להביא את פירמינו? זה אומר לקנות אותו קיץ שעבר. אבל הוא לא היה מוכח באנגליה...

סאנצ'ז, פירמינו, וויליאן, מחיטריאן...
    יש כאן 2 אפשרויות - או שאנשי המקצוע שלנו (אני מדבר אלה שאמונים על ביצוע המו"מ) הם עלובים ביותר ופשוט זורקים זין, לוקחים את הזמן שלהם ועסוקים בהדלפות לתקשורת, או שהם פועלים על פי ההנחיות של הבעלים. בכל מקרה האשמה היא אצל הבעלים כי אם זה לא על דעתם הם מתנהלים ברשלנות כשהם לא דואגים להעיף את האנשים האלה מהמועדון ולמנות אנשים רציניים.

7. Esomech Member

לא יודע כמה KOPTALK אמין.
    לפי KOPTALK הבעלים הנוכחיים של ליברפול מוכנים למכור את הקבוצה, כנראה בגלל ההקלות בFFP.
    הם גם אומרים שיש כבר קונה פוטנציאלי, ויש אפילו מקורות שטוענים שהשיחות בשלבים מתקדמים.

EXCLUSIVE: FSG ready to sell Liverpool Football Club - Liverpool FC News - KopTalk

8. oranfu Member

קופטוק זה אוהד ניוקאסל שעושה צחוק מאוהדי ליברפול כבר שנים. כמה אמין? כמו הצהובון המחורבן ההוא.

9. Mellow29 Kopite

Liverpool go cool on Aston Villa striker Christian Benteke as focus switches to Fernando Llorente and Carlos Bacca - Telegraph

חדשות טובות חברים. ג'ייסון בארט (טלגרף) אומר שאנחנו לא מעוניינים לשלם את סעיף השחרור של בנטקה (32 מ') אלא משהו בסביבות ה-20 מ', ועכשיו ונפנה לאלטרנטיבות - יורנטה (14-12 מ') או קרלוס באקה (21 מ' סעיף שחרור).
    צפויים לחזור עם הצעה נוספת על קליין ומאמינים שתהיה פשרה בסביבות ה-11-12 מ'. מנ' יונייטד הכחישה שהיא במו"מ עם פירמינו.

10. oranfu Member

הוא לא עיתונאי שמסקר אותנו בד"כ אז לא הייתי מתייחס לזה יותר מדי בינתיים.

מישהו יכול להסביר לי איך בנטקה, יורנטה ובאקה הם אלטרנטיבות? יורנטה ובנטקה אני יכול להבין אבל באקה זה סגנון שונה לחלוטין. או שהוא סתם מחרטט, או שהחברה אצלנו לא יודעים בכלל מה הם עושים.

אני מסוגל להאמין לשתי האופציות.

11. Roma מנהלים

לגבי באקה יש עוד ספק אבל לגבי יורנטה? אין ספק מי עדיף.
    בכללי שניהם מבוגרים ועדיין לא שיחקו בפריימר ליג ובספק אם הם החלוצים המתאימים לכם.
    שוב פעם נוצר פה אנטי בנטקה..

12. alexshw Member

יורנטה חלוץ מוגבל. באקה יכול להיות בהחלט סיפור הצלחה

13. Mellow29 Kopite

לדעתי באקה>בנטקה>יורנטה. הראשון גם מתאים לנו מבחינת הסגנון. יהיה תקדים מצד FSG לשים 20 מ' על שחקן בן 28 אבל זה צעד יחסית הגיוני, אין הרבה מטרות יותר מתאימות ממנו בשוק.

Rushie אוהב/ת את זה.
  14. Rushie Member

אין ספק שרק במועדון שלנו אפשר לקפוץ מבנטקה ליורנטה לבאקה. זו יכולה להיות האופציה מס' 3 הכי טובה אי פעם.
    מצד שני כל הדיבורים האלה על פירמינו ובאקה מזכירים לי את הקיץ ההוא שבו תיכננו מערכים ביחד עם וויליאן ודייגו קוסטה...

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Mellow29 Kopite

וויליאן זה לא היה בקיץ הראשון של רודג'רס, כשבסוף נשארנו בלי דמפסי ובלי חלוץ? דייגו קוסטה נדמה לי היה בקיץ של מחטריאן.

מרוב monitoring קצת מתערפל לי הזיכרון.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.