ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

באופן כללי אני מסכים עם ה"להחתים ריג'קטים של ריאל וברצלונה" אבל ייארמנדי לא משכנע אותי. ראיתי אותו ביורו הצעירות ולדעתי הוא היה השחקן הכי מרשים של ספרד, אולי אפילו יותר מאיסקו וטיאגו. אבל הוא לא סגנון שחקן שאנחנו צריכים עכשיו. הוא מזכיר לי את אלונסו ועם כמה שאני אוהב ומעריך אותו, אנחנו צריכים קשר מחלץ כדורים יותר מפליימייקר נסוג. אבל לפחות הוא כן שחקן עם איכויות ופוטנציאל לא מבוטל.

אני מצטער אבל לא יכול לקחת ברצינות את הידיעות האחרונות על באקה ורונדון (מה הקטע הזה עם חלוצי מטרה??). זה ממש נראה כאילו אנחנו מדליפים את השמות האלה על מנת לגרום לוילה להוריד את המחיר של בנטקה.

פירמינו? הלוואי. כבר לפני כמה שנים קיוויתי שנחתים אותו. לא רואה את זה קורה. שימו לב שאנחנו עדיין "שוקלים" אם לנסות לרכוש אותו. מדהים כמה ה-MEME של אייר עם ה-just monitoring מדויק, עצוב ומצחיק.

קליין לדעתי בשורה הראשונה של המגנים הימניים בליגה. שחקן בריטי שכן צריך להביא (לשם שינוי).

2. Civil Anti Madridista

מדהים איך ריאל מדריד שרפה על יראמנדי כמעט 40 מיליון יורו ולא נתנה לו אפילו צ'אנס להוכיח את עצמו כמו שצריך.

3. Ori8 Member

כשפירס כותב טור לאקו ומצייץ: "מי הם קארלוס באקה וסולומון רונדון - שני החלוצים שליברפול עוקבת אחריהם?" - אתה יודע ב-200 אחוז שמדובר בבולשיט שכמו שנכתב כאן כבר, נועד להלחיץ את וילה ותו לא. מביך כלכך.

4. StevenGerrard Member

אני חושב שהבנת לא נכון. הוא לא שואל "מי הם?" אלא מפרסם כתבה בה הוא מסביר לקוראים מי הם.

בכל מקרה, אומרים שמאז שפירס פירסם כתבה אנטי-רודג'רסית (לא שקראתי אותה) באקו אז הקשרים שלו כבר לא שווים כלום ומי שמחליף אותו מבחינת מעמד ואמינות הוא ניל ג'ונס.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/15
  5. StevenGerrard Member

6. sterling Member

באמת לא שמענו את השם הזה יותר מדי זמן...

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת מוזר ש"כישרון גדול" זמין בבוסמן ומתקשה למצוא מועדון עם כל הכבוד למנטליות מזרח אירופאית. אולי הוא לא כזה גדול?

8. alexshw Member

כמה שחקנים רוסים או אוקראינים ראיתם מצליחים לאורך זמן בחו"ל בשנים האחרונות?

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכולת להגיד את זה גם לפני כאלה שהצליחו, שבצ'נקו למשל. תחשוב שמילאן לא הייתה הולכת על העסקה הזאת בגלל ההיסטוריה של שחקנים ממזרח אירופה.
    זה בטח מגדיל את הסיכון בעסקה אבל מהצד השני של המטבע יש לך גם את הפטור מתשלום למועדון שלו בעקבות חוק בוסמן.

10. alexshw Member

הם הלכו עליו ב - 1999 כשאז שחקנים ממדינות האלה עדיין יצאו לחו"ל בכמויות והייתה להם מוטיבציה לכך.
    חוץ מזה שבצ'נקו היה כוכב אדיר בכדורגל האירופי עוד בדינמו קייב.
    קונופליאנקה עם כל הכבוד טאלנט אוקראיני נחמד אבל לא יותר מזה

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם רברוב היה מצויין בדינמו קייב, מה הוא עשה בספרס?
    ארשאבין גם עשה לעצמו שם עוד לפני שעבר לאנגליה ומה הוא היה שווה בסוף השהות שלו בארסנל?

הנקודה שלי, בין אם הם כשרונות ברמה המקומית או העולמית אתה לא יכול למשוך מזה מסקנה מוחלטת לגבי סיכויי ההצלחה שלהם ואני ממש לא מקבל את זה שבגלל שX אחוזים מהשחקנים שיצאו ממזרח אירופה לליגות הגדולות נכשלו עכשיו זה צריך להיות גזר הדין של כמה שחקנים שנמצאים שם וכן יכולים להצליח מחוץ לאיזור ופשוט לא קיבלו את ההזדמנות.

הליגה הרוסית משלמת הרבה יותר טוב מפעם ולכן כוכבים ממזרח אירופה יכולים לבחור להישאר שם במקום ללכת לאירופה, יש גם דוגמאות של שחקנים שהיה להם ביקוש באירופה ובכל זאת הלכו לדינמו קייב או לרוסיה כמו אמבוקאני וטייסון סתם ככה בשלוף.
    אז איפה הקבוצה הגדולה שהולכת על קונופלינקה? אני לא ראיתי כאלה, נראה כאילו הוא ממש מחכה להצעות מעניינות. כמו שזה נראה בסוף הוא יאריך חוזה בדניפרו.

12. alexshw Member

הרכישה של רברוב הייתה במקום. זו נפילה שבאמת אי אפשר היה לצפות.
    מי שבקיא בכדורגל הרוסי יכל לצפות בנפילה של ארשבין כי מאז ומעולם היה מדובר בעצלן גדול.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ברבטוב עצלן גדול ועדיין שחקן טוב מאוד שהצליח באנגליה. קאנטונה לא היה עצלן? זלאטן? לה טיסייה? יש כאלה שמותר להם להיות עצלנים כי יש להם המון כדורגל ברגליים.
    ארשאבין בעונה ה-1 באנגליה היה פנטסטי.

14. alexshw Member

לארשבין אופי פח זבל. הוא פרימדונה וכן היה להם הרבה יותר כדורגל מאשר לארשבין למרות שהרוסי היה מוכשר בטירוף

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר. אולי אתה ראית את זה כבר ברוסיה. אני ראיתי אצל ארשאבין עונה 1 מסחררת, קשה היה לנחש שזה ימשיך כל כך רע.

מצב נושא:
הנושא נעול.