ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, הדרך להגדיל את ההסתברות שיהיה מאבק אליפות היא עם הימורים גדולים מהסוג של היום.
    אני אומר דבר כזה, עוד עונה-שתיים אנחנו מוכרים את הכוכב הבא, לכן אם הקיץ נצליח להביא עוד שחקן התקפה מעניין אני לא אופתע משום דבר שיקרה העונה. הפוטנציאל יכול להיות מסחרר.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Mellow29 Kopite

טוני בארט אומר שהצענו הצעה חדשה על קליין, 10.5 + 2 מ' בתוספות.

דומיניק קינג אומר שמילנר יקבל את הספרה 7, פירמינו 11.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

מילנר ילבש חולצה מספר 7, פירמינו 11.

ג'ויס אומר שאנחנו על סף החתמה של קליין.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/15
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיבה שאני מבסוט על ההחתמה הזאת היא בעיקר כי אני מאוד מאמין ביכולת של רוג'רס לקחת יהלום לא מלוטש ולהקפיץ אותו ברמה. כמעט כל שחקן עם בסיס טוב שהוא עבד איתו רק התקדם, חלקם לרמות הכי גבוהות שיש או בדרך הנכונה לשם. פירמינו בדיוק בגיל שבו רוג'רס יכול להקפיץ אותו לרמה הבאה.

@אלעד , אני גם לא מסכים שאנחנו לא פקטור לאליפות בשנתיים הקרובות. יש לנו מאמן שהראה שהוא יכול להיכנס למירוץ הזה עם הרכב טוב. אם נצליח בהימורים מחושבים נוספים כמו פירמינו ונצליח לא למכור כוכב נוסף בקיץ הבא (וכרגע עוד לא מכרנו בקיץ הנוכחי), אין סיבה שלא נוכל לפחות להתחרות.

Liverpool-Forever ו-owen11111 אוהבים את זה.
  5. owen11111 Member

הרבה זמן לא יצא לי להסתובב עם חיוך במשך יום שלם בזכות החתמה שעשינו.
    הפעם האחרונה שזה קרה היה ב-24 השעות הקסומות בהן לואיס סוארז ופרננדו טורס היו באותו מועדון. 24 שעות שכולנו יודעים כיצד הן נגמרו.

מספר 10 קוטיניו, מספר 11 פירמינו. כיף לחשוב על זה.
    הבאנו עד כה 3 שחקנים ישירות להרכב, ולפי הדיווחים העדכניים הרביעי לא רחוק משם. רוב המקורות מדווחים שהעסקה על קליין לא רחוקה מסיום ושסאות'המפטון תהיה מרוצה מההצעה על סך 12.5 מיליון פאונד. מאמין שמחר נקבל את התשובה האם אפשר להתחיל לרכז בחלוץ (וקשר אחורי?) או שעדיין נצטרך להתעסק עם נושא המגן הימני.

אגב, שמועות רבות אומרות שאיאן אייר נשאר בצ'ילה, כשהמירור מגדיל ומדווח שליברפול מוכנה להפעיל את סעיף השחרור של קארלוס באקה תמורת 21.5 מיליון פאונד. אז לידיעה הזו אין כרגע יותר מידי גורמים מבססים, אבל בהחלט יהיה מעניין לראות אם אייר יצליח לחזור מדרום אמריקה עם יותר משחקן אחד.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 ישירות להרכב? פירמינו, מילנר ו?

בטלגרף מצטטים את הסוכן של אבדנור, בלמה של מונאקו, שאומר שאנחנו בין הקבוצות שמעוניינות בהחתמתו:
    Liverpool transfer news and rumours: Reds open talks to sign Monaco defender Aymen Abdennour - Telegraph

כמו כן, כתב שלהם טוען שעסקת קליין קרובה להיסגר:
    Liverpool transfer news: Nathaniel Clyne £12.5m deal almost done - Telegraph

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Liverpool-Forever,
    @Scouser Tommy,

אני לא מזלזל ביכולת של רודג׳רס לבנות קבוצת התקפה מעולה כאשר יש לו את הכלים לכך, אבל עם כל הכבוד, היה לכם ביי פאר את החוד הכי איכותי באותה עונה ואת אחד הטובים בהיסטוריה של הפרמיירליג. כרגע אין לכם משהו שמתקרב לסטארידג׳ או סוארז לבדם. אני גם לא חושב שיש בשוק יותר מדי חלוצים שיכולים להיכנס לנעליים שלהם, לפחות לא עם סגנון משחק דומה, ובטח שלא בקיץ הזה.

דבר נוסף ולא פחות חשוב הוא שהיריבות הפוטנציאליות של ליברפול על האליפות, בעיקר צ׳לסי, הן הרבה יותר חזקות ממה שהיה לפני שנתיים, וכנראה שגם ימשיכו להתחזק. אי אפשר לשכוח שליברפול נכנסה לעונת שיא בליגה כאשר היא לא הייתה בליגת האלופות וכאשר כל אחת מהירבות שלה הייתה בסוג של עונת מעבר. סיטי הוציאה בפעם האחרונה את מה שיכלה מהשלד הנוכחי, וגם זה כמעט ולא הספיק.

אגב, מעניין אותי למשל, אם במידה ויגיע חלוץ נוסף בקליבר גבור יותר, לפני שסטרלינג יעזוב, האם הוא אולי ישנה את דעתו? ביחד עם ההחתמות האחרונות, מילנר, פירמינו וקליין (הייתי בטוח שיונייטד מחתימים אותו הקיץ) שיהיה שידרוג משמעותי לכל מה שעבר בעמדה הזו בליברפול בשנים האחרונות, ליברפול בהחלט השתפרה על הנייר. אפשר לצחוק על העסקים שלהם, אבל זה ללא ספק המצב.

oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בספק שאת סטרלינג מעניין את מי נחתים ואת מי לא, הוא בן 20, אני בספק אם הוא בעצמו מאמין לשטויות האלה שהוא פשוט רוצה להתחרות על תארים. הוא יעבור לסיטי כי שם הציעו לו חוזה שמן שרק יגדל עם השנים ולצערי מסתמן שזה בראש סדר העדיפויות אצלו.

אני עדיין לא רואה איך מילנר משפר משהו ב11 החזקים שלנו, אידיאלית במצב הנוכחי אם אנחנו חוזרים ל4-3-3 אני מרכיב את צ'אן, הנדרסון וקוטיניו בקישור, ובשלישייה הקדמית בטח אין למילנר מה לחפש אצלנו.
    150 אלף ליש"ט לשבוע לשחקן כזה בגיל 29... ההחתמה הזאת פשוט מרגיזה אותי, מישהו ישלם עליה בראש שלו עוד שנה אחרי שזה ייגמר באותה צורה כמו כל החתמה דומה שעשינו ב5-6 שנים האחרונות.

oranfu, Rushie ו-אלעד אוהבים את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, אני לא ראיתי שכתבתי משהו שסותר משהו ממה שכתבת בהודעה האחרונה ואני גם מסכים איתך.
    אני אומר שהדרך שלנו לקחת אליפות היא ע"י הימורים, אין לנו את הלוקסוס לקחת שחקנים מוכנים מהטופ כי הם יעדיפו ללכת למקום אחר. אנחנו צריכים לזרוק חץ ולקוות שפוגע וזה בדיוק מה שאומרת עסקה כמו פירמינו. אני לא חי באשלייה שניכנס לעונה הקרובה כפייבוריטים לאליפות, ייתנו לנו סיכוי קטן מאוד לקחת את הליגה, כמו שנתנו לנו אגב ב13-14. אני רק מזכיר שאולי אחרי 13-14 היה ברור לך ולאחרים שיש לנו קבוצת התקפה מסחררת, לפני שהתחילה העונה אף אחד לא דיבר עלינו בהקשר של אליפות ורוב הפרשנים אפילו לא נתנו לנו מקום בטופ 4.

מילנר שחקן טוב, אני משתדל לא להיכנס למספרים למרות שזה קשה לפעמים. אני מסתכל על זה בצורה כזאת שהוא ישחק דקות שבינוני כמו אלן היה על המגרש ואני יוצא מרוצה מאוד. נכון, המשכורת והגיל שלו וכו' וכו'. אתם לא טועים. אבל כן יש בזה שיפור על המגרש כי רוג'רס הרי עולה המון פעמים עם אלן קשר 50-50 או אפילו התקפי ותודה לאל שנראה את זה פחות בעונה הבאה בזכות הרכישה הזאת.

StevenGerrard ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. yonmu Member

walkon - השאלה אם לרוג'רס באמת יהיה את השכל להשאיר את קוטיניו בקישור. אני בכלל לא אתפלא אם יחפו על החסרון הצפוי של סטרלינג בהצבת קוטיניו מאחורי 2 חלוצים.

בכל אופן, פירמינו הוא צעד גדול בכיוון הנכון. אם הכסף שיגיע על סטרלינג יצא על שחקן ברמתו (נניח גצה או רויס), החלק הקדמי שלכם הוא אולי הטוב בליגה - צ'אן-הנדרסון-קוטיניו-גצה-פירמינו-סטארידג'.

אבל יש הגנה, וצריך ספסל (ואם לשם כך מילנר הגיע - זה מעולה)...

11. StevenGerrard Member

12. Magpie27 Member

כמה שנים נשאר בחוזה של קליין בסאותהמפטון.??
    בשוק המטורף הזה של שחקנים האנגלים המחיר המגוחך שלו נראה לי כמו חלום.

13. Mellow29 Kopite

הוא מסיים את החוזה שלו בסוטון בקיץ הבא.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא לא היה בשנה האחרונה לחוזה שלו ובלי שום כוונה לחתום על חדש, סוטון הייתה עושקת אותנו על קליין בדיוק כמו עם ללאנה ולוברן. במחיר הזה הוא באמת רכישה טובה, המצב שלנו בעמדת המגן הימני הוא בדיחה עצובה כבר כמה עונות והגיע הזמן שיגיע מישהו וייקח את המושכות שם.

זאת רכישה כ"כ טיפוסית לליברפול אבל לשם שינוי אני בעד, מקווה שזה באמת ייסגר בימים הקרובים.

15. StevenGerrard Member

מתאים לו אדום :p

http://i4.liverpoolecho.co.uk/incoming/article9520912.ece/ALTERNATES/s510b/firminoshirt2.Xxx

הנדו... קוטיניו... פירמינו... אני חושב שיש מספיק קשרים ששמותיהם מסתיים באות O כדי להחזיר את השיר Best Midfield in the World :)

מצב נושא:
הנושא נעול.