ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

זה שרודג'רס נושא באשמה זה ברור, אין בכלל ספק. גם הכישלון ברכש בקיץ, בגדול, נופל בעיקר עליו, אחרי שבקיץ קיבל חוזה חדש ויותר כוח מול הטרנספר קומיטי.

זה לא אומר שיש מקום לרטוריקה הזו של פיטורים. אתה אמנם מוכן להעיף את באלוטלי בינואר, אבל היית מוכן להעיף גם את ללאנה ולוברן? ומה עם קוטיניו וסטרלינג, שבגדול נותנים עונה חלשה, אולי גם אותם כדאי למכור בקיץ? זה נשמע לך מטופש כי בסך הכל מדובר בשחקנים צעירים עם פוטנציאל גדול לשיפור, לי זה נשמע אותו דבר כשמדובר במנג'ר צעיר כמו רודג'רס, שכבר הוכיח שיש לו מה לחפש ברמות האלה.
    לפני חצי שנה ניפחו אותו למעמד של המנג'ר הבריטי הכי טוב שיש, היום כבר חצי מהקהל מדבר על חילופי מאמנים. זה ביזארי לא פחות מהצורה שבה הפכנו (אנחנו, כולנו, כאוהדים) את סטרלינג לוורלד-ביטר למרות שמדובר בשחקן די צעיר.
    יש לו ביצים? V
    הוא מבין באיזה מועדון הוא נמצא? V
    הוא לא מנג'ר אנגלי מיושן שתקוע עם הראש בתחת של שחקנים כמו סטיוארט דאונינג? V
    הוא כבר הוכיח שהוא מסוגל להביא את המועדון הזה להצלחה יחסית? V
    הוא כבר הוכיח שהוא מסוגל לעשות שינויים טקטיים ופרסונלים? V

זה מספיק כדי להפוך אותו למנג'ר טוב פי 10 מכל מועמד אחר, ומספיק כדי לסגור את הדיון הזה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, אתה בטוח שאתה לא פורץ לדלת פתוחה?
    כמה אוהדים באמת מדברים על החלפה של רוג'רס? אני בקושי רואה כאלה אם בכלל...

3. itay2789 Member

לא מדבר ים על החלפה של רודגרס. פשוט הןזכר שאם לא יהיה שינוי עוד כמה חודשים, יש סיכוי שהוא לא יהיה איתנו. הריי זה ברור שאם המצב לא ישתפר עם סטארידג , רודגרס בסכנה וזאת מהסיבות שציין stevengearrd מקודם.

4. Mellow29 Kopite

אני מאוד מקווה שאני מתפרץ לדלת פתוחה וזו רק פרנואידיות שלי.
    אתה יכול להציץ בטוויטר, בקבוצת הפייסבוק של האוהדים הישראלים, אפילו פה בפורום. itay2789 ו-oranfu ציינו שהם (כמעט/) איבדו אמון ברודג'רס. כמו שאני מפרש את זה, אם אין לך אמון במנג'ר אז כדאי לפטר אותו.

אם אנשים מאבדים כל כך מהר אמון ברודג'רס, אני מציע להם לא להיות מופתעים ברגע שהכוכב הבא "יאבד אמון" במועדון וידרוש לעזוב. מי שדורש נאמנות מהשחקנים, צריך להיות מוכן לתת אותה נאמנות בחזרה.

5. itay2789 Member

איבדתי אמון ברודגרס מאז יום שלישי אבל אני לא קופץ לפטר. אני אקפוץ לפטר אם לא יהיה שינוי עד ינואר-פבואר. וזאת כיוון שאני לא תומך בפיטורים בסוף עונה אם זה נראה באופק כבר בפבואר שיהיו פיטורים בסופו של דבר.
    בפבואר אתה יודע איפה תהיה בסוף עונה. חייבים לשים לב שסאותהמפטון הערב 11 הפרש. הם לדעתי עם סיכוי גדול מאיתנו לטופ4 ואם לא החשבנו אותם מועמדים אז צריך להתחיל. הם לא נראים לי הולכים להיות ב free falling. כמו ששנה שעברה במחזור 11 אנחנו היינו שלוש נקודות ממקום 1 והם עכשיו 4 נקודות, זה לא מקרי. הם ספגו רק 5 שערים ב 11 מחזורים.פשוט מדהימה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/14
  6. StevenGerrard Member

@Mellow29
    הייתה כאן אי הבנה. אולי הייתי צריך לשים דגש מתחת למילה חושש שהוא יפוטר. זה לא משהו שאני רוצה שיקרה או חושב שנכון יהיה לעשות, בטח לא בשלב הזה, כשאין סימנים של איבוד חדר ההלבשה, הקהל או שניהם.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/14
    Scouser Tommy ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

אני רוצה להבהיר שרשמתי שאני לא בטוח כמה אני עוד מאמין בו ,אבל אני לא רוצה שיפוטר.

יש 2 תמונות שרצות בטוויטר שאומרות המון על הקבוצה שלנו לדעתי. אחת זו התמונה שמלו העלה. 4 שחקני צ'לסי ברחבה שלנו, עשרה שחקנים שלנו, אבל את כל הארבעה שלהם שומר רק שחקן אחד שלנו כל שאר השחקנים שומרים על אוויר כשמגדילים לעשות 2 הבלמים שגם אלוהים לא יודע מה עובר להם בראש בזמן שהם שומרים אחד על השני בקצה הרחבה שלנו.
    התמונה השניה היא סידרה של 4 תמונות שמראות את המיקום של ג'ונסון במהלך הגול השני של צ'לסי. אפס מסריח שזורק זין וזה פשוט ביזיון מבחינת רודג'רס שהוא עדיין נותן לו לשחק, לא פחות.

לוברן הוא בדיחה, כמה עוד אפשר לחזור על זה?
    ג'רארד כשהכדור לא ברגליים שלנו לא פאקטור בכלל על הדשא (וגם כשהוא אצלנו הוא לא טוב).
    הנדרסון העונה נראה רע והיום היה הכי גרוע שראיתי ממנו מזה הרבה מאוד זמן.
    אמרה היה טוב. היחיד מבין שחקני הקישור שלנו שהיה טוב.
    קוטיניו היה מצוין מחצית ראשונה. אולי נעלם בשניה אבל פשוט לא יכול להבין איך רודג'רס החליף אותו ואת אמרה.
    רודג'רס מקבל בונוס כל פעם שאלן עולה על הדשא? מה לעזאזל יש לו לחפש כקשר קדמי במשחקים כאלה אני פשוט לא יכול להבין.
    אוהדים מתחרפנים מבאלוטלי אבל הוא כן מנסה. הוא אולי לא מספק את הסחורה אבל איפה הוא ואיפה ההופעות הפתטיות של לאמברט...
    סטרלינג לדעתי היה בסדר היום. הגנתית הוא השחקן הכי טוב שלנו, התקפית אין תנועה ואין לו עם מי לשחק.

ממשיכים להיראות עלוב, לא נראים בכלל כמו קבוצה. מתמסרים עם הכדור מאחורה מבלי להבין למה ואיך, מפעילים לחץ לא כקבוצה אלא יותר כיוזמה אישית, אין בכלל הצטרפות להתקפות שלנו, הגנתית לא מסוגלים להתמודד עם שום מצב נייח והתקפית לא הבקענו עדיין גול בליגה מקרן למרות שהיו לנו 101 קרנות...
    עושה רושם שרודג'רס לא מבין, או לא יודע ליישם, אבל אנחנו לא משתפרים. אותן טעויות חוזרות על עצמן כל משחק.
    רודג'רס אמר שקוטיניו יצא כי לא היינו מספיק יצירתיים. אז הפתרון שלו למחסור ביצירתיות זה אלן אני מבין. מטריד, מאוד מאוד מטריד.
    בנוסף לכל זה, מנטאלית אנחנו נראים פשוט רע. יש 0 אמונה בקבוצה שאפשר לרוץ שוב בצמרת, שחקנים מפשלים בפעולות פשוטות.

לאלאנה עלה לנו 23 מיליון פאונד. לא רק שהוא לא שחקן הרכב, הוא גם לא עולה במשחקים האחרונים כשאנחנו חייבים גול. מה הטעם?
    מרקוביץ' עלה 20 מיליון פאונד. לא רק שהוא לא משחק, הוא כבר לא מוצא את מקומו על הספסל בכלל.
    לאמברט עלה רק 4 מיליון אבל הוא ממש נראה כמו אוהד מהיציע. אני מצטער בשבילו שזה נראה כל כך רע אבל עוד יותר מצטער בשבילנו.
    לוברן עלה 20 מיליון פאונד, מבחינתי זה הבלם הכי גרוע שראיתי בקבוצה ב20 שנה האחרונות.

אם מישהו חושב שחזרה של סטארידג' תשנה הרבה הוא חי בסרט. חוץ מזה שכולנו יודעים שהוא ימשיך לפספס הרבה משחקים בגלל פציעה.

Ori8, Liverpool-Forever ו-itay2789 אוהבים את זה.
  8. itay2789 Member

אורן סיכמת יפה את כל מה שאני מרגיש. בדיוק. כל מילה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

איתי, נדיב מאוד מצידך לתת לו זמן עד פברואר-ינואר... פאקינג הודג'סון קיבל תקופה כזו. בהנחה הסבירה ( 99%) שלא יקרה פה משהו דרסטי שיכלול צניחה לתחתית, במקרה הטוב אנחנו נצליח להשתפר משמעותית ולתת פייט על הטופ4 ואולי ריצה יפה בגביעים, במקרה הרע אנחנו נמשיך לדשדש, נצא מהמירוץ בטופ4 ונסיים במקום ה-6. גם התרחיש הזה לא מצדיק בכלל מחשבה על פיטורים של רודג'רס.
    קודם כל, כי הוא ראוי לקרדיט על מה שכבר עשה, וראוי לזמן כדי לבנות פה בסיס נורמלי להצלחות. ההתנהלות שלו ממש לא מושלמת, אבל הוא על רוב הדרישות (שציינתי בהודעה הקודמת), ובדיוק כמו שחקן צעיר - גם הוא ישתפר וילמד מהעונה הזו. לפחות על הפוטנציאל שלו להיות מנג'ר ראוי לליברפול אין עוררין, ואני מעדיף את זה על פני כל הימור אחר.
    שנית, כי אני לא מאמין שבשוק יש מנג'ר טוב יותר. אם תעבור על כל השמות ה"חמים" בשנים האחרונות - קלופ, פלגריני, וילאש בואש, פוצ'טינו, מויס, ואן חאל, מרטינז, מנצ'יני, קאפלו, יש מישהו מהם שלא פישל בגדול? אפילו מוריניו ראה בשנה שעברה את הגב שלנו עם סגל הרבה יותר רחב. אם אין לך סבלנות לעבור את הכישלון הראשון של המנג'ר שלך, אתה בחיים לא תמצא את המנג'ר המושלם. לכל היותר, תקפוץ מוילאש בואש לפוצ'טינו ותפטר כל 3 שנים במקרה הטוב, במקרה הרע לסבב יתפלח איזה מויס או הודג'סון ואז הנזק יהיה גדול יותר. אם יש לך סכומי עתק להשקיע בכל חלון - אפשר להצליח בגישה הזו, אם יש שאיפה לשמור על התנהלות שפויה (וזה המצב עם FSG), זה פשוט לא ישים כלכלית.

לפי רודג'רס, הנדרסון היום קיבל את המשימה להגביל את פאברגס. לא יכול להגיד ששמתי לב לזה יותר מדי בזמן המשחק, אבל הספרדי באמת לא עשה הרבה. החסרון הוא שבקושי ראינו את הריצות של הנדרסון למעלה, פשוט לא היה לנו מה למכור עם 3-4 שחקני התקפה מול 7-8 של צ'לסי.

אני חושב שג'ונסון הוא שעיר לעזאזל של הרבה מאוד אוהדים, בדיוק כמו דאונינג, לוקאס וסקרטל לפניו. אני לא בטוח שהוא אחד משלושת האשמים בשער הזה (קוטיניו, מיקום רע של מורנו, וגם אולי אחד הבלמים), בסך הכל הוא יחסית סביר. מאבד כדורים בהתקפה? גם קוטיניו וסטרלינג מאבדים בכמויות.

ללאנה זה הסיפור של הקיץ שלנו, על רגל אחת. שחקן הרכש הכי יקר של הקבוצה שלנו, ובכלל לא בטוח שהוא שחקן הרכב אצלנו. הוא שחקן טוב, וגם קוטיניו שחקן טוב, ולגיטימי להעדיף את הברזילאי על פניו... מה שיצא זה שהשחקן הכי יקר שלנו בקיץ הוא בכלל לא שחקן הרכב מובהק, והשניים האחרים בכלל לא צריכים להיות בסגל (לוברן ומרקוביץ').

10. Rushie Member

לוברן יכול לקחת כדור גובה של 3 מטר, להוריד כדור על הרגל באלגנטיות תחת לחץ, לתקל טוב והוא יכול גם לפספס כדור גובה פשוט, למסור לשום מקום ושיעברו אותו כמו מים. איכות יש לו, ואני יכול להבין למה היה שחקן משמעותי בשביל סאות'המפטון, אבל כאן זה פשוט לא יוצא. מאוד חסר ביטחון ומאוד לא מרוכז.
    הסיפור של כל הקבוצה בערך.

מי שרוצה לחשוב שאני עושה מבאלוטלי שעיר לעזאזל מוזמן. מגיע לו ריספקט על הגישה הטובה ועל זה שהוא לוחץ לפעמים אבל הוא הבעיה של ההתקפה שלנו. הוא לא יודע לעשות תנועה, כמות הפעמים שהוא נתפס בנבדל היא פאתטית. על זה הרי מתבססת השיטה שלנו! ברגע שהוא ייצא מההרכב ובמקומו יהיה מישהו שמסוגל לזוז אז גם סטרלינג יחזור לעצמו וקוטיניו ייכנס לעונה. היום הם ניסו לכדרר בתוך כל ההגנה של צ'לסי כמה וכמה פעמים כי פשוט לא היה להם למי למסור. אמרה הוא חידוש מעניין כי הוא גם עושה תנועה למעלה.

סה"כ ציפיתי לגרוע יותר משני המשחקים האחרונים. אולי גם זה סימן שיש לנו יותר איכות ממה שאנחנו חושבים כרגע. מקווה מאוד שאחרי הפגרה פלאנגן סאקו וסטארידג' יחזרו ישר לתוך ההרכב בתקווה שיצליחו לשפר את המצב. צריך כמו שאמרתי בראש ובראשונה להחזיר את הביטחון. לשחק הגנתי לצאת למתפרצות ולהשיג לאט לאט נקודות.

נקודה על מיניולה. ההצלות שלו באמת משוגעות לפעמים. הוא גם בטוח מאוד כשזה נוגע לבעיטות מחוץ לרחבה. אני הייתי נלחם כדי לשפר את הבעיות הנקודתיות שלו ולא להוציא אותו מההרכב. גם ריינה בהתחלה היה חלש בתקשורת ובאוויר בתור שוער לא גבוה שהגיע מספרד אבל השתפר מאוד תחת המאמן שוערים של רפא. אולי צריך למצוא לו מישהו כזה (ועל הדרך גם מאמן הגנה שימנע ביזיונות הגנתיים כמו שראינו בתמונה שעלתה פה).

Ori8 אוהב/ת את זה.
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין עם לוברן הוא שלא ברור מה לעזאזל הוא מנסה לעשות חצי מהזמן.
    ללוברן יש קטע. קטע מוזר מאוד שאני לא ראיתי אצל בלמים - לוברן חושב שהוא צריך לזכות בכל כדור ראשון שמגיע לאזור הכללי שלו, גם אם זה אומר להתאבד על כדור שנמצא 20 מטר מאיפה שלוברן אמור להיות באותו רגע.

זה יוצר בורות אדירים בהגנה כשהוא לא מצליח לזכות בכדור הזה, כמו שקרה היום באחת מהבעיטות של הזארד שג'ונסון בלם (הכדור שקיבל מראמירז). זה הדבר הראשון שהייתי משנה בו, יש להיות בלם אגרסיבי שיוצא לכדורים ולא נסוג אחורה (וזה בסדר), ויש להיות לוברן.

החילופים של רודג'רס נראים לא ברורים אבל אני חושב שזה לא מפתיע שהשחקנים שיצאו הם ז'אן וקוטיניו - 2 השחקנים הטובים ביותר שלנו במחצית הראשונה, וכשהם בהרכב הפותח הם גם כנראה יהיו 2 השחקנים הראשונים ששופכים מנוע. שניהם חייבים לעבור איזה משטר אימונים.

עם זאת, ז'אן נראה כמו השחקן הכי מעניין בקישור שלנו, חזק מאוד, יודע לזכות בכדור וגם לצאת איתו קדימה.
    בשיא הכנות, אני הייתי מנסה אותו במקום ג'רארד - בגיל 34 זה כבר לגיטימי שג'רארד ייכנס לרוטציה ולא יהיה באנקר ל90 דקות בכל משחק בלו"ז צפוף. מספיק עם זה כבר.
    במשחק הבא ז'אן, הנדרסון וקוטיניו זה הקישור שלי בהנחה שרודג'רס דבק ב4-3-3 שלו.

אחרי הפגרה אני מצפה לראות מרודג'רס שינויים בהגנה - כלומר, פלנאגן וסאקו טסים ישירות להרכב על חשבון ג'ונסון ולוברן, אם זה לא יקרה רודג'רס יאבד אצלי לא מעט קרדיט כי אחת התכונות הטובות שלו בעיניי תמיד הייתה העובדה שהוא לא דופק חשבון, פועל בצורה פרקטית ונותן צ'אנסים למי שמגיע לו, בלי פייבוריטים. עד כה העונה לא ראינו שום דבר מזה.

12. StevenGerrard Member

ההבדל הוא שהפרמיירליג הייתה זרה לריינה לכן תקופת הסתגלות לפן האווירי הייתה משהו שאפשר לקבל. למיניולה אין את אותה פרווילגיה.
    זה גם לא שהוא איזה נוייר על הקרקע. הניסיון שלו היום בסוף המשחק להרחיק אבל הכדורהלך לקרן די מסכם את היכולת שלו עם הכדור.
    מיניולה הוא שוט סטופר חביב ולא שום דבר מעבר. לדעתי זאת הייתה טעות להביא אותו ובקיץ הייתי מחפש להחליף אותו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שאני ממש שמתי לב לזה. איפשהו בדקה החמישית-שישית הנדו רץ עם פברגאס עד לרחבת צ'לסי במטרה ללחוץ אותו, והאמת שזה עבד לדעתי טוב מאוד. הוא הוגבל למעט מאוד נגיעות בכדור יחסית למה שהוא רגיל.

שמע, אפשר לצעוק "שעיר לעזאזל" על כל מי שמתמקד בשחקן אחד, אך זה לא אומר שהביקורת אינה מוצדקת. ג'ונסון הראשון שצריך לעוף מהסגל שלנו מבחינתי. גם כי הוא מעצבן אותי, מודה, אבל גם כי הוא פשוט מאוד כבר 6 שנים (לא יאומן) לא מצדיק גרוש ממה ששולם עליו ויש לנו בסגל 4 מגנים עדיפים עליו. הלאה בשעירים לעזאזל - סקרטל הוא הפייבוריט האישי שלי ולמרות שהיה היום טוב סה"כ, גם הוא לא קרוב ללספק את הסחורה כבר מספר לא מבוטל של שנים (בערך מאז אותה פציעה ארורה נגד מנצ'סטר סיטי).
    באלוטלי היום, לדוגמא, היה גרוע מאוד לטעמי. ואני לא מאלה שקפצו לבקר אותו מהר מאוד וחשבתי שהוא צריך לקבל עוד קרדיט. אבל אם עד השבוע האחרון חשבתי לעצמי שכשסטרידג' יחזור הם חייבים לקבל ריצה של 3-4 משחקים ביחד בהרכב, היום אני כבר ממש לא בטוח.
    אז אפשר להגיד שעירים לעזאזל, אבל בעוד שלוברן, לאלאנה, באלוטלי וכל מי שהבאנו רק הקיץ או אפילו בקיץ שעבר יכולים להנות מהספק שהם עוד יכולים להרים את עצמם, ג'ונסון, סקרטל וגם לוקאס הוכיחו מעל ומעבר שמקומם לא במועדון מבחינתי, לפחות לא במעמד שלהם היום (לוקאס אולי פחות כי באמת מעמדו בסגל ירד).

SPOT ON לגבי לאלאנה, זה גם מה שאמרנו טרום רכישתו וזה לא מפתיע אף אחד. אני אגיד יותר מזה, שכשקוטיניו בMOOD והוא בMOOD, הברזילאי לא רואה אותו ממטר. יש לו מהלכים שגורמים ללסת ליפול לרצפה. לאלאנה הוא שחקן טוב מאוד ויעיל באידיאל, כרגע מחליף לא משומש במצב שאנחנו חייבים שער כבר משחק שני רצוף. מדאיג מאוד.
    לוברן זה אניגמה מבחינתי, עד שהוא לא ישחק רצוף עם בלם שהוא לא סקרטל אני אתן לו להמשיך להנות מהספק.
    מרקוביץ' הוא ההגדרה לרכות ולרכש שממש אבל ממש לא התאים לסיטואציה של הסגל שלנו. קשר התקפי ב20 מיליון פאונד שלא בטוחים אם יכול לתת השפעה מיידית לא קונים במצב שהסגל שלנו היה הקיץ. אולי הוא עוד יספיק לתת משהו העונה אבל זה נראה רע מאוד מבחינתו אם כבר משחק שני רצוף בליגה הוא לא בסגל בכלל. לגבי העתיד הרחוק, אולי הוא עוד יתברר כרכש טוב.

--

מישהו כתב למעלה שג'רארד היה גרוע מאוד כשאנחנו היינו בלי הכדור? כי אני ראיתי בדיוק ההיפך: המון תיקולים/חטיפות/חסימות באיזורים מאוד מסוכנים בהגנה, ומעט מאוד תנועה ומסירות טובות בהתקפה.
    צ'אן בהחלט היה הקשר הכי טוב שלנו היום, אני מבסוט מאוד על מה שאני רואה ממנו והוא נראה לי שחקן שיכול להפוך למאוד משמעותי אצלנו בקרוב.

מסכים עם כל מי שכותב שפלאנו וסאקו צריכים לטוס להרכב, אין ספק. רק שסטרידג' יחזור ויחזור כמו שצריך... לפחות נראה קצת התקפה לשם שינוי.

אם אלן חוזר להרכב אני אשקול התאבדות...

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי למה מודל ריינה אמור לעודד אותי, ריינה היה שוער בינוני ונתן פה ושם משחקים טובים, זה שהסקאוזרים הפכו אותו לסוג של אגדה לא אומר שהוא היה שווה יותר ממה שהוא באמת היה שווה. יכול להיות שהוא הרוויח מזה שהוא הגיע אחרי תקופה של שוערים נוראיים כמו דודק קירקלנד קארסון וסטרבלד ג'יימס אבל הוא היה ונשאר בינוני.
    קשה למצוא שוערים גדולים אני מסכים, אני משוכנע שאנחנו צריכים להיות מסוגלים למצוא טוב יותר מריינה ומיניולה.
    לוברן כבר 3 חודשים מפספס כדורי גובה פשוטים, נמצא במקומות לא נכונים בזמן הגבהות, מפסיד כמעט כל מאבק 50-50י, אני אופתע אם משהו ישתנה בצורה קיצונית אצלו. לא בלם לקבוצה גדולה.
    ג'ונסון ממש לא שעיר לעזאזל, הוא פשוט נוראי. גם קוטיניו וסטרלינג מאבדים בהתקפה??? איזה כדורים הם מנסים לתת ואיזה הוא? איך אפשר להשוות בכלל? ברור שקשר התקפי יאבד הרבה כדורים, התפקיד שלו הוא לעשות דברים יצירתיים שמראש אחוזי ההשלמה שלהם נמוכים יותר. ג'ונסון חסר ריכוז או שסתם לא מתאמץ, מאבד המון כדורים בזמן התקפות שמשאירים אותנו חשופים מאחור, קיצוניים איטיים עוברים אותו על הקו ומעבירים רוחב, אני באמת נדהם שאני צריך להסביר למה הוא רע, הוא רע.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Mellow29 Kopite

@Liverpool-Forever
    אני לא מדבר על המסירות עומק שקוטיניו מנסה ולא מצליח, אלא על המסירות הפשוטות שהם מוסרים לרגליים של שחקן יריב, ועל המצבים שכל ההתקפה שלנו תקועה והם מנסים מבצע סולו שברור שיסתיים באיבוד. אז מדי פעם גם לג'ונסון יש פאשלות כאלה.
    הוא שעיר לעזאזל כי הוא נמדד על פי סטנדרט שונה לגמרי משאר המגנים שלנו. פלאנגן עדיין סימן שאלה וצריך לשחק קצת ברצף לפני שהופכים אותו למשיח של אגף ימין שלנו, אבל מורנו ומאנקיו שיחקו לא מעט העונה ולא הוכיחו שהם מגנים כאלה גדולים (ביינתים). אז יש להם פוטנציאל טוב להפוך למגנים ראויים לליברפול, אבל הם (וגם אנריקה) לא חפים מאותן שגיאות בדיוק שעליהן אתה נכנס בג'ונסון.
    ברור שמגיע להם זמן להוכיח את עצמם ולא צריך להיכנס בהם, אבל צריך להיות הגון ולהגיד שעד עכשיו הם לא הוכיחו שהם יותר טובים מג'ונסון.

@Scouser Tommy
    עזוב שש שנים... אני מסתכל על מה יש לנו היום בסגל, ולא משתכנע שזה הרבה יותר טוב מג'ונסון. מתחילת העונה התרומה של מורנו למשחק ההתקפי הסתכמה בפריצה אחת טובה ועוד כמה קרוסים, ספגנו מטעויות ישירות שלו 3-4 שערים. אני מקבל את זה שיקח לו זמן להתאקלם וכו', אבל הוא לא היה עדיף על ג'ונסון מתחילת העונה. לכן, כשג'ונסון מקבל פה ביקורת כאילו הוא מפסיד לנו משחק אחרי משחק, זה ברור שהוא שעיר לעזאזל.
    תודה לאל שיש את סקרטל. יש לנו 2 בלמים ב-18 מ' פאונד שלא מצליחים להזיז אותו מההרכב או לחבר שני משחקים ברצף בלי טעויות קשות, ואתה אומר שהוא לא צריך להיות במעמד שיש לו בסגל? אולי אתה צודק, אבל בשביל זה צריך למצוא בלם יותר טוב ממנו, כנראה שזו לא משימה קלה כמו שנדמה.

מצב נושא:
הנושא נעול.