ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

למה אתה מתכוון פה ב"חלוץ כזה", כביכול סטטי כמו בנטקה או נייד וזריז?

עוד פעם, אני לא אומר שבנטקה ספציפית שווה את הכסף הזה, אבל לא מבין על מה מבוססת התפיסה שאתם חייבים חלוץ מסוג מסויים. כאילו זאת הדרך היחידה שההתקפה תהיה מוצלחת.

2. alexshw Member

אז מה נגיד על הסקי ואילו ללה טיסיה רק 10 או בסביבות המספר הזה.
    דלף בטח יגיע ל 90

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיון מרתק על סוגיית החלוצים פה, תענוג לקרוא. מצד אחד אני מאוד מסכים שבנטקה פחות בסגנון שאנחנו צריכים, מצד שני הנקודה של @JohnTerry26 מצוינת - כמה חלוצים טכניים וזריזים טובים יש? לא הרבה. עם זאת, בשורה התחתונה, כן הייתי מהמר על שחקן כמו באקה שנראה לי לפחות (מודה שלא ראיתי אותו הרבה) כמו חלוץ שיכול לעשות תנועה לעומק ולשחק על שטח קטן.

@Ori8 , נקודה שאני ממש לא מסכים איתה זה האמירה על בנטקה ובאלוטלי. בניגוד לאיטלקי, בנטקה הראה שיש לו חוכמת משחק, שהוא יכול לשחק בקבוצה שרצה קדימה במידה מסוימת (מניח שאני לא צריך להזכיר לכם את המתפרצות שאנחנו אוכלים ממנו ומוילה כל עונה). אני כן חושב שהוא יכול להצליח אצלנו - פשוט תקרת ההצלחה נמוכה יותר מאשר עם חלוץ מהיר וטכני, ועל כן הייתי מעדיף שנחפש מטרות אחרות.

Liverpool one of two English clubs interested in signing Carlos Bacca | Football | The Guardian
    גם הסוכן של באקה מציין שאנחנו מעוניינים בו... מעניין כמה פעמים הסוכנים האלה משתמשים בשם שלנו (למה דווקא שלנו?) וכמה אשכרה יש דברים בגו. אני מעריך שהמצב כרגע הוא שאם וילה תסכים להצעה של 25 מיליון פאונד בערך אז נלך על בנטקה, אם לא ירדו מה30 נלך על באקה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/15
  4. Ori8 Member

תומר, לא יודע על איזו חוכמת משחק אתה מדבר באשר לבנטקה. אני רואה בו חלוץ רחבה טוב עם נוכחות מרשימה ברחבה ומוגבלות קשה עם הכדור כשהוא לא בטווח ה-20 מטר מהשער.
    הגיוני שהיה לו קל במתפרצות של וילה. אם כי אני לא בטוח שהוא ממש היה שותף פעיל ל״ריצות״ שלהם קדימה.
    שים אותו בהתקפה שלנו, מול הגנות מצופפות ומתבנקרות ואני משוכנע שהוא לא מי שיעזור לנו לפתוח הגנות. הוא יצטרך לצאת מאזור הנוחות שלו אחורה כדי לקבל כדור והלכה ההתקפה.

לא משווה בינו לבין באלוטלי. שניהם לא מתאימים לרמה הזאת לדעתי. אבל בשניהם אני רואה ככאלה שפשוט לא מתאימים לקבוצה ולשחקנים שסביבם.

אין הרבה שחקנים זריזים וטכניים?
    לאקאזט - חלוץ עם יכולות מטורפות ובתכלס אני לא רואה אף אחת שנלחמת עליו, בטח לא אף אחת (נכון לכרגע) מהגדולות ביותר.
    איקארדי, היגוואין, וונלנד, ברארדי, אומבמייאנג... יש מספיק חלוצים טובים משמעותית מבנטקה אם שניה חופרים וחושבים.

5. Roma מנהלים

לאקאזט, נשיא ליון הודיע שימשיך שם לפחות לעוד עונה. גם אם לא, פ.ס.ז וארסנל גם מעוניינות ואני בטוח שהוא יעדיף ללכת לשם.
    איקארדי חתם על חוזה חדש באינטר לפני חודש לא רלוונטי בכלל.
    ברארדי? לא ברמה בכלל. בנוסף עד עכשיו היה את הסעיף של חצי בעלות שגם לא יכלתם לגשש לעברו. הוא העדיף את סאסואלו מאשר להילחם על מקום בהרכב ביובה.
    היגוואין יקר מידי.

הבאתם שחקנים כיאלו זה מנג'ר בחייאת.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בהכרח פוסל את מה שאתה כותב אורי, פשוט תמיד מצחיק אותי שנכנסים ספציפית לשמות.
    לאקאזט זה אותו השחקן שקושרנו אליו קיץ קודם ואז כל הפורום רשם שזה ביזיון אם הוא יגיע כ"מחליף של סוארז".
    מי שייכנס לשמות יעשה מעצמו צחוק, יש היגיון ברכישה של בנטקה (הוא צעיר, יש לו המון יכולת ופוטנציאל) יש גם היגיון בלא להביא את בנטקה (עם פירמינו וקוטיניו רצוי חלוץ מהיר שמתמחה בתנועה בלי כדור), לא יודע מה צריכות להיות אופציות ב ג שלנו לא יודע מה הן באמת והאם בנטקה הוא בכלל אופצייה א. נחכה ונראה.
    לצורך הדיון, אני אישית לא אבכה אם בנטקה יגיע, אני כן אעדיף שיגיע מישהו רציני אחר מהסוג שכתבתי.

7. yonmu Member

היגוואין יקר מדי? אם סטרלינג יימכר בסכומים המדוברים, יישאר עודף גם אחרי רכישת היגוואין.
    האמת שזאת אופציה מעולה, בהנחה שהיגוואין אכן רוצה לעזוב (נאפולי לא בליגת האלופות, בניטז עזב). הוא גם יכול לשחק לצד סטארידג' בלי בעיה.

8. Roma מנהלים

בוא נגיד שהוא לא בדיוק החלוץ המהיר שאתם רוצים אבל כן הוא רמה מעל בנטקה. הנשיא אומר שבפחות מ80 מיליון הוא לא יימכר(סעיף שיחרור). אל תשכח שכבר הוצאתם כסף הקיץ ואני לא רואה עוד שחקנים שאתם יכולים למכור.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי קבע שהוא רמה מעל בנטקה? איך הגעת למסקנה הזאת? אפשר לשמוע הסבר?
    מהיגוואין בריאל ראיתי בעיקר החמצות. בנטקה משחק בינתיים בקבוצות עם פרופיל נמוך באירופה אז הוא מקבל פחות חשיפה, אני בכלל לא בטוח שהוא חלוץ פחות טוב מהיגוואין. ואני בכוונה לא מתייחס כרגע להתאמה להתקפה שלנו, כי אתה אמרת רמה מעל בלי קשר להתאמה.

10. Roma מנהלים

אתה משווה לי חלוץ שפורח באופן יחסי באסטון וילה לחלוץ שהיה כבר ברמות הגבוהות ביותר?
    אני רואה אותו לא מעט בנאפולי והוא חלוץ מדהים. ב69 הופעות הוא כבש 35 שערים ובישול 14.
    בריאל מדריד בליגה הוא כבש 107 שערים ובישל 45 ב190 הופעות.
    יש לו רזומה די מרשים והוא לא ספק חלוץ מעולה. אין מצב שהוא יגיע לליברפול אם וכאשר יש אופציה שהוא יעזוב את נאפולי. ארסנל,מנצ'סטר, מילאן ורומא יהיו לפניכם בתור. אני בספק אם הוא יעדיף את ליברפול.
    מחמיצן? אני חושב שהתבלבלת עם השמנמן הצרפתי.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל זה שמישהו היה ברמות הגבוהות לא אומר לי עליו שהוא בהכרח ברמה גבוהה.
    יחד עם זאת, הנתונים שכתבת מרשימים.

12. Magpie27 Member

לא היגוואין ולא בנטקה מתאימים לליברפול. ליברפול של רודגרס היא קבוצה שנבנתה על מהירות בחלק הקדמי.
    סטרלינג,קוטיניו הזריז,סוארז שהיה מהיר וזריז והיה מספר 1 בהפעלת לחץ על הגנות יריב. סטארידג' בכושר שחקן מהיר וטכני.
    בנטקה והיגוואין לדעתי לא נכנסים למשוואה הזאת ויכולים רק לגרוע.
    מעבר לזה ברכות על החתמת קליין שיגיע בימים הקרובים למדיקאל. מגן ימני אדיר שמשדרג את החוליה הזאת המון המון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

@JohnTerry26 התכוונתי חלוץ סטטי. קוסטה נייד ודיי מהיר, רץ לעומק.

על מה מבוסס הטענה שלי שאנחנו צריכים חלוץ כזה? מעבר לזה שאני מאוד לא אוהב שחקנים כבדים וסטטיים (בטח שחקני התקפה), כמו שרשמנו אין אף מועדון גדול שמשחק עם חלוץ כזה (למעט ארסנל אולי וכולם פחות או יותר טוענים שהם חייבים חלוץ שונה מז'ירו).
    גם ראינו איך אנחנו נראים כשיש שחקן מהסוג הזה בהתקפה שלנו ואיך זה נראה כשיש מישהו שהוא בכלל לא חלוץ אבל נייד ומהיר (סטרלינג).

היגוואין? אני מעדיף את הסגנון אבל אני לא הייתי רוצה לשים עליו 40-50 מיליון. אני תמיד מצפה ממנו להחמיץ ברגע האמת.

כמו שאמרתי, אם אין שחקן בסגנון שאפשר להביא אני מעדיף לשמור את הכסף ולחכות לכשיהיה כזה.

אגב, יש לנו לא מעט שחקנים שאנחנו יכולים למכור. נכון לעכשיו, אחרי כל הרכישות, מכירה של סטרלינג אמורה לכסות את הכל. בנוסף, יש לו עוד כמה מיליונים לגרד (בוריני, לאמברט, קואטס, אנריקה) שלא לדבר על עוד כסף שקיבלנו על אספאס ואולי אפילו נצליח לקבל כסף על לואיס אלברטו ובאלוטלי (ואם היה לנו שכל היינו מוכרים גם את לוקאס ואלן). קיצר, יש לנו עוד בערך 20 מיליון פאונד לפי הערכה זהירה יחסית.
    אם לוקחים בחשבון שאנחנו אמורים להיות מסוגלים להוציא 30 מיליון פאונד בקיץ מלכתחילה (ממש לא סכום גבוה עבור ההכנסות שלנו), מגיעים למסקנה שתיאורטית עשוי להיות לנו עוד הרבה מאוד כסף לרכש.

14. Magpie27 Member

מה עם פייר אמריק אובמיאנג חברים?
    תפור לאנגליה ותפור לקבוצות כמו ליברפול,ארסנל.
    אף פעם לא קושרתם אליו?? השחקן הזה הכי מהיר שיש,פיזי,גבוה,מבשל,מבקיע.
    יכול להיות אופציה למה שאתם מחפשים לא?

15. Roma מנהלים

בין המחמצנים הגדולים באירופה. יושב לו בול אנגליה האמת. אני רואה הרבה דמיון בינו לבין וולבק, השאלה אם הייתם רוצים את וולבק אצלכם?

מצב נושא:
הנושא נעול.