ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. נדבד Member

גם בלאציו הוא לא בדיוק יהיה חלוץ ראשון.
    יש להם את קלוזה שלמרות גילו עדיין מבקיע נהדר וגם דג'ורג'ביץ', חלוץ רכש מעולה שהם הביאו מצרפת ולמעשה הוא החלוץ הראשון.
    בוריני ילחם על מקומו כמו בליברפול, אולי זו הסיבה שהוא לא מתלהב לעזוב.

למרות שצריך לזכור, לאציו במוקדמות הצ'מפיונס העונה ועם סיכוי טוב להיכנס לבתים.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כמו בליברפול אחי... אולי מבחינת רמה הוא לא באמת נופל מלאמברט ובאלוטלי, אבל הבנאדם אשכרה היה חלוץ רביעי העונה, ועוד הבאנו עכשיו 2 חלוצים שיהיו לפניו ומתוכנן להגיע עוד אחד. בלאציו יהיו לו יותר הזדמנויות בוודאות.

3. Ori8 Member

הוא פשוט המקביל האירופאי לאלרואי כהן. הוא התחתן עם בחורה מאנגליה, ליברפולית אפילו אם אני זוכר נכון. אולי כדורגל פחות בראש שלו עכשיו ואין לו בעיה להעביר עוד עונה ועוד עונה בין הספסל ליציע ומעדיף לסיים ככה את החוזה עם ליברפול - fair enough, זכותו.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שראיתי שום דבר שיותר מדי קונקרטי בשביל להתייחס אל זה עוד ברצינות, אבל יובטיץ׳ או בנטקה? על מי הייתם הולכים?

5. StevenGerrard Member

רק מבין שניהם? בנטקה. אנחנו לא מחפשים להחתים חבר למיטת הטיפולים עבור סטארידג' אלא מישהו שיוכל לשחק בהיעדרו.

6. נדבד Member

העניין גם הוא שבאיטליה זוכרים לבוריני את התקופה הנהדרת ברומא, לכן יש התעניינות בו ומן הסתם הוא איטלקי מה שמושך יותר.
    חוץ מזה שהוא יכול להצליח באיטליה ולהפוך שוב לבוריני של רומא, גם ג'רביניו היה שרוף אצל האנגלופילים ונתן עונה אדירה ברומא. יש גם דוגמאות הפוכות, כל מקרה הוא לגופו.

בוריני חייב לחזור לאיטליה גם אם איזו ניוקאסל/ווסטהאם/טוטנהאם יעניקו לו הרכב ראשון.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. Mellow29 Kopite

בנטקה. בגדול זו דילמה בין לחלום על מושלם או להסתפק בטוב. יובטיץ' כשיר ויציב שמצליח לממש את הפוטנציאל שלו מתאים לסגנון שלנו הרבה יותר מאשר בנטקה. השאלה היא האם זה יקרה במציאות או שישאר רק חלום על הנייר. במצבנו אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו חלומות כאלה, בניגוד לצ'לסי עם פלקאו.

אבל האמת שגם אני חשבתי היום על אחד כזה, וזה אולי יותר מעניין...

הטופיז שילמו 28 מ' על לוקאקו. אנחנו כנראה נשלם 28 כדי להוציא את בנטקה משם. בנטקה או לוקאקו?

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנה הייתי אומר לך לוקאקו. היום אני כבר לא בטוח, אני חושב שבנטקה עקף אותו בסיבוב.
    אני לא נכנס פה לענייני סגנון, אני בעצמי כתבתי כבר אלפי פעמים שמאז ומתמיד אני אהבתי לראות שחקני קו קדמי מהירים ועדיין לא מן הנמנע שדווקא נוכחות פיזית בחוד תעזור לנו יותר משחקן מהיר, מי יודע.
    המנייה של לוקאקו הייתה בשיאה לפני שנה, אני חשבתי שמדובר בחלוץ וורלד קלאס בפוטנציה, הוא עבר עונה בינונית.
    אני חושב ששיאו של בנטקה לפניו, הוא חזק, מהיר (יחסית למימדים שלו), פינישר טוב, מצויין באוויר, יש לו גם בעיטות חזקות מרחוק. על הנייר הוא החבילה השלמה מבחינת הנתונים הפיזיים, נשאר לו להשלים פערים באינטיליגנציית משחק ובעמידה בלחצים עם מועדון שרוצה גם לקחת תארים ולא רק להעביר עונה באמצע טבלה אבל היום הוא שחקן מעניין מאוד שלא ברור עד לאיזה רמה הוא יכול להגיע. אני לא הייתי פוסל את זה שבהמשך הקריירה שלו הוא ייחשב כאחד הטובים באירופה, אצל לוקאקו אני כבר לא רואה את זה קורה.

אלעד, Scouser Tommy ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  9. golding מנהלים

מזל שהלכנו על קוסטה ולא סמכנו על לוקאקו ;)

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  10. Rushie Member

בנטקה הוא האלטרנטיבה הבריאה ליובטיץ' כאילו הוא לא החמיץ משחקים מהעונה שעברה בגלל פציעות. אולי אין לו גיליון רפואי כמו של אקווילאני אבל זה כן משהו שצריך להדליק לנו נורה אדומה כי במידה והוא יהיה שלנו ויסבול מפציעות חוזרות באותו אזור החלוץ הבכיר שלנו יהיה אינגס. כבר קרה לנו בעבר.
    אני חושב שבנטקה אחלה חלוץ עם פוטנציאל. עדיין לא הוכיח לטווח הארוך שהוא חומר לקבוצה גדולה, אין לי בעיה שניקח את ההימור אבל יש לי בעיה שזה איתו ועם הסגנון שלו. לא הייתי קובע בצורה נחרצת שהוא יהיה כישלון, אבל גם אם לא אני חושב שהתפוקה הכללית של הקבוצה בהכרח תרד עם חלוץ כזה. אנחנו צריכים מישהו מהיר בחוד. בסוף אנחנו ננסה שם את פירמינו ולמרות החשדות על הסיומת שלו יתברר שזאת האופציה הכי טובה לקבוצה, כמו שקרה עם סטרלינג העונה.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת טעות להפוך את בנטקה לאיזה חלוץ סטטי שנותן לך רק נוכחות פיזית ברחבה, הוא לא לאמברט וגם לא באלוטלי, אני רוצה רוצה חלוץ מהיר כמו סטארידג' שמשחק בקו אחד עם הבלמים ועושה כל הזמן תנועה לעומק כי יש לנו קשרים התקפיים שחלוץ כזה יכול להנות מהם מאוד, זה לא בנטקה ואני לא משוכנע שזה החלוץ הכי טוב והכי מתאים שזמין לנו במחירים האלה, אבל אני גם לא חושב שזה יהיה כשלון כמו באלוטלי, אם הוא חותם הוא ייתן את התפוקה שלו.

golding אוהב/ת את זה.
  12. Rushie Member

באלוטלי זה כישלון בסדר גודל באמת עצום. קיבל לא מעט הזדמנויות ולא עשה כלום. אני גם לא חושב שזה יהיה הסיפור עם בנטקה אבל אני כן רואה אופציה שבה הוא ייראה לא טוב ויירד למספר חד ספרתי של שערים. כדורגל זה עניין של ביטחון ולהגיע למועדון חדש, שבו אתה כבר לא השחקן הכי טוב, עם כל הלחץ והציפיות יכול לשנות אותך לגמרי, כמו שקרה עם לוברן בעונה האחרונה. הרבה יותר קל להיות חיה בספארי מאשר בג'ונגל.
    ואפילו לא דיברתי על זה בהודעה הקודמת שלי, מה שאמרתי זה שגם אם כל מה שרשמתי עכשיו לא יקרה ובנטקה ישתלב וימשיך עם התפוקה הטובה, עדיין אני צופה שנרגיש שהקבוצה לא מממשת את הפוטנציאל שלה כמו שהיא יכולה עם סטארידג'. כמו שקרה לנו הרבה בעונה האחרונה. נשחק אולי 80% ממה שאנחנו מסוגלים.

13. Ori8 Member

גיל,
    אצל לוקאקאו אתה לא רואה את זה קורה כי הוא עבר עונה בינונית (כמו כל הקבוצה שלו)?
    הייתי לוקח את לוקאקו בלי לחשוב פעמיים. דווקא בגלל שהוא שילוב של הסגנונות. הנוכחות הפיזית שם, הוא מסוגל לשחק עם הגב לשער ולתת גולים של 9 קלאסי, טוב באוויר, ומצד שני גם יכול בדריבל לקחת עליו שני שחקנים ולדהור קדימה. אם יש למישהו מבין שניהם שיש לו איזה שהו סיכוי להפוך לוורלד קלאס זה ללוקאקו לדעתי.

כמה שנים בנטקה תקוע בוילה? למה אף קבוצה לא יורקת לכיוון שלו חוץ מליברפול? לא יודע, לי זה מריח כמו כישלון צפוי מראש והלוואי ואני טועה. בעיטה טובה מרחוק אמרו גם על באלוטלי. שניהם מבקיעים מחוץ לרחבה אחת לשנתיים פחות או יותר.

14. alexshw Member

הוא בוילה 3 שנים, אבל צריך לזכור שהוא לא היה מוערך יותר מדי בבלגיה. בגנק הוא היה מחליף של ברדה
    כן הוא כנראה לא חלוץ לאליפות אבל גם שווה יותר ממאבקים נגד הירידה בפרמייר ליג.

15. Mellow29 Kopite

אורי, בנטקה סוגר בסה"כ 3 עונות בווילה, בקיץ הראשון טוטנהאם (שסיימה מקום 4 אם אני זוכר נכון) רצתה אותו ועשתה פרסה אחרי שהוא כבר הגיש בקשת העברה, בקיץ השני הוא בדיוק נפצע לחצי שנה. אתה לא חייב להציג אותו כאיזה קרלטון קול שכל הקריירה תקוע בקבוצות תחתית.

ג'רארד עכשיו במסיבת העיתונאים מוצג ב-LA Galaxy. :(

מצב נושא:
הנושא נעול.