ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני רואה פוטנציאל גדול יותר בלוקאקו.

באלוטלי לא קיבל הרבה הזדמנויות, זה פשוט לא נכון. גם בתקופה שהיה נראה שהוא מתחיל להשתלב (תקופת השער ניצחון על טוטנהאם) הוא ישר אחרי זה יובש שוב בספסל\יציע.
    כמובן שהוא היה כישלון גדול, היה דיי צפוי.

בנטקה יותר מסתם עמוד כמו לאמברט (אם כבר מדברים על חלוץ שהיה כישלון ענק) ויכול להיות חלוץ טוב מאוד. עדיין מתקשה להתלהב מהרכש שלו.

שמועות שסינקלייר ווילסון ייצאו בהשאלה (לא ממש יפתיע).

מאנקיו חזר לאתלטיקו.

אגב, בהמשך למשהו שרשמתי פה לפני כמה ימים (חיסרון במגן שמאלי) אז עידכון - המגן השמאלי של הנוער\מילואים זה בראד סמית'. בראד סמית' סיים חוזה (אני חושב) או שהוא מסוכסך עם המועדון בכל הנושא של החוזה ובכלל לא חזר לאימונים של פתיחת העונה. כרגע יש 3 מגנים שמאליים (שהם לא בני 17 ובאקדמיה) במועדון: אלברטו מורנו, אנריקה (שברור שלחלוטין לא נספר) ופלאנאגן (שהוא בכלל מגן ימני שלא שיחק כדורגל כבר שנה וחצי). אנחנו חייבים מגן שמאלי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/15
  2. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אמרה צ'אן שיחק בלברקוזן לא מעט כמגן שמאלי. מאחר והוא בכל מקרה לא משחק בקישור אצלכם ומאחר ולוקאס נשאר (ולכן צ'אן לא אופציה ראשונה לקישור האחורי), הוא יכול להיות אופציה שנייה סבירה לעמדה הזו.

3. oranfu Member

אני מודע לכך שבלברקוזן הוא שיחק מגן שמאלי, אבל מבחינתי הוא לא מגן (כמו שלא היה מגן גם העונה למרות שרודג'רס השתמש בו שם). באותה מידה אפשר לשחק עם סאקו מגן שמאלי.

כנראה שגם בקישור הוא לא ממש ישחק (לצערי) אבל להפוך אותו למגן שמאלי מחליף זה לא טוב לאף אחד.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי בנטקה, כמה שזה נראה כמו בדיחה בכלל להגיד את זה, צריך להגיד שרודג'רס והמועדון כנראה לא אמרו נואש בכל מה שקשור לסטארידג', ואולי המחשבה היא להחתים חלוץ שיכול לשחק גם לצידו ולא רק במקומו, אולי במערך של יהלום או של 3-5-2, שני מערכים שממש לא זרים לרודג'רס.

אני אישית אעדיף לקבל חלוץ שהוא פשוט גרסא קצת פחות טובה של סטארידג' מאשר חלוץ כמו בנטקה פשוט כי אני לא חושב שאפשר לבנות על סטארידג' למשהו וכל חלוץ שנביא כמעט בוודאות ישחק יותר בעונה הבאה מאשר סטארידג', אבל זה יכול להיות שיקול עבור רודג'רס.

לגבי צ'אן, הייתי רוצה להגיד שיש סיכוי שלוקאס לא יישאר אבל על מי אני עובד. בכל מקרה, גם אם נשאר הוא, תודה לאל, לא יהיה האופציה הראשונה של רודג'רס בקישור האחורי, הוא אף פעם לא היה, יש לו נטייה להשתחל להרכב בפוקס כל פעם מחדש על חשבון שחקנים שונים בעקבות פציעות\השעיות וכו', אבל רודג'רס לא הראה בו איזה אמון גדול שיגרום לי לחשוב שהוא בחירה אוטומטית בקישור.

5. oranfu Member

למה אנחנו חושבים שבנטקה מתאים לשחק ליד סטארידג'?
    יכול להיות שזה נכון, אבל מעניין אותי למה אתה חושב ככה.

אם רודג'רס באמת לא היה מאמין בו הוא לא היה נשאר עד היום. בפועל אנחנו (רודג'רס) מעדיפים שיישאר.

סטרלינג הודיע לרודג'רס שהוא לא רוצה לצאת למסע ההכנה באוסטרליה ואסיה.

לקנוס את האמ-אמא שלו ולהעסיק איזה מכשף וודו שידאג לזה שבאימון הראשון שלו בקבוצה הבאה שלו הוא ייפצע בצורה שתגמור לו את הקריירה. החוצפה של החרא הקטן.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/15
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן כללי הנטייה של מאמנים (ואולי יש לזה הצדקה היסטורית, לא בטוח) היא לצוות שני חלוצים בסגנון שונה אחד מהשני, בשביל לתת מענה לשתי דרכים של הבקעת שערים במקביל. סטייל קיגן וטושאק (או דפו וקראוץ' ;) ).

אם החלוצים בעלי אינטילגנציית משחק גבוהה אני גם סה"כ בעד. אבל, כמו שנאמר, בגלל הכשירות של סטרידג' רובנו מעדיפים חלוץ שיהיה יכול להחליף אותו באותו סגנון כשהוא פצוע.

לגבי צ'אן, אני מאוד אתאכזב אם רוג'רס לא ייקח את ההימור עליו. מעבר לצד ההגנתי והפיזי שבו הוא יוסיף המון לקישור, הוא ניחן ביכולות טכניות שאין למילנר והנדרסון, וגם כן ביכולת בעיטה מרחוק ברמה גבוהה שזה משהו שחסר לנו בסגל באופן כללי. הוא חייב לקבל הרבה הזדמנויות בקישור ומתחילת העונה מבחינתי.
    מעבר לזה שבעיניי זה גם לא הימור גדול יותר מלשחק שם עם אלן או לוקאס.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

אני יודע שיש נטייה לחשוב שחלוץ גדול ופיזי וחלוץ מהיר וטכני זה שילוב טוב, אבל זה נראה לי קצת פשטני. בנטקה בכלל הראה שהוא יודע לשלב פעולה טוב עם חלוצים אחרים?

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

השילוב שלו עם ויימן ואגבונלהור היה טוב מאוד לדעתי בהתחשב בשאר הסגל וביכולות המוגבלות של השניים האחרונים. לא אינדיקציה חד משמעית אבל זה משהו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

מה יש לקנוס את סטרלינג? זה בכל מקרה יגמר עוד שבוע כשסיטי תבוא עם ההצעה השלישית, סטרלינג מבין את זה ודוחף למעבר במקום לטוס לקצה השני של העולם ולחזור מיד, המועדון והאוהדים על ה*** שלו למקרה שמישהו עוד לא היה בטוח. מקווה שגם בנטקה יגיע למצב כזה בהקדם כי זה יכול להיות ההבדל בין החתמה באמצע יולי לבין החתמה בסוף אוגוסט.

אני מסכים מאוד עם ההנחה הזו שהמצב של סטארידג' פוגע בנו מאוד כי הוא משאיר את רודג'רס באי ודאות גדולה מאוד. אם הוא כשיר הכל בסדר, אם הוא גמר את הקריירה ומעכשיו יתנייד בכיסא גלגלים גם הכל בסדר, כולנו יודעים איפה אנחנו עומדים ומה אנחנו צריכים. אבל המציאות היא שהוא לא פה ולא שם, אי אפשר לגמרי להתעלם ממנו ולא לספור אותו במצבת החלוצים (בעיקר כי הוא על השכר הכי גבוה במועדון), אבל גם אסור לבנות עליו להיות החלוץ המוביל היחיד. זה שם את רודג'רס בבעיה, כי הוא צריך להביא חלוץ יקר שגם יוכל לתפקד בלי סטארידג', אבל גם יוכל לתפקד איתו ולא להיות מחליף ב25 מ' פאונד.
    בכל פציעה נוספת אנחנו אומרים לעצמנו "זהו זה, מעכשיו אסור לבנות עליו יותר", אבל הבעיה היא שרודג'רס לא יכול להתעלם מהנוכחות שלו בסגל והוא חייב לקבל החלטות שתלויות גם בסטארידג'.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

זה נכון שסטרלינג עושה בן רייכרט?

11. Mellow29 Kopite

מה זה אומר? הוא ביקש לא לטוס למסע בתאילנד ובאוסטרליה. הקבוצה טסה לשם ביום ראשון הבא, עד אז אני מאמין שמשהו יגיע מכיוון סיטי.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביקש זאת מילה נחמדה, מישהו פוסל אפשרות שהוא יחליט שהוא פשוט לא טס? בהתחשב בהתנהלות שלו ושל הסוכן שלו עד עכשיו זאת ממש לא תהיה הפתעה.

זה ברור שסטרלינג יעזוב, מבחינתי שישאירו אותו מחוץ למסע הזה ויחכו להצעה טובה יותר מסיטי, זה לא סוארז שאתה יודע שברגע שידרוך על המגרש לא מעניין אותו יותר כלום והוא ייתן 110% וישחק הכי טוב שהוא יכול ושאין סיכוי שיעשה שביתה כי הוא רוצה לשחק כדורגל, פשוט כי זה האופי שלו (בדיוק קראתי קטע מעניין מהספר שלו שמתייחס לסאגה עם ארסנל ב2013, הוא מספר שרודג'רס והמועדון ידעו שגם אם הוא לא מרוצה זה לא ישפיע על רמת המשחק שלו ושהוא עדיין יעשה הכל כדי לנצח ולכן אף אחד לא מיהר למכור אותו), סטרלינג מתנהג בצורה דוחה, סוטר למועדון הזה בפרצוף ושום דבר שהוא יעשה בשביל לדחוף את המעבר הזה קדימה לא יפתיע אותי. הצעה קצת יותר טובה של סיטי ולהתראות.

מסקרן אותי לראות מה נעשה עם הכסף מהמכירה שלו, צריך לזכור ש20% מהסכום הולך לQPR שבטח מרגישים שהם זכו בלוטו, בכתבות מאתמול דיברו על פדרו או דניס צ'רישב כמחליפים פוטנציאליים, פדרו לדעתי יכול להיות החתמה מעניינת, הוא לא כשרוני כמו סטרלינג או יצירתי במיוחד אבל הוא מנוסה, נותן פייט לסטרלינג במהירות ויודע לשים את הכדור ברשת, צ'רישב מהמעט שראיתי ממנו נראה לי שחקן שכונה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פייט לסטרלינג במהירות? אני חושב שממש הגזמת. מודה שאני לא איזה עוקב גדול אחרי פדרו אבל הוא לא כזה מהיר לדעתי. היתרונות הגדולים שלו מבחינתי זה שהוא קיצוני סקורר ובעל מיקום טוב, אבל אם ננסה להחליף איתו את סטרלינג זה עשוי להיות לא משהו. אנחנו חייבים קיצוני באמת מהיר במקומו, כי אם סטרידג' לא כשיר ובהנחה שבנטקה הוא החלוץ הנוסף שיגיע, זה משאיר אותנו עם התקפה איטית (לא נראה לי שפירמינו זה גם כן שיא המהירות, קוטיניו בעיקר זריז אבל בספרינט לא מאוד מהיר, מה שמשאיר אותנו עם ספרינטר אחד וזה אייב) וזה בעייתי מאוד בפרמיירליג בראייתי. הוא שחקן טוב מאוד ואני לא אתבאס אם יגיע, אבל אלא אם אני טועה לגבי המהירות שלו, הייתי מעדיף קיצוני אחר.

Liverpool’s Raheem Sterling fails to turn up for training, citing illness | Football | The Guardian
    והנה התחלנו. איפה הבחור ששאל למה אנחנו מדברים ככה על סטרלינג? ילד זין, שיקנסו לו את הצורה סתם בשביל להכניס לו. שישתמשו בכל אמצעי חוקי אפשרי בשביל להיכנס בו כל עוד הוא תחת חוזה אצלנו, עד שיימכר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/15
  14. golding מנהלים

נקודה שולית אמנם, אבל לדעתי פדרו מהיר כמו סטרלינג.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, לא עברה חצי שעה מאז ההודעה שלי. כמו שאמרתי, שום דבר שהוא יעשה לא יפתיע אותי.
    איכס.

פדרו מהיר מאוד, אני לא יודע אם כמו סטרלינג אבל זה אולי הדבר הכי בולט אצלו. הוא יכול לתת לנו את המהירות בהתקפה שנאבד עם העזיבה של סטרלינג.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.