ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל לא שולית, אני לא צריך לספר לך איזו חשיבות יש ליכולות פיזיות בפרמיירליג ובמיוחד למהירות. משום מה אני חושב שהוא ממש, אבל ממש רחוק מלהיות מהיר כמו סטרלינג. אפשר להפנות לפה איזה אוהד ברצלונה להכריע...

אגב, גם אם בספרינט ללא כדור הוא מהיר כמו סטרלינג (למרות ששוב, אני בספק גדול), עם הכדור הוא בטוח לא.

2. Ori8 Member

טוב, אז גם לאימון סטרלינג לא הגיע היום. זה כבר שביתה במלוא מובן המילה.
    למה שיקנסו אותו? כדי שגם את המשכורת שהוא מקבל יירוויח המועדון בחזרה. איזה בחור עלוב.
    לוקח את הכסף עליו ושם בוכטייה על לאקאזט, נותן לו משכורת שמנה ויש לנו חתיכת חלק קדמי נאה עד כדי מפלצתי במידה והפצוע האנגלי כשיר. מתפלל לאלוהים שזה איך שהו יקרה.

-----------------------מיניולה--------------------------
    מורנו-------סאקו--------------סקרטל------------קליין
    -------------הנדרסון--------מילנר---------------------
    לאקאזט-------------קוטיניו----------------------פירמינו
    ----------------------בנטקה---------------------------

ספסל: בוגדן, לוברן, אלן, אמרה, לאלאנה, אייב, סטארידג'/בנטקה

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/15
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שצריך להיכנע רק כי הוא לא הופיע לאימון. יש חוזה והוא צריך להגיע.
    אם הוא מעדיף לשבת בבית שיישב ונקנוס אותו. בסופו של דבר כל עוד אין העברה הוא יהיה לחוץ לחזור להיכנס לכושר, בכל זאת זה המקצוע שלו.
    זה מבחן של איפוק עבור המועדון, אסור למכור בזול יותר או לשנות משהו באסטרטגיה. יגיע 50? יופי. לא יגיע? הוא שחקן שלנו.
    אם סיטי רוצה לתת את סילבה או אגוורו אפשר לדבר על מחיר אחר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב הזה לא רק פגיע הגנתית, הוא על סף ההפקרות... זה הרכב שאתה יכול לפתוח איתו *אולי* נגד קבוצות מתחת לקו האדום.
    שמת חלוץ, מראש אוריינטציה פחות הגנתית מקשר התקפי, כקיצוני שמאל. קוטיניו הוא פייטר אבל קטנצ'יק, פירמינו אין לנו מושג אבל גם מדובר בשחקן התקפה מובהק... הנדרסון ומילנר אמנם עושים עבודה רצינית בהגנה ושורפים הרבה שטחים אבל הם לא גרזנים. וכל זה כשמאחורי זה יש בלם בפאניקה תמידית, בלם שעוד לא רץ כמו שצריך בהרכב, מגן שמאלי שייקי בלשון המעטה ומגן ימני שאמור להיות יציב אבל עדיין שחקן חדש בהרכב. אה, ושוער שגם כן עדיין לא התייצב לאורך זמן. חייב להיות קשר אחורי בהרכב כזה על חשבון אחד החלוצים (בנטקה או לאקאזט), או במינימום קשר התקפי שאתה יודע שעובד קשה הגנתית.

5. Mellow29 Kopite

שנה הבאה יהיה לוקאס במקום לקאזט. פתרנו את הבעיה. :ph34r:

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  6. Ori8 Member

בנוגע לקישור האחורי אתה צודק, אבל זה מה שיש לנו. בהנחה ויגיע עוד שחקן הרכב מובהק לחלק הקדמי במקום סטרלינג - אני לא רואה את אמרה נדחף להרכב הזה כקשר אחורי (עזוב לרגע את זה שספק בכלל אם רודג'רס רוצה אותו שם).

אפשר לחזור לשלושה בלמים ואז אמרה/לוקאס/אלן נכנסים על חשבון מורנו, זאת גם אפשרות רק היא נראית לי פחות ריאלית. אני מאמין שרודג'רס יתחיל את העונה עם ארבעה שחקני הגנה.

שוב - אני מסכים שחייב להיות קשר אחורי, אבל כשהבאנו את מילנר והוא אמור לשחק במרכז המגרש ולא בכנף - אני לא רואה את זה קורה. לא קושרנו מתחילת הקיץ לקשר אחורי אחד - זה בטח לא מקרי.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להפוך את רודג'רס לאיזה הרפתקן חסר תקנה, הוא לא יעלה קישור של הנדרסון-מילנר-קוטיניו, תמיד כששיחקנו עם שלישיית קישור היה שחקן אחורי לפני ההגנה, בד"כ ג'רארד או לוקאס. הבעיה תמיד הייתה השמות שמשחקים שם, לא היעדר של קשר אחורי בכלל.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילנר מגיע לשחק במרכז, כך הוא אמר.
    את העונה -אולי- הוא יתחיל במרכז, בהמשך הוא ישחק איפה שיתאים לנו שישחק.
    אני כבר רואה את מילנר משחק בכל מיני תפקידים העונה, בטח שלא בלעדית במרכז השדה.
    בכל אופן, גם כשמדברים עליו למרכז, די ברור לנו שהוא יהיה לצד הנדרסון ואחורי.
    הסיבה שלא קושרנו לקשר אחורי היא כי רוג'רס תופס מאלן ומילנר הולך לנגוס בדקות שהיו של אלן על תפקיד ה50-50, אלן יפצה על הדקות האלה עם דקות בעמדה האחורית. הוא אולי לא קשר אחורי קלאסי אבל ראינו כבר שרוג'רס בסדר גמור עם שלישיית קשרים שאף אחד מהם לא אחורי מובהק. אלן-הנדרסון-מילנר זה ההימור הכי מובהק לקישור המרכזי שלנו בפתיחת העונה.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה מאוד שזה לא נכון, אבל אתה כנראה צודק.

10. oranfu Member

קודם כל, החרא הקטן הזה הרוויח "ביושר" את כינויי הגנאי שהוא קיבל ויקבל.
    עכשיו, לקנוס לו את הצורה מעכשיו ועד שהוא יעזוב. על כל פיפס הכי קטן אני הייתי אונס אותו בקנסות. ברור לחלוטין שכסף זה כל מה שמניע אותו אז אני רוצה להכאיב לו הכי הרבה שאפשר.
    מעבר לזה, אני מודיע לו חגיגית שעל כל אימון שהוא מפספס אני מעלה את המחיר הנדרש במיליון.
    בנוסף, אני מכריח אותו להגיש בקשת העברה. שלא יקבל "דמי לויאליות" ויעלה לו מיליונים.

אפס מסריח, לא ראיתי התנהגות כזאת ברמות האלה. יש לרצות לעבור, יש לא להסתיר את זה. אבל מה שהוא עושה? אני כבר לגמרי מאמין שהוא קילל את רודג'רס, הוא לא רואה בעיניים.

עם כל זה, אסור להתכופף בכלל. בכלל. אין מה לתת לו פרס. סיטי לא ייתנו 50+? לא צריך. כשמועדונים כאלה משלמים 50 מיליון על דויד לואיז, אנחנו צריכים לדרוש מחירים הזויים על הכוכבים שלנו אם כבר מוכרים אותם.

פדרו מהיר מאוד. לא כמו סטרלינג, אבל מהיר. מה שמוצא חן בעיניי אצלו זה שהוא באמת סקורר אבל אני לא רואה אותו מגיע.
    צ'רנישב? שחקן בן 25 שלא עשה כלום עד העונה בקריירה. אמנם ראיתי אותו בעיקר ביוטיוב אבל אפילו שם אני מתקשה להתלהב ממנו. רגל שמאל טובה, מהירות סבירה וזהו. לגמרי מצפה מאיתנו להחתים אותו כמחליף.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

הוא גם יכול להרתיע רוכשים פוטנציאלים בהתנהגות כזו בטח כשמדובר במחיר כל כך גבוה שצריך לשים.
    עד החודשים האחרונים לא ידעתי שהוא כזה טיפש וגם חרא קטן

12. oranfu Member

היו דיווחים שבאיירן התעניינו בו אבל החליטו לוותר בעקבות ההתנהלות שלו (שהחמירה מאז).

לא נראה לי שזה משנה לו יותר מדי, הוא יודע שהוא הולך לקבל הרבה מאוד כסף מהסיטי. לפני כמה ימים פורסם שיש לו סעיף בחוזה עם הסוכן שהוא מקבל 50% מהעמלה שהסוכן שלו מקבל, מה שצפוי להיות שווה לפחות 4 מיליון פאונד (לסטרלינג) וזה בנוסף למענקי חתימה ומשכורות...

ידענו שהוא לא הבחור הכי חכם בשכונה, אבל הוא גם היה צעיר אז מי ידע אם זה שטויות נעורים או יותר. אבל ההתנהלות שלו בחצי שנה האחרונה היא ממש יוצאת דופן וכבר אמרתי את זה.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הספין האחרון של סטרלינג זה שהיחסים שלו עם רודג'רס נפגעו כי הוא לא לקח ברצינות את הבקשות שלו למעבר, ועכשיו הוא לא רוצה לשחק עבורו.
    אנחנו מתחילים להגיע למצב שבו כבר אפשר לשחק בינגו על מה יהיה הצעד הבא של סטרלינג והסוכן הנפלא שלו, זה כבר נהיה יותר מצחיק ממכעיס.

הדבר הראשון שאנחנו צריכים ללמוד מהסאגה הזאת זה לעולם לא להתעסק יותר עם איידי ווארד, שהוא גם הסוכן של סאידו בראהינו שיש לא מעט דמיון בין ההתנהגות שלו במהלך העונה בווסט ברום להתנהגות של סטרלינג בחודשים האחרונים, כשהדבר הבולט ביותר היה... הפתעה, ראיון "כנה" לתקשורת שלא אושר ע"י ווסט ברום!
    יש אפילו שמועות פחות מבוססות שהוא היה הסוכן של אודמווינגי כשהבחור החליט להופיע מחוץ למתחם האימונים של QPR ב2013 בלי אישור של ברומיץ' ובלי שסוכמה שום העברה, למי שזוכר את הקטע המסריח הזה.

אגב, בכתבה של הגארדיאן על הנושא הם מציינים שכרגע למיטב ידיעתם אין שום הצעה נוספת של סיטי בדרך. יהיה מעניין לראות איך הדברים יתגלגלו אם באמת לא תגיע הצעה.

14. golding מנהלים

אני אגיד לך איך העניינים יתגלגלו, צ'לסי תציע הצעה בשבוע הקרוב באזור ה-40 מיליון ליש"ט עם בונוסים וזה ייסגר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. owen11111 Member

צ'לסי? אני מניח שהכוונה הייתה לסיטי?

בהקשר לדיבורים של המחליף: גם אם סטרלינג אכן יעזוב, עדיין החלק הקדמי שלנו עדיין מונה את:
    קוטיניו, פירמינו, אייב, לאלנה, מרקוביץ' ורביעיית חלוצים: אינגס,אוריגי,סטארידג' ובנטקה/חלוץ אחר. כאשר כל תשעת השחקנים האלו יתחלקו לכל היותר בדקות של 4 עמדות.
    איפה בדיוק ישתלב שחקן רכש נוסף? בטח שם כמו פדרו שאמור להכנס ישירות להרכב. אני למען האמת מקווה שהכסף שיתקבל על סטרלינג (אם וכאשר) ילך כדי אולי אולי לזרוק הצעה חסרה תקדים על לאקזאט או חלוץ וורלד קלאס אחר. אבל בפועל סביר להניח שהכסף ילך כדי לשלם את סעיף השחרור של בנטקה.

מצב נושא:
הנושא נעול.