ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

הסנסציה הסקנדינבית, מרטין אודרגארד, יגיע למבחנים בליברפול לפני חג המולד. אנחנו כמובן לא המועדון היחיד שהוא יעבור בו מבחנים.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היה גם באייאקס שבוע שעבר להתרשמות מהבנתי. כל העולם אחריו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בגרמניה מספרים שאייאקס כרגע מובילה במירוץ
    מועדון בליגה לא מהחזקות שמשחק אבל בקביעות באלופות, שמקדם יפה מאד צעירים וכו.

4. Mellow29 Kopite

ברנבאו, אמסטרדם ארנה, אנפילד... אחלה של tour אירגנו לבחור.
    מדברים על סכומים של למעלה מ-10 מ' פאונד/יורו, אני אופתע אם אייאקס תוציא סכומי עתק כאלה ותצליח להקדים מועדונים עשירים יותר.
    בעייני זה ביזארי לחלוטין שילד בן 15 זוכה לכמות חשיפה כזו, ומוזר בנשימה אחת עם סכומים כאלה. אבל מי יודע, אולי הקבוצה שתזכה בו תרוויח הרבה בעתיד.

סטארידג' חזר לאימונים.

5. alexshw Member

אם הוא כבר הגיע לבוגרים אז עדיף לו להשאר במועדון שלו עוד שנתיים ולשחק בבוגרים, מאשר לרדת חזרה ולשחק נגד בני גילו.
    אם מועדון גדול ירכוש אותו, אז שישאיל חזרה.

6. oranfu Member

לפי מה שאני מבין אין לו ממש מה לחפש שם יותר. הוא כבר היום השחקן הכי טוב (או בין הטובים) בליגה. לפי מה שהבנתי הוא מעדיף לעבור לקבוצות יותר קטנות מליגות פחות חזקות בינתיים על מנת באמת להמשיך לשחק באופן דיי קבוע וזאת למרות שהוא אוהד שרוף של ליברפול.
    אני גם מתקשה להאמין שאייאקס ישלמו סכומים כאלה אבל מי יודע איך העיסקה תורכב ומה באמת יהיה המחיר.

זה כבר לא ממש ביזארי מלו. אם היום מסי היה בן 15 (לא שאני טוען שמדובר באותה רמת פוטנציאל) אז לא כל העולם היה רודף אחריו?
    מהמעט שראיתי ממנו הוא באמת נראה מרשים. זה שכבר בגיל כזה הוא מתבלט מאוד וזאת למרות שאין לו יתרון מהירות וכח (כמו כל מיני ילדי פלא אחרים שהנתונים הפיזיים שלהם פשוט נותנים להם יתרון עצום בגילאים צעירים ו"מסווים" את העובדה שלא מדובר באיזה עילוי) אומר לא מעט לדעתי. הוא נראה מאוד מאוד טכני, יצירתי ומקבל החלטות טובות. הוא יודע לןהבקיע, רואה משחק מצוין, יודע לשמור על כדור ויש לו דריבל טוב. יהיה מעניין לראות מה יקרה איתו.

7. StevenGerrard Member

8. oranfu Member

אוריגי אומר שהוא ישמח לעבור אלינו כבר בינואר אם זה יתאפשר. אנדי האנטר מהגרדיאן אומר שאנחנו מעוניינים בזה גם ומוכנים לשלם אקסטרה על מנת שזה יקרה.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקבל את אוריגי מוקדם מהצפוי זאת אופציה מעניינת, אבל מוקדם מדי לדיבורים האלה לטעמי, סטארידג' חוזר אחרי הפגרה הבינלאומית ואין לדעת איך זה ייראה.

סטארידג' לא יפתור את הבעיות בקבוצה אבל אם באלוטלי יתחיל טיפה להכנס יותר לעניינים לצידו ויהיה לנו שוב חלוץ מרכזי שיודע למצוא את הרשת, המצב בחוד כבר ייראה הרבה יותר טוב (ללאמברט לא אמורה להיות סיבה להתלבש יותר עד שיתחיל להראות קצת יותר) וזה יהיה מיותר לקחת את אוריגי ולעשות ממנו שחקן ספסל.

אם בינואר המצב בחוד עדיין ייראה עגום ונראה שאין לנו על מי לסמוך חוץ מסטארידג', אז שווה לשקול את זה - אני לא יודע איזה אופציות טובות יותר יהיו לנו בינואר.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Walkon
    לא כ"כ בטוח שאני מסכים איתך. מצד אחד אני מבין את הנקודות שלך, מצד שני, בהתחשב באיך שבאלוטלי נראה כחלוץ יחיד וכשלוקחים בחשבון כמובן את כמה רוג'רס מחזיק מאוריגי - זאת אופציה שנראית לי נהדרת. מעבר לזה שזה יעזור לו להתחיל את העונה הבאה בפחות שוק, הוא בוודאי אופציה מעניינת יותר מבוריני ולאמברט כבר עכשיו (וזה לא שהם ממש התייבשו על הספסל העונה), וייתכן מאוד שגם יותר טוב מבאלוטלי כחלוץ יחיד.
    אני לא רואה אותנו מוציאים עוד כסף על חלוץ רציני בינואר, שום סיכוי. התכנון הוא להתחיל את העונה הבאה עם סטרידג'-אוריגי-מי מבין באלוטלי/בוריני/לאמברט שיישאר, או במקסימום להביא עוד שחקן חצי חלוץ שיכול לשחק גם באגף.

אז אם אפשר להביא אותו בינואר בתמורה לעוד כמה מיליונים ספורים, למה לא?

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. itay2789 Member

אני מאוד אכעס אם עונה הבאה זה סטארידג אוריגי ועוד שחקן מבין השלישייה שציינת.
    אני מוכר את כל השלישייה הנוספת
    ואז אני מביא חלוץ "חיה". סטאר אני כבר לא סומך עליו, אין לי ספק שהוא ייפצע שוב לאיזה חודשיים בהמשך העונה. זה כבר שחקן שאני לא ממש בונה עליו להחזיק אותנו. אנחנו רואים שהבן אדם נפצע המון.
    ואז נשאר אוריגי ועוד שלישייה שפשוט לא מספיק טובה. אוריגי יכול להיות טוב אבל הוא עדיין לא החלוץ "החיה" שאנחנו צריכים שיכבוש בצרורות לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/14
    oranfu אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

סטארידג', אוריגי, באלוטלי (אם יוכיח את עצמו בהמשך העונה) ועוד חלוץ חדש. אם אוריגי מגיע כבר בינואר ומוכיח את עצמו כרמה גבוהה אז אפשר אולי לוותר על עוד חלוץ ברמה גבוהה בקיץ.

13. owen11111 Member

לצערנו הרב, אוריגי לא יגיע בינואר הקרוב.
    עושה רושם שמדובר בשחקן שהיה יכול לתת שדרוג מיידי לחוליית ההתקפה הגוססת שלנו.
    אומנם המספרים מראים שהוא כנראה לא סקורר ברמה של קוסטה או סטארדיג' (לא מעז אפילו להשוות לסוארז) - אבל הוא כן שחקן שיודע להבקיע ואת זה אי אפשר בינתיים לומר על באלוטלי/לאמברט/בוריני. אבל מעבר לזה, הבחור פשוט מפלצת פיזית, הוא מהיר בצורה משוגעת, חזק מאד (בניגוד למרקוביץ' לצורך העניין) ועושה תנועה ללא הפסקה.
    אם הוא באמת מתאים או בשל לרמות האלה אני לא יודע, אבל כל הדיבורים מסביבו, בעיקר במחנה הבלגי יוצרים איזשהו מתח חיובי סביבו.

למה הוא לא יגיע כבר בינואר? הטוויט הזה נראה לי סגר את הסיפור:

Divock Origi #27 @DivockOrigi · 18h18 hours ago
    Hi guys,I just wanted to clarify after today's press reports that I will continue to give my all &100% for Lille over the coming months(1/2)

Divock Origi #27 @DivockOrigi · 18h18 hours ago
    and I am very much looking forward to joining Liverpool from next season.(2/2)

14. Mellow29 Kopite

לא שווה בכלל להתייחס לציטוטים האלה. מה שיקבע זה האם נרצה אותו והאם נסכם עם ליל על מעבר בינואר, זה מה שחשוב כאן.
    אוריגי נראה נהדר בסרטונים - פיזיות, טכניקה, זריזות שמאוד מזכירים את סטארידג'. ועדיין, מאוד מוקדם לבנות עליו. יש לו ארבעה שערים ב-17 משחקים בליל (בליגה+אירופה), מתוכם שניים בפנדלים, זו תפוקה סבירה לבן 19 אבל לא משהו שמבטיח הצלחה מיידית גם אצלנו. אני לא משוכנע שזה ישתלם לנו לקטוע את תקופת ההשאלה שלו שם רק כדי לקבל עוד חלוץ שצריך בעיקר סבלנות.

באלוטלי נפצע בהמסטרינג באימון של איטליה, יחזור למלווד לטיפול.

Scouser Tommy, owen11111 ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  15. Ori8 Member

במירור מדווחים שליברפול מציעה לגלן ג'ונסון הנפלא חוזה לשנתיים נוספות תמורת שכר של 60,000 פאונד בשבוע.
    אני מנסה לקחת בערבון מוגבל אבל זה כל כך תואם את המציאות. זה כל כך תואם את עצם היותו באנקר בהרכב.
    אז אני לשניה מניח שיש אמת בדברים ושואל את עצמי איך אפשר לתת אמון במערכת שלא רואה את מה שכל אוהד בן 12 רואה? איך זה קורה בכלל? איך השחקן הכי גרוע אצלנו בקבוצה ממשיך לקבל קרדיט בלתי נתפס? כאילו מה, הצוות המקצועי צופה במה שהשחקן הזה נותן לקבוצה הזו ואשכרה מרוצה? :sm_BangHead:

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.