ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

קרדיט בלתי נתפס זה בטח לא. אני לא יודע מה הרציונל מאחורי ההצעה הזו מצידנו (מאמינים שאפשר יהיה למכור אותו למישהו בקיץ ולא להפסיד אותו בחינם? חושבים שהוא טוב מספיק כדי להיות מגן ראשון/שני?), אבל מבחינתו זו הצעה די מעליבה.
    קיצוץ של 50% בשכר כשהוא נמצא בעמדת כוח ויכול לנהל מו"מ עם מי שבא לו? זו הצעה מצחיקה והוא צריך להיות דביל או נואש מאוד כדי להסכים לה. לדעתי הוא יראה לנו אצבע משולשת ויחפש את הפראייר שיתן לו חוזה גדול בתור בוסמן ו-england international (לשעבר, אבל אם דאונינג פילס את דרכו לסגל בחזרה, גם ג'ונסון יכול).

2. Ori8 Member

כן, הוא מקבל קרדיט בלתי נתפס. הוא לא זז מה-11 כל עוד הוא כשיר. יש דרך אחרת לתאר את זה? מישהו מערער את מעמדו?
    אני לא חושב שזו הצעה מעליבה כל כך בהתחשב בכך שהאופציות שלו יהיו מקסימום ק.פ.ר או ווסטהאם פחות או יותר. מי תשלם לו יותר? רק רדנאפ מסוגל וגם שם הוא לא יגיע לשכר שהוא קיבל עד עכשיו. אתה תהיה מופתע אם הוא יחתום בקרוב על חוזה חדש? אני ממש לא.
    רק בואו לא נמכור לעצמנו שוב את הלוקשים שרוצים לשמור על הערך שלו בכדי למכור אותו במחיר סמלי ולא לאבד בחינם. אם מציעים לו חוזה לשנתיים, רוצים אותו בליברפול.

3. Mellow29 Kopite

אם המעמד שלו הוא בלתי מעורער והוא שחקן הרכב בכיר וקבוע כמו שאתה אומר, היו מציעים לו שכר הולם ולא 50% ממה שהוא הרוויח עד היום. אתה לא תראה את FSG מקצצים לג'רארד את החוזה פי 2 רק כי הוא מבוגר. במקרה של ג'ונסון, החוזה הזה כן מייצג ירידה ברורה במעמד שלו, ממגן ימני מוביל ובאנקר בהרכב, למצב שבו יש 2 צעירים מוכשרים שנותנים פייט רציני על העמדה שלו.

אנחנו לא יודעים מה האופציות שלו באמת, אבל נהוג לחשוב ששחקן במצבו אמור לקבל את החוזה הרציני האחרון בקריירה שלו, לא להרוויח בשנתיים את מה שלפני כן הרוויח בשנה. אולי עוד אנשים נותנים לו קרדיט, אם לא באנגליה אז אולי באיטליה, ספרד או ארה"ב. העובדה שהוא שחקן חופשי אמורה להעמיד אותו בעמדת כוח, במקום זה אנחנו מציעים לו חוזה של שחקן במצב נואש... זה ממש לא איתות חיובי עבורו. אם אני צריך להמר, לדעתי הוא יסרב בנימוס, ואני חושב שהוא ימצא לעצמו בית חדש עוד לפני שהעונה תיגמר.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. JohnTerry26 Member

אני מתוסכל בשבילכם כבר... רגלי זכוכית.

6. Mellow29 Kopite

לא מאמין. :sm_BangHead:

7. oranfu Member

שטויות, בוריני כשיר.

אני בספק אם בכלל נסיים טופ6 העונה. אין לנו מי שיבקיע וההתנהלות שלנו בקיץ נראית כל כך כל כך מגוחכת וחסרת אחריות עכשיו.
    פשוט דיכאון.

8. itay2789 Member

רודגרס אוכל את הדייסה שבישל. סטארידג זה הארי קיואל. אני כבר לא בונה עליו. מבחינתי צריך שני חלוצים חדשים בסגל, מלבד אוריגי. הייתי מוכר את באלוטלי בוריני ולאברט.
    העונה הזו גמורה. רודגרס בבעיה חסרת תקדים כרגע כי המצב שהיינו בינואר עם הודגסון יכול לחזור על עצמו לדעתי.

9. oranfu Member

אי אפשר לבנות עליו יותר. צריך להגיע לפחות עוד חלוץ אחד ביחד עם אוריגי (וזה בטח לא יקרה בינואר). העונה הזאת כמעט לחלוטין בטוח גמורה מבחינתנו.
    וכשאני אומר עוד חלוץ בנוסף לאוריגי אני מתכוון חלוץ רציני. לא הימור, לא צעיר מדי, לא זקן. חלוץ ברמה גבוהה שאו שנמצא בשיאו או קרוב אליו. נשבר לי הזין מההתחכמויות שלנו מבחינת העברות.

זה שבוריני ולאמברט צריכים להימכר זה ברור. הייתי שמח גם להחליף את באלוטלי אבל אנחנו לא נביא כל כך הרבה חלוצים בתקופה כל כך קצרה אז אני מעדיף שיישאר.

אפילו בנוער אין לנו ממש חלוץ שקרוב להיות מוכן לבוגרים.

10. itay2789 Member

אתה תצחק אבל אני משאיר את בוריני לפני באלןטלי. אין לי שום תקווה לגבי באלוטלי. לדעתי, לא מתאים לצורת המשחק שלנו ולא היה צריך להגיע מלכת התחילה.
    איך אני שונא להרגיש שהעונה גמורה בנובמבר.

11. oranfu Member

לא צוחק בכלל.
    ובוריני לא מספיק טוב, אף פעם לא היה מספיק טוב ואף פעם לא יהיה מספיק טוב. עם כל הכבוד לו שהוא משקיע, בקושי יש לו כדורגל. אני מעדיף את סינקלייר עליו, ואני לא חושב שסינקלייר מספיק טוב והוא בטח לא מוכן.

12. itay2789 Member

בוא נגיד שאני מעדיף אפילו את שיין לונג על פי השלישייה הזו. זה לא שבוריני מציאה. הוא פשוט יותר מהיר וזריז מאשר באלוטלי וזה מה ש "עושה" לי את זה. הייתי מעיף את כל השלישייה asap.

13. oranfu Member

שיין לונג זה עוד חלוץ שחוץ מעבודה קשה אין לו כלום. בגלל שאנחנו נוטים להסתבך נגדו אז האוהדים שלנו חושבים שהוא שווה משהו.

אני גם מעדים חלוצים (שחקנים בכלל) מהירים. אבל בוריני לא כזה מהיר ובכל מקרה הוא לא עושה עם זה כלום אז אין שום טעם להחזיק אותו. באלוטלי לפחות מסוגל להבקיע באיזה בעיטה מרחוק.

14. itay2789 Member

סתם הבאתי את שיין לונג לכדי להמחיש שאפילו חלוץ בינוני כמו לונג אני מעדיף על השליישיה זו.
    ואתה יודע מה הבעיה שלי עם הבעיטות של באלוטלי. יותר מדיי מזכיר את גונסון. בועט 50 פעם ליציע, דופק התקפות ופעם אחת זה נכנס. אבל הנשמה תיצא לנו עד שזה ייכנס

15. oranfu Member

בסדר, אבל תיאורטית הוא יכול באמת לעשות גול מכלום בניגוד לבוריני.
    אני אגב לא חושב שבאלוטלי הרס יותר מדי התקפות עם הבעיטות שלו כי אין לנו ממש התקפות. לפחות אם הוא בועט זה ניסיון לאיום על השער וזה לא ממש קורה אם הוא לא בועט.

עזוב, זה מבאס אותי לדבר על זה. לא מאמין שכל כך מהר חזרנו להיות קבוצת אמצע טבלה והרסנו את כל מה שעשינו עונה שעברה.

לפי הודג'סון גם הנדרסון סובל ממתיחה בשריר הירך. יופי, באמת קיוויתי שנראה עוד את לוקאס.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/14
מצב נושא:
הנושא נעול.