ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

אני מאוד מאמין בזה שקבוצה מייצרת לעצמה את המזל שלה, אז הנה אנחנו אוכלים מה שבישלנו. הבאנו את לאמברט בשביל ש"ייתן לנו משהו שונה מסטארידג'" והבאנו את באלוטלי כדי ש"יוכל לשחק ליד סטארידג'", רק שכחנו לבנות תוכנית למקרה שנצטרך חלוץ שישחק במקום סטארידג'. ולא שלא ידענו לפני שהוא השחקן הכי מועד לפציעות בסגל.
    אם זה באלוטלי או בוריני אז זה בוריני בלי שאלה בכלל. על איזה בעיטות מרחוק אנשים מדברים כאן אני לא מבין... ראיתם את הבעיטות שלו לאחרונה? הכל טס לשמיים. עם בוריני לפחות אפשר לצאת להתקפות מעבר מהירות כמו בעונה שעברה.

Ori8 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

באלוטלי מסוגל להבקיע מרחוק או לבצע משהו לא צפוי (לטובה). הוא עד עכשיו מאכזב כמובן, אבל לפחות בתיאוריה הוא מסוגל לעשות גול מכלום.
    ראיתי את בוריני אצלנו, ראיתי אותו בסנדרלנד. עמית בן שושן איטלקי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו אז זה החוסר ידיעה של הצוות הרפואי של אנגליה איך לאמן שחקנים כמו סטארידג' כך שייפצעו כמה שפחות או שפשוט השחקן הזה עשוי מקלקר?

4. StevenGerrard Member

קצת באיחור אבל הנה השני סנט שלי....

אני חושב שרודג'רס היה מרוצה בקיץ לתת לחוזה של ג'ונסון להסתיים ושיעבור באופן חופשי לאן שהוא רוצה. כעת כשהוא יודע שמשימת בניית הסגל לא קרובה אפילו ללהיות גמורה אז הוא מנסה לשכנע את ג'ונסון שיאריך חוזה כדי שיהיה יכול למכור אותו בקיץ. למה שג'ונסון יסכים לזה, זאת שאלה אחרת. התשובה צריכה להיות כי שילמנו עליו הון תועפות וקיבלנו ממנו מעט מאוד. ספק אם הוא יראה את זה ככה.

בנוגע לסטארידג', לא הייתי ממהר "להכתיר" אותו כהארי קיואל החדש כי אנחנו לא בדיוק יודעים מה, למה ואיך אבל הפציעה המחודשת רק שמה דגש על הצורך שלנו להתחזק בינואר הקרוב בשני חלוצים טובים ולדעתי זאת תהיה העמדה היחידה שתראה "אקשן".
    אם זה היה תלוי בי (וזה אף פעם לא) אז קודם כל מוכר את צמד האיטלקים, כל אחד מסיבות אחרות.
    לאחר מכן הייתי משלם את מה שליון תרצה עבור לאקאזט וחבל מאוד שלא עשינו זאת בקיץ כשהמחיר שלו היה שווה לזה של מריו.
    ומסיים עם וידאר שארטנסון, האיסלנדי שמשחק בואלרנגה הנורבגית והבקיע 31 שערים ב-33 משחקים ב-2014.

5. oranfu Member

רודג'רס לא רוצה להציע לג'ונסון חוזה חדש בשביל למכור אותו אלא כי הוא עדיין (איכשהו, באמת שאין לי מושג איך) מחזיק ממנו. הוא עדיין המגן הימני הבכיר שלנו מבחינתו פשוט חלק מהאוהדים מסרבים להאמין.

אף אחד לא יקנה מאיתנו את 2 האיטלקים. בוריני לא מוכן לעבור ובאלוטלי נכון לעכשיו במצב שהמניה שלו מאוד מאוד נמוכה. מה גם שאני חושב שמגיע לו עוד זמן להוכיח את עצמו. אולי לא היה צריך לרכוש אותו, אבל הוא כבר אצלנו אז הזדמנות מגיעה לו.

אי אפשר היה לקנות את לקאזאט בקיץ, הוא לא רצה לעזוב (או שהם לא רצו למכור) לפי מה שזכור לי ככה שלהגיד שהיה אפשר להביא אותו במקום באלוטלי זה לא מדויק בלשוןן המעטה. חוץ מזה שתכלס היינו יכולים להביא לא מעט חלוצים, אבל פשוט לא היינו מעוניינים.

לא יודע מה יש לדבר על ינואר. מבחינתי להשתולל ממש על חלוץ ברמה גבוהה לא כי אני חושב שזה יציל לנו את העונה (טופ4 לא יהיה לנו) אלא כי בקיץ שוב נחזור לזה שאין לנו אירופה אז שחקנים בכירים אולי לא ירצו להגיע (זה בולשיט כמובן כי אם משלמים הם מגיעים, אבל אנחנו לא משלמים) ואולי שוב הכוכבים שלנו יעזבו (מי הכוכבים? נכון להיום אני רואה רק את סטרלינג וקוטיניו כשחקנים שמועדוני על אולי יתעניינו בהם) וזה עוד יותר יגרום לשחקנים לתהות לאן בכלל הכיוון של המועדון הזה.

העסקים בקיץ היו פארסה. לא יודע אם זה בגלל רודג'רס, הבעלים, הועדה או כולם ביחד, אבל מי שזה לא יהיה זה המשך של רוב חלונות ההעברות שלנו ובינתיים הרקורד של רודג'רס בקטע הזה גרוע. עונה שעברה היתה אדירה אז לא הייתי מוותר עליו, אבל ינואר וקיץ הבא חייבים להראות שיפור רציני לדעתי בקטע הזה (שלא לדבר על הדשא לעומת איך שנראים עכשיו) אחרת אנחנו נאלץ לחפש מנג'ר חדש מבחינתי.

6. itay2789 Member

אתה מדבר על קיץ הבא? לדעתי רודגרס בעמדת סיכון מאוד גדולה בקיץ הבא אם אנחנו מסיימים ממש נמוך (ויש סיכוי). כמו שמלו ציין גם אם העסקים ייראו רע זה לא יהיה ראוי לפטר את רודגרס בינואר כמו את הודגסון אבל אם חס וחלילה זה ימשיך להיראות רע הוא ממש בעמדת סיכון לדעתי.
    (ומלו ציינת איזה מאמן אפשר להביא אם רודגרס לא יהיה איתנו ולא הגבתי-אני אגיב עכשיו: בניטז. הרבה לא יסכימו איתי אבל בעידן שאנחנו לא יכולים לזכות באליפות כי אין לנו בעלים כמו הליצניות המזויפות סיטי וצלסי, התקווה היחידה לתארים זה גביעים וגביעים זה בניטז. בניטז הוכיח שגם אם קבוצה בינונית הוא יכול לזכות באליפות אירופה. בניטז פשוט יודע להכין קבוצות בגביעים. מה שרודגרס נכשל נחרצות עד כה. בוא נראה מה יהיה נגד בורנמות בחוגש הבא).

לגבי ינואר, לדעתי הכל פארסה. לא יגיע אף אחד. איזה חלוץ משמעותי רציני יכול להגיע בינואר?
    נדפקנו העונה חזק כי אף אחד לא הבין שכאשר סוארס עוזב צריך להביא חלוץ משמעותי ולא חלוץ נורא כמו באלוטלי.
    אני מסכים עם ראשי בעניין באלוטלי. בעיטות לשמיים. פשוט ככה.

כבד, איטי, אדיש. זה בשלוש מילים באלוטלי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/14
  7. oranfu Member

אני מסכים שרודג'רס עשוי להיות בסיכון כבר בקיץ, אני רק אומר שלדעתי מגיע לו להמשיך עוד עונה (אלא אם כן ממש נתרסק העונה).

בניטז? ממש ממש לא. לא מתגעגע ותכלס מהרגע שעזב אותנו קריירת האימון שלו נראית לא טוב, בכלל לא טוב.

גם אני מעריך שלא יהיה כלום בינואר.

אף אחד לא הבין כבר בקיץ שצריך מחליף משמעותי לסוארז? אף אחד במועדון אולי כי רק פה בפורום לא מעטים הבינו את זה. עצוב שבמועדון אנשים לא מבינים את זה (ולא מבינים בכלל בכל הנוגע להעברות כבר הרבה שנים, וככה אנחנו נראים).

8. itay2789 Member

מסכים עם הכל למעט בניטז. הוא מאמן של גביעים וליברפול יכולה לתת פייט רק בגביעים ולא בליגה ככל עוד צלסי וסיטי קיימות.

9. Mellow29 Kopite

אם כבר הזכרתם את בניטז, הוא המשיך לבחוש השבוע מאחורי הקלעים כשנתן ראיון לסקיי ספורטס ואמר שהוא מתגעגע למשפחה שלו בליברפול. מעניין שלא שמענו אותו מדבר בזמן שרודג'רס היה מלך מרסיסייד לפני כמה חודשים, עכשיו הוא מזהה לחץ על המנג'ר ומוסיף עוד קצת דלק כשרומז שלא ימשיך בנאפולי. אני לא רוצה לראות אותו חוזר לפה, אפשר להיות אסירי תודה על מה שעשה אצלנו ובו זמנית לרצות להתקדם למנג'ר טוב יותר.

על מה שרודג'רס עשה בשנה שעברה הגיע לו חוזה לעוד שלוש שנים, כשהמשמעות של החוזה הזה היא לא פיצויי פיטורין גבוהים יותר אלא באמת קרדיט מלא לתקופה הזו. אני חושב שבחודש מאי לא היה פה אחד שלא הסכים עם זה שרודג'רס הוא האיש לטווח הארוך, להתהפך ככה אחרי חצי שנה זה הזוי בעייני. אפילו לאוהדי צ'לסי לקח יותר זמן עם RDM.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. itay2789 Member

צריך לזכור שגם בעונה שעברה זה לא שרודגרס היה מלך חסר טעויות. מקום 2 עם 51 שערי חובה זה לדעתי הכי גרוע שהיה אי פעם בפריימרלייג למקום 2 מבחינת שערי חובה. אז הייתה עונת שיא לשני חלוצים בפורם אימתני. צריך קצת לקחת את עונה שעברה בפרופורציה. ההגנה נראית זוועה 3 עונות, כשלון מתמשך בגביעים וכשלון ברכש מלבד קוטיניו וסטאר. לא הכל וורוד תחת רודגרס ויש מלא בעיות.
    חחח הרגת אותי עם הטיימינג של בניטז. אתה צודק על הטיימינג אבל אני מאמין שהוא הכי טוב שיש להצליח בגביעים שאלו התחרויות שיש לנו למכור אלא אם כן יש עונת שיא של השחקנים הטובים ביותר בעולם באותה עונה כמו סוארס ( זה כבר לא יהיה). פעם אחת היית מקום 2 ופישלת, פעם שנייה מקום 2 ומפשל ומתרסק. לא יהיה עוד איזה סוארס או טורס שיציל אותנו פעם שלישית לעוד מקום 2.

11. Mellow29 Kopite

בחודש מאי רודג'רס נראה כמו מנג'ר גדול ואנחנו צחקנו על מוריניו שראה את הגב שלנו למרות תקציב גדול פי 3. ברור שהוא לא היה מושלם וחלק מהייפ נצבר בזכות התוצאות, אבל גם עכשיו הנסיבות גורמות לו להיראות הרבה פחות טוב ממה שהוא. האמת היא כנראה איפשהו באמצע - הוא עדיין לא המנג'ר הבריטי הכי גדול מאז פרגוסון, והוא גם לא חסר מושג שצריך למהר להעיף למען העתיד של המועדון שלנו.

כל הדיון הזה לא עושה לי טוב כי בעייני זה הזוי לדבר על החלפת מאמן, אז אני רק אסכם בכך שאגיד שרודג'רס בהרבה בחינות הוא כמו קוטיניו וסטרלינג - עשה דברים יפים מאוד, צעיר, הפוטנציאל שלו להיות האיש הנכון לטווח הרחוק הוא גדול מאוד. בניטז? אותו סיפור כמו עם דלגליש, תודה על הזיכרונות אבל אנחנו חייבים להתקדם, לא ללכת אחורה.

Daniel Sturridge facing six weeks out, injury scan reveals - Liverpool Echo
    שישה שבועות בחוץ. יחזור בתחילת 2015. FUCK.

9 משחקי פרמיירליג, 2 משחקי צ'מפיונס ומשחק גביע הליגה. הייתי רוצה להיות אופטימי אבל אני לא רואה סרט שאנחנו מגיעים לינואר עם הטופ4 בטווח השגה. גם לנצח 2/2 בצ'מפיונס הולכת להיות משימה מאוד קשה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. itay2789 Member

כן נהרסה העונה. וכן הארי קיואל. להסתכל על רקורד הפציעות שלו בליברפול ולא להאמין. הוא הולך להפסיד כמעט 40 אחוז מסך משחקי ליברפול מאז שהגיע עד ינואר 2015(שנתיים). לא מספיק טוב כדי לבנות עליו

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוג'רס צריך להמשיך מעבר לעונה הנוכחית גם אם היא תסתיים רע מאוד והיא בהחלט בדרך לשם.
    העונה שעברה הייתה מעבר לכל מה שציפינו והאמנו וגם אם אני יכול להסכים עם תאוריות שאומרות שסוארז כל כך גדול שהוא יסחב מאמן יחד איתו, לרוג'רס עדיין מגיעה עוד עונה לכל הפחות.
    אסור לבנות על סטארידג' אבל זה לא דבר חדש, אמרנו את זה כבר בעונה שעברה כשהוא היה נפצע והזהרנו מזה. היה המון כסף בקיץ וזה אומר שאין סיבה שנהיה בנויים על סטארידג' אבל הרכש כל כך רע שהרבה כסף נזרק פה לחינם.
    לצערי אני מאוד פסימי לגבי המשך העונה, רציתי להאמין שסטארידג' יחזור נגד פאלאס ומשם איכשהוא יגרור את שארית העונה ללא פציעות אבל זה כבר לא יקרה וזה לא שאני חושב שאם הוא חוזר אנחנו לפתע קבוצה מצויינת אבל אני יודע בדיוק מה אנחנו בלעדיו.
    התחזית הקודרת שלי כוללת גם אי העפלה לשמינית גמר האלופות וגם מקום 6-7.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. Rushie Member

שלושה פלוסים גדולים: מאמן התקפה טוב, גמיש טקטית, יודע לבנות שחקנים.
    שלושה מינוסים גדולים: מאמן הגנה בינוני, רכש בינוני, לא יודע להכין את הקבוצה למשחקים מול יריבות גדולות.

את זה שהוא מאמן צעיר שלומד תוך כדי תנועה אני מקבל, אנחנו נותנים לו את הפלטפורמה כאן כדי להשתפר בעונה הנוכחית בעצמו כמאמן. אבל אם יגיע הקיץ והוא לא יראה שיפור באף אחד מהפרמטרים? לגיטימי ביותר לדבר על מחליף. מתי חתמנו על חוזה שאומר שעונה של כמעט אליפות שווה שקט תעשייתי לשנתיים-שלוש גם כשהקבוצה לא מתפקדת?

15. Mellow29 Kopite

"לא יודע להכין את הקבוצה למשחקים מול יריבות גדולות" - תוכל לפרט לאיזה משחקים התכוונת? היו לנו משחקים גדולים שניצחנו, משחקים גדולים שהפסדנו, לא משהו יוצא דופן שצריך להיזקף לרעתו.
    בעניין הרכש לא נדע אם יש שיפור משמעותי עד אחרי הקיץ, אני לא מאמין שנהיה פעילים במיוחד בינואר.

זה משאיר את עניין ההגנה, וכאן אני בהחלט מצפה מרודג'רס לשיפור. הבעיה שכרגע כל הקבוצה שלנו לא מתפקדת, אני לא יודע עד כמה אפשר לדאוג להגנה כשאנחנו לא מסוגלים ליצור שום דבר חיובי בשליש הקדמי. בכל מקרה, החולשה בצד ההגנתי לבדה לא מספיקה כדי לשכנע אותי שהוא לא מתאים.

עונה של כמעט אליפות שווה לשקט תעשייתי אחרי ארבעה חודשים שהקבוצה לא מתפקדת. אם נמשיך להיראות ככה ברור שהוא לא יחזיק מעמד, אבל זה ברור שאנחנו נשתפר בשלב מסוים ונציג יכולת סבירה, גם אם זה לא יספיק לטופ4.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.