ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

אז בגלל שלא הבקענו ממצבים אחרים אלא ממצב שבו הוא נגח כדור למשקוף ממרכז הרחבה אז התנועה שלו לא טובה?
    לוקאס, אלן ולא לשכוח הנדרסון נכנסו לרחבה ואיימו על השער בדיוק כמו שהיינו רוצים לראות את שחקני הקישור שלנו עושים כל משחק. יש להודות (לפחות באופן חלקי) לתנועה של לאמברט ולשטח שהוא מפנה.

בוא נעבור על המצבים האחרים:
    במצב של הנדרסון, לאמברט היה באמצע. לוקאס מסר לקוטיניו, הנדו דילג מעל הכדור, ריקי גם דילג, קוטיניו מסר והנדו בעט בשמאל.
    במצב של אלן, לאמברט היה במרכז, "החזיק" את שואוקרוס מה שאפשר לסטרלינג למצוא שטח פנוי מאחוריו ולמסור לאלן.
    במצב של לוקאס, הייתי אומר שלוקאס (למרות שכל הכבוד על היוזמה) הרס את המהלך כי הכדור של הנדו היה מגיע ללאמברט אלמלא האובר-נחישות שלו ובמצב כזה ברור שעדיף את החלוץ מול השער מאשר הקשר האחורי.
    במצב של סטרלינג, לאמברט היה במרכז אבל לא קשור למהלך כי הוא נוצר בצד שמאל של ההתקפה.

אני לא רואה שום דבר לא בסדר עם התנועה שלאמברט עושה. היא הרבה יותר חכמה בעיניי מהתנועה שעושה באלוטלי ולדעתי ריקי צריך לשמור על מקומו בהרכב גם אחרי שהאיטלקי יחזור מהפציעה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/14
  2. oranfu Member

אז לאמברט "מפנה" את מרכז הרחבה לאלן\לוקאס\הנדרסון כשאנחנו מגביהים? נגד סטוק?

במצב של לוקאס הוא "הרס" את המהלך כי הכדור היה מגיע ללאמברט? תסתכל שוב, לאמברט עושה תנועה הצידה (גם לא בשביל "להעסיק" אף שחקן הגנה כי לא היה שם אחד כזה) בזמן שלוקאס! פורץ למרכז ההתקפה. אם לוקאס עוזב את הכדור אז הוא באמת היה מגיע ללאמברט, אבל בצד של הרחבה ולא מול שוער.

התנועה שלו לא טובה, חד משמעית מבחינתי. הוא עושה פעולות לא רעות כשמשחקים עליו בכדורים ארוכים בגובה, אבל כשהכדור ברגליים שלנו ואנחנו תוקפים התנועה שלו רוב הזמן משאירה אותי דיי המום למען האמת.
    שוב, אני מבין שהוא לא חלוץ רחבה קלאסי, אבל הזוי שהוא בורח לצדדים בזמן שאנחנו מתקרבים לרחבה של היריב.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאמברט בשורה התחתונה אחראי על 2 גולים ועוד נגיחה שהובילה לגול בשלושת המשחקים האחרונים, שזה כבר יותר ממה שכל חלוץ אחר שלנו עשה העונה, אז לבקר אותו עכשיו זה קצת לא רציני...

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  4. StevenGerrard Member

כמה פעמים הגבהנו כדור לרחבה בכל המשחק? ההגבהה של הנדרסון שהובילה לשער וההגבהה של אנריקה במחצית הראשונה?

ברור שלאמברט יפתח הצידה כשהוא רואה משמאלו את לוקאס מסתער קדימה. מה ציפית, שילך להתחרות איתו על הכדור, לדחוף אותו הצידה ובעצם להגיד "הכדור הזה שלי"? לא כך שחקן קבוצתי משחק. אלמלא לוקאס ללאמברט היה clear path to goal.
    אתה יודע מה? גם אם הוא היה מגיע לכדור בזווית לא נוחה לבעיטה אז היה יכול לתת רוחב להנדרסון שזאת עדיין אופציה יותר טובה מאשר שלוקאס יבעט.
    http://s3.postimg.org/65rfuv3b7/Lucas_Lambert.Xxx

אתה יכול להגיד את זה גם עוד אלף פעם, זה לא יהפוך את זה לנכון.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיניולה, מאוד מאוד מזכיר את דיוויד ג'יימס. ההצלות הגדולות שנזרקות הצידה בגלל רגעי חוסר ריכוז או חוסר יכולת בכל מה שקשור ליציאות מהשער.
    בשלבים כאלה שאנחנו בינוניים כל כך והתחתית לא כל כך רחוקה, אני לוקח כל סוג של ניצחון. לדעתי לסטוק הגיעה נקודה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

בסדר, הוא פחות גרוע מבאלוטלי ובוריני (אולי) והוא עושה גם, סוף סוף, פעולות טובות. אבל התנועה שלו גרועה.
    אני לא מדבר רק על המשחק אתמול, כמעט כל פעם שהכדור הולך לאגף אז גם לאמברט הולך לאגף במקום להתמקם ברחבה.

לאמברט זז הצידה בשביל לא להפריע ללוקאס? איך מגיע מצב שלוקאס בכלל מקדים אותו לעמדה הזאת? לוקאס!

לפרגן ללאמברט זה סבבה, אבל התנועה שלו היא בעיה לדעתי.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאמברט לא שחקן לרמה של טופ 4, לא קרוב אפילו, כמות הצעדים שהלכנו אחורה העונה היא מטורפת לגמרי אין לזה שום הצדקה. לראות חטיפת כדור ואת קוטיניו דוהר קדימה מבלי שמישהו בכלל מסוגל לרוץ איתו...לראות את לאמברט הולך הצידה כדי לעצור ולהסתכל על אופציות כשכל הגנת היריב כבר מספיקה להסתדר...לא ראיתי אף פעם קבוצה בעולם ששיחקה כדורגל התקפי מסחרר ועונה אח"כ כדורגל התקפי שבלוני איטי ואפור, אנחנו הראשונים.
    נכון לקבוצה הבינונית ומטה שאנחנו היום, כנראה שלאמברט הוא החלוץ המוביל, זה המצב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. StevenGerrard Member

לא. לוקאס סגר את ארנאוטוביץ' כשזה נדד פנימה. הנדרסון היה אמור לסגור את פיטרס אבל נשאר במרכז מהמהלך הקודם אז לאמברט והוא התחלפו במקומות עבור ההתקפה של סטוק. וזה לא שלוקאס מקדים אותו כי שניהם באותו קו בזמן המסירה של סטרלינג. לוקאס היה צריך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב: למסור הצידה (או יותר טוב: לא לגעת).

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאס מזמן היה אמור להיות במועדון אחר, אני מתקשה להאמין שזה עוד מעט 2015 והוא עוד פותח במשחק ליגה, מחדל. לא היה רחוק שסטוק תנצח את המשחק וכולנו היינו מגרדים את הראש איך יוצאים מהתחתית. אני לא חושב שכרגע יש משחק בו אנחנו מגיעים למגרש פייבוריטים, הכל יילך קשה וחשוב לקחת נקודות כמו אתמול כדי לא להסתבך בטעות.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

איך מגיע מצב שהקשר האחורי שלנו (שהוא איטי ועגלה) מגיע למרכז ההתקפה באותו זמן שלאמברט מגיע, יותר טוב?

אני אולי אחד מגדולי המבקרים של לוקאס פה, אבל במצב הזה הוא לא היה צריך לעזוב שום כדור, הוא עשה את מה שצריך רק לא סיים מספיק טוב.
    מה גם שכמו שראיתי את לאמברט מסיים בינתיים מאז שהגיע אלינו, זה לא הרבה יותר טוב מלוקאס.
    באופן קבוע כמעט ב20 שנה האחרונות אנחנו גרועים ברכש. הקיץ אני חושב ששברנו את כל השיאים.

אגב, אני קורא עכשיו שאחוז דיוק המסירות של לאמברט אתמול היה 56%. יש לי הרגשה שאם זה היה באלוטלי שהיה כל כך לא מדייק במסירות שלו אז הוא היה מקבל לא מעט ביקורת על כך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/14
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם @oranfu - מאז שאני זוכר את עצמי, אני יכול לסמן אולי שני חלונות העברה שאפשר להגדיר כהצלחה אמיתית, וזה קיץ 07' וינואר 13' (חשבתי אולי קיץ 04' למרות שאז היו הרבה פלופים), כל השאר נע בין יאן קרומקאמפ, בולו זנדן וסטיוארט דאונינג. זה אומר הכל פחות או יותר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

ג'ונסון - אני רוצה לשחק במועדון שרוצה אותי, עד עכשיו ליברפול לא הציעו לי כלום.

לייק.

13. alexshw Member

ק.פ.ר זה המשך הקריירה הקלאסי עבורו, גם מועדון לונדוני וגם רדנאפ אימן אותו בעבר וגם מועדון שאוהב לבזבז תקציב על שחקנים כושלים עם רזומה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. StevenGerrard Member

ינואר 2007 - ארבלואה (£2.5m).
    ינואר 2006 - קרומקאמפ (תמורת חוסמי), אגר (£6m) ופאולר (חינם).

קיץ 2007? טורס, בניון, באבל (£11.5m), לוקאס, לטו, ורונין ואיטנדג'.
    כמה זה כבר שונה מקיץ 2004 ששללת? אלונסו, גארסיה, סיסה*, מוריינטס, קארסון, פלגרינו, חוסמי ונונייז.

15. StevenGerrard Member

זה היה 61.5% אך גם זה לא נתון מזהיר. אחוז דיוק המסירות של לאמברט נובע, לדעתי, בעיקר מחוסר תיאום וחלודה כי הוא עדיין לא משחק קבוע וזה עשוי להשתנות אבל מה שניכר עליו זאת הנכונות לעבוד קשה עבור הקבוצה ולשחק משחק קבוצתי.
    בשני המשחקים האחרונים לאמברט מסר את הכדור 26 ו-28 פעמים. באלוטלי נגד האל מסר 30 פעמים אבל נגד צ'לסי, ניוקאסל וק.פ.ר מסר את הכדור רק 17 פעמים ונגד אברטון 16.
    בשום מקום לא טענתי שלאמברט הוא החלוץ האידיאלי אבל תן לי את הבחירה בינו לבין באלוטלי וזאת בחירה קלה מאוד.

מצב נושא:
הנושא נעול.