ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבולבל מההרכב הזה.
    להוציא את מרקוביץ' וג'ונס, כל השחקנים שנמצאים על הספסל צריכים להיות בהרכב לטעמי. אבל מה אני מבין.

פשוט לא ברורה לי הזהירות הזאת. האם הרעיון פה הוא לתת 60 דקות סולידיות שבהן לפחות לא נספוג ואז להעלות כלים התקפיים מהספסל? כי אנחנו לא יכולים לשחק ככה, אין לנו את הכלים - ואנחנו כן נספוג שער.

מקווה לטוב.

itay2789 אוהב/ת את זה.
  2. itay2789 Member

רודגרס בטח בונה על 0-0 עד דקה 70 ואז יעשה חילופים התקפיים.

3. oranfu Member

כן, כי כשחייבים ניצחון אז כדאי להגיע עד דקות כאלה בלי להוביל...

4. itay2789 Member

את זה תשאל את רודגרס. זה מה שהוא עושה.

5. Ori8 Member

רודג'רס צריך ללכת הביתה אחרי ההדחה המוצדקת הזאת, הוא חייב. הוא חייב כי אין לנו קבוצה על הדשא והוא איבד את זה לחלוטין. אני לא מדבר על להגיע למצבים או לשחק טוב. הקבוצה שלו לא מצליחה להתמסר עם הכדור. היא לא טובה בכדורגל.
    לראות את באזל מורידה לנו את המכנסיים באנפילד ונראית טוב כמו שריאל מדריד נראתה ב-3:0 זה מספיק כדי לסיים את הרומן הזה.

כל זה, כשמנגד עומד לו מאמן שפשוט יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית. יודע להכין אותה לקראת היריבה, משהו שרודג'רס נחשל בו שוב ושוב ושוב. 0 רעיונות, 0 יצירתיות, 0 מחשבה מחוץ לקופסה ו-0 סיכוי לתת גול במשחק כל כך חשוב. שוב לוקאס ושוב אלן ושוב למברט ונראה לי לפעמים שהוא בעצמו כבר וויתר מזמן.

בעולם אינסטנט, בו מחליפים מאמנים ושחקנים בקצב מסחרר והמילה "בנייה" ו-"טווח ארוך" היא כבר מזמן פסה כי הכל תלוי בכסף, אני לא רואה כל בעיה להיפרד ממנו כעת ולהחליף מאמן. לא ילך? נחליף שוב.

itay2789 אוהב/ת את זה.
  6. itay2789 Member

מדובר בחצי עונה אוטוטו ומשחק אחד טוב בלבד. משחק שאמור להיות תוסס ומלא התלהבות של ליברפול מאוד תקוע. מה העמדה של הנדרסון פתאום על המגרש? מה עם אמרה קאן? מה קורה על קוטיניו? איך גונסון החור הזה עדיין משחק? איך לא עשינו כלום? מדובר פה לחלוטין בימים הקודרים של הודגסון גם אם תנסו לסובב את זה ולתת לרודגרס זמן בגלל הגאונות של סוארס עונה שעברה. לא מקובל בכלל.
    משחק כל כך חשוב העונה וזה נראה דיי מת באנפילד למרות התמיכה הנהדרת.

7. oranfu Member

הוא עדיין מקווה להגיע ב0-0 לדקה 70? איך עוד לא עשה חילוף איך?? זה הרכב שאולי עם הרבה מזל מוציא פה 1-1.

לוקאס, סקרטל, לוברן, אלן, לאמברט, ג'ונסון. מביך לראות את השחקנים האלה במועדון. כל כך כל כך גרועים.

סוזה לא הכין כלום, רק מי שלא רואה אותנו משחקים כל העונה (כמו שגיא כהן) חושב שבאזל הם אלה שגורמים לנו להיראות רע. פחות או יותר כל קבוצה ששיחקנו נגדה העונה (חוץ מטוטנהאם ואברטון) גרמה לנו להיראות כמו שכונה.

סופית חירבנו את כל העונה שעברה וזרקנו אותה לפח. סוארז עזב, מהאלופות אנחנו מודחים, את כל הכסף שרפנו והפער שלנו מהגדולות באנגליה רק גדל.

לא יודע אם אני עוד מאמין בו, באמת שלא.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/14
    XabiAlonso אוהב/ת את זה.
  8. StevenGerrard Member

מרקוביץ' יכול לחזור לפורטוגל. כזה מעשה מטופש לא ראיתי מאז שבאלוטלי דרך על פארקר.

אז אנחנו נשחק ביורופה ליג ואולי זה דווקא דבר טוב. מקווה שלא משנה מי שיאמן אותנו יתן הזדמנויות לשחקני אקדמיה צעירים כדי לראות אילו מהם יהיו עמודי התווך לבניית הסגל מחדש בקיץ הבא.

9. oranfu Member

שום דבר לא טוב ביורופה ליג.

העונה שעברה היתה פנטזיה, ההווה והעתיד הם מרכז טבלה באנגליה.

רודג'רס פשוט אידיוט, לא יכול לתאר את זה בשום צורה אחרת. חירב לנו את העונה במו ידיו.

10. Mellow29 Kopite

אלה היו 10 דקות קסומות, שאריות של ימים יפים יותר של המועדון הזה בזירה האירופית, עם כל מה שנלווה לנו. לא הגיע לנו, אבל ג'רארד כמעט הצליח לסחוב אותנו קדימה בפעם המי יודע כמה. לא יודע מתי הימים האלה יחזרו, יש מצב שזו הייתה ההופעה האחרונה שלו בצ'מפיונס ליג וזה הרבה יותר גדול מדיבורים משעממים על רודג'רס וכו'...

חוץ מזה היה מעט מאוד כדורגל, אותן בעיות מהמשחקים הקודמים. אני חושב שבשבוע הבא האשליות על טופ4 יתפוצצו, וזה יהיה הזמן לוותר על הפלסטרים הזמניים בהרכב (אנריקה, ג'ונסון, לוקאס, טורה, למברט) ולהריץ את השחקנים שהגיעו בקיץ.

Scouser Tommy, StevenGerrard, Ori8 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. itay2789 Member

רודגרס משלם על ההרכב המטופש שהוא פתח איתו. יותר מכואב מההפסד זה השוטטות באירופה לייג עכשיו. שאלתי פה אם במידה וזוכיים באירופית הולכים לאלופות עונה הבאה על חשבון המקום ה 4? אם כן, זה אולי נחמה אבל זה לעשות צחוק בלומר שאנחנו מסוגלים לזכות באירופית.

12. oranfu Member

אנחנו נמשיך לשחק עם העלובים האלה. זה המנג'ר שמאמין בהם. משחק של must win ואלה השחקנים שהוא עולה איתם.

אם זוכים זה לא על חשבון הקבוצה שמסיימת 4 באנגליה. ובכל מקרה אנחנו לא נזכה, אנחנו כאלה גרועים שגם היא גדולה עלינו.

אגב, דקות אחרונות סקרטל שיחק חלוץ. אז גם אם נתעלם מהעניין של כמה זה עצוב ומביך שהגענו למצב כזה, האמת היא שאני מעדיף אותו על לאמברט. לפחות הוא זז. את התנועה לקצר שהוא עשה לקראת הסוף לרוחב של סטרלינג לא ראיתי מלאמברט מאז שהגיע.

itay2789 אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

לא, בנוסף. יהיו 5 נציגות.

oranfu ו-itay2789 אוהבים את זה.
  14. Mellow29 Kopite

אני לא חושב שהוא מאמין בשחקנים כמו אנריקה ולוקאס, הרי היינו מוכנים למכור אותם בקיץ. הוא פשוט לא מאמין באלה שהגיעו, אז הוא מעדיף את "הרע והמוכר" (וזה לא שמרקוביץ', למשל, הוכיח שיש על מי לסמוך).
    זה יצטרך להשתנות כי יש לנו הרבה יותר כשרון מלהעלות הרכב שלא מצליח לחבר שלוש מסירות במחצית שלמה. אני חושב שזה ישתנה ברגע שנגלה שכבר לא נשאר לנו מה להפסיד.

15. VAR Member

באלוטלי על אזרחי כי הוא פצוע או שהתייאשו ממנו כבר?

מצב נושא:
הנושא נעול.