ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

לא מצפה להוציא כלום מהמשחק הזה ולא בגלל שהיריבה כזאת טובה.
    אנחנו פשוט לא טובים, אין לנו שחקני הכרעה ורודג'רס מתעקש לעשות כמעט כל טעות אפשרית בהרכבים והחילופים שלו.
    אלה אומנם רק שמועות, אבל ההרכב מחר יגרום לחלקנו לרצות לקפוץ מהגג. ג'ונס, ג'ונסון, לוברן, אלן, לוקאס...
    גם מנטאלית אנחנו נראים דיי מרוסקים.
    יש להם כזאת הגנה חלשה ואני לא חושב שאנחנו מסוגלים לנצל את זה בכלל. מאז שאני אוהד לא היינו כל כך אימפוטנטים בהתקפה. תמיד היה לנו לפחות שחקן אחד שניתן היה לצפות ממנו להיות איום משמעותי על שער היריבה. היום התקווה הכי טובה שלנו זה בעיטה חופשית של ג'רארד (בדגש על בעיטה ולא כדור חופשי כי אם זאת לא בעיטה ישירה אנחנו הכי גרועים באירופה במצבים נייחים) או סטרלינג שהוא בכלל לא חלוץ וגם לא ממש טוב בקטע הזה של להבקיע.
    דיכאון.

2. StevenGerrard Member

3. Mellow29 Kopite

זה שרשום בפירוש שהוא לא יעבור למועדון פרמיירליג אחר לא מפריע לתקשורת הפח הישראלית לפרסם כל שבוע כתבה שמציעה לו ללכת למנ' סיטי כמו למפארד. לא יודע איך נעמוד בזה, בחיי.

לפי Jim Boardman (כתב במירור, אנפילדראפ ועוד):
    Jim Boardman @JimBoardman · 21m21 minutes ago
    Formation said to be: Jones / Johnson, Skrtel, Lovren / Henderson, Allen, Gerrard, Moreno / Lallana, Coutinho /
    Sterling. Yay.

כמו שפחות או יותר סיימנו את המשחק נגד באזל, נראה לי.
    אין לי מושג מה הסיפור הזה עם ג'ונס, בחור סימפטי אבל לא שוער שני לרמות האלה. יש פה כמה שישמחו לראות את השינוי הזה, אבל אני לא מאמין לרגע שהוא שוער יותר טוב ממניולה. בכל מקרה, אם רודג'רס פונה לאפשרות הזו ההגיון אומר שאנחנו נהיה מוכרחים לקנות שוער בינואר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. itay2789 Member

אני מסכים עם השלישייה הקדמית כרגע. לא מבין מדוע צאן על הספסל שוב.
    כמו שאנחנו רואים גונסון הןא fixture בהרכב ויישאר כך עד שיעזוב (אז שיעזוב כבר).
    לא מובן מדוע גונס פותח אם הןא לא ברמה. זה מובן שיחפשו שוער חדש ויש מלא גישושים על כך אבל למה לשים שוער פחות טוב בשער?

5. Ori8 Member

איש מוזר רודג'רס. עכשיו אתה מחליף את מיניולה? אחרי המשחק הטוב מאוד שנתן נגד באזל? כל כך הרבה החלטות לא ברורות הבנאדם הזה הספיק לעשות העונה, זה מדהים. אין מה לעשות, למאמן שממשיך להרכיב את ג'ונסון ואת לוברן שוב ושוב ושוב מגיע גם להפסיד שוב ושוב ושוב.

הבעיה של צ'אן היא שהוא נתן משחק מעולה נגד צ'לסי והוסיף חטא על פשע שגם לא התבייש לכבוש. הוא יהיה חייב להבין שבשביל ריצה יפה בהרכב הוא חייב לתת איזה שער עצמי יפה או לפחות לתת ליריבים לעבור אותו כמו מים בדרך לגול.. חייב איזה שיעור צמוד עם לוברן אם הוא רוצה עתיד במועדון הזה.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי ואבוי לנו אם שוב נשחק ב3-4-3 המזוויע שנוסה ונכשל בצורה מביכה בסט ג'יימס פארק. מגוחך.

7. Mellow29 Kopite

שיחקנו ככה נגד ניוקאסל? אני לא זוכר כמעט את המשחקים מהתקופה האיומה הזו בליגה (אין מה לזכור).

נראה שמניולה אכן יורד לספסל. אני לא חושב שהיה לו משחק טוב במיוחד נגד באזל, אורי, אבל זו החלטה מאוד מסוכנת ואולי נשלם עליה מחיר כבד מאוד. לפחות לא נשמע את השטות של "רודג'רס מפחד לעשות שינויים" אחרי המשחק...

8. StevenGerrard Member

Liverpool FC ‏@LFC
    Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.
    Subs: Mignolet, Toure, Lucas, Can, Markovic, Balotelli, Lambert.

נראה כמו 4-3-3....
    ג'ונס
    מורנו לוברן סקרטל ג'ונסון
    הנדרסון ג'רארד אלן
    קוטיניו סטרלינג לאלנה

9. Mellow29 Kopite

האנשים שהדליפו את ההרכב (אתמול בלילה, למען האמת) אמרו שזה 343 עם ג'ונסון בלם והנדרסון ומורנו כווינגבקים.

באלוטלי בסגל.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיניולה היה מצוין בדקות הלחוצות נגד באזל, מובן ששכחת מרוב הלחץ...

וכן, נגד ניוקאסל שיחקנו בצורה כזאת עם ההגנה והקישור. היה אסון.

ואכן זה ההרכב. פאקינג הל.

11. itay2789 Member

אני חושב שזה לא מפתיע שאנשים יודעים את ההרכב מראש. רודגרס בוחר באימון המסכם את השחקנים למשחק לפי חולצות כתומות. מי שנוסע למלווד יום לפני המשחק יודע את ההרכב.

12. StevenGerrard Member

eh? אני מקווה שלא. אפילו התומכים הכי נלהבים של רודג'רס יתקשו להגן על בחירה שכזו.

13. oranfu Member

הזוי.
    הוא איבד לגמרי את הראש.

14. Mellow29 Kopite

זה לא קשור לחולצות כתומות איתי, זה מישהו שטען שקיבל את המידע ממקור במועדון.

מניולה עשה הצלה או שתיים בדקות האחרונות, אבל שוב, זה לא משהו מיוחד בעייני. במחצית הראשונה הוא מסר כדורים איומים ללוקאס ולוברן שהיו עם הגב למגרש, והעמיד אותם במצבים מאוד לא נעימים. הוא מסוגל לעצור הרבה מאוד בעיטות שנבעטות לעברו ועדיין לא להשתלט על השכונה שנמצאת אצלנו ברחבה בכל מצב נייח. תצוגת שוט סטופינג טובה לא מספיקה כדי שאגיד שהוא שיחק "מצוין". מסכים שהיו הרבה הזדמנויות טובות יותר להוריד אותו לספסל.

15. itay2789 Member

זה כן חולצות כתומות. הריי זה עבד כל השנה ללא יוצא מן הכלל. חולצות כתומות באימון המסכם לפני משחק ליגה זה ההרכב.

מצב נושא:
הנושא נעול.