ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

ווילפרד בוני עם 8 שערים ו-2 בישולים ב-10 המחזורים האחרונים. לא היה עדיף לשים עוד £3m הפרש בינו לבין באלוטלי?

https://pbs.twimg.com/media/B41kRUfCAAAUH3-.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/14
  2. itay2789 Member

כל אחד עדיף מבאלוטלי. מדובר בטעות כל כך מרה ומדכאת.

3. Andrei Kanchelskis Member

אני נותן לרוג'רס צ'אנס עד אחרי משחקי חג המולד ואם גם שם הקבוצה ממשיכה להתבזות דעתי האישית היא שלהשאיר אותו עד סוף העונה זה מחדל חמור מאוד שיעלה לליברפול ביוקר. טראפטוני זקן מדי? אז יש את קלאודיו רניירי(בבקשה אל תשתמשו בהפסד שלו עם נבחרת יוון מול איי פארו כמדד ליכולתו כמאמן) רניירי מכיר טוב מאוד את הפרמיירליג מתקופתו על הקווים בצ'לסי ומחזיק ברקורד מכובד מאוד כמאמן, כדאי להנהלת ליברפול לחשוב עליו ברצינות.
    רוג'רס עשה עבודה יפה בשנתיים הקודמות אבל העונה הוא פשוט איבד את זה וזו לא בושה להיכשל עונה אחת וללמוד ממנה לקח לשנים הבאות, אם זה מנחם אותו אז גם יורגן קלופ מאמן בכיר ממנו בהרבה חווה עונה טראומתית.

4. itay2789 Member

דעתי האישית זה לתת לרודגרס עד סוף ינואר-תחילת פבואר ולראות אם משהו משתנה. אם רודגרס יהיה באותו מצב של הודגסון באותו תאריך ואותם הפסדים מבישים ימשיכו, אני מתקשה להאמין שהוא יישאר אחרי זה

5. StevenGerrard Member

@Andrei Kanchelskis
    טרפאטוני, ראניירי? אני מבין שכאוהד יונייטד יש לך אינטרס לראות אותנו ממשיכים לדשדש במרכז הטבלה אבל אל תלביש את זה כאילו אתה דואג לנו ומחפש לעזור לנו עם הצעות כאלה.

גם אם הנהלת ליברפול תחליט לפטר את רודג'רס ולא תצליח למנות מאמן בעל שם (סימאונה, קלופ, לאב ,גארסיה) אז היא לא תלך על סוסים זקנים כפתרון זמני כי זה לא מתאים לאסטרטגיה. דה בור, אמריי, AVB, שמידט, סוסה. אלו סוג השמות שיהיו בכובע של FSG. לכן אני אומר, אלא אם ההנהלה תצליח לשלוף ארנב מהכובע עדיף להישאר עם רודג'רס.

6. alexshw Member

7. JohnTerry26 Member

אני הייתי הולך על קשטן

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני הייתי מציע את אברם גרנט, הוא מכיר את הפרמיירליג לא פחות טוב מראניירי ואוחז בלא מעט שיאים בלעדיים בליגה.

golding אוהב/ת את זה.
  9. golding מנהלים

זה לא משכיב את התאוריה הזאת לישון בכלל. גם אם בליברפול בטוחים שהם עומדים בחוקי הפייר פליי, הם עדיין תחת בדיקה קפדנית ואני בכלל לא בטוח שיש להם את האמצעים להוציא סכומים גדולים על שחקנים איכותיים, והרי זה מה שאתם צריכים. זה לא מבוסס, אבל לא הייתי בונה על רכישות משמעותיות בינואר.

10. itay2789 Member

נו מה זה השטויות האלה. אוהדי היריבות כותבים את השמות ההזויים האלה פה. חלק בצחוק כמובן וחלק לא בצחוק אבל שמות הזויים בהחלט. ממש קרקס.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה צודק. אז הצעה אחרונה-מנג'ר פנטסטי, מכיר על הכדורגל האנגלי על בוריו, עשה לבאיירן מינכן חיים קשים. אמנם מאמן כרגע בסוסיאדד אבל אני מאמין שאפשר להביא אותו.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מתי בפעם האחרונה עלו מנ יו וליברפול כל כך חלשות למגרש למפגש ביניהן. עשרות שנים לדעתי.
    לפני שסטרלינג רץ לריאל מדריד, רצוי שילמד איך בועטים בכדור.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מבין למה לפטר את רוג׳רס, במיוחד כשהשוק חסר אלטרנטיבות ראויות.

14. JohnTerry26 Member

אם כבר זורקים שמות, לא שזה קשור לליברפול כרגע, אז ז'ורז'ה חסוס, לוצ'סקו... לא ברור איך הוא הגיע לטראפטוני.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה שהם יעזבו את המועדונים שלהם? הוא הגיע לטראפטוני כי הוא חופשי ומאמן בעל שם.

Andrei Kanchelskis אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.