ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. itay2789 Member

רןדגרס חייב להביא שנה הבאה חלוץ רציני. אנחנו לא נתקדם ככה. סטארידג עם היסטוריה נוראית של פציעות

2. oranfu Member

זה כזה משנה אם זה יהיה אמצע ינואר (כמו שהאקו אמרו) או פברואר? העונה אבודה בכל מקרה.

בקשר לחלוץ רציני לעונה הבאה אין ספק. אבל מאיך שאני מכיר אותנו אני לא אתפלא אם זה פשוט יהיה אוריגי.

3. itay2789 Member

אם זה פשוט יהיה אוריגי אז עונה הבאה לא פחות גרועה מהעונה

4. StevenGerrard Member

כבר יש לך הכחשה משני המועדונים שזה לא הולך לקרות אז למה העלות את זה מחדש?
    אני אגיד יותר מזה, איך שזה נראה כרגע אוריגי לא יהיה מוכן לקבוצה הראשונה גם בקיץ ואולי יזדקק להשאלה נוספת.
    לא אתפלא אם בסופו של דבר הוא יגמור כמו חבריו לנבחרת שהיו בצ'לסי: לוקאקו ודה ברוין.

5. itay2789 Member

לא. צלסי זה לא ליברפול.שם אפשר לגמור בקלות כמו לוקאקו ודה ברוין. בליברפול כמו שאורן אמר, יש סיכוי לא קטן שפשוט נגמור עם אוריגי בלבד.

6. Roma מנהלים

מאיזה בחינה? אולי בצ'לסי אין להם מקום ואני גם בספק אבל בשאר הקבוצות הם שחקני הרכב.

לראות את דה ברוין בגרמניה זה פשוט חוויה והוא הולך בקרוב לחזור לקדמת הבמה לדעתי.

7. oranfu Member

התכוונתי שלא אתפלא אם בקיץ זה יהיה רק אוריגי (מבחינת חלוצים).
    הכחשנו? נו אז? גם אמרנו שסוארז לא יעזוב, רודג'רס היה נחרץ (לפחות בתקשורת) שבאלוטלי לא יגיע...

בקשר ללא יהיה מוכן אני לא יודע. ממה שראיתי ממנו במונדיאל (וקצת העונה במדי ליל שהיא קבוצה פח שחבל על הזמן) הוא כבר היום יותר טוב ומתאים לנו מכל החלוצים חוץ מסטארידג'.

יגמור כמו חבריו לנבחרת?
    צ'לסי קונים שחקנים שהם כוכבים מוכנים לכן שחקנים צעירים ומבטיחים הם פשוט סחורה מבחינתם. אצלנו שחקנים מבטיחים זה מה שאנחנו מכוונים אליו. אז אם הוא לא יצליח אצלנו זה כי הוא לא מספיק טוב, לא כי הוא לא מספיק טוב *עכשיו*.

8. StevenGerrard Member

הכוונה שלי במשפט האחרון הייתה אך ורק "מושאל לשנה-שנתיים ואז מוצא את עצמו מחוץ למועדון". בלי להתייחס לנסיבות.

9. StevenGerrard Member

Liverpool Echo ‏@LivEchoLFC
    LFC team v Arsenal: Jones, Toure, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Markovic, Coutinho, Gerrard, Lallana, Sterling
    LFC subs: Mignolet, Enrique, Lambert, Moreno, Manquillo, Can, Borini

10. itay2789 Member

הוא רץ עם אותו הרכב. מפריע לי עדיין השוער ושקאן לא משחק. חוץ מזה, אין עוד מה לעשות. אין חלוץ ונשארנו עם סטרלינג בחוד.

11. oranfu Member

ומרקוביץ' מגן מול סאנצ'ז זה סבבה?

12. itay2789 Member

יהיו חורים. גם הנדו יפשל פעם או פעמיים. הנדו ומרקוביץ הם לא wing backs קלאסיים. הבעיה שגם האספקט ההגנתי של מורנו לא היה כל כך טוב העונה, כך שרודגרס מתגמל את מרקוביץ על ההופעות האחרונות ואין לי בעיה עם זה

13. StevenGerrard Member

למחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/14
  14. StevenGerrard Member

* ג'ונס, לפני שנתיים כשהחליף את ריינה היה יחסית טוב. הפעם זה היה ניסיון כושל ועד שנביא שוער חדש מיניולה צריך לחזור להרכב.
    * סקרטל היה מעורב בשני השערים של ארסנל אבל כולם ישכחו לו את זה בגלל שער השוויון הדרמטי.
    * קוטיניו אמנם כבש אבל היה צריך לכבוש יותר עם המצבים שהגיע אליהם ואני כבר לא חושב שזה עניין של חוסר ביטחון אלא ליקוי ביכולת. איך אפשר להמשיך עם קשר התקפי שלא כובש מספיק?
    * לוקאס וג'רארד נראים גמורים לקראת סוף המשחק אבל אמרה עדיין יושב על הספסל. שחקן שבאיירן נלחמה איתנו עליו והוא בקושי בקצה הספסל שלנו.

ליברפול בחג המולד 2014:

9 נקודות מווסטהאם(!!) במקום רביעי.
    6 נקודות מברנלי במקום 18.

5 משחקי הליגה הקרובים:
    ברנלי (ח), סוואנסי (ב), לסטר (ב), סנדרלנד (ח), אסטון וילה (ח).

משחק של 6 נקודות נגד ברנלי ביום שישי. לדעתי פחות מ-12 נקודות מתוך 15 ורודג'רס לא יסיים איתנו את העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/14
    itay2789 אוהב/ת את זה.
  15. itay2789 Member

9 נקודות מווסטהאם אבל זה לא משנה. היום ארסנל עם שתי בעיטות למסגרת 2 שערים. סיפור דומה ביונייטד. ההגנה זה העקב אכילס של ברנדן. הוא יפול רק בגלל זה. שיחקנו הרבה יותר טוב אבל אם הם כובשים 2 מ 2 אז אין מה לדבר. מאוד מאכזב שמגד יונייטד ונגד ארסננל בכלל לא נפלנו מהם, אבל אתה יוצא עם פרצוף עקום כי מכניסים לשוער שלך שערים בין הרגליים.

מצב נושא:
הנושא נעול.