ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני יכול להבין. הוא כבר לא מספיק טוב, הוא בטוח מרגיש את זה בעצמו. וגם המועדון בדרך לשום מקום.

בקשר למשחק, מגיע לנו. שרודג'רס ימשיך לקשקש כמה עבדו על המערך הזה באימונים, זה פשוט נראה רע. לסטר בבית נראו יותר טוב מאיתנו ואם לא השופט אנחנו מפסידים. ההגנה ממשיכה להיראות רע (ועוד סאקו שהוא הבלם הכי טוב שלנו זה הבלם שהוא הכי פחות מחזיק ממנו). שימשיך להתעקש גם על הציוות מרכז שדה הגרוע בליגה, הוא בסה"כ 3 שנים במועדון ועוד לא הבין את זה שהשילוב בין לוקאס וג'רארד מביך.
    כמה עוד נאלץ לסבול את פאולסן? אה סליחה, לוקאס.
    מאנקיו משחק טוב? הנדרסון מצוין במרכז המגרש? סבבה, נשנה את זה.
    צריכים גול והוא מכניס את לאמברט ובוריני (טוב, בוריני נכנס כשהובלנו). ברגע שלאמברט נכנס כבר לא היה לי ספק שלא נבקיע.

הליגה העונה ברמה פשוט גרועה, זה רק תחילת ינואר ואנחנו כבר כמעט לא מאמינים שיש סיכוי למקום 4 (וזה כשמעלינו יש את ווסטהאם וסוטון). הכישלון של רודג'רס העונה גדול מאוד.

itay2789 אוהב/ת את זה.
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ראיתי אם זה הוזכר קודם, מדברים על התעניינות שלכם בלוסיאנו ויאטו מויאריאל.
    Who is Luciano Vietto? 5 things you need to know about the Liverpool January transfer target - Mirror Online

לא רואה אותו עובר בינואר לשום מקום, אבל במידה וכן מדובר בחלוץ קטן וחלש פיזית שלמרות זאת משחק בעיקר בשפיץ ולא הצליח במיוחד בתפקידים נסוגים יותר שניסו אותו בהם. הוא זריז ובעל טכניקה טובה, לא דריבליסט מדופלם אבל יודע להשתחרר מהשומר שלו באחד על אחד, וגם מפתיע בבעיטות מסוכנות מטווחים גדולים יחסית. ההשוואות לקון אגוארו מופרכות כרגע, מלבד זה שהוא ארגנטינאי, חלוץ מרכזי וקטן כמו קון (אבל לא חזק כמוהו). אבל יש לבחור כישרון. בראסינג הוא פרץ בסערה, דעך והציג יכולת מאוד חלשה בהמשך לפני שעבר לספרד.

באירופה עד כה הוא חוגג עם 7 שערי ליגה ב-900 דקות, ו-5 שערים בליגה האירופאית ב-500 דקות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. golding מנהלים

רק תיזהרו שלא יחתום בניו יורק סיטי בטעות.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  4. oranfu Member

@Franco תודה על המידע על השחקן. לא חושב שיש יותר מדי אמת בדיווחים האלה.

5. Mellow29 Kopite

טוב, טוני בארט וג'יימס פירס אישרו שג'רארד עוזב בסוף העונה. מי זוכר ששיחקנו משחק כדורגל בכלל.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

עם איך שהוא נראה מתחילת העונה זה לא ממש מפתיע. מנטאלית הוא לא התאושש מסוף העונה שעברה.
    עצוב, לא יודע אם נראה עוד פעם דבר כזה של שחקן בית (אבל ממש שחקן בית) שהופך לאחד הטובים בעולם ועוד נשאר (לא מאמין שאני אומר את זה, אבל) כמעט כל הקריירה.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שזה היה מושלם אם ג'רארד היה מסיים את הקריירה בליברפול, אבל אם הוא יסיים בה את הקריירה ברמות הגבוהות ויעביר עוד שנתיים-שלוש בליגה האמריקאית או משהו כזה, ההבדל ממש לא גדול. המציאות היא שאם הוא רוצה לשחק מצד אחד, ומצד שני המנג'ר שלכם לא מבין שהוא צריך לשחק פחות או לא מסוגל ליישם את זה, הרי ג'רארד די עושה לכם טובה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Ori8 Member

כן צ'מפיונס, לא צ'מפיונס, יש רגעים בהם זה כל כך זניח ולא רלוונטי.
    אני מרגיש מת. בחיי, כאילו הגוף התרוקן מהתכולה שלו, הכאב עבר להיות פיזי.

Jamie Carragher @Carra23
    Sad day for Lfc & English football with the Gerrard news, I think it's the right decision all things considered.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/15
    StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  9. StevenGerrard Member

From boy....

http://i3.liverpoolecho.co.uk/incoming/article6352972.ece/alternates/s615b/gerrodebut.Xxx

To beast. captain, symbol, legend.

http://cs302515.vk.me/v302515490/44d1/AMT5-mAEK10.Xxx

היה לי הזכות והעונג לצפות באחד השחקנים הגדולים של ליברפול. יום אחד אוהדים צעירים יקנאו בי כפי שאני מקנא באלה שראו את דלגליש בזמנו. אני יודע שיש עוד כמה חודשים אבל קשה גם עכשיו. לא משנה כמה אתה מכין את עצמך נפשית ליום הזה, זה בכל זאת מכה בך כמו גל בלב סערה.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  10. Ori8 Member

טוב, לא הזמנתי שום דבר מהאתר הרשמי כבר 80 שנה אבל זה נראה לי כמו הזמן המתאים להתחיל לתכנן את רכישת החולצה האחרונה שילבש מספר 8. רק שאלה קטנה ליודעי דבר. אם אני מזמין משלוח ורוצה אח"כ לשלוח חזרה כדי להחליף מידה. אפשרי?

11. Mellow29 Kopite

LFC statement on Steven Gerrard - Liverpool FC

Liverpool Football Club can confirm Steven Gerrard is to leave the club at the end of the 2014-15 season.

"I'm going to carry on playing and although I can't confirm at this stage where that will be, I can say it will be somewhere that means I won't be playing for a competing club and will not therefore be lining up against Liverpool - that is something I could never contemplate.

איזו דרך נוראה לפתוח את השנה החדשה.

@Ori8 אני חושב שהם מציינים את זה באותיות הקטנות במעמד הרכישה - אתה יכול לשלוח בחזרה תוך כך וכך ימים. אבל זה די סיפור באופן כללי ואני לא בטוח אם החולצה השנייה תגיע אליך הביתה עם השליח של DHL, לכן תשתדל לפגוע נכון בפעם הראשונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Ori8 Member

לא יאמן שזה קורה, זה פשוט בלתי נתפס.
    באמת ובתמים מרגיש בר מזל שזכיתי לראות את האדם והשחקן הזה בגדולתו מוביל את המועדון הזה.

הוא אישר בהודעה שלו שהוא עובר לשחק במקום אחר בו לא ישחק נגד ליברפול בשום צורה ושזה לא משהו שבא בחשבון בשום שלב. אין לי ספק שהוא יעמוד במילה הזאת גם כשהצעות ההשאלה מהפרמייר-ליג יגיעו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/15
  13. Rushie Member

רגע מטלטל. לא ראיתי את זה מגיע.
    אני בטוח שהיה לו מקום לסיים את הקריירה כאן, אבל אני מסכים שרואים עליו שהוא צריך אתגר חדש. כל מה שנותר לנו זה לכבד ולהתחיל לתעד את ה-5 חודשים הקרובים.

מה שעצוב לי זה שאם היינו תחרותיים העונה ולא קורסים בצורה כזאת כנראה שזה לא היה קורה. באיזשהו מקום זה רק מעצים את הכישלון של רודג'רס וההנהלה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה מאוד לקרוא את המילים האלה.
    אני באמת ובתמים הייתי בטוח ב100% שג'רארד יסיים את הקריירה אצלנו ויישאר שחקן של מועדון אחד.

אני לא אנסה בכלל להרחיב במילים עליו, אין שום דבר שאפשר להגיד שיעשה צדק לדמות והשחקן שהוא, היו מעט מאוד ולא יהיו עוד כמוהו בכדורגל. היה לנו לעונג.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

מהלך כזה גורם גם לשאר האוהדים הנייטראלים להישאר קפואים מול המסך. הגיע הזמן שגם אני אזמין חולצה של הסמל האדום מ-Ebay, בעבר הפסדתי במכירה פומבית ו-ויתרתי על התענוג. ג'רארד מסוג השחקנים שאי-אפשר שלא לאהוב, הוא מילה נרדפת לליברפול וללא ספק אחד השחקנים הגדולים ביותר בתולדותיה. בדיוק אתמול חיטטתי קצת באתרים ובדקתי על הסטט' והרקורד של ליברפול והוא מדורג גבוה הן בטבלת הכובשים(מקום שישי - במרחק 6 שערים מהחמישי בטבלה) ומקום שלישי בטבלת ההופעות(אחרי קארגר וקאלגן). זה פשוט עצוב שהוא לא זכה מעולם עם ליברפול באליפות.

http://www.noulakaz.net/weblog/images/20050526-liverpool-gerrard.Xxx?width=250

שתלך לעזאזל ההחלקה הארורה ההיא בעונה שעברה. אני אזכור לג'רארד את תצוגת המנהיגות אולי הכי גדולה שראיתי בכדורגל כמו בגמר ההוא באיסטנבול נגד מילאן(זה שווה יותר מאליפות מן הסתם), איך שהוא החזיר את ליברפול מהמתים גם בגמר הגביע נגד ווסטהאם ב-2005-06 וגם את שיחת הניצחון בסיום העונה שעברה כשהפציר בשחקנים - 'אנחנו לא מאבדים את זה', גם אם הסוף ידוע.

ג'רארד לא רצה להשאיר סימני שאלה ואולי זה טוב שאמר את זה עכשיו מבחינת המועדון. מצד שני, לכולם יש חשק שהעונה הזו תיגמר, כאילו המצב גם ככה לא מספיק גרוע. האוהדים צריכים לעשות מפגן תמיכה אמיתי, יש עוד זמן לגרום לג'רארד לשנות את החלטתו, אבל אם הוא מיהר להצהיר בתקשורת אז אני חושב שההחלטה סופית.

אחד הקשרים הטובים ביותר שראיתי, אחד הגדולים של הפריימרליג בכל הזמנים. קריאת משחק, יכולת מסירה, הצטרפות חכמה מאחור וחוש מדהים לשערים. את שער הבכורה שלו בנבחרת אנגליה מתי הוא כבש? במשחק המטורף ההוא ב-5:1 על גרמניה במוקדמות מונדיאל 2002, זה מסביר הכל. סטיבי ג'י.

מצב נושא:
הנושא נעול.