ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

לא אהיה מרוצה אם סוסו יעזוב (אבל גם לא שבור) אלא מרוצה אם נצליח לקבל עליו כסף בינואר במקום שנאבד אותו בחינם בקיץ.

סבבה לך שאתה בועט בכולם החוצה כי בא לך אבל זה כל-כך מנותק מהמציאות שעדיף שאפילו לא תחשוב על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/15
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. oranfu Member

מנותק מהמציאות זה לחשוב שהחלוצים האלה תורמים לנו משהו. אני לא בועט מהם כי בא לי, אני מבכה את זה שאנחנו רוכשים שחקנים כאלה גרועים. אין לי שום דבר נגדם, זה לא דאונינג שרק מלראות אותו רציתי לשבור את הטלויזיה, אני דיי מחבב אותם (לפחות את בוריני ולאמברט) אבל הם פשוט גרועים. הקבוצה נראית יותר טוב בלעדיהם והם כל כך גרועים שכל פעם שמישהו מהם נכנס לשחק רוב האוהדים שואלים את עצמם "למה לעזאזל הוא מכניס אותם?".

אמיר, אני לא בא בטענות לרודג'רס על זה שאנחנו לא נותנים עונה גדולה כמו הקודמת (לא ממש בא אליו בטענות בקשר לג'רארד בכל מקרה, פשוט מרגיש לא הכי בטוח שהוא לא היה יכול לעשות יותר) אלא שאנחנו עד כדי כך גרועים העונה. אם היינו משחקים קצת יותר טוב, נמצאים קצת במעלה הטבלה (מי כמוך יודע שלא נדרש יותר מדי על מנת להיות במקום השלישי העונה, בינתיים בכל מקרה) אז האווירה היתה שונה לגמרי סביב המועדון וכתוצאה מזה אולי גם סביב ג'רארד.
    בקשר להנהלה ותפקידים כאלה ואחרים, אני לא יודע אם ג'רארד בכלל רוצה (אבל מהדברים שלו בראיונות אני חושב שהוא כן מעוניין) ומה הוא מוכן או לא מוכן לעשות.

רשמתי שאולי אני טועה, אולי עשו כל מה שאפשר (או סביר) לעשות. אבל אני לא בטוח (ואני לא היחיד, קראגר גם אמר דברים דומים). אני לא יוצא בהאשמות, פשוט תוהה בכל רם (בערך).

וזה לא אסון, אני לא יודע אם צריך לחפש אשמים אבל בגלל שבאופן כללי יש יותר מדי דברים שאני (ואחרים) לא אוהבים בהתנהלות של המועדון אז גם העניין (הגדול) הזה נבחן בצורה יותר מדוקדקת (ואולי אף קטנונית) משצריך.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/15
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל יכול להיות, אבל ההתעסקות בכל זה סביב ג'רארד קצת מוגזמת מבחינתי. אולי רוג'רס היה יכול לעשות יותר כדי שליברפול תשחק טוב יותר ותהיה במקום גבוה יותר בטבלה והכל - וזה היה טוב וחשוב לליברפול. איך זה היה משפיע על ג'רארד? לא זה מה שחשוב, פשוט לא.

5. oranfu Member

ברור שזה שהיינו במקום גבוה יותר ונראים טוב זה המטרה הסופית, לכן זה חשוב יותר מאיך זה ישפיע על ג'רארד. אבל כמו שרשמתי בעמוד הקודם, המצב של המועדון לא מאפשר התייחסות נטו לעזיבה של ג'רארד מבחינה מקצועית לחלוטין אלא התייחסות כוללת לכל מה שג'רארד מהווה עבור המועדון כרגע מבחינה מקצועית ולא מקצועית גם יחד.

6. StevenGerrard Member

Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC
    Shaqiri is one possible target though Rodgers is unlikely to have major funds to invest until the summer. The Times.

LFCTS ‏@LFCTS
    Di Marzio says we've offered €14m cash for Shaqiri. Inter are willing to pay the same but in different payment structure. Up to the player.

7. owen11111 Member

אם אכן ההחלטה היא בידיו של השחקן, יהיה מאד מעניין לראות במי יבחר.
    חשוב להדגיש שני דברים:
    אינטר ממוקמת במקום ה-11, במרחק של רק 6 נקודות מהמקום שמוביל לליגת האלופות. אבל, וזה אבל רציני, באיטליה רק שלושת המקומות הראשונים מביאים לליגת אלופות. אומנם התחרות שם פחות עזה, אבל יש פחות כרטיסים.
    השכר - אומנם אינטר בבעלותו של המיליארדר האינדונזי, אך תשלומי השכר באיטליה רחוקים עשרות מונים מאלו שבאנגליה. אני מאמין שמבחינת השכר, לאינטר לא תהיה היכולת להתמודד איתנו. כמובן שהשאלה היא כמה אנחנו באמת מעוניינים בו וכמה הם באמת רוצים אותו.

אני מאמין שבחירה שלו (בהנחה ויש בסיס לכל השמועות בכלל) תהיה על סמך כמה גורמים, כולל האפשרות לשחק באופן קבוע. אני כן אופטימי באשר לסיכויים שלנו, אבל ראינו שטעינו כבר לא מעט בעבר בנושאים האלה. במיוחד בינואר.
    אגב, אני דווקא חושב שהוא יהיה אחלה של תוספת עבורנו, יוסיף לנו המון לקישור ההתקפי ואני חושב שהוא עשוי להשתלב מאד טוב בכדורגל המהיר שלנו.
    זה אולי יאפשר גם לשחק בצורה יותר נכונה עם לאלנה. אבל אלה כבר תיאוריות שנוכל לדבר עליהם אם הדברים יהיו רציניים יותר.

8. Rushie Member

האיטלקי השני בטוויטר אומר שאינטר מציעים לו שכר נמוך יותר אבל מקום בטוח בהרכב ואנחנו מציעים לו שכר גבוה יותר אבל בלי התחייבות למקום בהרכב.
    אם זה נכון אז אני לא מבין איך. מי בדיוק יכול להושיב אצלנו את שאקירי על הספסל? אני מקווה מאוד שלא נפשל כאן כי אנחנו צריכים מאוד שחקן עם קצת סטאר קוואליטי מאז שסוארז הלך.

בנוגע למה שנאמר כאן, רודג'רס בראיון אתמול אמר בצורה חד משמעית שהוצע לסטיבי תפקיד במועדון והוא סירב. אני מאמין לו. כנראה שבאמת מעל הכל עמד הרצון שלו לשינוי אווירה ואתגר חדש לפני הפרישה.

שמועות שהצענו לסטרלינג חוזה ל5 שנים עם שכר של 100,000 לשבוע.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. StevenGerrard Member

Mootaz @Mootaz_LFC
    Inter have signed Podolski on loan, and are close to signing Salah on loan. Shaqiri is likely to join Liverpool. Di Marzio.

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri
    According to tomorrow Gazzetta, Shaqiri has decided to join Inter not Liverpool and on Wednesday will have a decisive meeting. Let's see.

10. itay2789 Member

חחח עם ליברפול כלום לא סגור עד שזה סגור. עד שטוני בארט וגיימס פיירס יאשרו את זה , אני לא חושב על זה.

11. StevenGerrard Member

Jamie Carragher @Carra23
    Enough of Gerrard now he's leaving. Replacement has to be Ross Barkley offer 10 million go to 12 tops job done.

What the... החשבון שלו נפרץ? :)

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה צוחק על אוהדי אברטון.

13. JohnTerry26 Member

לא ראיתי שהוא כתב את זה האמת.

14. Mellow29 Kopite

במידה מסויימת זה גם צוחק על FSG...

לא יודע אם הוא "likely to join", אבל האנשים של די מארציו מפרסמים את הקישור הזה בימים האחרונים בטוויטר. די-מארציו אולי אמין במקרים מסויימים אבל הוא כבר הספיק לטעות במקרה הזה, כי גם בקיץ הם טענו שהיינו מעוניינים בו והגשנו הצעה, בזמן שכל הכתבים המקומיים באנגליה אמרו שלא ידוע להם על עניין שלנו בשאקירי.

15. StevenGerrard Member

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/15
מצב נושא:
הנושא נעול.