ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

מה שאנחנו צריכים בשאקירי זה לא את הקשר היצירתי אלא השחקן הדומיננטי שמבקיע, מבשל ומושך אליו תשומת לב. מאז שסוארז הלך וסטארידג' נפצע סטרלינג מתקשה להתמודד עם הציפיות של להוביל את ההתקפה שלנו לבדו. ביחד עם קוטיניו שלא יציב ולאלאנה שלא לכאן ולא לשם משהו בהתקפה שלנו הפך למאוד פרווה. הייתי שמח מאוד אם השחקן הדומיננטי הזה היה יכול החלוץ שאנחנו אמורים להביא אבל בהיעדר אופציה כזאת כנראה שאנחנו מתעניינים בשאקירי עכשיו ובנוסף נחפש עוד חלוץ בקיץ.

2. oranfu Member

לפי השמועות לאמברט פותח מחר.
    לא, אוריגי בכלל לא עדיף על האופציות הנוכחיות...

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסף, לפני שמדברים על הליקויים במשחק של לאלאנה סטרלינג וקוטיניו אני הייתי מתרכז בליקויים של באלוטלי, לאמברט, בוריני, לוקאס, גררארד, מורנו, אנריקה, גונסון, מאנקיו, לוברן, סקרטל, טורה, מיניולה...

oranfu, Mellow29 ו-itay2789 אוהבים את זה.
  4. Mellow29 Kopite

מסכים לגמרי, זו אולי העמדה היחידה אצלנו בתחילת העונה שיש בה גם עומק וגם איכות. אולי זה רק אני, אבל אני לא משוכנע ששאקירי הוא כזה להיט. כישרון נחמד שנתן עונה אירופית יפה עם קבוצה קטנה, ואז פחות או יותר לא עשה כלום בגרמניה. לבנות עליו כשחקן דומיננטי לא שונה בהרבה מלבנות על מרקוביץ', וראינו כבר שזה מעבר לא כ"כ פשוט.

אחרי זה, רק אגיד שאין שום אינדיקציה מהעיתונאים האמינים שאנחנו מעוניינים בשאקירי. די מארציו זה טוב ויפה, אבל הוא כבר מדבר על זה שבוע ומצד שני באנגליה דממת אלחוט?

oranfu ו-itay2789 אוהבים את זה.
  5. StevenGerrard Member

Tony Barrett @TonyBarretTimes
    No real breakthrough in Liverpool's attempts to recruit Origi this month. Lille are seeking a bigger premium than Liverpool willing to pay.

6. StevenGerrard Member

טיימס (לא בארט) פירסם שאנחנו מעוניינים בשאקירי.
    לדעתי הוא לא יגיע. אחרי באיירן הוא בטח ירצה קבוצה שתבטיח לו מקום בהרכב, תחת מאמן עם קבלות, ובנוסף, מילאן נמצאת רק 4 שעות ברכבת משוויץ וחצי שעה במטוס. גם אם כל התנאים הפינסיים זהים, אני לא רואה יותר מדיי סיבות עבורו לתת לנו עדיפות.
    לדעתי אנחנו רוצים אותו באופן ספציפי ולא בהכרח מחפשים ווינגר/קשר התקפי. לדעתי חושבים שהוא יכול לפרוח אצלנו והוא במחיר מציאה עבור שחקן בעמדתו. אם לא נשיג אותו לא חושב שנחפש מישהו אחר בעמדה שלו. אני רואה את ינואר נגמר עם חלוץ ושוער כלשהם, אבל לא שמות שילהיבו פה אנשים.

7. Rushie Member

גיל, אני מתחבר למה שאתה אומר, אבל לא הייתי מביא אף שחקן להגנה לפני שמגיע מאמן הגנה או שמתבצעת מהפכה בכל הסט-אפ של ההגנה אצלנו. אני מסתכל על שחקנים כמו לוברן שהיה מהבלמים הטובים בליגה בעונה שעברה, מורנו שהיה שחקן מוביל בסביליה, הם הגיעו לכאן ובמקום לתקן את הכאוס שהלך אצלנו בהגנה הם רק שקעו לתוכו. ברור לי שגם להם יש חלק בדבר אבל יש פה גם בעיה מערכתית שהיא גדולה יותר, שחקנים אצלנו מאחורה עושים דברים על דעת עצמם, בלי תיאום עם שאר חוליית ההגנה, בלי חיפוי ובלי עזרה מהקישור האחורי. בנוסף השיטה שמכריחה אותם לשחק על הדשא גם תחת לחץ לא מקלה עליהם. אני לא מצליח לראות סיבה למה נביא שחקנים אחרים וזה יראה אחרת, הבעיה צריכה להיפתר מהשורש והשורש נמצא בגבולות האימון. אחרי שנעשה את זה אז נבין מה שחקני ההגנה שלנו באמת שווים ומי לא טוב מספיק שצריך החלפה. עד אז כל רכש להגנה הוא בעיניי בזבוז של זמן וכסף.
    את מיניולה גם לא הייתי מחליף עד שהוא יקבל צ'אנס לשחק כשלפניו עומדת הגנה נורמלית. בעיניי נעשה לו עוול.

אני חושב שמה שאנחנו צריכים להתמקד בו בינואר ובקיץ הקרוב אלו קשר אחורי, חלוץ ושחקן התקפה חזק, אם סימנו את שאקירי אז אני תומך ברכש הזה גם עכשיו.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  8. StevenGerrard Member

9. alexshw Member

שמעתי שהוא כבר סיכם ביובה שם ישמש כשוער משנה לבופון

10. oranfu Member

הלוואי הייתי יכול לשלול את הידיעה על זהבי בכזאת קלות. אני לא ממש מאמין, אבל הם כאלה סתומים אצלנו שאם יסתכלו על מספרים נטו הם עוד עלולים לחשוב שצריך להביא אותו. עד כדי כך אני לא מאמין במי שאחראי על ההעברות אצלנו.

לוברן היה מהבלמים הטובים בליגה עונה שעברה? כמה אוהדים באמת חשבו שזה הבלם שצריך להביא לפני שהתחלנו להיות מקושרים אליו? אפילו אחרי זה רובנו (וגם ברחבי הרשת) לא היינו בעד, מקסימום אמרנו "טוב, לפחות רודג'רס מקבל את מי שהוא רוצה"...
    אני יכול לקבל את זה שיש חוסר תיאום בהגנה, אבל זה כל כך יותר עמוק מזה. שחקני ההגנה שלנו לא מסוגלים לבצע פעולות אישיות בסיסיות.

לא יודע מי רשם על שאקירי בטייימס. אולי זה היה שמועות? בכל מקרה, אם זה לא בארט אז זה לא כזה אמין.
    לצורך העניין, אני מאמין שיש בו התעניינות אבל אנחנו לא מוכנים להציע לו יותר מדי או לא מוכנים להתחייב לרכישה. כשרואים את הפירסומים באיטליה שהוא עומד לעבור לאינטר ומצד שני אנחנו רואים את העיתונאים של די-מרציו אומרים שהוא מעדיף אותנו אם ניתן הצעה טובה אני מסיק מזה שיש לו הצעה מאינטר אבל הוא מעדיף אותנו ומנסה להפעיל עלינו לחץ לתת לו הצעה (או הצעה טובה יותר).

11. StevenGerrard Member

12. Mellow29 Kopite

לפי הדיווחים, ללאנה בחוץ לחודש בגלל פציעה (שבגללה הוא הוחלף בדקה ה-55 נגד לסטר).

13. itay2789 Member

איזו עונה מסריחה. כל הזמן חדשות רעות.

14. Riise Member

ללאנה אכן בחוץ לחודש.
    נקווה שאולי זה יתן מקום קצת לסוסו

15. StevenGerrard Member

מצב נושא:
הנושא נעול.