ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

שלושתם...

2. StevenGerrard Member

באלוטלי מהווה איום על השטף, קצב וקבוצתיות של המשחק שלנו. כשהדברים האלה גם ככה לא ברמה גבוהה במיוחד אז זה חיוני להרחיק אותו כמה שיותר רחוק מהמגרש. בוריני עוד מצליח להשתלב.
    נכון. מילאן, נאפולי ויובנטוס עצמה - כולן עשו לנו תרגילים מסריחים עם אקווילאני וריינה. אם להיות הוגנים זה לא כאילו שהם השתלבו ושיחקו נהדר כדי שהקבוצות האלה ממש ירצו להשאיר אותם וזה לא כאילו שהם עשו משהו משמעותי בקריירה שלהם לאחר מכן. לדעתי אם באלוטלי יתן חצי שנה דומה לזו שנתן במילאן תחת אלגרי הם יהיו על הטיסה הראשונה לליברפול כדי לחתום.

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/15
  3. oranfu Member

אין לי מושג איפה בוריני משתלב. נראה עלוב ביותר.

עזוב, תגיד שאתה נותן אותו בחינם ליובה ואני אקבל את זה. מיותר להתעסק בהשאלה שבסוף יש להם "אופציה".

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לפי התקשורת האיטלקית האינדפידנט מדווח שאתם חזק בעניין של היגוואין, ואתם מוכנים למכור את לוקאס לייבה אלינו תמורת 9 מיליון יורו כדי לעזור במימון הרכש. עד כמה העיתון אמין ועד כמה לייבה טוב? כי ממה שאני זוכר הוא באמת שחקן סתמי. אולי משהו השתנה...

5. StevenGerrard Member

ובאינדיפנדנט כתוב: Liverpool are reported to be close to signing Gonzalo Higuain.
    או במילים אחרות: מישהו המציא לכדי למכור עיתונים / להגדיל כמות קליקים.

לוקאס הוא ההפך מפרווה. הכוונה היא שהוא גם בשר וגם חלב. יכול ברגעים מסוימים לעשות דברים בעלי חשיבות לקבוצה וברגעים אחרים להרוס התקפה או לתקל גרוע באיזור מסוכן. לדעתי מנצ'יני עדיין זוכר לו את אחת ההופעות הטובות ביותר שנתן במדי ליברפול נגד מנ' סיטי שלו אבל זה היה לפני הפציעות ומאז הוא לא אותו שחקן. עם זאת, לא עושה רושם שנשחרר אותו החודש. מקווה שמנצ'יני עדיין ירצה אותו בקיץ.

6. StevenGerrard Member

הייתי צריך לדעת שזה יותר מדיי טוב כדי להיות נכון.

אלגרי אמר בראיון לתחנת טלוויזיה: "אני חושב שהסיפור מפוברק. באלוטלי שיחק טוב עבורי אבל הוא שייך לליברפול והוא לא שחקן שיכול להגיע ליובנטוס." The Bib Theorists

לסמפדוריה יש £5m בוערים בכיס ממכירת גאביאדיני לנאפולי...

7. Ori8 Member

באלוטלי יכול לשחק ביובנטוס אולי בפיפא, בנוער שם הרי אין לו מקום. מי תיקח אותו? אולי איזו קבוצה עלובה בהשאלה וזה במקרה הטוב. הסיפור שלו בטופ הכדורגל הגיע לסיומו. הבלוף כבר בחוץ ושום עונה עם גול וחצי מ-30 מטר לא יסתיר את זה. גם את הדיבורים על 'כישרון לא ממומש' כבר לא נשמע יותר, כי גם את זה אין לו. הוא פשוט שחקן לא טוב.

חבל שאלו שאחראים על הרכישות העלובות האלה לא משלמים את המחיר, אבל בעיה של המועדון, לא? שייחנק מהחוזה שלו וממנו. הייתי אומר שילמדו בדרך הקשה אבל הם הרי לא ילמדו שום דבר.

8. StevenGerrard Member

9. oranfu Member

א- לא מאמין שאנחנו באמת מתעניינים בהיגוואין. לא חושב שמישהו אמין דיווח את זה באינדיפנדנט.
    ב- אם נמכור לכם (או למישהי) את לוקאס ב-9 מיליון זה שוד. לא בשר, לא חלב ולא כלום. איטי, חסר כושר, טיפש (לא יאומן כמה עבירות מטומטמות הוא מסוגל לעשות), לא מסוגל לעשות שום פעולה חיובית עם הכדור חוץ מלמסור אותו אחורה ולצדדים. היה טוב מאוד (אםילו יותר מזה לדעתי) עד שקרע את הרצועות לפני כמה שנים. מאז הוא אחד הקשרים האחוריים הגרועים בליגה אם לא הגרוע שבהם. לא מאמין שאפילו מנצ'יני כזה טמבל לשלם עליו 9 מיליון.
    ג- עם כל זה, בליגה האיטלקית אולי הוא מסוגל להיות סביר. הליגה האנגלית זזה במהירות של 180 קמ"ש והוא בכלל רוכב על אופניים.

10. StevenGerrard Member

למחוק

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/15
  11. alexshw Member

אורן אם לוקאס רוכב על אופניים אז פלאיני הולך ברגל ועדיין שניהם שנים בליגה הזו.

12. oranfu Member

השמועות על קראבליו התחדשו בימים האחרונים. אבל יחד עם זאת, על פי השמועות, אנחנו לא רוצים אותו אלא יותר הוא רוצה לעבור אלינו.

אלכס, לפלאייני יש איכויות מסוימות, הוא פשוט לא שייך לקבוצות מהטופ (או ששואפות לטופ). אם תשים אותו חלץ ותשגר לו כדורים בגובה, הוא ישתלט עליהם עם החזה ויוריד לאחרים או שינגח בעצמו. ככה הוא עשה את השם שלו באברטון. רק שכולם חשבו שמדובר בקשר אחורי כי זה מה שהוא בתיאוריה (וכן, ממש לא הייתי רוצה לראות אותו אצלי בקבוצה).
    לוקאס אצלנו כבר משהו כמו 7 שנים, ברובן הגדול היה חלש, נתן איזה שנה וחצי באמת טובות (ויותר מזה) אבל מאז הפציעה (שהיתה לפני כבר משהו כמו 4 שנים) הוא גמור. בניגוד לפלאייני (שלפחות יש בו תועלת מבחינת משחק גובה) אין לו כלום. שניהם שחקנים חלשים מאוד.
    מגוחך לראות שני שחקנים כל כך כבדים ומסורבלים משחקים כקשרים במועדונים כמו יונייטד וליברפול (לפחות אצלכם הוא לא שחקן הרכב).

13. alexshw Member

אין לפלאיני שום איכויות פרט ללהפחיד ילדים קטנים בחושך עם התסרוקת שלו ולעשות בלגן ברחבת היריבה עם הגוף שלו

14. oranfu Member

נו, הוא עושה בלאגן ברחבת היריבה עם הגוף שלו...

עזוב, שכנעת אותי, שניהם פח.

בהמשך לקרבאליו, עכשיו אנדי היטון (כמעט ולא מדבר על דברים כאלה אבל הוא בהחלט מקושר) טוען שהשחקן אוהד שלנו והוא ואבא שלו מנסים לדחוף למעבר אלינו מהקיץ. אנחנו לא מעוניינים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/15
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהא, כמו קול, וידיץ', טורס, אברה וכל שחקן אחר שאמרו עליו את זה. לא נמאס מהקלישאה הזאת?

Alta Tensione, EO11 ו-Riise אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.