ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא באמת... פשוט עצוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. StevenGerrard Member

Duncan Castles ‏@DuncanCastles
    Brendan Rodgers in August: 'There is only an excitement and a belief that we can challenge again for the title this time.'

Rodgers now: 'This season was always going to be difficult...we weren't going to challenge for the league this year. That's reality.'

Stephen Davies ‏@RushianLFC
    we have to offer him a new deal under contract law - pretty sure @lovefutebol can elaborate
    Dave Phillips ‏@lovefutebol
    Failure to offer a new FTC (if original deal is over a certain length) is treated as dismissal in law.

Joseph Musker @Musker_LFC
    Liverpool are discussing the possibility of erecting a statue at Anfield for ex manager and three time European Cup winner, Bob Paisley

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/15
  4. StevenGerrard Member

5. Ori8 Member

לא יודע אפילו מה להגיד על זה. איך אפשר לתת קרדיט למאמן שרוצה לתת חוזה חדש לג'ונסון? איך? איך אפשר להאמין שהוא האיש שיכול להוביל את המועדון הזה קדימה?

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ושרף את אמרה צ׳אן לגמרי עד המשחקים האחרונים. רודג׳רס העונה מתנהל בליצנות.

7. Mellow29 Kopite

חוזה לג׳ונסון זה מבאס מאוד, אבל יש עיקר ויש תפל. כמה מאמנים הראו את הפרגמטיות שרודג׳רס מראה כאן במשך שנתיים וחצי? היציאה שלנו מהמשבר האחרון רשומה קודם כל על שמו, הפעם אי אפשר להגיד שזה סוארז שסחב אותו על הגב.
    אין מאמנים שלא טועים, אבל מעט מאוד מאמנים מסוגלים לשנות ככה, תוך כדי תנועה, ולתקן את הטעויות שלהם. הרוב גאים מדי ולא מודים בטעויות שלהם, וזה נכון גם לגבי חלק ממאמני הטופ כמו ונגר וקלופ.

8. itay2789 Member

קצת מצחיק (יותר עצוב) שדווקא גאררד עוזב אבל השחקנים הותיקים האחרים חותמים על חוזה חדש.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מגיב פה הרבה לצערי בגלל חוסר זמן פנוי אבל מדי פעם אני חייב ולעזאזל...חוזה לג'ונסון? בבקשה לא. מת שמישהי תשבור את הבנק ותיתן לנו איזה 2-4 מ' פאונד עליו עכשיו וזה יהיה שווה לנו במקום החינם של הקיץ, אמן.

אני זוכר את רוג'רס אומר שהעונה אנחנו טובים יותר מהעונה שעברה כי יש עומק ויש בסגל הרבה יותר שחקנים טובים. כמובן שאולי הוא גם אמר דברים כדי לשמור על מוראל גבוה וכו' אבל אני באמת חושב שהוא האמין שהקבוצה תהיה חזקה מאוד העונה ותסיים לפחות במקום ה-4, אני גם חושב שבמשחקים האחרונים אנחנו רואים רמה סבירה ומעלה מהקבוצה וקצב נקודות לא רע בכלל וחבל שזה לא מה שהיה מפתיחת העונה. אפשר לראות שאולי הם שעירים לעזאזל אבל מאז שלוברן וג'ונסון נפצעו אנחנו השתפרנו משמעותית. אם מה שאנחנו רואים בחודש האחרון היה מה שהיינו רואים כל העונה, לא היו לי הרבה טענות כלפי המאמן.
    הבעייה הכי גדולה שלי תהיה אם ג'ונסון יקבל חוזה חדש ואם ג'ונסון לוברן ובאלוטלי יחזרו להרכב למרות שמאז שהם בחוץ יש שיפור משמעותי גם באיכות וגם בתוצאות.

oranfu ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  10. StevenGerrard Member

עכשיו רק יצא לי לקרוא את מה שרודג'רס אמר בנושא (הכתבה של באסקומב מאחורי paywall).
    הוא רוצה לשמור על ג'ונסון ולוקאס גם בעונה הבאה בגלל הותק שלהם, כי זה יעזור לצעירים להתפתח.
    אם לפני כן רציתי להאמין שמטרת החוזה היא שנוכל לקבל עליו יותר כסף בקיץ שיגדיל קצת את התקציב אז עכשיו אני יודע שזה לא כך.
    מה בדיוק ג'ונסון יכול להציע מבחינת ניסיון שיתרום? איך להתמודד מנטלית עם הופעות אישיות גרועות בכל תוצאה שהיא? ברצינות, מה שחקן בינוני מינוס, עם ניסיון אבל בעיקר שלילי, יכול לתרום לצעירים שלנו ששחקנים כמו הנדרסון, סטארידג', סאקו ולאלנה לא?
    אין לי בעיה עם שיקולים פיננסיים שמשפיעים על החלטות מקצועיות אבל אם ג'ונסון נשאר בליברפול מעבר לקיץ הקרוב אז זו החלטה מאוד לא מקצועית, כזו שנובעת מפחדנות ופוגעת בקבוצה. יש הרבה דברים להעריך ברודג'רס אבל עם חלק לא קטן מההחלטות שלו קשה לי לחיות.

oranfu ו-itay2789 אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

היה משחק טוב נגד וילה, משחק מצוין נגד צ'לסי (אפילו לוקאס היה טוב) ואז מגיעות החדשות על זה שרודג'רס רוצה את לוקאס וג'ונסון גם אחרי הקיץ. אני מצטער מאוד אבל פשוט לא יכול להיות אופטימי לגבי העתיד שלנו כל עוד אני רואה דברים כאלה. אני באמת מאמין שהוא פשוט לא מבין כמה הם גרועים (עם כל הכבוד למשחקים האחרונים הלא רעים של לוקאס) והישארות שלהם בקבוצה זה חדשות רעות מאוד מבחינתי. גם את לוברן אין לי ספק שהוא יחזיר בקרוב להרכב במקום סאקו או אמרה (שפשוט מצוינים במשחקים האחרונים).

12. Mellow29 Kopite

אם אתה גולש דרך כרום, אתה יכול לעקוף את זה אם תכנס לכתבה בחלון של ה-incognito (גלישה בסתר). רק לפייוול של הטיימס אין לי פתרון.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  13. StevenGerrard Member

14. StevenGerrard Member

3 ציטוטים של רודג'רס לקראת המשחק נגד בולטון:

http://assets2.lfcimages.com/uploads/3425__6505__br-150123-1_970X582.Xxx
    http://assets.lfcimages.com/uploads/6085__4083__br-150123-6_970X582.Xxx
    http://assets1.lfcimages.com/uploads/0711__8586__br-150123-17_970X582.Xxx

אחרי לואי סוארז, עכשיו יש לנו את פיל קוטיניו. מה יש לרודג'רס עם שמות לטיניים והצורך להפוך אותם לבריטיים? :)

ניל לנון, מגג'ר בולטון, מדבר על הזיקה שלו לליברפול:
    Lennon: Why I feel an affinity to Liverpool - Liverpool FC

15. StevenGerrard Member

Liverpool's XI: Mignolet, Johnson, Enrique, Can, Sakho, Manquillo, Coutinho, Henderson, Lallana, Allen, Sterling.
    Substitutes: Ward, Lovren, Lambert, Lucas, Borini, Rossiter, Markovic.

בבולטון: הסקי פותח, ספירינג על הספסל.

לא ברור מה הולך. ג'ונסון ואמרה בלמים?

מצב נושא:
הנושא נעול.