ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

Christian Martin‏@askomartin
    Liverpool negocia con Cerro Porteño por Sergio Diaz. El club paraguayo pide U$11M. Liverpool considera precio justo.

ליברפול מנהלת מו"מ עם קרו פורטניו עבור סרחיו דיאז. המחיר המבוקש: £7.3m. ליברפול חושבת שהמחיר הוגן.
    מדובר בחלוץ שחגג יום הולדת 16 לפני חודש מפרגאווי שכבר משחק בבוגרת ויש לו 8 שערים ב-20 משחקים לפי ויקיפדיה.

מזכיר קצת סרחיו אחר שמשחק בפרמיירליג. ;)

Linda Pizzuti Henry‏@Linda_Pizzuti
    Met LFC fan @iamjohnoliver from my favorite show, @LastWeekTonight
    מחבב את ג'ון אוליבר אפילו יותר עכשיו שאני יודע שהוא אדום :)

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/15
  2. StevenGerrard Member

סטארידג' צפוי להשתתף מחר במשחק הגומלין נגד צ'לסי.

https://pbs.twimg.com/media/B8RSI9RIQAIu4kN.Xxx

3. StevenGerrard Member

Ben Smith @BenSmithBBC
    Brendan Rodgers confirms #LFC almost certain to be quiet in the final week of the transfer window.

כפי שאמרתי לפני החלון, הפעולות שלנו בינואר (או החוסר בהם) ירמזו על עמדתם של הבעלים כלפי רודג'רס.
    לדעתי הדבר היחיד שיציל את המשרה שלו זה סיום בטופ 4 (או מאבק מאוד מאוד צמוד).

4. owen11111 Member

אני מנסה להבין את ההסקה הלוגית בין ההשקעה שלנו בחלון לבין היחס של הבעלים אל המאמן?
    אני מבין מה יהיה הטיעון התומך (הרי הבעלים לא יתנו כסף למאמן שהם לא סומכים עליו). אבל זה פשוט לא מתיישב עם כל שאר הדברים שאנחנו יודעים, בין היתר הארכת החוזה של רודג׳רס ל-3 שנים נוספות רק בקיץ הקודם.
    התוצאות בחודשיים האחרונות השתפרו משמעותית, גם הכדורגל.
    הרי אתה רשמת רק לפני מספר ימים שבהתחשב במה שעברנו בקיץ האחרון, אנחנו בסך הכל 8 נקודות פחות ממה שהשגנו בשלב הזה בעונה הקודמת, וזה מבלי לשחק כלל עם השחקן הכי טוב שלנו, ובעונה הראשונה שלנו ללא השחקן הכי טוב בעולם בעונה הקודמת.

הרי גם בינואר שעבר לא הוצאנו כסף וזה קרה בחלון אחרי שכמעט ולא הוצאנו כסף בקיץ והיינו בעיצומו של מאבק בטופ 4 עם פזילה קלה לצמרת. אז למה עצם זה שאנחנו לא מוציאים כסף עכשיו, מלמד משהו?

אני אישית מאד מסכים עם אי הבזבוז בינואר. מאד מאד קשה לשפר את הקבוצה בחלון הזה, בעיקר בגלל הבעיות המבניות:
    קבוצות לא יסכימו למכור שחקן באמצע העונה, אלא אם:
    1) היא לא מעוניינת בו יותר או
    2) היא מקבלת הצעה כספית שלא יכולה לסרב לה.
    בהתחשב בעומק הסגל שלנו (ונשים רגע בצד את האיכות), אני לא הייתי רוצה שסתם נזרוק כסף עכשיו על שחקנים רק כדי להגיד: ״הנה, החתמנו שחקנים״.

אם היה אפשר להחתים שחקן כמו לקאזאט זה עניין אחד, אבל בהתחשב בזה שלכל היותר ניתן להחתים את שכטר, אפשר להבין את חוסר הפעילות שלנו.

5. oranfu Member

סוארז, סטארידג', קוטיניו, אגר. סתם חלק מהשמות שהחתמנו בחלון העברות של ינואר. הקונספציה הזאת שקשה לקנות שחקנים טובים בינואר שגויה. לנו כמועדון יש יותר הצלחה בינואר מאשר בקיץ בשנים האחרונות.

אנחנו לא פעילים בחלון הזה או כי אין לבעלים אמביציה, או שהם לא מאמינים בצוות המקצועי (קשה להאשים אותם) או שניהם.
    הייתי שמח לראות אותנו פעילים (בעיקר כי בסגל הזה אני לא מאמין שנסיים טופ4 וזה כל מה שחשוב לי העונה) אבל האמת היא שגם אם היו לנו עכשיו 40 מיליון פאונד לשים על רכש אני לא משוכנע שהיינו משקיעים אותם כמו שצריך ואפילו לא משוכנע שהם היו משפרים את הסגל (שלא לדבר את ההרכב).

6. owen11111 Member

לא, זו לא סתם קונספציה שקשה יותר להביא שחקנים בינואר.
    יותר קשה להביא שחקנים בינואר נקודה.
    היצע השחקנים משמעותית נמוך יותר. כמו שרשמתי מעלה, אפשר להוציא שחקנים מקבוצות בחלון הזה או כי מציעים עבורם סכום חסר תקדים (בוני החלון הזה, מאטה בחלון הקודם) או כי הקבוצות שמחזיקות בהן לא מעוניינות בשחקנים האלו יותר. כמו סטארידג׳ וקוטיניו. זה בניגוד לחלון העברות בקיץ הוא עמוק יותר ופעיל יותר.
    אם אתה לא מאמין לי תבדוק את נפח ההעברות בכל אחד מהחלונות, תחושת הבטן שתגיע לאותן מסקנות.
    גם דוגמאות לשחקנים גדולים שעברו בקיץ אפשר לתת בלי סוף:
    טורס, אלונסו, רונאלדו, האזרד, אגוארו, קוסטה, פלקאו, איברהימוביץ.
    החלון המרכזי לפעילות הוא בקיץ. זה לא אומר שבחלון ינואר זה בלתי אפשרי, אבל הוא פשוט חלון מצומצם יותר. כמה דוגמאות בודדות, בקבוצה ספציפית, לא מלמדים על הכלל.

פעילים בחלון ומה מביאים? את מי?
    איזה שחקנים שיכולים לשפר את הקבוצה כבר עכשיו אפשר להביא?
    להגיד שאפשר להביא זה אחלה, זה הכי קל.

המקרה של סוארז הוא יוצא דופן, והיום אנחנו יודעים שהוא הגיע אלינו בגלל העזיבה של טורס ובעיקר בגלל שאף קבוצת צמרת עולמית לא הייתה מוכנה לגעת בו באותה העת. היכולת שלנו להביא אותו בינואר נבעה רק מהכורח למכור את טורס.
    מקרה סטארידג׳ היה נס. אלוהים יודע איך צ'לסי שיחררו לנו שחקן כזה במחיר הזה ובגיל הזה.
    קוטיניו היה כישרון בלתי מומש בכל מקום שהוא דרך, ופלופ מהדד באספניול ובאינטר.
    מעניין אותי לשמוע מה היו התגובות אם שוב המועדון היה מנסה להביא ב10 מיליון פאונד ברזילאי צעיר שלא הצליח לספק את הסחורה אפילו בקבוצת אמצע טבלה בליגה הספרדית.
    הפורום היה עלול לקרוס מחוסר שביעות הרצון.

עוד פעם חוסר אמביציה או חוסר אמון ברודג׳רס? כי אמון או אמביציה נמדדים רק בכסף שנשפך בינואר?
    ואולי, רק אולי, המועדון לא חושב שיש כרגע שחקנים שיכולים לשפר את הקבוצה?

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/15
  7. StevenGerrard Member

ליברפול U21, עם אייב, הפסידה למנ' יונייטד 1-2 בחוץ. סינקלייר עם שער שוויון זמני יפה כשהכניע בבעיטה עם רגל שמאל את ואלדז.
    Last Match Report - Liverpool FC

ליברפול U18 הפסידה למנ' סיטי בחוץ 2-3. ווילסון בישל וכבש את שני השערים שלנו.
    Last Match Report - Liverpool FC

המשחק הבא: ליברפול נגד בירמינגהאם במסגרת הגביע האנגלי לנוער. יום שישי הקרוב בשעה 21:00.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/15
  8. oranfu Member

ברור שיש יותר פעילות ויותר אופציות בקיץ. זה עדיין לא סותר את מה שטענתי - אין בעיה מיוחדת להביא שחקנים בינואר.

את מי מביאים? לא יודע, לא תפקידי.
    סוארז היה מקרה מיוחד וסטארידג' וקוטיניו ואגר. ה"מקרים המיוחדים" האלה קיימים גם עכשיו, זה רק עניין של למצוא אותם ולפעול בעניין.
    אם היינו מחפשים להביא עכשיו ברזילאי צעיר ב10 מיליון פאונד התגובות אולי היו רעות. ספק אם היו יותר גרועות ממה שהולך עכשיו.

אם אנחנו לא רוכשים עכשיו אף שחקן אז אני לא יודע איך אפשר להסתכל על זה לא כחוסר אמון או חוסר אמביציה. יש מישהו שבאמת אופטימי לגבי הסיכויים שלנו לסיים טופ4? יש מישהו שלא חושב שיש מקום לשיפור ההרכב (והסגל)?
    אם הם פשוט לא חושבים שיש שחקנים שאפשר להביא וישפרו את הקבוצה זה גם שערורייה מבחינתי. לא ברור לכל העולם ואחותו שאנחנו חייבים חלוץ? או שלהמשיך לחלטר עם סטרלינג (שהתכונה הכי פחות טובה שלו זה יכולת סיום) כחלוץ היחיד שלנו כל עוד סטארידג' פצוע זה נראה להם סביר שם במועדון?
    זה גם לא נכון (שלא חושבים שיש מי להביא על מנת להשתדרג) כי אם יש משהו שברור לנו לחלוטין זה כמה רודג'רס לא מעריך את מיניולה, עד כדי כך שהוא מעדיף עליו את ג'ונס. אז מישהו רוצה להגיד לי שאנחנו לא חושבים שיש שוער יותר טוב מג'ונס שאפשר להביא עכשיו? כי יש מישהו שהיה איתי ביסודי והיה פנתר רציני, אמנם עברו 20 שנה כמעט אבל אם הוא לא הזניח את עצמו יותר מדי יש מצב ששווה להתקשר אליו.

ראיתי את רוב המשחק של האנדר21, שיחקו במערך (שמביא לי באופן אישי עצבים ומגעיל אותי) של הבוגרים 3-5-2 עם אוג'ו כווינגבק בשמאל. אם התוצאה לא ברורה, אז זה היה גרוע כמו שזה נשמע. אחד המשחקים הכי גרועים של האנדר21 שלנו שראיתי אי פעם אני חושב. סינקלייר הבקיע גול (טוב) בפעולה ההתקפית היחידה שלנו בערך במשחק. חוץ מזה לא עשינו כלום. שלטנו במגרש בחלקים לא מבוטלים אבל בלי לייצר כלום, ממש ממש כלום. מילא שבבוגרים משחקים ככה (נגיד מכורח הפציעות והסגל) אבל באמת שלא יכול להבין למה משחקים ככה במילואים.

אגב, אם למישהו היה ספק אז ההרכב למחר הודלף כבר לפני כמה שעות. כמו במשחק הראשון.

9. alexshw Member

אורנפו לליגת ה - U21 אין שום ערך פרט לשמירה על כושר משחק. חוץ מזה יונייטד עלו בהרכב יחסית בכיר לליגה הזו.

10. StevenGerrard Member

כי המטרה של המילואים היא לא תוצאות אלא למידה. אם שחקנים יפתחו הבנה וגמישות טקטית הודות למספר משחקים עם מערך שונה אז כולם ירוויחו.

11. oranfu Member

אלכס, ידוע. אנחנו גם עלינו בהרכב צעיר מאוד ולא הכי חזק שיש לנו בגילאים האלה. אני פשוט שונא לראות את המערך הזה ואני לא חושב שהוא תורם להתפתחות של השחקנים.

לפתח גמישות טקטית זה טוב ויפה, השחקנים שלנו בשנים האחרונות מהנוער דיי וורסטילים. אבל אני לא רוצה שאוג'ו (למשל) ילמד לשחק כווינגבק. למה? כי זה מסרס את המשחק הטבעי שלו ופשוט לא מתאים.
    לא רוצה לראות אותם משחקים ככה כי זה מטריד אותי שיש חשיבה במועדון להפוך את זה למערך קבוע ולא סתם "אילתור".

ההרכב, כצפוי, בדיוק כפי שהודלף אתמול בערב. מדהים איך כולם יודעים בדיוק מה ההרכב שלנו יום לפני כל משחק.

12. itay2789 Member

לדעתי זה החולצות. כל מי שרואה את האימון המסכם יום לפני יודע את ההרכב. כל השחקנים שפותחים עם אותה חולצה. ניסו להגיד לי שמשהו מדליף את זה אבל אני לא קונה את זה. בשורה התחתונה, אני מסתכל על תמונות מהאימון המסכם בכל שבוע ואמצע שבוע לפני המשחקים וכלל החולצות תמיד עבד. פשוט כך.
    אף אחד לא מדליף ולא נעליים.
    מספיק לראות את התמונות או לראות את האימון של הקבוצה במלווד.

לא יודע אם זה ככה גם בקבוצות אחרות, אבל בדרך כלל בקבוצות אחרות האימון המסכם מסגיר את ההרכב?

13. StevenGerrard Member

נדמה שאין משחק של ליברפול מבלי שנדבר על רמת השיפוט הירודה.

https://pbs.twimg.com/media/B8YkYFSCUAADbTQ.Xxx

https://pbs.twimg.com/media/B8YrchFIYAAM8zn.Xxx

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/C7...p4?versionId=MKbZrqcv86F2JnZnr1l4GiZ_rg8eQotg

קוסטה חתיכת אפס מבחיל. מצא לעצמו עם צ'לסי שידוך הולם מהגיהנום.

LFCZA ‏@LFCZA
    Let's see the precious Southern press pick on Costa the way they picked on Suarez. What a horrible example of a footballer.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/15
  14. StevenGerrard Member

ושוב סופגים ממצב נייח.
    על העבירה המיותרת ומהטופשת הראשונה של לוקאס לא נעשנו, על השנייה כן.
    למרות שהראה לאחרונה מגמת שיפור זו תהיה שערורייה אם הוא ישאר במועדון אחרי הקיץ.

15. oranfu Member

הראשונה לא היתה כל כך מטופשת.
    אבל בעיקר טיפש המועדון שלא השכיל להביא קשר אחורי (כבר שנים) וחלוץ.

חבל שזה לשחקנים כל כך בזויים כמו הזאר וקוסטה, אבל לא מגיע לנו כלום.
    אי אפשר לנצח משחקים, בטח לא צמודים, כשאין אפילו שחקן אחד במועדון חוץ מהפצוע האנגלי שיודע לבעוט, שלא לדבר על להבקיע.

היו טובים: אמרה (הגיע הזמן לשחק איתו קשר אחורי ולהעיף את לוקאס סוף סוף), קוטיניו ומיניולה (אולי קצת סקרטל). כל השאר לא ממש שווים איזכור.

האמת שקצת קשה לי לבוא בטענות לסטרלינג. הוא לא חלוץ והמערך הזה עוד יותר מקשה עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/15
מצב נושא:
הנושא נעול.