ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אצלנו יצא להנדרסון עצמו וללאנה לעשות את הריצות האלה כמה פעמים, הם אמנם לא סילונים כמו סטארידג' וסטרלינג אבל הם כן שחקנים אינטילגנטים שיודעים לזהות את השטחים ולדעת מתי לרוץ ולאן. מההתרשמות שלי גם פירמינו הוא כזה.

2. StevenGerrard Member

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גומז מספר 12... רמז די עבה שלא החתימו אותו כדי להרקב במילואים העונה?
    אני בעד. בשלב הזה כל דם חדש להגנה יכול לעשות רק טוב, ספק גדול אם הוא פחות טוב מוויזדום בתור מגן ימני.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. StevenGerrard Member

זה מה שחשבו על פאצ'קו אחרי הארכת חוזה וקבלת המספר 12. ;)
    לדעתי הוא ישחק קצת בפרי-סיזן ואז יושאל לצ'מפיונשיפ לעונה הקרובה.

5. oranfu Member

אני גם לא הייתי מייחס לזה חשיבות רבה מדי.

אני שותף לחשש בקשר לפריצות קדימה. פירמינו, לאלאנה והנדרסון כולם יודעים לעשות את זה, אבל הם לא ממש מהירים. לדעתי ההרכב שלנו (מבחינה התקפית לפחות) הופך להיות הרבה פחות מהיר. יש לנו רק 3 שחקנים באמת מהירים עכשיו - סטארידג' (הפצוע האנגלי), אייב (לא שחקן הרכב) ומרקוביץ' (לא שחקן הרכב, לא מסוגל לרוץ מהר תחת לחץ). מטריד אותי.

אה, שכחתי את אוריגי. אבל כשיש גם את אינגס אני חושש שהוא לא ישחק יותר מדי והוא בכל מקרה לא אמור להיות שחקן הרכב.

דיווחים (לא יודע כמה אמינים) שהצענו 5 מיליון פאונד על פטריק רוברטס מפולהאם. יש עוד לא מעט מועדונים גדולים שמקושרים אליו (סיטי מקושרים הכי חזק בזמן האחרון) ובכל מקרה לפי הדיווחים פולהאם רוצים הצעה גבוהה פי 2 (ספק אם יקבלו כי הוא גם מסיים חוזה עוד שנה).

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. StevenGerrard Member

7. yonmu Member

יש הערכות לגבי המערך-הרכב המסתמן? כמה שחקני התקפה אמורים להיות מקדימה להנדרסון-קוטיניו?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיניולה - קליין - סקרטל - לוברן - מורנו - אלן - הנדרסון - מילנר - קוטיניו - פירמינו - סטארידג'.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציטוטים של רוג׳רס נהיים יותר ויותר מונוטונים כמו של ונגר. מפחיד.

golding אוהב/ת את זה.
  10. golding מנהלים

מאמן טוב אבל טיפוס משעמם שלא מפסיק להשתמש בקלישאות נוראיות.

alexshw, אלעד ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שאת השיעורים בהתנהלות מול תקשורת מוריניו לא הספיק להעביר לו ב״הרווארד של הכדורגל״.

golding אוהב/ת את זה.
  12. Ori8 Member

אין לי בעיה עם מאמן משעמם. מצידי שימשיך עם הקלישאות לנצח, הוא לא צריך לבדר אף אחד ולא תפקידו לתת חומר לעיתונאים. שלא ידבר על שחקנים שהגיעו, שלא ידבר עם שחקנים שהלכו. יצאו לו מספיק משפטים דבילים מאז שהוא אצלנו, אני מעדיף אותו בשקט. שיעבוד קשה ויסתום. זה עלכיפק מבחינתי.

אגב ואפרופו רודג'רס. הוא נשאל היום האם פירמינו הוא המחליף של סטרלינג ואמר שאין צורך במחליף ישיר. משהו בסגנון 'הבאנו שחקנים טובים ובתוספת למה שכבר יש לנו, האיזון הוא טוב'. דיבר על זה שהוא (פירמינו) ורסטילי וכו'.

בקיצור - כדאי להפסיק לפנטז, חוששני שלא נראה הקיץ את רויס מגיע. אולי קיץ הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/15
  13. StevenGerrard Member

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

How surprising ששילמנו בסוף את סעיף השחרור. לפחות עשינו את זה לפני תחילת העונה שיהיה יכול להתאקלם. שחקן שאני סה"כ מאוד מחבב על אף שכאמור, יש לי ספקות לגבי ההתאמה שלו. שיהיה לנו בהצלחה.

Do you need to replace Raheem? Or is Firmino already a replacement?

It's not so much [about] a direct replacement for Raheem, it's just about improving the squad. We've brought in a number of really good players and you add that to what we've already got and the balance in the team looks strong. There's not a need, I didn't feel, for a direct replacement for Raheem.

ציטוט אחד אולי מעט מעניין של רוג'רס, לגבי החלפת סטרלינג. מאמינים שנראה רכש נוסף מעבר לעוד שחקן אחד (ההימור שלי על מגן שמאלי)?

15. Mellow29 Kopite

יאללה נו שיהיה. מקווה שיסגר בהקדם ושיוכל להצטרף לפרה-סיזן. לא מתלהב מהעובדה שהוא היה המטרה היחידה, לא מתלהב מהמחיר, אבל אני מדמיין את התרחיש האלטרנטיבי שבו יונייטד מחתימה אותו ואנחנו נשארים עם יורנטה או מריו גומז... fuck it.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.