ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תהרוג אותי אבל פירמינו, במעט שנגע בכדור היום (וזה היה מעט מאוד), היה בסדר גמור +. הוא פשוט מנסה לשחק בנגיעה וזה בעיה כשיש לך שחקנים נכים מסביבך שלא יודעים לעשות את זה.

אייב איטי וכבד? הגזמת במקרה טוב. הפריצות שלו היו הדבר היחיד המסוכן שעשינו היום, עם זאת, אני מסכים עם האמירה שהוא היה היום ממש וואן טריק פוני. אני לגמרי רואה אותו משתפר בעניין הזה, וממש לא מסכים איתך שאנחנו נראה אותו מדשדש עוד שנתיים שלוש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Ori8 Member

הפריצות שלו אולי רק נראות מסוכנות, בפועל הוא לא מצליח לייצר מהן כלום. גם לא כדור רוחב סביר. אני חושב שהוא מאוד מאכזב ואני בעיקר מרגיש שאני צופה בשחקן די טיפש כשאני רואה אותו. אני לא תמיד משוכנע מה מזה עניין של גיל ומה פשוט טבוע בו אבל לדעתי הוא פשוט רע.
    אם הוא היה נראה לך מסוכן היום זה כנראה בגלל שבצד השני תופקד לו מילנר כקיצוני. לידו גם דיוף ייראה כמו סופה.

3. Rushie Member

לא התכוננו טוב למשחק הזה. אתמול כשעוד הייתי בטוח שזה יהיה לאלאנה במקום אלן אמרתי שזה לא מספיק יצירתי ואז קיבלתי משהו אפילו פחות מזה. שכר לימוד שקלופ משלם עד שילמד שבניגוד למה שהיה לו בדורטמונד, אולי, כאן אין שחקנים שיכולים לעשות יש מאין. אי אפשר לעלות לשחק במגרש כזה גדול ולצפות שהשחקנים יצליחו ללחוץ חזק כמו תמיד בלי שיגמר להם האוויר, או שנצליח לשים שער מאחד מעשרות הכדורים שבנטקה מקבל לראש. לא חושב שהשקענו פחות מבדר"כ, 0-0 היה המקסימום שיכולנו להוציא מהמשחק בהרכב הזה באופן פליי אבל 2 טעויות מאחורה אחרי משחק דווקא די טוב של ההגנה השאירו טעם מר.

מורנו- כולם כבר מדברים על זה אבל חשוב לי להדגיש כמה הכדור האחרון שלו תוקע אותו ואותנו ביחס לכמות הפעמים שהוא נמצא בשליש השלישי. אם הוא משפר את זה ומפסיק לחלום פעם בכמה התקפות של היריבה הוא וורלד קלאס.
    לוברן היה מצוין היום. 0 טעויות בהגנה. לא יודע לשים את הראש כמו שצריך במצבים נייחים.
    סקרטל גם היה טוב ובשער העצמי היה די אומלל אבל כשאתה מבקיע כל כך הרבה שערים עצמיים בקריירה כבר ברור שיש בעיה במיקום ובאיך שהוא ניגש לכדורים ממצבים שכאלה.
    אלן- אין מקום בקבוצה כמו שאנחנו מתיימרים להיות לשחקן שאין לו מספיק ערך מוסף לא בהתקפה ולא בהגנה. משקיע הוא כן אבל גם חסר תפקיד או תועלת על המגרש.
    מילנר כמו כל העונה בערך פול סלד בניוטרל. כמו שחשבנו בקיץ הוא לא מספיק יצירתי כדי להועיל בקישור ההתקפי אבל גם במרכז המגרש הוא מאוד אנמי ולא מסוכן. עם כל הניסיון שיש לו אמרה מבחינתי עקף אותו בסיבוב ברוטציה.
    פירמינו היה רע מאוד. חשבתי בהתחלה שאולי קוטיניו קצת דורך לו על הרגליים ולוקח לו כדורים טובים אבל זה לא קשור. הוא פשוט לא בכושר ובעיקר לא בקצב. מאבד הרבה כדורים ולא משפיע כמעט בכלל בהתקפה. מאכזב מאוד ובעיניי הוא צריך לרדת לספסל קצת.
    אייב היה הכי קרוב ללשחק כדורגל אצלנו היום. יש לו בעיה לשחרר כדור בזמן וכמו שצריך וזה בולט מאוד אבל בניגוד לתחילת העונה כשהיה חסר ביטחון ורץ כמו תרנגולת בלי ראש, היום הוא עושה ריצות טובות וגורם למגנים שמולו להתאמץ. רואים עקומה של שיפור אצלו.
    בנטקה- לא הסתדר עם המגרש ועם הצוות המסייע. במצבים נייחים מרגיש כאילו הוא לא לוקח מספיק תשומת לב כמו שהוא אמור והיום הוא החמיץ מ5 מטרים. גם את זה יש לו לפעמים.
    גם לאלאנה ובעיקר סטארידג' תמיד נותנים לי את התחושה שהם לא סופר סאב והרבה יותר טובים כשהם מתחילים את המשחק. סטארידג' היה נראה היום קצת כמו ילד בן 18.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/15
  4. Mellow29 Kopite

בגדול מסכים עם מה שראשי כתב. בדיעבד (או לא בדיעבד) קלופ לא פגע בהרכב הפותח, אנחנו צריכים את סטארידג' בהרכב כדי ללחוץ וצריכים את בנטקה מהספסל כשאנחנו מתייאשים וזורקים כדורים ארוכים, לא להפך. מילנר לדעתי התחיל את הקריירה שלו אצלנו טוב יחסית אבל בחודשיים האחרונים הוא מאבד לגמרי כיוון, הוא פשוט ללאנה של הקישור המרכזי, מנסה ויורק דם אבל עלוב לגמרי.

שני הקשרים ההתקפיים שלנו במשחק הפוך לגמרי. אייב - לוקח אחריות, מנסה לקבל את הכדורים ולעשות איתם משהו, אבל אין לו (עדיין) איכות לעשות מזה מספיק בשליש השלישי. אני עדיין לא מבין איך אפשר לנבא על סמך משחק כזה שהוא יגמור בקבוצת תחתית, זה בעייני דווקא המשחק שמראה עד כמה הוא נמצא ברמה המתאימה מבחינה מנטלית.
    מהצד השני, פירמינו מזוויע ברמות של דאונינג. בגיל 23-24 אחרי שאתה עובר ב-20 מ'+ מקבוצה בגרמניה, אין שום תירוץ להתחבא בין שחקנים, לעשות אפס פעולות חיוביות במי יודע כמה משחקים, לשייט באדישות בשליש הקדמי ולא לתרום כלום בשליש הקדמי. הוא נתן משחק טוב בגביע הליגה ונתן משחק אדיר נגד מנ' סיטי, מהצד השני הוא צבר כבר 10 הופעות עלובות וזה לא משנה אם הוא תופקד באגף ע"י רודג'רס או במרכז ע"י קלופ. אין תירוץ להופעות כאלה. ללאנה לפחות נלחם ויורק דם, עם פירמינו אנחנו פשוט סוחבים תייר על המגרש בתקווה לאיזה רגע קסם ברזילאי.

במחצית רציתי לכתוב שבמצב דומה עם רודג'רס לא הייתה לי שום תקווה, אבל עם קלופ אני מאמין שנוכל לנצח במחצית השנייה. זה לא קרה, ואני מניח שזה ריאלטי צ'ק ראוי לכולנו. אנחנו לא מספיק יציבים לתת פייט לאליפות שהייתה צריכה להיות בהישג יד בעונה חלשה כזו, אנחנו כן מספיק טובים להתחרות עם טוטנהאם ולסטר על מקום רביעי, קלופ גבר אבל הוא לא חסין מטעויות.

5. StevenGerrard Member

כן, שיחקנו לא טוב. ניוקאסל קראה אותנו נכון והחליטה לשחק כאילו המשחק באנפילד. מרגיז אותי חוסר התיאום בהגנה. במידה ומיניולה לא צעק לסקרטל לעזוב את הכדור אז השער העצמי מונח גם על כתפיו.

נאמר כמעט הכל ואין פסקה שאני מסכים איתה יותר מאשר זו של אורי על אייב. תנו לי את ווילסון כבר!

אבל... אף אחד לא דיבר על הטעות שלדעתי הכריעה את המשחק, אפילו יותר מזו של סקרטל ו/או מיניולה. השער היפה של מורנו לא היה צריך להיפסל. עם השער הזה אני חושב שהיינו רואים סוף שונה מאוד למשחק.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. Mellow29 Kopite

מה יש לדבר על הטעות של הקוון? גם אנחנו מרוויחים מהטעויות האלה, כמו למשל השער של בנטקה נגד בורנמות' באחד המחזורים הראשונים. אני אישית כבר לא מתרגש מהדברים האלה, כל עוד לא יכניסו טכנולוגיה טעויות כאלה ימשיכו לקרות.

Turgi אוהב/ת את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הגיע לנו כלום מהמשחק הזה.
    פירמינו מאוד לא מרשים אותי.
    החילופים לא היו טובים בעיני.
    מייאש.
    לא מסכים שלוברן היה מצויין, הוא רשלן עם הפוזשן. מעיף חזק גם כשיש אופציות מסירה או שנוגח עקום ליריבה או החוצה. הדברים הקטנים האלה מקשים ליצור רצף של פוזשנים עם הכדור ומחזירים את היריבה לעניינים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/15
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Mellow29 Kopite

Joseph Musker ‏@Musker_LFC 50m50 minutes ago
    Daniel Sturridge could be set for another spell on the sidelines with a hamstring problem picked up on Sunday.

למישהו יש ספק לרגע שהשמועות האלה אמיתיות?

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם עד היום לא הייתי בטוח אז מבחינתי עכשיו זה סגור. כשזה מגיע למצב שהשחקן לא מסוגל לסגור שבוע של כדורגל... למכור. לא משנה כמה הוא טוב.

לא שיש איזה קבוצה שבאמת תיקח אותו, כך שזה הכל תאורטי. אבל זאת כבר פארסה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

10. alexshw Member

מי המשוגע שיקנה אותו.

11. Mellow29 Kopite

הוא בחוץ עד סוף השנה, יחמיץ את 3-4 השבועות הקרובים לפחות.
    מאז שסוארז נמכר, סטארדיג' שיחק ב-16 מתוך 81 משחקים. נתון יוצא דופן.

כל הדיבורים על מכירה שלו הם לא רציניים, לפחות לא כל עוד הוא יושב על חוזה שמן כל כך ל-3.5 שנים. אף קבוצה רצינית לא תיתן לנו סכום סביר ומשכורת כמו שהוא מקבל אצלנו, ואני לא רואה אותנו מוותרים עליו בחינם רק כי יש עוד איזשהי תקווה קלושה שהוא מתישהו יהפוך לשחקן כדורגל נורמלי. הוא ידשדש בשולי הסגל שלנו בשנתיים הקרובות עד שיפרוש מכדורגל.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה החמורים אנדי היטון והיתר שאחרי שסטארידג' כבש צמד דיברו בעוקצנות על אוהדים שאמרו שצריך להיפטר מסטארידג' או לא לבנות עליו?
    מעניין כמה פציעות שחקן אחד יכול לצבור לפני שיפסיקו כבר להגיד שזה מקריות וחוסר מזל. הוא בדרך לפרישה מוקדמת סטייל דין אשטון.
    אואן פאולר טורס, תמיד התברכנו בחלוצים שנפצעים המון, הוא באמת שובר את השיאים שלהם ולוקח את זה לרמות אחרות.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם מלו, לא רואה תרחיש אחר לצערי חוץ מהמשך של המצב הזה שבו הוא משחק 10-15 משחקים בשנה ואז פורש מכדורגל בגיל 28-29.

אין טעם לדבר על מכירה שלו כי אף קבוצה לא תיקח שחקן כזה, אם עד לפני שנה עוד היו תהיות באנגליה לגבי הקריירה שלו אז הרי שהיום כבר ברור לאיזה כיוון היא הולכת, אי אפשר לעזור לו ואין איך לטפל בו, הוא גמור.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

14. alonje Member

הבעיה עם סטאריג' הוא שהוא באמת אחד השחקנים המוכשרים בעולם בעמדתו. ברמה התיאורטית, אם יצליח להחזיק עונה שלמה בלי להיפצע הוא יוכל להוביל את ליברפול, בדומה לעונה ההיא של ואן פרסי בארסנל שבה הוא הוביל לבדו קבוצה של הרבה מאוד נגרים לעבר המקום הרביעי המכובד.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לעולם ולתמיד יישאר תיאורטי לחלוטין. הוא כבר שנה וחצי לא מצליח לחבר חודש בלי להפצע, מי חושב בכלל על עונה שלמה? זאת אפילו לא פנטזיה, פנטזיה כרגע זה לראות אותו פותח בהרכב ב3-4 מחזורים רצופים לפני שהוא נפצע שוב.

זה השחקן הכי שביר בכדורגל האירופי, אין לי מושג מה לעזאזל קורה בגוף שלו (או בראש, כי קשה להאמין שאין פה גם איזה עניין מנטלי) אבל אני לא זוכר דברים כאלה, לא מדובר באיזה פציעה קשה שחוזרת על עצמה, פעם זה ברך, פעם ירך, פעם האמסטרינג, שוב פעם ירך, אין עצם בגוף שלו שמתפקדת כמו שצריך עבור ספורטאי מקצועי.
    על שים לב לנתון שנתן מלו, 16 הופעות ב81 המשחקים האחרונים של הקבוצה מאז קיץ 2014, בחשבון מהיר מדובר בערך ב20% מהמשחקים ובחיי שזה הרגיש אפילו כמו פחות.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.