ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא זוכר 16 משחקים שהוא שיחק בהם...לדעתי חלק לא קטן מה16 זה הופעות מחליף של כמה דקות שאחריהם הוא שוב נפצע.
    אולי אפשר יהיה בינואר למצוא חלוץ חזק במחיר טוב, הלוואי.
    אני מרגיש שאם נעשה פוש בינואר ונהמר, יהיה אפשר לסיים בטופ 4.

2. Rushie Member

אומרים שקלופ קיצץ ימי חופש והוסיף אימונים בשבוע. כנראה שזה פשוט מכריע אותו. תמיד הוא היה פציע אבל לא ככה.
    הטעות נעשתה כבר כשהוא חתם על חוזה חדש אבל זו חוכמה בדיעבד כי בזמנו לא נראה לי שהיה מישהו שהתנגד. כמו שכבר חישבו כאן, יהיה קשה מאוד לשווק אותו לקבוצות אחרות אז אם כבר הפנמנו שכסף הולך להתבזבז לפחות שזה יהיה על שחקן איכותי שכזה ולא על איזו עגלה שרוצים למכור ולא מצליחים סטייל וורונין. לא הייתי אומר "להסתכל עליו כבונוס" אבל כן שיהיה איזה luxury player כמו פאולר למשל ב2006. שיכנס מדי פעם לשחק וינסה להשפיע.
    גם רודג'רס קרא את המפה והבין שאנחנו חייבים חלוץ בקאליבר רציני והימר על בנטקה. עכשיו השאלה היא אם זה היה הימור נכון. אני עדיין לא השתכנעתי שכן.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיקר כשהוא נפצע באנגליה כולם קפצו על הודג'סון ואמרו שיש לנו תוכנית מיוחדת איתו וצריך לדעת איך לאמן אותו...כמו שאמרתי אז - בולשיט. זה השחקן. יש בNFL שחקנים שעוברים כל כך הרבה פציעות משך כל העונה שהם כבר לא מתאמנים, רק כושר ומשחקים, אולי זה מה שיתאים לו.

אני אמשיך להגיד שלא היה צריך להביא את בנטקה. שחקן טוב אבל קשה לי כל כך שרוצים לצאת להתקפה מהירה ואני צריך לראות את ההתקפה האיטית שלנו והוא בראשה. הסגל כפי שנבנה בעייתי מאוד מבחינת המהירות ואורן אמר לי את זה מזמן אגב, לא הבנתי עד כמה זה נכון באמת. זה אוכל לנו מתפרצות. לפני המחזור ה1 ההתקפה שלנו נראתה לי מעניינת מאוד עם פוטנציאל מסחרר. היום אני מנתח את זה שוב...סטארידג' ספרתי פעם וסיימתי. בנטקה טוב אבל לא מספיק טוב. פירמינו 20% ממה שציפיתי ממנו אני מקבל, אם לא המשחק מול סיטי הייתי חושב שהחליפו לנו שחקן בשדה תעופה. אייב לא סטרלינג וגם לא יהיה סטרלינג. מה נשאר...מאכזב.
    לדעתי עם קלופ ששיפר מאוד את החלק האחורי שלנו מבלי להביא שחקנים, אם נשים דגש בינואר ונביא 2-3 שחקני קישור והתקפה עוד אפשר לצאת מהעונה הזאת עם הצלחה וטופ 4. לא אבוד עדיין אבל צריך לפתוח כיס. אני יכול לחיות בחצי שלום עם החלק האחורי איך שהוא נראה תחת קלופ. בהתקפה יש חוסר איכות מובהק והקישור חלש.

4. StevenGerrard Member

5. StevenGerrard Member

Liverpool: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Smith, Henderson, Milner, Can, Lallana, Firmino, Origi.

Subs: Bogdan, Randall, Skrtel, Rossiter, Brannagan, Coutinho, Benteke.

6. Ori8 Member

מעניין למה הנדרסון עולה ב-11. מקווה שזה לא אומר שהוא יפתח על הספסל נגד ברומיץ׳ כמו שקלופ עשה עם סטארידג׳ עם ניוקאסל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/15
  7. Mellow29 Kopite

90 דקות עלובות נורא. הנדרסון וקוטיניו חזרו, יותר מזה אי אפשר לקחת.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיעמומון אחד ענק, לא שציפיתי למשהו אחר במשחק כזה, משחק לפרוטוקול בלבד שבו תיקו מספיק לנו בשביל המקום הראשון והיריבה בעצמה תסתפק באותה תוצאה ולמעשה לא התאמצה במיוחד לנסות לכבוש אלא העדיפה לשחק על התיקו.

המשחק ביום ראשון מעניין הרבה יותר ויהווה אינדיקציה הרבה יותר לאיפה שאנחנו נמצאים.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Boring James Milner ‏@BoringMilner 27m27 minutes ago
    Wow! What a game that was. It had everything. You just can't get better than Thursday night Europa League football.

סיכום המשחק עם חיוך...

לא יכול לציין כמעט אף אחד לחיוב למעט בראד סמית' שלדעתי היה לא רע בכלל. מקווה שקוטיניו והנדו הולכים לפתוח בראשון.

oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

די התרשמתי מסמית' אתמול, בגדול אני לא מחזיק ממנו איזה כשרון גדול אבל הוא היה טוב גם כשעלה נגד סאות'האמפטון וגם אתמול, לא רע בהגנה, מהיר ויודע להעביר כדורי רוחב טובים, בהחלט יש מקום לשלב אותו בסגל ולהמשיך לתת לו לשחק פה ושם כשמורנו צריך מנוחה. זה הרבה יותר טוב מלהציב את קליין בשמאל, משהו שקלופ עשה בחוסר ברירה נגד בורנמות' בגביע, למרות שהוא כבש שער במשחק הזה.

אני עדיין כן חושב שזאת עמדה שאנחנו חייבים להסתכל עליה בינואר, אם מורנו נפצע לפרק זמן ארוך זו בעיה רצינית מאוד שיהיה לנו מאוד קשה להתמודד איתה. איפה פלנאגן לעזאזל? לא נראה שהבחור הזה הולך לחזור למגרשים בכלל. חבל מאוד.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 דברים אני לוקח מהמשחק הזה:
    1. בראד סמית' הכניס אחלה קרוסים, יש לו טכניקה טובה.
    2. השיר של אוהדי סיון לא ייצא לי הרבה זמן מהראש.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום שני ההגרלה ל1/16 באופ"א, אנחנו נארח את הגומלין נגד אחת מ:
    פנרבחצ'ה, דורטמונד, מיטג'ילנד, ויאריאל, מארסיי, סנט אטיין, ספורטינג ליסבון, פיורנטינה, אנדרלכט, ספרטה פראג, אוגסבורג, סביליה, ולנסיה, גאלאטסריי, שחטאר דונייצק.

13. oranfu Member

על המשחקים שהיו השבוע לא בא לי לכתוב, אני רק ארשום שאמרה היה מצוין, מילנר עלוב ולוקאס זה לירוק בפרצוף של האוהדים.
    סטארידג' זה דיכאון גדול.

פירס ובארט אומרים שרוצים קשר סרבי צעיר בשם מרקו גרויץ' (כמו רוב המועדונים באירופה) ובארט מוסיף שקלופ מעריץ של לירוי סאנה וסובוטיץ'.

14. Mellow29 Kopite

הנגיחה הראשונה שללאנה זכה בה בקריירה.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו זה מגוחך, גם עוד 20 שנים, עם סגל וצוות מקצועי אחר לגמרי ואחרי 5 מאמנים, אנחנו נמשיך להיות מזעזעים במצבים הנייחים. רק תן לקבוצות כמו ווסט ברום הזדמנויות כאלה וזאת חגיגה, כל מצב נייח הוא חצי גול. בלתי נתפס.

מה לעזאזל מיניולה עשה בשער הזה אני בחיים לא אבין. אני חושב שעבור הרבה אנשים היום זה היה הקש האחרון עם מיניולה ואני מבין את זה ב100%. יהיה מעניין לראות מה קלופ מתכוון לעשות עם זה.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.