ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 גביע הליגה, 4 ליגה אירופית, 3 ליגה.

LEGEND

2. South Boy Member

קלופ הוא אחד המאמנים הגדולים שקמו בעידן המודרני, טקטיקן ענק ואדם שמבין כדורגל ברמה הגבוהה ביותר.
    בנוסף לכל זה הוא אחד היחידים בכדורגל הרקוב ומלא תאוות בצע של היום שנשאר נאמן לעקרונות שלו וחי את המשחק בתשוקה כזאת גדולה כמו אחרון האוהדים.
    אני פשוט יודע שהאיש יצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ, אי אפשר להכשל עם תשוקה כזאת גדולה למשחק. מאמנים אמוציונליים כאלה תמיד מרגשים אותי, במיוחד מאמנים בקאליבר של קלופ ואני לא יודע איך אפשר לקרוא לאמוציות האלה מוגזמות וחלולות.
    הלוואי והיו עוד אנשים כמו קלופ בכדורגל שלנו ואני מרגיש בר מזל שהקבוצה שאני אוהד זכתה לספוג מהגדולה של האיש הזה, הוא פשוט מייצג את כל מה שטוב בכדורגל.

3. Mellow29 Kopite

טורה פתח בליגה? אני לא זוכר במדויק אבל לדעתי במשחקים האלה הוא נכנס כחילוף שלישי כדי לשמור על 1:0 בדקות האחרונות.

החשש העיקרי שהיה לי כשהבאנו את קלופ היא האם באמת הדרישות הפיזיות שלו סבירות לנוכח העומס על הכדורגלנים באנגליה. הוא ירש רשימת פצועים מכובדת, אבל ביינתים הצטרפו עוד פצועים. אפשר היה לצפות לתקופת למידה מסויימת ולתוספת פצועים בעומס חג המולד, השאלה היא האם באמת סגנון הכדורגל של קלופ הוא maintainable לאורך זמן.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו זאת בעייה גם כשמאמן רץ וחוגג בשערים? ג'יזס...אני אף פעם לא הבנתי איך מאמנים יכולים להיות מאופקים אחרי שער של הקבוצה שלהם, הריצה הזאת זה נראה לי כמו אחלה של דבר. אם הוא היה שמן כמו אלארדייס אולי הוא לא היה רץ.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני יכול להבין למה זה נראה קצת מאולץ, אבל עדיין זה עדיף על מאמן שאחרי גול לא מחייך ורק רושם במחברת, בלי שמות.

oranfu ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין עם קלופ הוא שמדובר בחולה צומי שמתנהג ככה עוד מימי מיינץ. הבנאדם חי על פוזה. כשאתה קורא הודעה כמו זאת של סאות' בוי אתה מבין שזה גם עובד ועוזר לקנות אנשים/אוהדים. ככה הוא משדרג את עצמו ממאמן עם הצלחה נקודתית (מרשימה, אין ספק, אבל עדיין מאוד ספציפית) ל"אחד מגדולי המאמנים בעידן המודרני".

Die Werkself ו-תומר1989 אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

עדיף להיות תקוע בכסא עם מחברת. מה קרה לך.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. תומר1989 Member

נו בחייך.. כל כסיל יכול להבין שהבן אדם 90 אחוז פוזה שמחפש רק את המצלמות והשואו. אני מבין שזה חלק מהעניין אבל זה באופן כזה מוקצן ולטעמי גם מביך. הוא שחקן קולנוע או מאמן כדורגל?

9. South Boy Member

כן, כי רק בגלל האמוציות שלו הוא נחשב למאמן מוערך. גיא לוזון יותר אמוציונלי ממנו אז לפי הלוגיקה שלך אני אמור לתלות פוסטרים שלו בחדר.
    אני חושב שאת ההישגים המקצועיים שהשיג עד עכשיו בקריירה שלו עם קבוצות מוכות וחבולות אולי חמישה מאמנים פעילים היום מסוגלים לעשות, התשוקה שלו היא רק בונוס ויש לה חשיבות לא פחות גדולה לשחקנים מאשר לאוהדים, מי שיגיד שהסגל המוגבל שיש לליברפול לא נלחם בשביל קלופ הרבה יותר מאשר בשביל רודג'רס פשוט טומן ראשו בחול, קלופ מוציא מהם הרבה יותר מחויבות כשהוא מלהיב אותם בצורה כזאת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. תומר1989 Member

לא. אבל הפוזות והמשחק שלו עוזרות לו לייחצן את עצמו ולמנף את ההצלחה שלו ממאמן טוב למאמן שנחשב אחד הטובים בעולם. אלגרי יש רזומה לא פחות מרשים אם לא יותר משל קלופ אבל אלגרי לא זוכה לאותם יחסי ציבור.
    מה לעשות שהוא מתראיין ומצטלם פחות יפה ולא קופץ באוויר בפוזה שמתלבשת בול על השער בעיתון היומי של הסאן\בילד

11. yonmu Member

הייתי מסכים עם הביקורת על הפוזה של קלופ אם הוא לא היה חותם בליברפול.
    מאמן שיכול לחכות ולקבל את סיטי\יונייטד\צ'לסי ובוחר להתחיל פרויקט דווקא בליברפול המדשדשת בהחלט מראה שיש בו תשוקה למשחק ששונה ממה שרואים סביבו.

12. alexshw Member

כל מאמן שונה. זה חלק מקלופ וזה חלק מהאותנטיות שלו. אם כולם היו רפא לא היינו צופים בכדורגל בכלל.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפוזה והכריזמה היא שולית לגמרי. הוא קיבל את ההערכה שלו קודם כל בגלל העבודה שעשה בדורטמונד ולפניה גם במיינץ (הרי הוא לא סתם הגיע לדורטמונד). עם כל הכבוד, חוץ מסימאונה אני לא ראיתי עוד מאמן שהוציא כ״כ הרבה מהקבוצה שלו בשנים האחרונות, ולהבדיל מסימאונה ואתלטיקו מדריד, דורטמונד לדעת רבים הציגה את הכדורגל האטרקטיבי ביותר שנראה כאן בשנים האחרונות. בעיניי, מאז ארסנל המוצלחת של ונגר לא הייתה קבוצה שתקפה גלים גלים בכזו צורה איכותית. זה אומנם כבר סובייקטיבי יותר, אבל זה סגנון שחלק ניכר מהאוהדים אוהבים לראות.

אני גם לא מבין למה התכונות (האותנטיות) שלו הולכות לרעתו שאלה שדברים שבמילא חסרים מאוד בנוף של הכדורגל. באנגליה בכלל חולים על הדברים האלה וגם אני באופן אישי אוהב את זה. אני חושב שזה הופך את המוצר (הפרמיירליג) ליותר טוב ומעניין. עם זאת, אני (מאוד) מסתייג מהתמונה שלו עם נישוק הסמל. זה לא מתאים, לא בנקודת הזמן הזו בכל אופן, גם אם מדובר במאמן שרוצה לעבוד בליברפול עוד הרבה זמן.

לגבי אלגרי, אני לא ממש יודע על מה התלונות או רגשי הנחיתות. אחד המאמנים הטובים באירופה ללא ספק בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/16
  14. oranfu Member

כשאני רואה את התגובות האחרונות פה הכסילים הם דווקא לא אלה שמתלהבים מקלופ בעיניי. ואז עוד רושמים שהמוניטין הוא בגלל שההתנהגות מזכה אותו בשערים ב"סאן" בפורום של אוהדי ליברפול...

הוא שואו מן, פצצת כריזמה. ממתי זה משהו רע? אחת הסיבות העיקריות שרציתי אותו היא הפוזה שיש לו. היינו צריכים דמות גדולה כזאת.
    כמובן שמה שחשוב זה שאצלו זה מתווסף לעבודה מרשימה ביותר כמאמן ולא סתם פוזה נטולת כל תוכן כמו גיא לוזון.

בעניין הפציעות, אני חושב שחשוב לזכור שסטארידג', הנדרסון, גומז, אינגז, פלאנאגן ורוסיטר אלה פציעות שקרו לפני שקלופ הגיע בכלל (רוסיטר אחרי אבל זה היה אחרי ששיחק 3 משחקים מלאים בשלושה ימים בנבחרת).
    יכול בהחלט להיות שלמשטר האימונים החדש יש השפעה, אבל בעיית פציעות היתה לנו גם לפני.

אני מניח שקלופ יצטרך לעשות התאמות מסוימות (ליגה פיזית יותר, אין פגרה). אני לא מומחה אבל הבנתי גם שבכלל אנחנו לא ממש מתאמנים בתקופה האחרונה אלא רק מבצעים אימוני שחרור, ז"א זה לא שהוא מעמיס עליהם באימונים עכשיו.

אין ספק שהדרישות גבוהות יותר כרגע, ראיתי שעד שקלופ הגיע היינו בחצי התחתון של הטבלה מבחינת ספרינטים ומרחק ריצה בליגה ועכשיו אנחנו מקום 3. אני מאמין ומקווה שלאורך זמן אנחנו נרוויח מזה.

אני לא ראיתי שהוא נישק את הסמל אבל אני גם לא לגמרי מבין מה הבעיה אם הוא כן (אפילו אם רק הגיע). במידה ואני אשחק במכבי חיפה או ליברפול, אני אנשק את הסמל במשחק הראשון. מצד שני, אני בחיים לא אנשק סמל של אף מועדון אחר. יכול מאוד להיות שלקלופ יש חיבה עמוקה כלפי המועדון. הרי לכולנו ברור שהוא לקח ג'וב שהוא הימור ענק. הרבה גיחכו כשקושרנו אליו ואמרו שלמה לו לבוא אלינו כשיכול לחכות טיפה ולקבל את יונייטד\סיטי\צ'לסי\ריאל\באיירן...
    אבל הוא כן הסכים לבוא, אז אולי יש לו משהו כלפי המועדון.

בנוסף לקנט שכבר חזר מהשאלה ואילורי שצפוי לחזור, גם אוג'ו חוזר וצפוי לקחת חלק במשחק בשישי.

בארט - סובוטיץ הוא אופציה בהשאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/16
    neilmizrahi1992 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כולה הצביע על הסמל, אני לא מבין מה הבעיה עם זה כשכמו שORANFU ציין - ברור לכולם שהייתה לו חיבה למועדון עוד הרבה לפני. הוא בעצמו גם אמר את זה, ועוד כשעזב את דורטמונד אמר שהוא צריך חיבור כלשהו למועדון הבא שלו. ובעיקר יש הבדל גדול בעיניי בין להצביע על הסמל לבין לנשק.

ההתלהבות שלו וה"פוזה" מעירה את אנפילד לאט לאט. כולם צוחקים שחגג בשער שוויון מול ווסטברום אבל הוא עשה את זה נטו לקהל, נטו להראות שהנה, הם נשארים ותומכים ומקבלים תמורה לעומת ההפסד מול פאלאס שהרבה אוהדים הלכו בדקה ה85. ואצטדיון ביתי עם אווירה זה יתרון גדול מאוד בעיניי.

שאנשים לא יאהבו, בכיף. אני יודע שאני אוהב את זה מאוד ויותר מזה, יש לזה אפקט מאוד חיובי על הסובבים אותו (ביניהם השחקנים). כיף לי שהוא המנג'ר של המועדון שאני אוהב, וזהו...

---

אגב, לא שמתי לב אם ציינו את זה או לא, אלן במשחק מצוין אתמול בעיניי אול אראונד. פי אלף יותר יעיל מלוקאס.

המשחק מחרתיים יהיה מאוד מעניין מבחינת ההרכב, עם כל החזרות מהשאלות והפציעות נזכה לראות שחקנים שלא ראינו כמעט (מחכה לראות את סמית' עוד, אוג'ו, אילורי וקנט). רק שלא נחטוף על זה בראש אבל מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.