ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Esomech Member

לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו, זה שלא שההנהלה לא מוכנה לשים את הכסף על השולחן של שאחטר.
    זה דווקא קלופ לא מוכן לשלם עליו סכומים כאלה ולא חושב שהוא שווה את זה כרגע.

2. Big Virgil Member

בהמשך לפוסט של @oranfu על בן וודבורן, נתקלתי בטעות בגול יפה שהילד הזה שם אתמול או שלשום.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Rushie Member

אתה כזה קשקשן אורי... בכלל נכנסת לקרוא כתבות ולהבין מה הסכומים שהם דורשים או שאתה יורה על אוטומט? נראה כאילו התגובה הזאת שלך הייתה מוכנה מראש ורק חיכית לאיזה ציוץ בסגנון כדי ללחוץ סנד.
    אז למי שלא יודע, בגארדיאן מדווחים שהאוקראינים עכשיו רוצים 70 מיליון יורו. כלומר מעל 50 מיליון פאונד. עדיין מחדל שלא החתמנו אותו?

4. oranfu Member

@Narkis היו לו עוד כמה שערים לא רעים בתקופה האחרונה כולל מספרת נגד יונייטד לפני איזה שבועיים. אגב, גם אדם פיליפס שבישל את הגול נחשב לאחד הכשרונות הגדולים בנוער.

לא יודע מה באמת הם דורשים ולא יודע אם המחיר היה בהכרח כזה גבוה אם מלכתחילה היינו נותנים הצעה כמו שהם ביקשו (38 מיליון). הרי זה לא שאי אפשר להאמין שהם התעצבנו מזה שאנחנו נותנים הצעות נמוכות משמעותית מכמה שהם מעריכים אותו.

אבל אני לא מקבל את זה שיש רק שחקן אחד להביא בינואר. אם אנחנו היינו מוכנים לשים עליו כ30 מיליון פאונד, בטוח יש עוד כמה שחקנים בטווח מחירים כזה שאפשר להביא עכשין וישפרו אותנו מקצועית וזה לא צריך להיתפס כפאניקה אלא משהו סטנדרטי לחלוטין של אופציה ב.

מפה לשם, הנדרסון פצוע ולא ישחק מחר - הפציעות פשוט לא מפסיקות.
    במקרה שלו אני מקווה שהמועדון כבר עושה תוכניות לקיץ כי לדעתי הוא הולך להחמיץ הרבה מאוד משחקנים עם פציעות בעתיד. הפציעה שלו לא הולכת להיעלם. ומדובר באחד השחקנים הכי חשובים שלנו.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  5. Ori8 Member

@Rushie למרות שהציוץ נגע לטשיירה, לא התכוונתי אליו באופן ספציפי אלא לעובדה שהמועדון באופן כללי לא טרח להתחזק למרות איך שאנחנו נראים. אני בטח לא חושב שאנחנו צריכים לשלם עליו את הסכומים המדוברים, שהם מן הסתם שערורייתיים. רק יותר שערורייתי לדעתי זה שהמועדון הזה סבבה עם איך שהוא נראה כרגע.

oranfu ו-neilmizrahi1992 אוהבים את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעייה גדולה עם הנדרסון, בעיני הקישור שלנו זה משהו אחר לגמרי כשהוא לא נמצא. הוא גדול על כל היתר בכמה מספרים.
    אני מקווה שנעלה בהרכב הכי חזק, ווסטהאם לא פראיירים ואם השמות שאני שומע שיעלו באמת יעלו אני חושב שהם יהיו פייבוריטים.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

רק לשם הבהרה צ'יצ'ריטו לא יכול לשחק העונה בשום קבוצה נוספת אלא אם ואן חאל מחזיר אותו ליונייטד :)

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/16
  8. oranfu Member

מוותר עליו בשמחה.

9. k_700 Member

אני גם כן לא עף על צ'יצ'ריטו כחיזוק בשבילכם(לא שהיה מזיז לי יותר מדי, אגב).

ואני אמשיך לטעון שהוא לא באמת שחקן לקבוצות שמתיימרות להגיע לטופ בכדורגל של היום.
    הוא חיה ברחבה, יש לו מיקום נהדר שם, סיומת טובה(כשהוא עם בטחון) אבל שם בערך מסתכמת התרומה שלו למשחק התקפה.

והוא גם יחייב אתכם לשחק עם עוד חלוץ לידו, כזה שיעשה לינק אפ, כזה שיהיה דומיננטי בגובה מול בלמים חזקים.
    אני לא חושב שזה כל כך אטרקטיבי לכבול את עצמך ל4-4-2 היום.

ואם יעבור בקיץ גם ברור שזה יהיה בגזירת קופון רצינית מאוד(כמה שאתם מפחדים לשלם נניח עכשיו על טישיירה? זה בקלות יכול להגיע לאותם מספרים).

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/16
    Die Werkself אוהב/ת את זה.
  10. ZubiGadol Member

צ'יצ'ריטו כבר כבש בעבר בליגה האנגלית ובליגה הספרדית הייתה לו גם עונה של 20 שערים עד שפרגוסון הטיפש החליט להרוס לו את הקריירה ולייבש אותו על הספסל. שחקן טוב מאוד בטח יותר טוב מכל החלוצים שיש לליברפול בסגל. יש לו העונה 19 שערים ב23 משחקים. שיעשה לעצמו טובה שישכח מליברפול. לא יהיה לו שם עם מי לשחק חוץ מפירמינו הקבוצה הזאת מסריחה מכף הרגל עד הראש. העונה הוא לא יכול להגיע, אבל עונה הבאה הוא יהרוס לעצמו את הקריירה להגיע לקבוצה שבתהליך בנייה. לקח 5 שנים להעיף את כל הסגל של בניטז. לקלופ יקח 2-3 חלונות לזרוק את כל הזבלים של רוג'רס. גם שנה הבאה ליברפול לא תהיה מועמדת לאליפות. קלופ יריץ את השחקנים שהוא יביא עונה שלמה ויקווה שיתחברו. בתקווה שהם יוכלו להתמודד על התואר בעונה השלישית שלו במועדון. צפו לעזיבה גם של קוטיניו בקיץ.

11. k_700 Member

חחח איזה אונס של המציאות, צריך לתעד את הרגע הזה.

אתה בוודאי התכוונת עד שפרגוסון הטיפש הזה החליט להביא את השחקן הכי טוב בליגה ב24 מיליון פאונד, שחקן שמיד לאחר שנרכש המשיך להיות הטוב ביותר בליגה, הביא לו אליפות לפני הפרישה ולצערו של הרננדז הוא שיחק על העמדה שלו.

יותר טוב מכל החלוצים של ליברפול? לדעתי פרמינו(שצריך לשחק כחלוץ שני) שחקן יותר מעניין מהרננדז ועם פוטנציאל גדול יותר.
    הרבה בזכות הנגיעה הראשונה בכדור, הטכניקה, הראיית משחק ולמעשה ההשפעה הכוללת על ההתקפה.
    בכדורגל של היום אתה לא מוצא כמעט חלוצים ברמות הכי גבוהות שהם רק פינישרים.

לדעתי ליברפול אם שואפת ממש להשתפר צריכה לשאוף למשהו רציני יותר, בטח כשהרננדז הולך לעלות המון המון כסף.

12. Rushie Member

הוא סקורר טוב מאוד ברחבה אבל בכדורגל של היום חלוץ צריך יותר מזה ולכן לא הייתי הולך עליו.

אורי, אם סימנו את טישיירה וניהלנו עליו מו"מ רציני סימן שאנחנו מבינים את הבעיה שיש בהתקפה וזה מספיק טוב לי. החלון בחורף זה חלון שקשה מאוד לעשות בו רכש אלא אם אתה מתכוון להשתולל עם סכומים לא הגיוניים כמו מה שעשינו עם קארול לפני כמה שנים (או כמו שצ'לסי עשתה עם טורס בזמנו) וכמו מה שסירבנו הפעם לעשות מול שחטאר ובצדק.
    קלופ אמר את זה מלכתחילה ולא כתירוץ אלא כאמירה כנה שתגרום לנו האוהדים לא לפתח ציפיות מיותרות. ולפני שיעלו עכשיו השמות של סוארז וכו' אז כן, יש מדי פעם עסקאות מוצלחות בינואר ואפילו בסכומים שפויים אבל הם חריגים מאוד ועל סמך ניסיון העבר לא הייתי מצפה מהסקאוטינג שלנו להביא שחקנים שכאלה.
    כבר הפסדנו פעם את דני אלבס והבאנו את פנאנט ובלאמי עם הכסף, בקיץ 14 פספסנו את סאנצ'ז ואז הבאנו את באלוטלי ולאמברט. לא רוצה שיבזבזו את הכסף שוב על עוד זבל. מעדיף לשמור אותו ולקוות שבקיץ שחטאר ירדו מהעץ שטיפסו עליו וננסה שוב להביא את האופציה מס' 1 של קלופ. במידה ולא נצליח נוכל להתחיל לחפש חלופות בשוק הרבה יותר רחב והגיוני מבחינה כלכלית.

13. oranfu Member

לפי ההרכב והספסל זה נראה כאילו אנחנו מוותרים על המשחק מראש. מאוד קשה לראות אותנו עולים עם ההרכב והספסל האלה.
    לא מבין למה לא לשים שם כמה שחקנים משמעותיים, לפחות על הספסל.

Mignolet, Clyne, Caulker, Lovren, Smith, Stewart, Allen, Brannagan, Ibe, Teixeira, Benteke
    ספסל:
    Ward, Enrique, Ilori, Chirivella, Sinclair, Ojo, Randall

14. Mellow29 Kopite

שחקנים משמעותיים כשירים = פירמינו וצ׳אן?
    אני קצת לא מבין אותך אורן. כשכל פעם שמילנר, ללאנה ולוקאס נמצאים בהרכב אתה מקלל את קלופ ואומר שעדיף לראות ילדים במקומם, איך אתה מדמיין את ה18 שאנחנו רושמים למשחק? בדיוק ככה. אפס נסיון על הספסל, וקישור שעצוב לדמיין מה ווסטהאם תעשה לו.

15. oranfu Member

התכוונתי לפירמינו ואמרה האמת, כן. אבל שכחתי שהנדרסון פצוע אז התכוונתי גם אליו.

כל השאר באמת שלא חסרים לי. תענוג גדול לא לראות את לוקאס בסגל.

מצב נושא:
הנושא נעול.