ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

מניח שקלופ מעדיף שינצלו את הזמן להתאוששות ויהיו מוכנים ללסטר ב-100%, מאשר לתת להם עוד חצי שעה היום.
    בגדול, מרגע שנכנסו להארכה נגד סטוק היה לי ברור שנשלם מחיר רציני היום. כנראה שההעפלה לגמר גביע הליגה תעלה לנו בהדחה כאן, והאמת שזה אפילו די בסדר מבחינתי. אין לנו סגל עמוק מספיק לכל כך הרבה מפעלים ואני לא רואה הבדל משמעותי בין שני הגביעים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

אני רואה הבדל בין הגביעים, אבל לא כזה קריטי לי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי עולה עם ההרכב הכי חזק שיש היום. לא מקובל עלי שמישהו נח היום. שינוחו בליגה.
    למה המשחק נגד לסטר חשוב יותר מהיום?
    הייתי מתאבד על הגביעים העונה.

4. k_700 Member

לא בטוח שזה בהכרח קשור.
    יכול להיות שפשוט יש הרבה שחקנים שלא בכושר משחק מלא למשחק הגביע היום אחרי ה120 דקות באמצע השבוע מול סטוק.

בכל מקרה ליברפול נראית נהדר היום.
    פיזית היא קיבלה את האתגר הכי גדול היום באנגליה והחבר'ה הצעירים האלה לא נופלים בכלל בפיזיות שלהם מווסטהאם בהרכב הכמעט הכי חזק שלהם(אפילו לא טישיירה).

זה 0-0 עם המון דקות באוויר שליברפול שווה בהן לפחות שער אחד וזו צריכה להיות מסקנה חשובה מאוד לקלופ, לגבי שימוש ורוטציה של החבר'ה האלה גם בליגה עצמה.
    מי שמתמודד הכי טוב בקישור עם הפיזיות זה סטיוארט, שמול כל הקויוטות והסונגים שלהם נראה פיזית פשוט נהדר וזה מדהים כמה מאמנים עברו אצלכם והתעקשו על כל הלוקאסים, אלנים בעמדות של קשר אחורי כשיש בחור צעיר שעד לפני חודש היה בכלל מושאל בטיזיננאבי.

אגב, הופעת בכורה טובה מאוד לקולקר בהרכב.

5. oranfu Member

צריך לתבוע את רודג'רס על הונאה. בנטקה, לוברן ומיניולה הם פשוט ביזיון. בנטקה המנוול הזה במקום למסור לטשיירה מול שער ריק בועט ומחמיץ.
    לוברן מפספס כדורי גובה כאילו זה איזה כישוף ומיניולה עדיין לא פגש כדור גובה שהוא לא הצליח להפוך למצב מסוכן.

לא מבין למה אלן משחק קדמי ולא בראנאגן.

נקודות אור? קולקר היה סבבה, סטיוארט, בראנאגן, טשיירה שבלי ספק עדיפים על מילנר וכמובן כמובן על לוקאס. החזיקו את הקישור טוב מאוד מול קבוצה מאוד אתלטית ופיזית שהקשתה עלינו במשחקים קודמים.

6. Mellow29 Kopite

חבל, שיחקנו טוב מספיק כדי לנצח את זה ולא ללכת לעוד משחק מיותר בלוח משחקים עמוס גם ככה.
    סטיוארט היה נהדר, זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו מול קבוצה נורמלית והוא היה יוצא מן הכלל, עשה עבודה הרבה יותר טובה מלוקאס במשחק כזה ואני מקווה שקלופ יתחיל לשלב אותו יותר בהרכב.
    אייב וטישיירה עשו פעולה יפה ואז הלכו לישון למשך חצי שעה, קשה ליצור ככה. את שלישיית ההתקפה החלשה השלים בנטקה, שהשלים בחודשים האחרונים טרנספורמציה מחלוץ טוב מאוד לבאלוטלי. איטי, כבד, לא מדויק, שום דבר לא מצליח לו ואפילו בטחון עצמי כבר לא נשאר לו.
    הקישור שלנו סוף סוף נראה טוב עם אלן, בראנגן וסטיוארט שכולם היו טובים מאוד (במיוחד האחרון). עוד מוקדם להגיד אם קולקר שווה משהו, לדעתי שאר הליצנים בהגנה יגררו אותו לרמה שלהם.
    מדהים איך מיניולה התעקש לסבך אותנו גם במשחק שבו הוא לא היה צריך להציל שום דבר. קודם כל נסיון מסירה פשוט לקולקר הלך החוצה, אחר כך תפס בידיים מסירה אחורה של סמית', ובסוף יצא בצורה הזויה לכדור החוץ של אנטוניו. בדיוק כמו בנטקה, ביום רגיל הוא סביר+ אבל בתקופה האחרונה הוא פשוט מתחת לכל ביקורת וזה נראה כמו כדור שלג שממשיך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Rushie Member

אני ארחיק ואומר שבנטקה היה החוליה החלשה שלנו היום. כל הצעירים שיחקו בקצב טוב עם הרבה התלהבות והוא פשוט תקע כל התקפה שהגיעה אליו. הביטחון שלו יורד ממשחק למשחק וזה נראה לא טוב בכלל עבורו.
    בסה"כ זה היה משחק לא רע בכלל שלנו בהתחשב בנסיבות. המצטיין שלנו היה בעיניי סטיוארט שאני זכרתי אותו כאיזה שחקן שוליים מהמילואים אבל הוא נתן היום הופעה טובה. גם תחת לחץ לא התבייש לשמור על הכדור ברגליים ולהסתובב.
    נראה שבראנגן יכול ללמד את מילנר, קוטיניו וכו' דבר או שניים על מצבים נייחים. גם הוא היה טוב היום ובסה"כ נראה שחקן מעניין.

עריכה: אם יש בעולם הזה שחקן שצריך להעיף לפני לוקאס אז זה אנריקה.

8. oranfu Member

אתה לא מגזים. זה עוד משחק שבנטקה משחק עם המילואים ופשוט נראה פחות טוב מהם.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מרחיק בכלל, בנטקה הרס את רוב ההתקפות. חלש מאוד וגם לא מתאמץ לעשות תנועה בלי כדור.
    סה"כ היינו יותר טובים ממה שהייתי חושב כשקראתי את ההרכבים, כנראה שווסטהאם ננעלה על איזשהיא תוכנית משחק ולא התייחסה בכלל להרכבים, הם לא יזמו מספיק.
    אצלנו טשיירה הראה שהוא מאוד טכני עם הכדור וזה משהו שאני אוהב אבל אם הוא מקבל את זה עם שטח קטן זה ייגמר באיבוד, אין לו את היכולת להשתחרר מהלחץ הזה כנראה מסיבות פיזיות.
    קולקר היה טוב, לוברן היה גרוע בעיני, אני אולי משוחד לגביו אבל באמת שהיו הרבה מקרים שהוא היה צריך להשתלט על כדור והוא לא הצליח לפעמים הוא גם פשוט החמיץ את הכדור בכמה מטרים.
    מיניולה מתי שיכול לדפוק את הסיפור ולעשות פאשלה, הצליח.
    מבחינתי מיניולה לוברן ובנטקה לא רואים הרכב הרבה זמן עכשיו.
    סמית' לא מספיק מדוייק בקרוסים, נראה שקשה לו להעביר רוחב בזמן ריצה וזאת בעייה.
    הולך ונהיה לי אנטי לקליין אולי עדיף שאני לא אדבר עליו, אני רק אגיד שהוא שדרוג גדול מאוד על ג'ונסון אז זה משתיק את כולנו לגבי העמדה הזאת.

סה"כ חבל לי על הגישה לגביע האנגלי, אני לא זוכר עונות שכל כך זלזלנו בגביע הזה. אני מקווה מאוד שפירמינו יעלה באפטון פארק. לפחות תחזיק אותו על הספסל שיעלה 30 דקות, למה הוא יושב בבית? הוא כל כך גמור? היום אם היה עולה דקה 60 כנראה היינו מנצחים.

נ.ב מה זה לעזאזל החילוף הזה בסיום? ניסיון לוותר על הריפליי עם הפסד? אנריקה האפס עולה (למה?!) ואז מיידית לוקח את הבעיטה החופשית (?!!<<!<!!) , כמעט נגמר בצ'אנס ממתפרצת מהצד השני.
    נ.ב 2, למה בנטקה לא לוקח בעיטות חופשיות ליד הרחבה? ילדים לוקחים את זה לפניו...הבנאדם כבש כאלה לחיבורים בוילה.

10. oranfu Member

אצלנו בנטקה לא מצליח לסים כדורים ברשת מול שער ריק. אין שום סיבה שיבעט חופשיות.

11. Rushie Member

אני לא חושב שההרכב הזה מגיע מזלזול. זה נראה שקלופ עדיין לא מצליח להשתלט על כמות המשחקים שהקבוצה צריכה לשחק ולפעמים זה מתבטא ברוטציה קיצונית מדי. בתפיסה שלי בגביעים צריך לשלב בוגרים עם צעירים אבל היום זה היה מוגזם קצת ובלי ספק היה מקום על הספסל לפירמינו ואמרה לכל הפחות. אני מאמין שגם קלופ כבר מבין את זה ובאפטון פארק, ובכלל בהמשך נראה משהו הגיוני יותר.

12. Ori8 Member

היום בו אני ארגיש שאנחנו מתקדמים לאן שהו יגיע ברגע ששחקן צעיר שנתן הופעה טובה מאוד בגביע יקבל על זה מקום בסגל (הרכב בתכלס) בליגה, במקום האפסים שמחרבים לנו משחקים שלמים.

בהרגשה שלי, גם אם טשיירה ובראנגן היו דופקים היום צמדים וסטיוארט היה עוצר את מסי, הם לא היו רואים דשא בליגה על חשבון לוקאס/מילנר/לאלאנה, אז מה זה משנה איך הם נראו? הכל נראה לי מאוד חסר טעם.

את בנטקה הייתי משאיל חזרה לוילה פארק עד שמישהו היה קונה אותו מאיתנו ב-5 מיליון פאונד עוד שלוש שנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. ZubiGadol Member

המשחק הזה הוכיח לי דבר אחד, שהמחליפים של ליברפול יותר טובים מההרכב הראשון. בחלק ההגנתי זה פלוס מינוס אותו דבר. גם אם תחליף בין טורה לקאולקר או בין לוברן לסאקו או בין סמית למורנו זה לא ממש משנה. גם ככה אני מחזיק רק מפלנגן. הדבר היחיד שכן משנה זה השוער הזה מיניולה. איך בן אדם שקורא לעצמו מאמן ממשיך לתת לזבל עופות כזה לשחק? הבן אדם בפוביה של כדורי גובה צריך טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטר צמוד. מעניין כמה זמן יקח לקלופ להבין את זה. אני חושב שעד שיפול לו האסימון העונה תיגמר כמו עם רומן ויידנפלר. אם אני צריך לבחור בינו לבין השוער שהחזירו מאברדין דני וורד אני בוחר בוורד כל פעם מחדש.

לגבי הקישור, סטיוארט ברנגן ואלן טובים בכמה דרגות מצ'אן לוקאס והנדרסון. מה שסטיוארט עשה היום לוקאס לא עשה בכל הקריירה שלו. הנדרסון סתם שחקן סביר לא יותר מזה. הייתי לוקח ממנו את סרט הקפטן ונותן לפלנגן האנגלי היחידי בקבוצה שעוד אפשר לקרוא לו quality. וצ'אן סתם שחקן חביב. מדי פעם אתה רואה אותו נותן ספרינט לכיוון השער. בשאר הזמן הוא רץ סביב עצמו וגם לא יכול לתקל אף אחד.

בחלק ההתקפי, טשיירה הרבה יותר טוב ממילנר וללאנה ביחד. ואוג'ו יותר כישרוני מאייב וגם לא טיפש כמוהו. אני אוהב שחקנים כמו אייב שחקני קו מהירים עם כוח פריצה נדיר ששורפים את הכנף. הוא לא שחקן כנף טיפוסי הוא בדיוק הסטייל לשחקן כנף רגל הפוכה. שחקן שעם הרגל החזקה שלו חותך לתוך הרחבה מהקו. בדיוק כמו רובן. ההבדל שרובן בגיל של אייב היה מיירט את הרשת ממרחק או עם מהירות סילונית כבר נכנס לתוך הרחבה ומחורר את הרשת. אייב כנראה בחיים לא יהיה רובן. אין לו דריבל כמו שלו. אבל אפשר לעשות ממנו יופי של שחקן רק במקום קו ימין שים אותו בקו שמאל.

ובנטקה זה כנראה מספר 2 ברשימת הפלופים של המועדון. קארול ראשון עם 35 מיליון פאונד ובנטקה יהיה בדיוק אחריו. בטוח שבסוף העונה זורקים אותו לאלף עזאזל. במקום להמשיך לבזבז את העונה עם השחקן הזה תן לסינקלר ואוג'ו לשחק במקומו.

הראש שלי כבר במשחק נגד לסטר ביום שלישי. ולפי דעתי וגם איך שאני מבין את יורגן קלופ אנחנו נמשיך "להנות" מלוקאס ללאנה מילנר צ'אן ובקיצור כל האפסים הקבועים. המשחק כנראה מול לסטר אם לא יקרה משו מיוחד יגמר בהפסד. מחרז השחקן הכי טוב העונה בליגה יקבל איזה פס מחוץ לרחבה. ומספיק בשבילו איזה רגע של גאונות לעשות מסאקו או מלוברן את בדיחת השבוע. בטאצ אחד יכנס לתוך הבוקס יבעט לשער או ימסור לורדי את הכדור ונצא משם עם הפסד של 1-0 או 2-0.

cheddar אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק על הבעיטה בשמאל בראנגן צריך להיות בהרכב בשלישי. לא ראיתי אף קשר שלנו חוץ מצ'אן (וגם זה היה פעם אחת) בועט ומסכן את השער ממרחק כזה כל העונה. וכל זה ברגל ה"חלשה"... הכי הרשים אותי גם בשני המשחקים מול אקסטר. לא רואה במה לפתוח עם לוקאס תורם יותר לקבוצה, גם ככה צ'אן עדיף כקשר אחורי.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

רובן בגיל של אייב כמובן שיחק בכנף שמאל אז לא חתך עם הרגל ההפוכה.

לפי קלופ, מיניולה משחק כי מאמן השוערים מתעקש שהוא צריך את זה על מנת להשתפר.

אם נעבור את ווסטהאם נשחק בחוץ מול בלקבורן.

מצב נושא:
הנושא נעול.