ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה אז טוב שיש משחקי ריפליי והרבה משחקי גביע ליגה וגביע אופא.
    עונה הבאה מיניולה יהיה תותח.

Big Virgil, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה קשה להתייחס לאמירה הזאת ברצינות, אבל אני אנסה לעשות את זה בכל זאת: את מאמן השוערים לא החלפנו, נכון? זה עדיין אכטרברג הזה (שאגב, כמדומני מאז שהוא הגיע התחילה הההידרדרות הגדולה של ריינה), אותו מאמן שאימן את מיניולה מאז שהוא הגיע. לפני שנתיים וחצי!! איך אפשר לדבר ברצינות על שיפור ללא שינוי בכוח האדם, שהוביל רק לירידה ענקית ביכולת של מיניולה עם הזמן? פשוט מגוחך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. ZubiGadol Member

כמה זמן לקח להעביר אותו לרגל הפוכה? בערך 8-7 שנים. וברגע שהוא עבר לצד ימין השאר היסטוריה. כשהוא בריא (לא סתם קוראים לו רגלי זכוכית) השחקן הכי טוב בעולם. הביא במו רגליו את גביע האלופות לבאיירן. ובמונדיאל האחרון נתן תצוגה של שחקן שבאותה רשימה עם מראדונה,פאולו רוסי וברגקאמפ, לקח נבחרת בינונית כמעט עד הגמר רק פנדלים מול ארגנטינה מנעו ממנו להשאיר חותם בתודעה התקשורתית והציבורית. מצחיק שהאירוניה שזה בדיוק מה שקרה לדניס ברגקאמפ רק שהוא נעצר בפנדלים מול ברזיל ורובן נגד ארגנטינה ששני הנבחרות שלהם משחקות יותר טוב מהנבחרת היריבה. ושוב פעם ידיהם המגואלות בשחיתות נתנו למסי את שחקן הטורניר במקום לרובן שנתן את אחת התצוגות האנאירוביות הטובות ביותר שראיתי משחקן כדורגל. אני רק מקווה שמה שקרה לרובן לא יקרה לאייב. שלא יצטרך להמתין 7-8 שנים עד שמאמן ישים לב לעמדה שהוא באמת צריך לשחק בה.

לגבי מיניולה - הוא משחק כי בדיוק כמו אייב שקלופ עדיין לא הבין איפה למקם אותו. הוא לא הבין שמיניולה הוא בעצם אפס של שוער. מה שפולטון עשה בהשאלה שלו בפורטסמות' מיניולה עדיין לא נתן תצוגה כזאת בכל עונת 2015.

4. Big Virgil Member

והנה דעה קצת פחות פופולרית על מניולה.
    בתחילת הדרך שלו אצלנו הוא היה חתום על לא מעט הצלות שזיכו אותנו בנקודות. אבל ברור שזה דבר שקל לשכוח. לטעמי בסוף הכל מתנקז לעניין של חוסר ביטחון הנורא שיש לו כרגע, ולא לאיזושהי התדרדרות ביכולת. ברור שיש המון גורמים שיכולים להשפיע על הביטחון של מניולה, ומה שבטוח זה שההגנה המביכה ברמות שלנו לא יכולה לתרום לתחושת הביטחון של שוער. על-כן אני בהחלט מבין למה קלופ מנסה לשדר לו שהוא השוער הראשון שלנו, אני מאוד מקווה שהפנדלים נגד סטוק יצליחו לתת לו בוסט, כי שוער עם בעיית ביטחון זו בעיה אדירה. לדעתי אם זה יימשך עד הקיץ קלופ בהחלט יחפש להחליף אותו.
    אגב בשביל להבהיר את דעתי לגביו, אני חושב שלעולם לא יהיה שוער מהשורה הראשונה, אבל מנגד עד שלא נוכל לשים את היד על אחד כזה אין מה לרוץ והלחליף אותו בזבל אחר.

לגבי אייב, אני חושב שההשוואה שלו לרובן היא על גבול הגרוטסקית, לדעתי אפילו יש סיכוי שהשוואה שמישהו עשה לו פה לג'רמיין פנאנאט עושה לו חסד. הלוואי שאני אתבדה, אך כרגע, וזה כבר תקופה ארוכה, הוא פשוט נראה לא קשור לרמות האלה. אפשר לריב עד מחר מה יקרה עם יציבו אותו עם הרגל הזאת או הזאת אבל זה דיבורים באוויר. הוא לא יהפוך להיות רובן אם יוצב באגף השני כמו שרובן לא הפך להיות רובן כעשו לו את זה, זה אולי הכניס לו אספקט נוסף למשחק, אבל זה בטח לא מה שהפך אותו לשחקן גדול. מה גם שיכולת קבלת החלטות של אייב היא מהגרועות שיש ולפעמים זה עושה רושם שהוא פשוט לא מבין דברים בסיסיים.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נרקיס, לא יודע לגבי אחרים אבל אני זוכר למיניולה תקופות טובות כמו בתחילת 13-14 למשל.
    אני גם זוכר את הפאשלות שלו בהמשך אותה עונה.
    אני לא סתם רושם שהוא מאוד מזכיר לי את דיוויד ג'יימס, זה גם לטובה לא רק לרעה.
    ג'יימס היה שוט סטופר מצויין ולפעמים גם הביא נקודות עם עצירות מצויינות אבל רגעי חוסר הריכוז והיכולת האפסית ביציאות מהשער, במתי לצאת ובאיך לצאת הפכה אותו לשוער לא מספיק טוב. זאת לא תקופה אצל מיניולה, גם כשהיה בשיא נאמר עליו שהעקב אכילס שלו זה שהוא לא שולט ברחבה. יש מספיק שוערים סולידים בשוק, אני לא אוהב את האשליות האלה שמוכרים לנו "אין שוק בינואר" "אין שוערים מצויינים לקנות, רק טובים או גרועים". יש הכל בכל חלון. צריך לחפש ולמצוא.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. ZubiGadol Member

מי משווה אותו לרובן? צריך להמציא את הענף מחדש כדי שהוא יתקרב לו לרגל זכוכית. ומה שהפך אותו להיות קטלני זאת ההצבה בצד ימין במקום בשמאל. יש שחקנים שלא מתאימים לזה כמו בייל. בייל לא מתאים לרגל הפוכה. ההצבה שלו שם על ידי אנג'לוטי ובניטז הייתה טעות פאטלית. רונאלדו כן. ירמולנקו כן. הזאר כן. ריברי כן. - התוספת הנפלאה שהייתה אז בבאיירן שגם רובן וגם ריברי למרות שהם משחקים עם רגל הפוכה. יכלו לתת קרוסים לחלוץ ברגל החלשה. במקום להרים החוצה פנימה מרימים את הכדור פנימה החוצה. אתה רואה מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לעשות את זה שהם משחקים בצד ההפוך. בדרך כלל אם הם משחקים על הצד ההפוך הם מרימים עם הרגל החזקה.

לגבי מיניולה - לא נראה אותו בעונה הבאה שוער ראשון. יגיע שוער גרמני. לנו,הורן או טר שטגן.

Roma אוהב/ת את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלון מאוד מאכזב.
    חשבתי שבמהלך של רוג'רס-קלופ , FSG סוג של קנו בחזרה את אמון האוהדים. הם שילמו לרוג'רס פיצויים משמעותיים, הם הנחיתו שם ענק בתור מאמן ובטח גם לו שילמו אחלה מענק חתימה אבל הנה מגיע החלון הזה וקבוצה שסופגת גולים בקלות ומתקשה מאוד לכבוש מביאה רק את קולקר.
    אולי נגמר הכסף שהקציבו לעונה הזאת עם כל הפיצויים האלה, יכול להיות. מצד שני, אני באמת מצפה שבקיץ יהיה לנו סכום מטורף (בנטו) כדי שקלופ יקבל משהו שדומה לסגל שהיה רוצה לראות. אם גם בקיץ אנחנו לא רואים כלום אני כבר באמת שלא אבין איך הבעלים רוצים למכור את המועדון הזה ברווח, הם לא יצליחו בצורה כזאת.
    יש לי תחושה שההצעה על טשיירה שוב הייתה סוג של "הנה ניסינו ולא הצלחנו", זה ישתיק חלק מהאוהדים אולי אבל הרוב כבר הבינו את השטיק הזה.

8. Mellow29 Kopite

יש עדיין סיכוי להפתעה משמחת בחלון הזה, ניוקאסל פנו אלינו לגבי חוזה אנריקה. */aaarofl

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה נפילה לשחקן הזה. כשהבאנו אותו מניוקאסל הוא היה סולידי לגמרי...הוא ממש התחרבן עם הזמן.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חצי ליגה הביאה חלוצים מעניינים בחלון הזה, גם בהשאלות, ואנחנו עם חלוץ אחד וחצי שסומכים עליו לא עשינו כלום בהתקפה. שלא יגידו שאין חלוצים בשוק אחרי זה.
    על ההגנה בכלל אין מה לדבר, בדיחה. קלופ עשה ונגר בראיון לקראת לסטר וקרא לחזרה של הפצועים "החתמות חדשות". מרטין סקרטל, ממש marquee signing...

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מגוחך הציטוטים האלה של קלופ.
    לא יודע אם הוא מגן על ההנהלה או שהוא עושה מעצמו צחוק או שניהם. גם שיבח את אלן...
    כל הכבוד לניוקאסל שעשתה מה שאנחנו היינו צריכים לעשות.

12. Ori8 Member

קלופ פשוט צריך להתאים את עצמו ל-liverpool way, זה הכל. אוטוטו זה כבר יישמע כמו העתק מושלם של רודג'רס\דלגליש\הודג'סון\בניטז, תהיו בטוחים. עם הזמן הציטוטים ייעשו פחות ופחות מעניינים והרבה יותר בנאליים.

זה חדש שהמועדון הזה בכוח חוזר על כל הטעויות שלו לאורך השנים? למה אנחנו מופתעים כל פעם מחדש, אני באמת לא מצליח לתפוס את זה. אולי (שוב) הגיע הזמן שנבין שהמועדון די סבבה עם איפה שהוא נמצא כרגע ולא בקטע של לשפוך מיליונים סתם?

אני מסתכל על אברטון, סטוק וניוקאסל ואני למרבה הפלא מקנא. שלוש קבוצות שבאמת רוצות כל הזמן לעשות את קפיצת המדרגה שלהן. כל אחת ומיקומה ומצבה, אבל הן כל חלון מנסות שוב ושוב. לא עבד טוב כשהלכנו ימינה? נלך הפעם שמאלה. לא הלך שמאלה? נלך ישר. לא משנה מה, תמיד בתנועה, תמיד יש ניסיון (גם אם כושל) להתקדם. משום מה בליברפול עומדים במקום, שנים פשוט עומדים במקום וחוזרים באופן מושלם על אותן טעויות שהביאו אותנו מלכתחילה למצב בו אנחנו נמצאים . ושוב - רק אנחנו משתגעים לחינם, המועדון עצמו כנראה באמת די שלם עם מה שהוא עושה.

13. Big Virgil Member

נו באמת ניוקאסל החתימה כמות שחקנים לא סבירה שלדעתי אין שום סיכוי שתעזור להם. לא מאמין שלהחליף קבוצה בינואר שווה משהו. אבל נדבר בקיץ.
    החדשות הבאמת מעודדות יחסית זה החזרה של קוטיניו ואוריגי שאמורים להצטרף לאימונים בחמישי. (גם סטארידג' ברביעי אבל תאכלס זה לא משמח כי ברור מה יקרה בשישי), וכמו שאמרתם גם סקרטל, שלדעתי אין שום סיבה שיחזור להרכב.

@Liverpool-Forever אני חושב שהעמדה שלנו לגבי מניולה לא שונה מאוד אחד מהשני. אני כן חושב שהעמדה שלנו לגבי הקלות שבה ניתן לפעול בשוק העברות שונה בתכלית. אני מאמין שזה הרבה הרבה יותר קשה ממה שהאוהד הממוצע נוטה לחשוב. אני ממש לא קונה את ההשקפה של "צריך רק לחפש ולמצוא", ברור שהדברים מורכבים בהרבה וברור שלא כל מי ש"מצאת" יהיה רלוונטי.

אגב, אני רוצה להאמין שגם אתה לא באמת היית מביא מישהו מהשחקנים שניוקאסל קנו אלינו, אין שם שום שחקן שיכול לשדרג אותנו.
    אז גם להגיד שהיינו צריכים לעשות מה שהם עשו זו אמירה קלה, שלדעתי לא שווה הרבה.

14. Mellow29 Kopite

אנריקה שוב נשאר. כמו בחלון הקודם עם ווסט ברום, אחת מקבוצות הפח של הליגה נזכרת בו ביום האחרון, ושוב העסק נופל בגלל תנאים אישיים. לפחות הוא מתחפף סופית בעוד חצי שנה.

15. k_700 Member

בניוקאסל אין ממש דרך מוגדרת שצריכה לגרום לקנאה, אם כבר יש שם חתיכת בלאגן, כל קיץ, כל חלון ולא משנה מי המאמן(ודי ברור מי דוחף כנראה להביא את כל השמות האלה שתמיד יעשו רושם טוב על המנויים).

בחייאת דינעק איך אפשר לקנא בקבוצה שקונה איזה 8 שחקנים בינואר ובדד ליין מקפיצה את ההצעה שלה על בראינו(ואחרי שכבר יש לה איזה 5 חלוצים בסגל כולל אחד מוכשר שהיא שפכה עליו לא מעט כסף וסופרלטיביים רק בקיץ האחרון) ל24 מיליון פאונד??

אני הייתי מאוד נלחץ מזה אם הייתי אוהד ניוקאסל.
    אין שם דרך, יש שם יותר מדי פרימדונות, כאלה שאחרי 2-3 שערים יפים כבר מתחילים לחשוב על החוזה הבא שלהם במקום יותר נוצץ(פרז?), אין שם לידרים בחדר הלבשה ויש שם ליצנים כמו קולוצ'יני שימשיכו לשחק כל משחק ולחשוף את ההגנה שלהם לאינספור מצבים של שער.

סטוק- סיפור אחר.
    הקבוצה הזאת משדרגת את עצמה, את הכדורגל שלה, את השאיפות שלה ובכלל יוז עושה ובונה שם אחלה של קבוצה.
    הרכישה האחרונה שלהם- זו האמא של הצהרת הכוונות בכל מה שקשור לשדרוג.
    אני ממש מקווה שאת הבכורה הוא לא יעשה נגדינו בטעות(לא סביר שיעשה אבל לכו תדעו).

מצב נושא:
הנושא נעול.