ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את ניוקאסל ספציפית, למרות שלדעתי שלבי ודומביה יכולים להיות החתמות מאוד מעניינות בשבילם, הם לא הפואנטה. הפואנטה היא שבחלון הזה הגיעו בהשאלות או בעסקאות זולות יחסית שחקנים כמו אוסטין, דומביה, אמניקה, פלושי (אם ככה כותבים את שמו בעברית), ניאסה, מריו סוארז, אימבולה... הימורים מעניינים כולם שיכולים להתברר כהצלחות, ובמחירים שפויים מאוד. זה לא אומר שהם ספציפית היו משדרגים אותנו, זה רק אומר שיש שוק בינואר, שיכולנו להמר על שחקן שניים (באופן אישי אני זוכר את סוארז כקשר אחורי רוצח באתלטיקו, בטוח יכול היה להיות תוספת טובה עם מצב הקישור האחורי) במחיר הגיוני ואולי להרוויח שדרוג. מבין את הטענה?

עריכה: קיי700, פרז פרימדונה שחושב על החוזה הבא? הוא שם שנה וחצי וממה שראיתי ממנו, הוא חלוץ שמאוד משקיע על המגרש. בכל פעם שראיתי אותו הוא אוכל את הדשא, זה מעבר ליכולות האישיות שלו שבעיניי הן לא רעות בכלל. על אף שזאת לא מהות הדיון כמובן...

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

הפרימדונה בהקשר בעיקר לדרך שבה הוא/הסוכן שלו מנסים לקשר אותו אחרי כל 2-3 שערים רצופים שהוא כובש למעבר לקבוצה גדולה ביבשת/אנגליה.
    וזה דפוס חוזר אצל שחקנים בניוקאסל שחושבים שהם גדולים על הקבוצה הזאת אחרי 2-3 משחקים טובים(ואולי זה באמת נכון באופן עקרוני כי הם כן מביאים שחקנים עם פוטנציאל להיות כאלה אבל אין שם איזון בשיט).

ואנדרס טאוסנד ב-12 מיליון פאונד, למה אותו שכחת?
    וכן אני מבין את הטענה ובאופן כללי זה נכון, לאורך השנים עברו שם(וממשיכים לעבור) מספיק שחקנים שבפוטנציאל שלהם היו יכולים להשתלב גם בליברפול, העניין הוא שאני מסתכל על כל התהליך, על הדרך שכל זה קורה.
    זה נחמד להביא מציאות בכלום כסף , אבל איך זה נראה סביר כשפתאום יש לשחקן שהגיע עוד 5 חלוצים בלבל שלו פלוס מינוס ולך תדע איך זה היה נראה עוד יותר גרוע אם היו משיגים את בראינו ב24 מיליון פאונד בשנייה האחרונה?? MESS אחד גדול.(סתכל על קאדר החלוצים שם- דומביה, מיטרוביץ', סיסה, פרז,רבייר ואני לא מדבר בכלל על אופציה להכניס את סאבייה גם כן למצבה).

תסתכל על החיזוק הכי מעניין שלהם מינואר- הנרי סאבייה. שחקן מאוד מעניין שגם נראה טוב במשחקים נגדיכם. איפה הוא אמור להרגיש בנוח? על העמדה של השחקן הכי טוב שלהם העונה(וויילנדום?)? על העמדה של שלבי? מוסא סיסוקו?? בלאגן.

והכי חשוב זה גם להשיג שחקנים שהם קצת באופי של המצב הנוכחי שלהם- קבוצה מתחת לקו האדום.
    זה נחמד שהם השיגו מלא מלא טאלנטים שבמצב טוב יכולים להכניס המון כסף לקופה(המצב קצת פחות טוב שהעוגה צריכה להתחלק בין כל כך הרבה שחקנים כאלה), איפה השחקנים המנוסים שרגילים למאבקים כאלה של ירידה? שיש להם קצת נסיון בליגה? שיתנו קשיחות, שיצעקו על גופראן באנגלית אחרי שהוא יחזור לאט מדי להגנה? אין שם כאלה.
    יש טאלנטים מעניינים כמו אמבמבה, סיסוקו, סאבייה, דומביה.
    אם היית מדבר איתי על אוגוסט אז הייתי מאוד מתלהב מסגל שחקנים כזה, היום בתחילת פברואר כשהם עם 21 נקודות, מקום 18, מינוס 16בשערים אני הרבה פחות מתלהב מהמצב שלהם ועדיין מסמן אותם חזק בדרך להתרסקות עם הסגל הטוב ביותר שאי פעם ירד ליגה.

3. Mellow29 Kopite

אם אני לא טועה היום פרז האריך את החוזה שלו בניוקאסל. אבל בגדול אני מסכים עם הנקודה של קיי, ניוקאסל נראת כמו בלאגן אחד גדול. אני לא יודע למה לא חיפשנו חיזוק רציני בעוד עמדות, אני מאמין שהנסיון להביא את טשיירה היה כן ולגיטימי לצאת ממנו בזמן, אבל זו לא העמדה היחידה שדורשת חיזוק אצלנו. גם אם בהנהלה מוותרים על העונה הנוכחית, יכלנו להתחיל במהפכה כבר עכשיו ולא לחכות לקיץ. חבל.

4. Ori8 Member

זה לא משנה כמה בלגאן יש בניוקאסל וכמה עמוק הם שקועים בחרא, הנקודה היא שהם מנסים לעשות משהו. ועזבו אותם, איפה סטוק ואיפה אנחנו? בכנות, להוציא את קוטיניו וסטארדיג' כשיר יש להם אשכרה סגל טוב יותר. אני מקנא באוהדים שיכולים לשבת ולהגיד "הקבוצה שלי לפחות עושה כל מה שהיא יכולה כדי להשתפר. הקבוצה שלי עושה הכל כדי ללמוד מהטעויות שהיא עשתה בעבר ומנסה בכל הכוח לתקן". אני חושב שיש הרבה אוהדים שמסוגלים להגיד את זה, ליברפול לצערנו פשוט לא נראית כמו אחת כזו ולא פועלת כמו אחת כזו.

@Mellow29
    לגבי השורה האחרונה שלך. אתה ואחרים חוזרים על זה הרבה פה. "יכולנו להתחיל במהפכה החודש". אולי לא מתכננים מהפכה? האם אנחנו לוקחים את זה בחשבון? אולי המטרה של קלופ היא להביא בסך הכל 2-3 שחקנים טובים בקיץ ולא לגעת בשאר? אולי הוא מאמין שעם שחקן רציני מקדימה ושחקן טוב יותר מאחורה גם לאלאנה, מילנר ולוקאס ייראו הרבה יותר טוב? למה אנחנו כל כך בטוחים ששוב תהיה "מהפכה"? לי נראה הרבה יותר סביר להאמין שהוא באמת בסדר עם הסגל שיש לו.

5. k_700 Member

רק שתדע לך שיש המון קולות של אוהדים אצליהם שממש לא מרוצים מכל הכמות רכש הזאת שמגיעים לניוקאסל בכל חלון, בהמון כסף, עם שק של ציפיות וכשעל הדרך נמחצת לגמרי אחת האקדמיות הכי עשירות וטובות באנגליה.
    ממליץ לך קצת לקרוא בפורומים שלהם ולראות איך שם "מתרשמים" ממש שהם עשו בינואר הזה.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים בנוגע לאנשים שהגיבו אלי:
    1. נרקיס, כשיש לי בינוני בסגל (בטח ובטח כשהוא בהרכב!) אני בעד להמר כדי להחליף אותו. כל אחד שאמצא יהיה בול פגיעה? ודאי שלא. אבל אם אני לא אנסה אני אתקע עם הבינוני. אני מעדיף לנסות להחליף את מיניולה ולקבל שוער אפס מאשר לקבל את זה שאני צריך להמשיך עם הבינוניות הזאת רק כי "קשה למצוא שוער". קשה....אבל יש אנשים שמקבלים משכורות גדולות כדי למצוא שוערים, אז שימצאו וכמו שיש סיכוי שהשוער החדש יהיה חלש יש גם סיכוי שתקבל שוער טוב מאוד שישפר את כל החלק האחורי הרעוע שלך.
    2. K700, ניוקאסל נקלעה למצב של מאבקי תחתית והוציאה כסף גדול בינואר כדי לעזור לעצמה לצאת מהמצב הזה. אני אומר שאנחנו אמנם לא במצב של מאבקי ירידה אבל כן עם בעיות מאוד מאוד בולטות בסגל ובזמן שהם הלכו לשוק ועזרו לעצמם אנחנו קיבלנו את המצב הזה על עצמנו גם ל5 החודשים הקרובים, אני מקנא בהם במובן הזה. באופן כללי? אין לי מה לקנא בהם, יש להם צרות ענקיות והן מתחילות ממייק אשלי שעד שלא מאיימים עליו שהוא לא יראה את עסקאות הטלוויזיה השמנות של הפרמייר ליג הוא לא נוקף אצבע לטובת המועדון. זה מועדון עם הכנסות גדולות מאוד שלא באות לידי ביטוי בד"כ בשוק השחקנים.
    ואגב,אני לא אמרתי שאני רוצה להביא את אלה שניוקאסל הביאו...למרות שאם כבר אתם פותחים את זה, למכור את שלבי ב5 מ' פאונד זה מהלך הזוי מצידנו. הוא יותר טוב מכל הקשרים שיש לנו חוץ מהנדרסון.

אוהדי ניוקאסל רובם, לא סובלים את אשלי. אני חושב שבצדק, אין שום סיבה שבסטוק או בסאות'המפתון יראו יותר אמביציה מאשר בניוקאסל. עם הכסף של הטלוויזיה, הסולד אאוט של סט ג'יימס פארק שהוא איצ' גדול, ניוקאסל יכלה להיות גורם לפחות לפחות כמו כמו שהשתיים האלה ואברטון הן גורמים אם לא יותר. הם גם שואלים אם ספרס יכולים למה לא אנחנו והכל בצדק.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

@ZubiGadol רובן לא הטוב בעולם גם כשכשיר ובהתחלה אמרת שבגיל של אייב הוא כבר היה חותך עם הרגל החזקה. זה פשוט לא נכון.

אייב כשרון גדול מאוד שנמצא בכושר רע. אנשים פה כבר שכחו איזה גרוע היה סטרלינג באיזה שלב שאשכרה חשבו לשלוח אותו בהשאלה ורק בגלל שלא הצליחו לקנות את סלאח הוא נשאר.

ליברפול כמו ליברפול - אין באמת שאיפות. אני לגמרי מסכים עם הקולות של קנאה בסטוק, ניוקאסל וכאלה. רכש טוב או לא הן לפחות עושות מאמצים. איך יכול להיות שאנחנו לא עושים שום רכש בחלון הזה איך? ואז עוד צוחקים לנו בפרצוף עם אמירות סטייל ונגר של "השחקנים שחוזרים מפציעה הם ההחתמות שלנו".

לא שוכח שלמיניולה היו הצלות טובות בעונה הראשונה שלו. אבל גם אז כמו שגיל רשם הליקויים במשחק שלו היו ברורים מאוד. מאז הוא הלך והתחרבן ממשחק למשחק. לא רק שהוא כבר לא שוט סטופר טוב, הוא לא שוט סטופר נקודה. הוא לא עוצר שום בעיטה לשער. הוא העונה אחד השוערים הכי גרועים בליגה. איך אפשר להמשיך ככה?

כן, אכטנברג זה עדיין מאמן השוערים. זה שהשוערים שלנו נראים כמו קרקס (אפילו שוער שהיה מצויין באמת כמו ריינה) מאז שהגיע. לא אגיד שאני יודע להעריך באמת עבודה של מאמן שוערים אבל במקרה שלו יש תמימות דעים שהוא חרא של מאמן וכשאני קורא (ציטוט של קלופ) שהוא זה שמתעקש שמיניולה צריך להמשיך ולשחק כי רק ככה הוא ישתפר (מה זה ילד? הוא רק הולך ומתדרדר) אני מבין שהקולות נגדו צודקים לחלוטין.

אגב, נזרק פה השם של לנו כמחליף. לא רוצה אותו. כל פעם (אבל ממש כל פעם) שראיתי אותו הוא מקבל גולים מגוחכים באשמתו. צריך לשים הרבה כסף ולהביא שוער רציני מאוד ולא איזה שוער "נחמד". הנחיתות שלנו בעמדה הזאת מול מועדוני צמרת אחרים בליגה (אם אנחנו עובדים על עצמנו שלשם אנחנו שואפים) היא גדולה מאוד מאוד.

אגב, כל ה"רדיפה" אחרי טשיירה נראית לי אחיזת עיניים בחיי. הגשנו להם 27.5 מיליון פאונד וגם זה כולל 3 מיליון בתוספות. זה כשמלכתחילה אמרו לנו 38 מיליון. אז זה עיצבן אותם והם העלו את הדרישה. את החרא הזה אנחנו עושים עם כל עיסקה שלנו. אני מבין שזה מו"מ אבל גם ההצעה הראשונית שלנו צריכה להיות איכשהו קשורה למחיר הנדרש. בסוף תמיד אנחנו משלמים את כל הסכום שננקב לנו מלכתחילה אז למה המשחקים? במקרה הטוב זה נגמר עם לאלאנה, לוברן, בנטקה (לא באמת טוב אבל כן משיגים את השחקן) ובמקרה הרע זה נגמר בוויליאן, סלאח, מחיטריאן (מועדון אחר מנצל את גרירת הרגליים שלנו וסוגר עיסקה בשתי דקות).

מתי כן רכשנו שחקן בצורה מהירה מאוד? פירמינו, כשמלכתחילה ככל הנראה נתנו להם את מה שביקשו.

Scouser Tommy, Ori8 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

לפי פירס וג'ויס אנחנו מאוד רוצים קשר אנגלי בן 19 מקובנטרי בשם ג'יימס מדיסון. לא הצלחנו להשלים עיסקה עכשיו אבל מקווים שנצליח להחתים אותו בקיץ.
    אפילו רכש כזה אנחנו לא הצלחנו לעשות עכשיו.

cheddar אוהב/ת את זה.
  9. ZubiGadol Member

איפה ראית שאמרתי שבגיל של אייב הוא היה חותך עם הרגל החזקה? זה מה שכתבתי "רובן בגיל של אייב היה מיירט את הרשת ממרחק או עם מהירות סילונית כבר נכנס לתוך הרחבה ומחורר את הרשת" איך אפשר גם לחתוך עם הרגל החזקה שהרגל שלך בכלל קרובה לקו החוץ? בעצם שמדובר ברגל השמאלית של רובן הכל אפשרי. מבחינתי שהוא כשיר ולא בבית חולים הוא השחקן הכי טוב. כמו שמבחינתי רונאלדיניו בשיא שלו הוא השחקן הכי טוב בהיסטוריה של הענף. רונאלדו ומסי עם כל הכבוד לשניהם הם הפופוליזם במיטבו. הם מחזיקים משרד יחסי ציבור במיליוני דולרים כל נוד שהם תוקעים דואגים בשבילם להופיע כמעט בכל עיתון בכל אתר. יכול להיות שאם רובן וסוארס היו עושים את זה הם היו מקבלים הרבה יותר הערכה ציבורית ממה שהם מקבלים היום. זאת בדיוק הסיבה + השחיתות למה סוארס כבר שנתיים השחקן שלטעמי הכי טוב בכדורגל העולמי אפילו לא נבחר ל11 השחקנים הטובים בעולם. שלא נדבר על השלישייה הטובה ביותר. אותו דבר רובן בזמנו או סניידר שהיו צריכים לזכות בכדור הזהב לא זכו. הכל הפך להיות על רייטינג נטו.

הדוגמא הכי טובה היא במשחק מול נוריץ'. מבוקאני אם אני לא טועה שם לנו שער עם העקב. אם זה היה מסי או רונאלדו היית רואה כותרות ענק בכל העיתונים: "מסי הפרעוש הוירטואוז בשער המאה" או "רונאלדו בעוד שער לפנתאון". שמבוקאני יגיד תודה אם הוא יקבל תמונה באיזה מקומון בנוריץ' או יזכירו אותו זקני העיר בשיחה שלהם בתה בשעה 5. מה שהיה לזידאן, ברגקאמפ ורונאלדיניו ברגליים לא יהיה לשני האלה בחיים.

אגב לגבי פירמינו אל תחשוב שזה שאייר טס לקולומביה זה מה שסגר את העסקה. מי שסגר את העסקה זה קוטיניו. שם כסף שאם קוטיניו לא היה משחק אצלנו פירמינו היה חותם במקום אחר.

10. ZubiGadol Member

בקשר לחלון העברות הנוכחי. החלון הזה מזכיר לי בדיוק את חלון העברות לפני שנתיים. כן לפני שנתיים שכמעט שברנו את בצורת 18 האליפויות ומוסיפים עוד אחת לאוסף. בדיוק אותו התנהלות וגם עם קבוצה אוקראינית נראה לי דנייפרו. כל החלון נדבקנו לאיזה שחקן שבסוף לא חתם אצלנו נשאר עד סוף העונה וחתם בסביליה בקיץ. מי שחושב שבגלל שסטיבי היקר החליק איבדנו את האליפות עושה צחוק מעצמו. איבדנו את האליפות בגלל התנהלות פתטית של רוג'רס ושל ההנהלה. רק היה צריך לחזק את הסגל באיזה 2 שחקנים בחלון העברות בינואר. היה לנו ספסל חלש. ורוג'רס פשוט גמר גם לקוטיניו גם סטארידג' וגם סוארס את החמצן. טחן להם את הצורה בדקות בלי לנוח ובלי שיהיה להם מחליפים שיכולים לתת קצת עזרה. אפילו סוארס נכנס לקראת סיום העונה לבצורת שערים קטנה. לא היה מי שיתן את הבוסט. את הכניסה הזאת בדקה 70 או 80 שיכולה לשנות מומנטום.

לפי דעתי בגלל אותה התנהלות כמו אז העונה שלנו נגמרה. כמה מועדוני כדורגל יש מאות? אלפים? אתם רוצים לומר לי שלא היה אפשר להביא איזה חלוץ לסגל בחלון העברות הזה? עזבו להחתים אפילו להשאיל. עזבו להשאיל תבטל את ההשאלה של מרקוביץ תחזיר אותו אלינו. לא היה אפשר להחתים איזה דפנסיבי בחלון הזה? היה אפשר אפילו להגיש הצעה ללאציו תמורת אונאזי. היה אפשר להביא את אימבולה מפורטו בסוף הגיע לסטוק. התנהלות פתטית כזאת של מועדון אני לא ראיתי. אם היו אומרים לפירמינו וקוטיניו וללוקאס תעשו טובה דברו עם פאטו תשכנעו אותו להגיע אלינו הוא לא היה מגיע? היו יכולים לעשות כמו שצ'לסי עשו להשאיל אותו עד לסוף העונה. ותאמינו לי כל הכבוד לצ'לסי. אתם מדברים על ניוקאסל? קבוצה שעומדת לרדת ליגה חייבת צריכה להחתים את כל מי שהיא יכולה. צ'לסי יש לה סגל שאני "מפחד" ממנו יותר מהסגל של ארסנל. לא משנה שעכשיו היא ממוקמת מתחתינו הסגל שלהם אדיר ועדיין עשו חיזוק בינואר. טופ 4 העיקר חולמים. נתקענו עם פירמינו כ9 נעלם. עם אוריגי בן 20. עם סטארידג' שמתפרק כמו הבית מקש בסיפור של הזאב ו3 החזירונים. אינגס שפצוע. ובנטקה הפלופ ב32 מיליון פאונד. טופ פור? טופ חור! וניפול לחור מלא בבוץ בגלל ההתנהלות הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/16
  11. Ori8 Member

אז נוריץ׳ ׳חטפה׳ לנו עכשיו את המדיסון הזה, שעה אחרי שכולם דיווחו שאנחנו עוקבים אחריו כבר 90 שנה אבל ננסה להחתים אותו רק בקיץ. בלתי נתפס כמה שהמועדון הזה מגוחך

אולי גם לא רצינו אותו והשם שלנו (ושל טוטנהאם וסאות׳המפטון) סתם נזרק לאוויר כדי להעלות את המחיר שלו, אבל המועדון הזה פשוט לא מפסיק להצטייר רע.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט שטויות מה שאתה כותב על מסי ורונאלדו. אין לי דרך אחרת לתאר לך את זה. הם שני פנומנים שהמון עונות ברצף עושים דברים פסיכים על המגרש שמקבלים גיבוי גם מספרית וממש לא רק תדמיתית. עם כל הכבוד ליתר השמות שרשמת, אף אחד מהם לא עשה דבר כזה.
    זה שבחלקים רבים בעולם מעריצים אותם בצורה חולנית לא צריך לשנות את העובדות.

את האליפות הפסדנו על ההחלקה אבל אם רוצים לנתח איבוד נקודות מעבר לזה, הייתי מחזק את ההגנה או הקישור האחורי. מקטין את מספר הדקות של גונסון לוקאס אלן וכו. בהתקפה כבשנו מספיק שערים בשביל אליפות.

13. Big Virgil Member

עזוב @Liverpool-Forever , אל תתחיל לבלבל את הבחור עם העובדות.

14. ZubiGadol Member

אגב עוד שחקן שליברפול יכלה להחזיר במקום לקנות לואיס אלברטו נותן עונה לא רעה. אבל אני לא מצפה לכלום כבר מהעונה הזאת
    וזה כנראה יהיה ההרכב מול לסטר שוב פעם נהנה מהאפסים הקבועים
    http://sharemytactics.com/60607/Liverpool-v-Leicester-formation-tactics.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/2/16
  15. Mellow29 Kopite

אכן אותו הרכב מחורבן. חוץ מהנדרסון, לא הייתי מתנגד לראות את שלישיית הקישור ה"מחליפה" שלנו, עם אלן ובראנגן/סטיוארט.
    עוד משחק חסר רעיונות בהתקפה לאוסף. מדכא.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.