ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ZubiGadol Member

מזל שבובאדייה נפצע אחרת היינו יוצאים בהפסד. תתחילו להתעורר ממה שהיה מול אסטון וילה אנחנו פח אשפה. קישור של אימפוטנטים. אמרה צ'אן, הנדרסון, אלן, לוקאס את כולם הייתי זורק. הנדרסון בכלל אם תמיד חשבתי שהוא שחקן בינוני מאז שהוא חזר מהפציעה הוא נראה כמו גולם. זה הקפטן של ליברפול? ג'ורדן הנדרסון? וואט דה פאק. עם החצי מצב שהם בעטו לשער הם היו יותר מסוכנים מאיתנו. בזבזתי 90 דקות מהחיים שצפיתי במשחק הזה.

2. Ori8 Member

לא יודע מה אתכם, אני נהנתי. ישבתי בקולנוע וראיתי ספוטלייט - מאוד מאוד מומלץ. לכו תראו. מה עשיתם רע שמגיע לכם לראות את הקבוצה הזאת מנסה לשחק כדורגל?

ובנוגע למשחק עצמו - אחלה. כמה שיותר משחקים כאלה וכמה שפחות וילה סטייל, בתקווה שבקיץ ניקוי האורוות יהיה כמה שיותר גדול. מה קרה ל׳שלישייה הקטלנית׳ שכל כתבי החצר כלכך שיבחו השבוע? היום לא התחשק להם?

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/16
  3. oranfu Member

אורי, יש תוכן לדברים שלך אבל השלישייה ההתקפית היא הבעיה האחרונה שלנו (חוץ מהכשירות של סטארידג').

4. ZubiGadol Member

אני מודה ששיקרתי. צפיתי רק 45 דקות בחרא הזה.

5. Ori8 Member

כשג'יימס פירס כותב שלדעת קלופ מאטיפ יהיה אחד הראשונים שיעלו על הלוח, זה אומר שהוא הבלם הבכיר שהקבוצה הזאת תכננה להביא הקיץ? פור ריל?

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות, ואני לא באמת ראיתי אותו אז אין לי מושג אם הוא שווה מעמד כזה או לא. עם זאת, גם אם זה המצב, צריך להגיע עוד בלם להרכב הראשון בכל מקרה. אם נפתח את העונה הבאה עם מאטיפ, סאקו, סקרטל ולוברן לא עשינו שום דבר בעצם.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יודעים, שחקנים יכולים לעשות עבודה מעולה גם מבלי לעלות הרבה כסף, אם בכלל.

לסטר וטוטנהאם הן דוגמאות מצוינות רק מהעונה האחרונה.

8. alexshw Member

בליברפול יצטרכו לקחת בחשבון בעניינו גם אליפות אפריקה.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוב השחקנים המשמעותיים בטוטנהאם הם כאלה שעלו מעל 10M פאונד או כאלה שצמחו במועדון. לסטר זו סטיה מפלצתית והדבר הגרוע ביותר שקרה לקבוצות עם משאבים נמוכים שבטוחות ששתיים-שלוש מציאות והן בטופ. אני לא מכיר גרסת כדורגל למאניבול ולא הייתי מהמר על הקומיטי המושמץ של ליברפול כראשון שיעשה זאת בהצלחה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים ומסכים.

ועדיין, זה לא סותר את הנקודה שלי: שווי העברה לא בהכרח מצביע על איכות של שחקן, לכאן או לכאן. לא הייתי פוסל את האיכות של מאטיפ (לא ראיתי מספיק את השחקן בשביל להעיד עליו) רק כי הגיע בחינם. לוברן הגיע כמושיע הגדול של מרכז ההגנה תמורת 20 מיליון פאונד וראינו איך זה הסתיים.

לגבי הקומיטי, אין לי שמץ של מושג מה קרה שם בדיוק בתקופת רודג׳רס. בקיץ נדע לשפוט את זה הרבה יותר טוב עם מאמן אחר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Big Virgil Member

שמע לפעמים אני לא מבין אם יבוא יום ותראה איזשהו מהלך שהמועדון יעשה באור חיובי. אנחנו מקבלים פה בלם בן 24 עם 180! הופעות בבונדלסיגה באחת מהקבוצות החזקות של הליגה, כזו שמופיע כמעט בקביעות בליגת האלופות. לא רק זה, יש לו גם 17 שערים ועשרה בישולים באותם 180 משחקים. אה כן, והוא גם מגיע בחינם, ולא באיזה תג מחיר מופרך. ההשוואה שעשו פה ללוברן יותר ממתבקשת. באמת שאני לא מצליח להבין על מה הפעם יש להתלונן...

12. Mellow29 Kopite

אורי ותומר, אני לא מבין למה אתם מופתעים. בעייני זה ברור ומתבקש שאף בלם נוסף לא יגיע, אלא אם כן נמכור את סקרטל או לוברן בסכום יפה.
    העובדות הן שהקבוצה הזו צריכה חיזוק של שחקן על בכל עמדה כמעט: שוער, בלם, קשר אחורי, קשר התקפי, חלוץ. בהנחה ו-FSG לא יוציאו משהו יוצא דופן בחלון הקרוב, אנחנו לא נוציא יותר מ-50-60 מ' נטו (וסביר להניח שפחות). האם במצב שיש תקציב מוגבל כ"כ, בלם בכיר זה הדבר הראשון שמחפשים?
    בעייני סדר העדיפויות שלנו חייב להיות שוער שיחליף את מניולה, קשר אחורי שישכיח מאיתנו את לוקאס, וקשר התקפי/חלוץ שאין לו אלרגיה לשערים. את כל אלה אני מביא לפני שאני מביא בלם. אם אנחנו נכוון לשחקנים בסדר גודל רציני כמו שצריך להיות, שלושת השחקנים האלה יעלו 60 מ' פאונד.

oranfu ו-Esomech אוהבים את זה.
  13. ZubiGadol Member

הוא מתכוון שמאטיפ יהיה שחקן הרכב ובצדק כי כל השאר הם אפסים. יביאו מלבדו עוד בלם כנראה את סבוטיץ' או בלם צעיר. שקרטל,טורה,קאולקר ואילורי צפו לפחות ש2 מהם עפים כמו פגז. הוא יקבל את ה 120-100 מיליון פאונד לרכש אבל בתנאי שיעיף מהסגל כמה שחקנים שיחזירו כסף לקופת "המדינה". בנטקה,אלן,סטארידג',בוגדן ומורנו צפויים לעזוב. לא אתפלא גם אם קוטיניו יעזוב. מלוקאס מיניולה וללאנה אנחנו צפויים להנות עוד כמה שנים טובות.

לפי דעתי גונדוגאן יהיה בין הרכישות הראשונות עונה הבאה. אשמח מאוד אם הוא יעיף את צ'אן מההרכב הראשון. בנוסף יגיעו לפחות 2 שחקני אגפים בשביל שיטת 4-2-3-1. מגן שמאלי. ויגיע גם שוער חדש בטוח גרמני. עדיין לא ברור אם זה יהיה לנו או טר שטגן. בקיצור התמודדות על טופ 4 לא יותר מזה.

14. k_700 Member

זו חתיכת ציפייה אופטימית שגונדוגאן יגיע בקיץ(עם כל האמפטיה לקלופ).

מאטיפ ממה שאני ראיתי מה187 הופעות שלו הוא בלם מאוד מאוד בינוני, מן פרווה כזה(למרות שהוא גבוה וחזק).
    הייתי קצת שואל במקומכם איך בלם של חלק עליון בטבלה, נסיון באלופות בכלל מגיע למצב שבגיל 24 הוא מסיים חוזה בלי שמציעים לו להאריך ומבלי שיש יותר מדי קופצות על המציאה מלבדכם.

15. ZubiGadol Member

שאלקה הציעו לו להאריך את החוזה הוא סירב.

מצב נושא:
הנושא נעול.