ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני רק הייתי משנה ואומר שאני בהחלט מוכר את הבלמים שיש לנו (למרות שברור לי שזה לא יקרה).

שאלקה עד כמה שאני מבין הציעו לו חוזה חדש עם העלאה משמעותית בשכר.

2. Big Virgil Member

הם הציעו לו מספר פעמיים. ההצעה האחרונה הייתה 65K לשבוע. שבליברפול הוא אמור למיטב הבנתי להרוויח 45.
    בנוסף קלופ טוען בראיון המדובר לפירס שהצית פה את הדיון שהיו עוד מספר קבוצות שרדפו אחריו.

3. AS R Member

אני בטוח שגינדואגן ישמח לבוא לליברפול כדיי לשחק בליגה האירופית וללהתמודד על מקום בטופ4. לא יודע איך הגעת לזה שליברפול יכולה להביא שחקן מהטופ העולמי כרגע.
    גינדוגאן הוא אולי השחקן הכי טוב היום בעמדה שלו, לא רואה שום מצב שיעבור לקבוצה פחות טובה מדורטמונד. יובה גיששה בינואר ורצתה לשלם 30 מיליון אירו (ומן הסתם שנדחתה), בקיץ סביר מאוד להניח (וכך גם השמועות אומרות) שפפ ינסה להביא אותו, כשגם ברצלונה יכולה להיות אופציה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/16
  4. Mellow29 Kopite

הוא רצה אתגר חדש אחרי שהיה בשאלקה מגיל 10. בהתחשב בכך שגדל שם, מעבר לדורטמונד הוא לא ממש סביר, הוא כנראה לא ברמה של באיירן וזה פחות או יותר די סוגר את האופציות בגרמניה שמהוות עבורו התקדמות מקצועית.
    הוא אולי בלם שלא מעניין ממש את קבוצות הטופ, אבל כן שווה הימור עבור קבוצות הדרג השני או השלישי. 'קופצות אחרות' לא צריכה להיות אינדיקציה עבור החתמה בליברפול, כי אם הקופצות הן קבוצות טובות יותר הוא לא יגיע, ואם הקופצות הן פחות טובות אתה תבוא לפה ותגיד שאנחנו מביאים שחקן ששווה ווסטהאם או ניוקאסל.

זובי, השחקנים האלה ש"צפויים לעזוב" זה ציפייה שלך או משהו כזה? אני מאוד אופתע אם חצי מהשחקנים האלה יעזבו. מורנו וסטארידג׳? על מה ולמה?
    חוץ מבנטקה ואלן אני לא ממש רואה שחקנים עם ערך מכירה סביר אצלנו, אולי אולי באלוטלי אם ילך לסין.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל בלם שאפשר להחליף אצלנו הייתי שמח. לא סומך על אף אחד מהם.
    לא יודע מי זה מאטיפ ומן הסתם מסכים עם הקביעה שמחיר לא קובע איכות של שחקן, מי כמו אוהדי ליברפול יודע את זה.
    כמה שיותר שחקנים שיהיה אפשר להחליף בקיץ אני מחליף, יש רק איזה 6-7 שלא הייתי מחליף מבחינתי (קליין, מורנו, הנדרסון, קוטיניו, פירמינו, צ'אן, אוריגי) יצא לי 7, רשימה דינמית בכל מקרה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. ZubiGadol Member

לגבי גונדוגאן, זה בין הפלוסים הכי גדולים שליברפול הרוויחה מההחתמה של יורגן קלופ כמאמן. הוא מושך כמעט את כל ה"טאלנטים" הצעירים בעולם ראה ערך מרקו גרויץ שרק בגלל שיחה אישית איתו חתם אצלנו ולא בצ'לסי או מי יודע איפה. ובעיקר מושך שחקנים מגרמניה בטח כאלה שהיו תחת הדרכתו. ולפי דעתי גונדוגאן הוא השחקן הראשון שיורגן ינסה להביא לקבוצה 1. גם הוא מכיר אותו אישית .2 זאת בין העמדות הכי לא "מאוישות" אצלנו.

לגבי אלה שעוזבים, מורנו שחקן הגנה אולי תומך חזק מבחינה התקפית אבל הוא גרוע הגנתית. וגם לא מתאים לליגה האנגלית מבחינה פיזית. אני מוכן להתערב שהוא יחזור בתום העונה הזאת לספרד. לסטארידג' יש ערך רב מאוד בקבוצות באנגליה. ונגר ישים עליו לפחות 15 מיליון פאונד ולא חסר קבוצות נוספות. מספיק עוד פציעה קטנה אחת שתיתן את הגושפנקא לעזיבה הסופית שלו בתום העונה. בנטקה עוזב בטוח לא מתאים לשיטה. שקרטל הצליח להיות יותר גרוע מקראגר בפחות שנים בכל מה שקשור לשערים עצמיים הוא גם יותר זקן מכל השאר. וקוטיניו יהיה קשה מאוד להחזיק אותו בדיוק כמקרה סוארס. אם ברצלונה תשים את ה60-70 מיליון פאונד עליו ויכניסו לעניין גם טר שטגן לא רואה סיבה שדבר כזה לא יקרה. האמת? איך שהדברים נראים יורגן בונה הרבה יותר על פירמינו מאשר על קוטיניו.

לפי דעתי לא נזכה עם קלופ באליפות בקדנציה שלו אצלנו. אבל בזכותו נעמיד את התשתית. שעם חתיכות נוספות שהמאמן אחריו יוסיף לפאזל נצליח להשיג את האליפות המיוחלת.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה דבר אחד למשוך לדורטמונד שחקנים צעירים שמחפשים מועדון שייתן להם צ'אנס לפתח קריירה, בתקווה לקפוץ לדברים גדולים עוד יותר בהמשך. לעשות את זה לשחקנים כמו גונדואן, שכבר פיתחו קריירה והמעבר הבא שלהם הוא אותה קפיצה לדברים גדולים יותר, זה סיפור אחר לגמרי שיהיה תלוי לא מעט באפשרויות האחרות שיהיו לשחקן.

8. k_700 Member

נו באמת.שחקן טוב לא יכול לנחות או להקשר לווסטהאם , ניוקאסל?
    ראית אותי מתישהו קופץ ומציין משהו כזה פה?לא. אז אל תנסה לנבא מה הייתי אומר(ביקרתי בעיקר את חוסר המחשבה בכמות ובתזמון של הרכישות של ניוקאסל ואפילו ציינתי שלדעתי זה רק יפגע בהם בטווח בקצר*).

לא יודע איזה הצעות חוזה מאטיפ קיבל, הוא נכנס לקיץ אחרון בחוזה בלי שבשאלקה חששו יותר מדי מהאפשרות להפסיד אותו בקיץ הבא או בעונה הבאה.45 אלף פאונד לשבוע זה מה שהוצע לו?רק ממחיש כנראה איך הם מעריכים בלם שנמצא איתם מגיל 10 וערך 200 הופעות כבר בגיל 24.
    לא קשה לראות שמהסיפור הזה כנראה קפצתם על בלם שקרוב לסיום חוזה, הערך שלונמוך בשל כך, הוא יביא נסיון אירופאי וקלופ מכיר אותו מהכדורגל הגרמני.
    קלופ אמר שעוד קבוצות התעניינו בו?אהה טוב, ואסד אמר השבוע שרוב מוחלט בעם הסורי ממש רוצה שישתלט מחדש על המדינה.
    אתה צאיך לבחור למי להאמין.
    ממה שאני ראיתי בלם מאוד בינוני, בלי תקרה גבוהה בהרבה ממה שהוא מציג כיום ואיך כל זה יראה בקלחת של אנפילד?לא הייתי בונה פה על ניסים וכן ברור. שאתם צריכים שני בלמים נורמליים לפחות.

לגבי גונדוגאן-בוא נראה.
    רק במאי האחרון הוא קושר לברצלונה ומנצ'סטר יונייטד בהרבה מאוד כסף.
    מאז הוא חידש חוזה, הפך לאחד משני השחקנים הטובים והחשובים בדורטמונד ולדעת רבים טופ 3בעולם על העמדה שלו.
    ואחרי כל זה הוא בעצם ממש יתלהב לעוד עונה באירופאית בגלל קלופ? שנצחק עכשיו או נחכה קצת?

9. Lebron Member

אה ויונייטד באירופית יקרוץ לו יותר?

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

K700 בגדול אני מסכים איתך ששחקנים עם מוניטין גבוה לא ימהרו לחתום אצלנו. אני חושב פשוט שאתה צריך להתעדכן בעובדה שגם אליכם לא ימהרו כל כך.
    בהערת אגב גונדוגאן לא ממש מעניין אותי, יש מספיק שחקנים טובים שיכולים לשדרג אותנו. אפשר לחשוב שהוא איזה קלף קריטי כמו סווארז.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן כמו גונדואן הוא סופר קריטי לכל קבוצה.

ההשוואה לסוארז היא לא הוגנת - הוא יצור.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/16
  12. k_700 Member

עם אפשרות לחוזה של 260 אלף פאונד בשבוע וצפונה אולי כן(למרות שאני מאמין שבסיטי,צ'לסי,ברצלונה לא יוותרו על האופציה להביא אותו ואם הוא יצהיר שהוא רוצה לעזוב קיץ אחרי שהאריך חוזה).

13. k_700 Member

ביונייטד גם יש סגל טוב יותר היום וגם הרבה יותר כסף בקופה(ומאמן חדש שהוא מוריניו בסבירות גבוההה מאוד-שזה לאו דווקא יתרון במשיכת שחקנים), לא שכל אלה יספיקו כדי למשוך טאלנט ברמה של גונדוגאן בשיאו אבל מול ליברפול הפרמטרין האלה יכולים להשפיע.

ומה הכוונה אפשר לחשוב שזה סווארז?זה לא, אבל זה השחקן שאולי הוא פסגת השאיפות למה שאתה יכול לרצות לקשר מקשר 50/50 /אחורי בכדורגל של היום.
    חבל שלא התאבדנו עליוצלפני קיץ כשעוד היו דיבורים על הכשירות שלו.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט חושב שכשהסגל שלך נראה כמו כשהסגל שלנו נראה, אתה צריך לבחור את הקרבות שלך.
    זאת הכוונה ב"הוא לא סווארז".

הסגל שלכם...פחות בעיות משלנו אני מסכים בעיקר בגלל החלק של השוער שם יש לכם פער בין השוער הכי טוב בליגה ואולי בעולם לעומת השוער אחד החלשים בליגה.
    אני חושב שבהתקפה עכשיו כשכבר לא ברור האם דפאיי הוא כל מה שחשבו שהוא יכול להיות יש לכם מחסור רציני בכישרון ובקישור המרכזי יש לכם חוסר בניידות ואתלטיות.
    עלינו אתם גדולים אבל לא בהרבה כמו שאולי נדמה לך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. ZubiGadol Member

ואני מקושר שנים לכרמן אלקטרה וטרסה פאלמר אבל שאני חוזר הביתה מחכה לי האחות החורגת של אורנה דץ. מה הקשר? פפ הביא אליו את אלקנטרה. ונגר עשה מושבה צרפתית בלונדון. בניטז עשה אצלנו מושבה ספרדית. ויורגן קלופ יעשה אצלנו מושבה גרמנית. זה בדרך כלל מה שמאמנים עושים מביאים שחקנים מאותו ארץ שלהם. היו תחת הדרכתם וכו'..

עסקאות גם נסגרות מכל מיני סיבות. שני ילדים שהיו בגיל 10 עבדו בקיוסק בשטוטגרט. גדלו ואחד הפך להיות סנדלר השני מאמן מוערך ומצליח. לילד שהפך להיות מאמן מסתבר שהוא עקר. הסנדלר יש לו 4 ילדים ולאחד מהם יש כישרון כמו של מארק אוברמארס. ובגלל ששניהם מכירים מהתקופה ההיא בקיוסק האבא משכנע את הבן לחתום דווקא אצל חברו משכבר הימים. אם תבדוק 80-90 אחוז מהעסקאות שנסגרות הם לא קשורות לסיבות מקצועיות.

ואם גונדוגאן צריך לבחור בין ליברפול שקלופ מאמן אותה לבין יונייטד שמשחקת את הכדורגל הכי גרוע בליגה האנגלית ביחד עם אסטון וילה. ורק בגלל דוויד "אני לא מאמין שעצרתי שער עם הבוהן" דה חאה היא לא נאבקת עם אסטון וילה וסנדרלנד (שהפסידה לה לפני שבוע) על הירידה. ממש קשה לדעת במי הוא יבחר. מילא היית אומר סיטי הייתי מוכן לקבל את זה אבל יונייטד? שהפסידה גם לקבוצה דנית בליגה האירופית שאף אחד לא שמע עליה? קלופ רק אומר לו שלופן שלופן ינקל שלופן והוא יעדיף אותנו על השיעמום הטוטלי והאפור שנקרא יונייטד.

מצב נושא:
הנושא נעול.