ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ברור שאם מתבקש ולא על דעת עצמו. אבל לא מעט פעמים קפטנים מתבקשים אלא אם זה שוער.
    הטענה הייתה שהוא התחמק.

2. ZubiGadol Member

@Ori8 תקן אותי אם אני טועה אבל אני חושב שאלילת המזל הגיעה שוב לעזרת 9 נשמות לוקאס. לפי דעתי בגלל ההסבה שלו בזמן האחרון לעמדת הבלם הצוות המקצועי הדפוק הזה לא יזרוק אותו בקיץ. נראה לי הם יזרקו את שקרטל לפניו והם בונים על לוקאס כמחליף לעמדת הבלמים. ראיתי את הפנל של SKY וג`ימי רדנאפ אמר עליו הוא היה מדהים נגד הסיטי. אמרתי לעצמי לוקאס ומדהים באותו משפט? להההההההה אני חייב לראות שוב פעם על מה כל המהומה. לקחתי על עצמי לסבול 26 דקות של תקציר ארוך של המשחק הזה ואני חייב לומר שאני מסכים עם רדנאפ. פשוט מדהים. מדהים שגם בלם הוא לא יכול להיות. אתה רואה פעם אחר פעם אחר פעם איך אגוארו ולא רק הוא פשוט מסבסבים אותו ומקרקסים אותו כל פעם מחדש. עברו אותו כמו מים. בעצם מים זאת מחמאה בשבילו כמו אוויר עברו אותו. עוד תצוגה קטסטרופלית. אכלנו אותה בן אדם. אנחנו נצטרך "להנות" מהאפס הזה לפחות עוד כמה שנים טובות.

3. Mellow29 Kopite

לפי די מארציו, טישיירה סיכם עם פיורנטינה ויעבור לשם בקיץ ללא תמורה.

4. oranfu Member

כל העיתונאים אמרו בלילה שהוא צפוי לעזוב בסיום העונה. אין בזה הפתעה.

לוקאס פצוע ולא ישחק מחר, גם סטארידג' וסאקו בספק.

5. Big Virgil Member

גם האקו וגם בארט מתחילים לדבר על המהפכה שצפויה בקיץ. בארט טוען שאנחנו חמיים על צ'ילוול (מגן שמאלי) מלסטר, גצה (קשר התקפי) וזילינסקי (קשר מרכזי) מאודינזה.
    מלבד בנטקה ובוגדן לא מדברים ספציפית על שחקנים שמועמדים לעזיבה, אבל כולם טוענים שיהיו עוד כאלו.

נתון חסר חשיבות אך מעורר מחשבה: בסקר של האקו
    http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-players-should-stay-10972559#rlabs=1%20rt$category%20p$3
    עולה כי 77% מאהודים היו רוצים שלוקאס ישאר בקיץ! איך זה יתכן?

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. ZubiGadol Member

התפקיד שלהיות קפטן גדול על הנדרסון. ואני מסכים עם הדברים שצ'ארלי אדם אמר בעיקר עליו:

“If I’m captain of the club I’m first up. If I’m supposedly England’s best striker I’m second up,”
    “Jordan Henderson is a shy character, so maybe he doesn’t feel like he had to step up. But you’ve got to have the bottle to be able to stand up.”

הוא היה צריך בתור הקפטן של הקבוצה לקחת אחריות. אף אחד לא היה עוצר אותו אם הוא היה אומר שהוא רוצה לבעוט פנדל. בדיוק כמו שאף אחד לא היה עוצר את ג'רארד מלבעוט פנדל. במקום זה הוא בחר להתחמק.

7. nwish Member

לך תדע, לפעמים לקחת אחריות זה להודות בעובדה שיש חמישה בועטים טובים יותר ממך בקבוצה אפילו שאתה הוא הקפטן.

למרות שאם זה מה שגרם להנדרסון לא לבעוט, כנראה שווילי קבאז'רו יתווכח איתו על זה.

8. Mellow29 Kopite

בפעם האחרונה שצ'ארלי אדם בעט בפנדל בגמר גביע הליגה, הוא הטיס את הכדור שלו מחוץ לוומבלי. שחקן שברגע שקיבל את הצ'אנס של החיים שלו בקבוצה גדולה היה עסוק בעיקר בלחרבן במכנסיים במשחקים גדולים, פחות או יותר האחרון באנגליה שיכול להרצות על לקחת אחריות.

אני לא רואה סיבה להתייחס לטיעון הזה של פנדלים כמשהו נגד/בעד התפקוד של הנדרסון כקפטן. זה פשוט לא מעניין, אין שום מתאם בין יכולת מנהיגות לבין יכולת בעיטת פנדלים. גם ההשוואות בין הנדרסון לג'רארד הם מצחיקות, אם נשווה 99.999% מהכדורגלנים בעולם לג'רארד הם יראו חיוורים. זה שחקן ואישיות של פעם בדור, וצריך להבין שלא כל קפטן במועדון הזה יהיה ג'רארד.
    אני יותר מודאג מהעובדה שהנדרסון נראה הרבה פחות טוב מאז הפציעה, ולפי השמות שמקושרים אלינו בקיץ, הוא וצ'אן עדיין יהיו השניים הבכירים בהרכב.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. nwish Member

תגידו - באיזה מערך קלופ משחק מאז שהגיע ומה ההרכב הראשון שלו (בעולם ללא פציעות)?

10. ZubiGadol Member

מזה משנה שאדם החמיץ? ג'רארד החמיץ פנדלים בשני גמרים. אבל עדיין לקח את האחריות ובעט אותם.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור לי מה קרה בפנדלים, הנדרסון הרי גם לוקח אותם בקבוצה במשחקים, קצת מוזר. אולי קלופ בחר את החמישייה שלו וזהו, בכל מקרה נראה לי התעסקות מיותרת. הנדרסון שחקן טוב, קפטן טוב וגם אני כמו מלו בעיקר מודאג מהדעיכה ביכולת שלו ולא מהאם הוא רצה לקחת פנדל או לא רצה. להערכתי הוא רצה ופשוט קלופ בחר 5 אחרים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Mellow29 Kopite

https://pbs.twimg.com/media/CckJ16IW8AAtlfL.Xxx

13. oranfu Member

גם השמות של לאלאנה, מורנו ומיניולה עלו כשחקנים שמתנדנדים לגבי העונה הבאה.

77% רוצים שלוקאס יישאר? לא מפתיע, יש לנו הרבה אוהדים חסרי הבנה בסיסית. במקרה של לוקאס אני יכול להסביר את זה ב2 סיבות נוספות: 1) בניטז הביא אותו ויש לנו עדיין הרבה מאוד אוהדים שחושבים שכל מה שהוא עשה קדוש.
    2) לאוהדים שלנו יש פטיש לחלוטין לא מובן לשחקנים שמשנים להם עמדה. מכיוון ששינינו\משנים ללוקאס את העמדה מקשר לבלם, האוהדים פתאום מתלהבים מהאפשרות של "הברקה טקטית".

גם אם נחתים את מסי בקיץ, אם לוקאס יישאר מבחינתי מדובר בקיץ מחורבן.

התעסקות מגוחכת בהנדרסון. לא חושב שהוא מנהיג מטבעו אבל אני גם לא חושב שהוא יתחמק מלבעוט פנדל. אם הוא לא בין הבועטים הטובים, אין לו מה לרוץ לקחת פנדל. לפי מה שהוא אמר הוא היה מתוכנן לבעוט שישי, אז בסדר. ביישן? גם ג'רארד ביישן.
    וצ'ארלי אדם, אחד השחקנים הכי מביכים ששיחקו אצלנו בשנים האחרונות (רשימה מכובדת מאוד), עדיף שיסתום את הפה. הוא יכול מקסימום לצחצח להנדרסון את הנעליים.

אני מסכים שמה שמטריד אצל הנדרסון זה היכולת מאז הפציעה. זה אפילו לא צל של השחקן שהוא היה נכון לעכשיו.

הרכב סתמי, תקווה יחידה פה למשהו זה הסתננות של פירמינו או מהירות של אוריגי (מאוד שמח שהוא מקבל צ'אנס בהרכב).

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  14. ZubiGadol Member

מעניין מה מיניולה מכין לנו להיום. בטח משו עם הרבה חומץ בלסמי.

15. Ori8 Member

אין כמו ליברפול בגארבג' טיים. כל האפסים שהובילו אותנו למקום ה-11 מוכיחים וימשיכו להוכיח לקלופ עד סוף העונה שיש להם מקום בסגל, כדי שהם כמובן יוכלו להוביל אותנו גם בעונה הבאה למרכז הטבלה. כמו בכל עונה, כמו עם כל מאמן. שוב ושוב ושוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.