ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Big Virgil Member

כי הוא בן 18 ולא פחות טוב מג'ו אלן, סיבה מספיק טובה.

2. k_700 Member

לא פחות טוב מאלן....ואת כל זה מסיקים מהופעה אחת בבוגרים?.
    שנתיים אני שומע שהוא מנהיג והסטיבן ג'רארד\הנדרסון הבא, עכשיו היות ואני גם עוקב אחרי האקדמיה שלכם ומכיר את הנפשות הפועלות קצת קשה לי להבין מה באמת מוצאים בו חוץ מפרצוף מאדים במאמץ(שזה סקאוזרי מאוד).
    מזכיר לי את דיוויד ג'ונס אצלנו, מנהיג באקדמיה, השוואות מפה ועד ארץ כוש לסקולס,אםילו שחקן השנה של האקדמיות ובהמשך אחלה בועט חופשיות לרמות של האל.

אני חושב שעם הפריצה של צ'אן(והאמונה בו) וכשיש את סטיוארט שהוכי את עצמו מצוין מול ווסטהאם ובעוד כמה משחקים העתיד של רוסיטר לא מזהיר אצליכם,למרות הגיל.

3. Big Virgil Member

קודם כל אתה יכול להיות רגוע שאם אמרתי שהוא לא פחות טוב מאלן זה לא על בסיס הופעה אחת שראיתי שלו בבוגרים.

אם זה לא היה מובן אז הכוונה הייתה לפוטנציאל ההתפתחות שלו, למרות שגם היום לדעתי ממש לא בטוח שהוא רחוק משם. אם זאת הנחת העבודה, אז אני בטוח שמובן לך למה הרבה יותר משתלם לנו לחדש לו חוזה ולשחרר את אלן.

אגב אלן הוא דוגמא מבחינתי של שחקן ספסל לגיטימי לקבוצה ששואפת להלחם על טופ-פור לכן אני נטפל אליו, בגדול אין לי שום התנגדות לזה שהוא ישאר ויתנו לרוסיטר חוזה לעוד שנה עם הזדמנות להלחם איתו על המקום בסגל ובהרכב אם יגיע לו, ושעוד שנה מהיום יקבלו החלטה את מי משחררים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/16
  4. ZubiGadol Member

nwish שמע מותק מצידי שתהיה פה מהתקופה שהבריטים שלטו בארץ. תפסיק להתנהג כמו תינוק ותלמד לקבל ביקורת. ואני עונה באותה צורה שעונים לי. ומבחינתי העניין סגור.

ועוד פעם כמו על פלאנגאן אתם מסיקים את הדברים האלה על משחק אחד בקושי שהוא שיחק? איך בכלל היו מתפתחים שחקנים מאקדמיה אם לא היו מקבלים הזדמנות? בדיוק כמו עם מרקוס רשפורד. לא תיתן לו את הבמה להראות מה הוא יודע לא תדע אף פעם מה הוא באמת שווה. מרקוס רשפורד? פול פוגבה שברח לאלכס פרגוסון מהידיים הוא הדוגמא האולטימטיבית.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/16
  5. Mellow29 Kopite

רושפלד זה ההוא שמבשל, זה שכובש זה רשפורד.

6. alexshw Member

גם רשפורד מבשל

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם לרושפלד השף יש קשר עקיף לכדורגל, פעם שגיא כהן הגיע למסעדה שלו והתפתחה ביניהם תגרה עקב ביקורות לא מחמיאות שהנ"ל כתב עליו.

alexshw ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

אתה לא נותן לצעירים סתם הזדמנויות.

רשפורד היה החלוץ הכי מעניין באקדמיה השנה, בקבוצה של באט עד 19 זו ששיחקה באלופות לנוער.
    הוא עשה התקדמות גדולה מאוד והיה טבעי שהוא יסומן כאופציה לקבל צ'אנס בבוגרים בטח כשאנחנו עם חלוץ ורבע בסגל ומווילסון ואן חאל לא החזיק(לדעתי בצדק).

מרוסיטר לא ראיתי כלום מלבד הייפ וכל מיני תארים שנותנים לו סקאוזרים בתקשורת ואני גם עוקב, רואה, מכיר ויודע.

רגע אם אלן בינוני אז אתה צריך לבנות על צעיר שהוא אולי בינוני עכשיו או אולי יגיע לרף הבינוניות של אלן בעתיד? אני הייתי נפתר משניהם(לדעתי אלן לא טוב גם לספסל של מישהי שרוצה טופ 4).

בלי שום קשר אמור להגיע גם הקשר הסרבי שקניתם, אולי עוד רכש חדש בקיץ, יש הנדרסון, יש צ'אן, יש סטיוארט(שהוא באמת נראה טוב) ויש כמובן את המלך הבלתי מעורער של מרכז הקישור שלכם, מלך הנסיון-לוקאס.

לא רואה בפקק הזה איפה בכלל אפשר לחשוב לשלב את רוסיטר הצעיר.

9. oranfu Member

בריטים, רובם הגדול, לא מבינים כדורגל. אני קובע את זה בעקבות 20 שנה של צפייה במשחקים מהליגה האנגלית והנבחרת האנגלית, כמה שנים טובות של השתתפות פעילה בכמה פורומים שונים של אוהדים אנגלים (ואני לא מדבר על RAWK הידוע לשמצה) וכמכור לטוויטר שעוקב אחרי הרבה מאוד עיתונאים\פרשנים\אוהדים אנגלים (ולא רק אוהדי ליברפול). אז כן, יש את פייזלי, באזבי, שנקלי, פרגוסון ועוד כמה יחידי סגולה (בריטים,אנגלים אותו דבר) אבל הרוב המכריע פשוט לא התקדמו עם הכדורגל. חוץ מזה שהרבה מהם לא ממש מחבבי זרים וזה משפיע על דעותיהם.

אין לי כלום נגד שחקני בית\סקאוזרים והייתי שמח לראות כמה שיותר כאלה. אבל רק אם זה מוצדק גם מבחינה אובייקטיבית. מה לעשות שאני לא מחזיק מפלאנאגן? מה לעשות שכשאני רואה שהנדרסון אומר שחייבים לתת לו חוזה חדש כי "שחקנים כאלה לא גדלים על העצים" מבינים שמה שמוביל את האנשים לחשוב גדולות ונצורות על פלאנאגן זה רגש ולא שכל?

פלאנאגן היה דיי טוב באותה חצי עונה. חצי עונה שכל הקבוצה היתה כאילו מעולם אחר (אפילו סקרטל פחות או יותר). אבל בפועל פלאנאגן הוא שחקן ממוצע לחלוטין שגם בנוער לא התבלט במיוחד. הרי הוא קיבל אצלנו הזדמנות רק בגלל מכת פציעות ושלא מצאנו שום מועדון (כולל בליגות נמוכות) שייקח אותו בהשאלה. מאז הוא עבר פציעה של שנה וחצי ולתת לו חוזה חדש זה גם משכורת לא מבוטלת. אז אני פשוט לא חושב שזה חכם.

קראגר פרשן מצוין, אבל הוא פרשן מצוין שרצה את הודג'סון כמנג'ר בליברפול ויש לו העדפה ברורה לבריטים על פני זרים (זה ברור מאוד מהדברים שלו באופן כללי ומהספר שלו). סלח לי אם אני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדבריו במקרה כזה (בניגוד למקרים אחרים).
    אגב, אם אני לא טועה, ג'רארד וקראגר שניהם דחפו לתת לפלאנאגן קרדיט כשהיו במועדון, קראגר לא בהכרח אובייקטיבי לגביו.

במשחק נגד פאלאס כולם היו גרועים (לא בדיוק כולם) אבל פלאנאגן (היציב, זה שאפשר לסמוך עליו בניגוד למורנו) איבד 3 כדורים בהגנה בעשר דקות הראשונות. רק במזל הוא לא עלה לנו בכמה שערים במשחק הזה. הוא פחות התקפי ממורנו אבל הוא חסר אחריות גדול עם הכדור.

רוסיטר אני מקווה שיקבל חוזה חדש. כמו שנאמר הוא כולה בן 18 ובחוץ רק כמה חודשים. מעבר לזה שאני פשוט יותר מחזיק ממנו. לדעתי רוסיטר אחלה כישרון. להגיד שהוא היורש של ג'רארד כמובן שזה שטויות (הוא בכלל שחקן בסגנון אחר) אבל יש לו פוטנציאל ואת זה אני קובע אחרי שראיתי אותו שנים בנוער. הוא שחקן עם מיקום מצוין, קורא מהלכים טוב, אגרסיבי, לא מאבד כדורים גם תחת לחץ ועם 2 רגליים טובות (מעבר לזה שהוא מנהיג מלידה). הבעיה היא שהוא איטי וזה למה אני חושב שהוא לא יגיע לרמות גבוהות אבל כגיבוי בסגל בינתיים זה בסדר ושווה הזדמנות.

להשוות את פוגבה לפלאנאגן... פוגבה היה כישרון גדול מאוד (מאוד) מגיל צעיר מאוד ולכולם כולל כולם (חוץ מפרגוסון) היה ברור שהם טועים בזה שמוותרים עליו\לא נותנים לו הזדמנות.
    פלאנאגן הוא סטיב ארווין שהיה לו מזל (ברור לי ש99% מהחברים פה בכלל לא יודעים מי זה הארווין הזה וזאת בדיוק הנקודה).

10. alexshw Member

הענף נקרא סומו

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. ZubiGadol Member

כמו שפרגוסון לא ראה מקום איפה לשלב את פוגבה. נתן לו לשחק 2 משחקים וחצי. ובסוף הוא מגיע ליובנטוס והשאר היסטוריה.

12. Mellow29 Kopite

#LFC team to face #MUFC: Mgnoolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Can, Henderson; Lallana, Coutinho, Firmino; Sturridge

Man United XI v Liverpool; De Gea, Varela, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Fellaini, Memphis, Mata, Martial, Rashford #livmufc

אנחנו בהרכב הכי חזק שלנו. יונייטד בהרכב חיוור מאוד. הלך עלינו...

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. ZubiGadol Member

אני דואג יותר מהשופט

14. oranfu Member

אני דואג מהכל.

15. ZubiGadol Member

יש לנו כבר שני צהובים נראה לי עוד לא ראינו כלום ממה שהשופט הזה מסוגל.

מצב נושא:
הנושא נעול.