ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

כל מקום שאני קראתי כתוב ששוויני יושב על 140 אלף פאונד לשבוע.
    שזה בערך מה שמרוויח אצליכם מילנר.
    הגרמני סוס מת ואכזבה עצומה אבל אם נלך בחזרה לקיץ ממבט לאחור זה לא דיל יקר, זה דיל סטנדרטי לשחקן שעוזב את אחת מ3 הקבוצות הגדולות בעולם כקפטן וכסמל ענק בכדורגל הגרמני.

שוב, אתה כנראה לא מכניס לעצמך משהו למוח.
    אתה כאילו מנסה לשכנע את עצמך שגיצה לא רלוונטי אליכם כי מתקמצנים על שכר אבל כקונטרה טוען לי שללוקאס מורה יש יותר סיכויים להגיע.
    ואם הראשון נפסל בגלל התקמצנות על שכר אז על השני אין בכלל מה לדבר.
    אף אחד מהם לא יגיע לליברפול בלי להיות אחד מ3 המשתכרים הגדולים במועדון כבר היום ואגב בצדק.
    הראשון השיג המון עד גיל 23 וכולם מבינים איזה פוטנציאל יש פה והשני בעונה אדירה בפסז'(שזו תכלס הסיבה שהוא בכלל לא זמין למעבר ללבל של ליברפול).
    ליברפול יכולה לפנטז על כשרונות כאלה רק אם הם בסיטואציה לא טובה כמו גיצה לא כשהם נותנים את העונה הטובה בקריירה שלהם באחת מ6 הקבוצות הטובות באירופה.

אני דווקא חושב שכן יודעים אצליכם גם כן להניח הצעות שכר גבוהות כשמאתרים שחקן שרצוי למועדון בעסקת קנייה משתלמת.
    שנה שעברה רודג'רס נלחם להביא את מילנר כי זה הטייפ שרודג'רס אוהב לעבוד עם.
    זה לא אומר שהשנה קלופ לא יכול להחליט שהוא מאוד רוצה את גיצה שהוא מכיר ושבסבירות גבוהה יהיה זמין לשוק ואז ההנהלה תבוא לקראתו ותניח הצעת שכר מספיק טובה כדי שזה יקרה.
    אני כמובן אשמח שזה לא יקרה וממש אשמח אם נבוא מהצד ונקח לכם אותו, כמו שאתם אוהבים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/16
    VAR אוהב/ת את זה.
  2. ZubiGadol Member

מזה השטויות האלה שאתה כותב? "השני בעונה אדירה בפסז'(שזו תכלס הסיבה שהוא בכלל לא זמין למעבר ללבל של ליברפול)". הרי רק בקיץ הקודם ליברפול הביאה שחקן אחרי עונה אדירה בליגה הגרמנית שנחשב לאחד משחקני הקישור הכי טובים בליגה וקוראים לו רוברטו פירמינו. אז על מה אתה מקשקש? אז לוקאס מורה בעונה טובה אבל ליברפול לא יכולה להביא אותו? הוא גם משחק בליגה הצרפתית לא נחשבת לליגה מי יודע מה מהבכירות של אירופה. הוא גם מבחינת שכר ותג מחיר נמצא בלבל שליברפול במדיניות הרכש שלה יכולה להרשות לעצמה. וגם יש אצלנו מושבה ברזילאית. וזה אולי אחד הדברים היותר משמעותיים. פירמינו לא בדיוק חתם רק בגלל שאייר טס לקופה אמריקה והוא חשב שהגיע סנטה קלאוס. היה לקוטיניו חלק משמעותי מאוד בהגעה של פירמינו לאנפילד. ליברפול יכולה לתת למורה גם את חולצת ההרכב לעומת כל הקבוצות שציינת שאצלן הוא יהיה במינימום שחקן ספסל. תסתכל על מתיאו קובאצ'יץ' אחרי שהיה שחקן הרכב באינטר עבר לריאל ולא רואה כמעט דקת משחק.

לוקאס מורה מכל הבחינות נראה לי הרבה יותר מציאותי. באיירן נמצאת באי וודאות גדולה במיוחד. פפ עוזב לסיטי. רובן לא נהיה צעיר. לבנדובסקי כנראה יעבור לריאל בקיץ. אלונסו מסיים חוזה ורוב הסיכוי שיעזוב עם פפ. התלכיד הגרמני (גם בגלל פפ) והבאת הלגיון הספרדי פגע בצביון הגרמני. אין שום סיבה לבאיירן למכור את גצה עדיין צעיר. אף אחד שם לא יודע באמת באיזה כושר הוא נמצא. יש לו חוזה לעוד עונה. באיירן מבחינה הגיונית לא צריכה למהר למכור אותו. ובטח שלו אישית יש הרבה מה להוכיח. אני אישית לא הייתי רוצה אותו בליברפול. לא שחקן שאני אוהב בסגנון המשחק ובטח לא מסמפט אותו אחרי שעזב את דורטמונד אחרי שהוא גדל שם מגיל 9 ועבר ליריבה. מבחינתי הוא בוגד פי כמה מפיגו. אין לו שום סנטימנטים לסמל. ההוא ההפך הגמור מכל מה שמועדון כמו ליברפול מייצג.

ואולי אתה לא יודע אבל שוויינשטייגר בין שחקני הקישור המרוויחים ביותר בעולם. מה אתה חושב? שסתם הוא קם יום אחד והחליט להגיע דווקא ליונייטד? פפ אמר לו לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא בתוכניות שלו. ויונייטד המקום היחידי בעולם שמוכן לתת סכום מטורף כזה לשחקן מעבר לשיא בן 31.

3. VAR Member

אתה באמת השוות כאן רכישה של שחקן משמעותי מהופנהיים לרכישה של שחקן משמעותי מפ.ס.ז'?

מתאו קובאצ'יץ' מטומטם. אתה רוצה לבנות על זה שכל השחקנים בעולם מטומטמים? אגב אהבתי שקוטיניו ופירמינו ולוקאס נחשב אצלך למושבה ברזילאית. כי מורה בכלל לא משחק עם הגנה שכולה ברזילאית + טיאגו מוטה שהוא ברזילאי במקור.

4. k_700 Member

בן אדם אין אתה גמור זה כמו לדבר לטפט על הקיר.
    אולי שווה לנסות עליך תא לחץ כדי שרמת החנקן תחזור למצב הנורמלי? last chance לנחות בכדור הארץ.

אתה באמת השווית עכשיו בין להשיג את אחד מהחלוצים הטובים בבונדסליגה אבל כזה ששיחק בהופנהיים(ואגב הוא שיחק שם כחלוץ מטרה וחלוץ שני לא כשחקן קישור) לבין להשיג את אחד מהשחקנים הכי טובים של פ.ס.ז', מועדון הרבה יותר עשיר, הרבה יותר מאתגר בהווה, הרבה יותר מצליח ו שואף להצליח בהווה ובעתיד?
    אתה לא נורמלי בחיי.

פסז' לפני 3 שנים השקיעו בלוקאס מורה כמעט 40 מיליון פאונד, זה סכום מטורף.
    איזו סיבה יש להם לוותר עליו עכשיו כשהוא סוף סוף מבושל ובתקופה הטובה ביותר שלו? איזה סיבה לשחקן בכלל יש לחשוב על מעבר לליברפול(רק אל תקיא לי בתגובה הבאה שמיטב הברזילאים אצלכם הם חברים שלו וישכנעו אותו שליברפול זה בעצם כמו ללכת עם ולהרגיש בלי).

בן אדם אתה מנותק.

עכשיו אשכרה בזבזתי 3 דקות מהחיים שלי כדי לקרוא אותך מסביר לי שלוקאס מורה יהיה שחקן ספסל בבאיירן מינכן, ריאל וברצלונה ואחרי שציינתי בהודעה הראשונה אליך שהוא בכלל לא צריך לעבור לשם בקיץ הזה.
    הוא שחקן הרכב בפסז'! למה הוא צריך לחשוב בכלל על ליברפול?

שוונשטייגר מרוויח 140 אלף פאונד לשבוע, זה הסכום שמפורסם בכל אתר.
    האם זה סכום מהגבוהים לקשר בן 31? כנראה שכן, אולי לא. מה זה משנה? הוא הגיע כשחקן ותיק עם נסיון מבאיירן מינכן ונבחרת גרמניה, כמה ציפית שהוא ידרוש ויקבל בקיץ כשהמניה עוד הייתה חמה?

אני לא בא להצדיק את שהותו פה ואני כותב בכל מחזור שצריך להפרד ממנו יפה כידידים כי הוא כבר לא קשור לרמה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  6. ZubiGadol Member

אני משווה שחקן בליגה גרמנית לבין שחקן בליגה צרפתית. 16 שערים בליגה גרמנית מעמדת הקשר הרבה יותר מרשימים אותי. לכן אני לא מתפלא שפירמינו הוא רכש הרבה יותר מוצלח מדפאי שכבש 21 שערים בליגה הולנדית.

והנתון של הברזילאים הוא רק להמחשה שיש עוד דברים נוספים שלא קשורים מבחינה מקצועית למעבר של שחקן כזה או אחר. האתגר היחיד שנותר לפסז הוא בליגת האלופות. אחרי 4 אליפויות רצופות בליגה הצרפתית שלא נחשבת לליגה בין הבכירות באירופה ועוד בפער מטורף מכל שאר הקבוצות שחקנים מגיעים למיצוי ובדרך כלל מחפשים את האתגר הבא.

Manchester United Player Salaries 2016 (Revealed) תמשיך לקשקש בשכל. וזה לא המקום היחידי גם בפורבס ואני יכול לתת לך עוד מלא מקורות אבל אני אתן לך לעשות את העבודה בעצמך.

7. VAR Member

אבל מה קשור דפאי? אנחנו מדברים פה על מורה לא על דפאי.

אני עדיין מחפש סיבה הגיונית למה שמורה ירצה לעבור לליברפול (וזה בהנחה שהקטארי עישן קצת יותר מידי והסכים בכלל לדבר אתכם עליו). כסף? שנמוך. ברזילאים? בפ.ס.ז' יש יותר. אזור מגורים? לא שהייתי אי פעם בפאריס או בליברפול אבל זה נחשב לקונצנזוס שפאריס עיר עם יותר סקס אפיל. יוקרה? לשחק בליגת האלופות עם סיכוי לעשות חצי גמר לעומת ליגה אירופית במקרה הכי טוב. על תארים אין בכלל מה לדבר.

אתה היית עובר?

8. ZubiGadol Member

אתם מקשקשים במוח על גצה שיעבור לליברפול מבאיירן מינכן מליגה פי כמה יותר בכירה מליגה צרפתית עלובה. ממועדון פי 70 יותר מפואר ואתם פוסלים מעבר של לוקאס מורה? רמת הIQ שלכם כזאת נמוכה? אלוהים אדירים.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים אדירים מה שנהיה מהדיון של ליברפול מאז ה29.1.16.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

אני לא יודע אם אייר החליט לעזוב או שהחליטו בשבילו אבל יש גם שמועות (לא מעכשיו) שהוא יקבל תפקיד בכיר יחסית בבנק שהוא ספונסר שלנו.

לדעתי אם אנחנו רוצים את גצה הוא יגיע, רק צריך לשאול את השאלה אם החתמה של שחקן ברמה גבוהה על עמדה פחות נחוצה רק בגלל שיש אפשרות זאת החלטה נכונה. אני אף פעם לא הצלחתי להחליט בעניין הזה לכן מבחינתי שקלופ יחליט מה שנראה לו. אני כמובן לא אבכה אם גצה יגיע אבל אני אישית אף פעם לא ראיתי בו "שחקן מהטופ העולמי". שחקן טוב מאוד עם הרבה פוטנציאל אבל לא יודע, תמיד הרגשתי שהוא קצת אוברייטד.
    גם בקיץ אם הייתם שואלים אותי אם אני מעדיף את פירמינו או גצה הייתי אומר פירמינו. גיל יכול להעיד שאני רציתי שנחתים אותו כבר כמה שנים ככה שזה לא אמירה בדיעבד או שאני עכשיו משוחד כי הוא שחקן שלנו.

אגב, אלאן הברזילאי הצעיר זומן לסגל ברזיל אנדר 20 וקלופ הרעיף עליו שבחים. אמר שהוא רצה אותו בסגל כבר עכשיו אבל הוא לא קיבל רשיון עבודה (יש עוד מועדון שמסתבך עם הדברים האלה כמונו?):

"I saw him in training and I thought ‘oh my God, what can we do to keep this boy here and bring him into the line-up?’ He’s 19 years old, an outstanding talent, a good player with a good attitude, everybody loves him, he’s a nice lad – so that’s really, really good. He’s a smart player.

"We hope we can find a solution in the future because he will be a fixed part of the squad in the future, for sure."

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Big Virgil Member

אורן זה אותו אחד שכרגע מושאל לליגה הבלגית השניה או משהו כזה?

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. VAR Member

זה התאריך שזוביגדול הצטרף?

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נרקיס, הוא הושאל לליגה הפינית וזכה שם באליפות.

זה מעניין הציטוטים האלה אם הם מדוייקים.
    וכן, מוזר לאללה איך תמיד אנחנו מסתבכים עם הרישיון עבודה.

14. Big Virgil Member

מוזר, אני זוכר שראיתי לפני כמה חודשים ידיע על שחקן בשם alan שמושאל לאיזו קבוצה בבלגיה. כנראה שאני מתבלבל.

בכל מקרה לגבי הWork Permit, זה עניין פרוצדורלי אנגלי שאמור למנוע מקבוצות ליבא שחקנים צעירים מדרום אמריקה ואפריקה בערמות רק כי זה הרבה יותר זול מלגדל שחקן בריטי, תאכלס אני יכול להבין אותם, למרות שלנו כאוהדים זה פחות כיף לפעמים. מה גם שנדיר שהדברים האלו לא מסתדרים בסוף לקבוצות הגדולות.

15. Rushie Member

שניכם מדברים על אותו שחקן. הוא הושאל לפינלנד בעבר ומינואר הוא מושאל בבלגיה. אם הוא באמת ישחק בנבחרת הצעירה של ברזיל זה ישפר את הסיכויים שלו לעמוד בקריטריון לקבל אישור עבודה. לא נראה לי שבאמת יש לו סיכוי להיות רלוונטי בזמן הקרוב.

משהו קצת יותר מעניין- שמועות מתחילת שבוע שווסטהאם מתעניינת בבנטקה. כמובן שנצטרך להשתתף בשכר שלו כמו תמיד.
    אני חושב שהוא יכול להתאים להם ומקווה שגם הם חושבים ככה וישלמו עליו סכום שלפחות מתחיל ללהתקרב למה שאנחנו שמנו עליו.

מצב נושא:
הנושא נעול.