ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

אוי זה היה כל כך שקוף.
    יאללה ניסע לדורטמונד קלופ יתקבל באהבה והביתה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Big Virgil Member

שתי נקודות:
    מסכים ומחזק, אומר רק שלא מצאתי עדיין מקור רשמי אחד שכתוב בו שסקרטל עדיין פצוע, ומה שמוזר זה שהוא אפילו לא בסגל. אז או שיש משהו מתחת לפני השטח שאנחנו לא יודעים או שזה חמק מעייני איכשהו. אשמח אם יש פה מישהו שיודע ויכול לשפוך קצת אור.

במשחק הראשון נגד יונייטד הוא היה עצום, אחד הטובים על המגרש.
    חוץ מזה, אני עדיין לא יכול לבקר אותו, אני מאוהב בו על התרומה האדירה שלו למועדון בזה שהוא החליף את הסמרטוט הקודם שהיה שם בתפקיד.

Scouser Tommy ו-owen11111 אוהבים את זה.
  3. Rushie Member

עם כל זה שבנוקאאוט הכל יכול לקרות ושקלופ מכיר אותם לעומק, אני מאמין שסיימנו את הסיפור שלנו במפעל. אין לנו את הכלים להתמודד עם קבוצה כזאת.

נרקיס, סקרטל חוזר לכושר עם הקבוצה עד 21 בינתיים, בטח עוד שבוע או שבועיים הוא כבר יחזור לסגל למשחקים בקבוצה הבוגרת.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  4. Coutinho10 Member

לא יודע איך אפשר לחשוב שיש לנו סיכוי מול קבוצה שאנחנו מפנטזים ומזילים ריר על כל אחד משחקניה.
    לא אותו לבל, הם צריכים היו להיות ברבע גמר של מפעל אחר בכלל.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצטרך שתי תצוגות שיא ואת סטרידג׳ בכושר נורמלי בשביל שיהיה לנו איזשהו סיכוי. חבל מאוד שקיבלנו אותם כבר ברבע... מה שכן יהיה סופר מרגש, אי אפשר להתכחש לקשר המסוים שיש בין מחנות האוהדים של שני המועדונים וזה עוד בלי להזכיר את שירת הynwa שהולכת להיות מחשמלת. אה, וקלופ...

רק שלא נתבזה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את התגובות האלה, זה סה"כ 2 משחקים. מה עשיתם מהם ומה עשיתם מאיתנו? איזה הגזמות. עד רמה כזאת שיקראו את זה אוהדי מנ יו ויגידו טוב שלא ניצחנו אתמול.

oranfu, Big Virgil ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  7. Mellow29 Kopite

מצטער, אבל הטענה של "ליברפול צריכה למכור את פירמינו וקוטיניו ולהביא את גצה" לא ראויה לתגובה יותר עניינית ממה שכתבתי. בזמן שגצה ממלא תפקיד די שולי במשך שנתיים (באחד הסגלים הכי מרשימים באירופה), קוטיניו דופק כרטיס עם שערים גדולים במשחקים גדולים פעם אחר פעם אחר פעם. הפסקתי כבר לספור כמה שערים יש לו במשחקי קלאץ' כאלה. גם אתה שווה הרבה יותר מלטעון שגצה הוביל את דורטמונד לאן שהוביל בלי קשר לשחקנים שמסביבו. יש סיבה שבקיץ הקבוצות שיחזרו אחרי קוטיניו יהיו בקליבר שונה מהקבוצות שיחזרו אחרי גצה.

---

עבודה גדולה של קלופ במשחקים נגד מנ' יונייטד. היינו יכולים למצוא את עצמנו בבעיה גדולה אם הם היו עולים ל-2-0, אבל היינו יותר מראוים לנצחון כפול. דה חאה אדיר, מדהים לחשוב מה היה נשאר מהם אם היה עוזב לריאל מדריד.

פירמינו וצ'אן תופסים את רוב הזרקורים מאז שקלופ הגיע לקבוצה, אבל גם לוברן עשה שיפור משמעותי בתקופה האחרונה. כרגע הוא וסאקו נראים מאוד סולידים, גם מאזן הספיגות שלנו נראה הרבה יותר טוב פתאום וזה למרות שמאחוריהם עדיין משחק שוער ליצן. כרגע לסקרטל אין מקום בהרכב ואם לא יקרה משהו לא צפוי עד הקיץ, הוא ימצא את עצמו עם סימני שאלה בנוגע לעתיד שלו.
    הנדרסון שיחק חולה אבל הוא לא היה טוב. בשני המשחקים החמיץ הזדמנות גדולה לשער שבעבר הייתי לגמרי סומך עליו להכניס. אני לא יודע אם קלופ לא עושה טעות שעולה איתו אוטומטית, אלן זה שחקן שהוא לא ממש מחזיק ממנו ונראה שימכר בקיץ אבל כרגע הוא לפחות ראוי לצ'אנס בהרכב במקום הקפטן.

אני לא אגיד שרציתי לקבל את דורטמונד, אני בטוח שכולם כאן היו מעדיפים את פראג, אבל זו הגלרה מאוד מאוד מעניינת. נראה מה אנחנו שווים מול קבוצה בטופ של אירופה. המפגש נגד מנ' יונייטד ועכשיו המפגש נגדם זה מפגשים עם ריח של צ'מפיונס לכל דבר, המפעל הזה פתאום נראה הרבה פחות אפרורי אחרי שלב בתים מייגע ומשעמם. אני לא מרגיש שזו משימה בלתי אפשרית אבל זה הולך להיות קשה מאוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. VAR Member

מה אנחנו יודעים בכלל על אילו קבוצות מחזרות אחרי מי? תן לסיים עונה. הכל כרגע זה נטו ספקולציות של עיתונאים משועממים שצריכים למלא עמודים.

מצחיקה אגב טענת ה"קלאץ". כמה משחקי קלאץ' כבר היו לכם בשנים האחרונות? אז קוטיניו כבש שער יפה (כנראה, זה לפי התגובות כאן. לא ראיתי את המשחק ואפילו לא את התקציר. זה כמה המשחק הזה באמת היה חשוב), זה לא משהו שאי אפשר להגיד על חן עזרא או על בערך 10 אלף ברזילאים שאפשר למצוא ברחובות בסאו פאולו. כשיכבוש שער ניצחון בגמר המונדיאל תמסור לי ד"ש ממנו, סגור? אבל קודם שימצא את עצמו על הדשא בסיטואציה כזאת, בינתיים אוסקר הועדף על פניו ואפילו קאקה נראה כרגע כמו אופציה שדונגה יותר אוהב.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברמה המקצועית אני לא מבין בכלל על מה ההשוואה בין קוטיניו וגצה (אגב, קילר לא קטן בפני עצמו במאני טיים).

כמה מילים לגבי לוברן: אני עוד לא עף על עצמי יותר מדי, אבל גם בליון וגם בסוטון הוא מאוד הרשים אותי (בדיעבד, לא בטוח שהוא לא עשה טעות שעבר כבר אחרי עונה אחת בלבד). עד ליברפול הוא היה נראה לי בלם טכני ושקט מהטייפ של פיקה, הומלס (בעבר) ושות׳, וכזה ששייך לקבוצות הגדולות ביותר. יכול להיות שכתוצאה מההגעה לפלטפורמה המזעזעת של רודג׳רס בחלק האחורי על תקן ״המנהיג״ הוא קרס לחלוטין. אני יודע שרובנו ציניים וסקפטים לגבי מקרים כאלה, אבל לא הייתי פוסל שהוא עוד יצליח למלא את הציפיות שהיו ממנו כאשר הגיע לליברפול. הזכרתי את זה בפורום לא מעט, אבל אני באמת מאמין שהסביבה שהמאמן בונה כיום לשחקני ההגנה שלו קריטית מאוד ליכולת שהם מציגים במגרש.

לגבי ההגרלה: דורטמונד טובים משמעותית, אבל לדעתי יש לכם את הכלים ולא פחות חשוב את האמונה והדרייב כדי להפתיע, להבדיל מטוטנהאם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/16
    StevenGerrard, Big Virgil ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  10. StevenGerrard Member

לצערי לא יוצא לי לעקוב אחרי הקבוצה באותה אדיקות כמו בעבר, מה שהפך את אמש ליותר מרגש (ולסיבה מספיק טובה להקריב את הבריאות ולהתעורר חולה).

אולי זה החום, אבל אני רוצה לומר שאני נהנה "להשלים את החומר" דרך קריאה *כמעט* עילמת בדיון כאן (בטוח שגם אתם מעריכים את זה ). מרבית התגובות ענייניות, מפורטות, שקולות וכיף להיכנס (היה יותר כיף אילו היינו מנצחים יותר, אבל...).

בדיוק חשבתי לעצמי אתמול כמה שאני לא מתגעגע לסקרטל. הלוואי שהמצב הוא כפי שאתם מתארים, שמעמדו במועדון תחת איום רציני לקראת הקיץ. זה לא סוד שאני לא מעריך אותו ומרגיש כאילו הוא עוד יחזור לחרב לנו משחקים ולקבל הארכות חוזה.

בנוגע לעונה, בתור מזוכיסט, אני מתקשה שלא לחשוב על עונת הכמעט עם שלישיית S&S&S, להסתכל על לסטר ולמלמל לעצמי חצאי מילים בתסכול, עצב ובעיקר תדהמה שלא נראה לי שתעזוב אותי בקרוב. (אוי, אני נשמע כמו החצי הכחול... מריר! )

מצטער שגם בהודעה חיובית אני מעלה נושאים שליליים.
    ובנושא רגיש נוסף, מישהו יכול לספר לי לאן נעלם ווילסון?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחות אכפת לי מהדיון עצמו, סתם הפריע לי בעין הטיעון הלא רלבנטי הזה.

למי אכפת?

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  12. oranfu Member

אמרה אכן מאבד כדורים ברשלנות. הוא לא מאבד כמו לוקאס ולוקאס זה שחקן שלא מסוגל למסור קדימה (אין לו את הפונקציה). אז נכון שלהשוות ללוקאס זה לא רציני כי גם אלמוג כהן יוצא טוב בהשוואה הזאת, אבל זה מה יש.
    הוא משחק עם יותר מדי ביטחון (בדומה לסאקו) וזה מוביל לדברים האלה. אין לי ספק שזה יילך וישתפר. יש לו מה לתרום גם מבחינה התקפית אבל כאקסטרה, זה לא הסגנון שלו, זה בונוס. הוא אחרי, זהו. יש לו נוכחות פיזית מצוינת באמצע המגרש, הוא מחלץ כדורים, יש לו מהירות לא רעה. הקשר הכי טוב שיש לנו.

אה, דונגה (המאמן הסופר מושמץ של ברזיל) מעדיף את אוסקר וקאקא על קוטיניו אז מה זה אומר? זה אומר שלדונגה אין מושג בגדול כי השניים האלה (קאקא כי הוא כבר שחקן עבר) יכולים רק לצחצח את הנעליים של קוטיניו. הדביל הזה גם לא סופר את תיאגו סילבה...

סקרטל משחק עם המילואים (והורחק במשחק האחרון...).

לוברן מראה שיפור גדול אבל אני פשוט לא מסוגל לסמוך עליו יותר.

ווילסון אכן דיי נעלם, אולי הוא פצוע כי הוא גם לא משחק כרגע עם המילואים.

אני רואה אוהדים שלנו שאומרים שהצלחנו לעבור את יובה הגדולה עם קנאברו, זלאטן ודל-פיירו ואת ברצלונה הגדולה של רונאלדיניו אז אפשר לעבור את דורטמונד. עם כל הכבוד, אלה הגזמות. דורטמונד קבוצה טובה מאוד, לבטח הטובה בטורניר הזה, אבל איפה היא ואיפה הקבוצות ההן...
    הם פייבוריטים אבל ביום טוב אנחנו יכולים לעבור. אם נגיע בכושר לא רע ובלי פציעות אז זה אפשרי. יש לנו כלים התקפיים טובים מאוד (אם רק יגיעו חדים, מה שלא קרה נגד יונייטד בשני משחקים).

גרויץ' זומן לסגל של סרביה לקראת משחקי האימון הקרובים בפעם הראשונה.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  13. Rushie Member

לא סקרטל לא סאקו ולא לוברן מספיק טובים בשביל לשחק אצלנו. עם כל הכבוד לחודש הטוב שהם נותנים ביחד, אנחנו עוקבים אחריהם כבר כמה שנים (סקרטל פה כבר יותר מ8 שנים) ומבחן הזמן הוא האומדן הכי טוב. כל אחד מהם בדרכו השונה לא שקט מספיק, לא מרוכז מספיק ומועד ליותר מדי טעויות אישיות. על סאקו ולוברן אפשר להוסיף שהם גם נוטים להיפצע לא מעט ושהם גרועים מאוד בלתקוף מצבים נייחים.
    בלית בררה אני בונה מאוד על מאטיפ שיגיע בקיץ מבלי להכיר אותו בכלל. אני מקווה שלא נעשה איזו שטות בסגנון של להביא אותו לרוטציה במקום טורה אלא שישר ניתן לו מקום בהרכב ונקווה ממנו לדברים שונים. אם זה היה תלוי בי הייתי קונה עוד בלם חוץ ממנו, מוכר את לוברן ומוריד את סאקו וסקרטל לספסל כי אני חושש מאוד שגם אם מאטיפ יתברר כבינגו זה עדיין לא יספיק בשביל להרגיע את הקרקס שם. זה באמת הזוי איך כבר איזה 4-5 שנים אנחנו לא מתמודדים עם הגבהות לרחבה וכל חלוץ פיזי גומר אותנו.
    לצערי אני לא חושב שזה הכיוון של קלופ ואנחנו נראה את הכסף מתפזר יותר על קישור והתקפה אבל הלוואי ואני טועה. במידה בעונה הבאה זה יהיה מאטיפ ועוד אחד מהם אז לדעתי סאקו הוא הכי פחות גרוע.

14. Mellow29 Kopite

זה נכון שאנחנו רואים את הדברים האלה במשך כמה עונות טובות, אבל צריך גם לקחת בחשבון שזו הקבוצה של קלופ והוא נכנס לתפקיד עם דף חלק. אז נכון שנראה שיש שחקנים שהוא מחזיק מהם פחות והם בדרך החוצה (בנטקה, אלן), אבל אני לא מצפה ממנו להעיף את לוברן לשום מקום אחרי שבמשך חצי שנה הוא שומר על יכולת טובה יחסית. כמו אורן אני עדיין מצפה ממנו לעשות משהו מטומטם, אבל מה אפשר לעשות אם הוא לוקח את הצ'אנס וביינתים נותן לקלופ סיבות להיות שקט? קשה לי לבוא בטענות אם ישאר. זה נכון גם לגבי ללאנה.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  15. cheddar Member

לפחות עם שני הקהלים הטובים באירופה, יהיה אווירה טובה

מצב נושא:
הנושא נעול.