ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שעוד כשירדנו למחצית עם יתרון של רק שני שערים כבר הייתה תחושת בטן שנתחרט על ההחמצות המזעזעות של אלן וסטרידג׳. ברגע שראיתי שסקרטל עולה במחצית כבר ידעתי שנצטרך נס בשביל לצאת עם שלוש הנקודות.

באמת עצוב, אין לי דרך אחרת להגדיר את זה.

סטרידג׳ נראה על ריטלין, זומבי לגמרי. קוטיניו היה נפלא בעיניי, מעבר לגול וניהול המשחק, נתון הריצה שלו היה מהגבוהים על המגרש והוא היה אחראי ללא מעט חילוצי כדור בקישור. זה ממחיש בעיניי שאפשר ללמד שחקן לשרוף שטחים ולעבוד טקטית נכון, ללמד את מילנר איך להיות גאון כדורגל זה קצת פחות אפשרי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נהנתי מהמשחק לפני ה2-1, יכול להיות שכמו שאתם כותבים הסימנים להתרסקות היו שם קודם. אני רואה מהעבודה אז אולי פספסתי רגע או שניים.

מלו, מסכים איתך על סטארידג' ואני מוסיף שהוא גם בחיים לא מוסר, גם היום וגם במשחקים קודמים יש לו אופציית מסירה טובה והוא מעדיף לבעוט (ועקום).

3. Big Virgil Member

ההפסד על זה לגמרי על קלופ ואני מקווה שהלקח ילמד. האמת שהרחתי את הצרות עוד מאז שפסלו לנו את הגול של אלן, לא יודע למה אבל הבנתי שזה לא הולך להיות פיקניק. אחרי החילוף האווילי הזה במחצית היה ברור כבר שאנחנו בדרך לסקנדל. זה לא שהצמד בלמים שלנו היה מבריק מתחילת המשחק, אבל אסור להחליף משהו שעוד איכשהו עובד.

גם הקישור שלנו היה בדיחה, אנחנו מבקרים את הנדרסון על חולשתו מאז הפציעה, אבל משחק אחד בלעדיו מוכיחים כמה נמוך אפשר עוד לרדת. צ'אן עוד היה סולידי אבל אלן זה פשוט לא זה כשהוא לא עולה מהספסל.

פלאנו לצערי הרב לא עמד בלחץ של סרט קפטן והיה די גרוע למרות שלדעתי עוד יהיו לו ימים יפים יותר בתפקיד.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוברן יצא מסיבה מקצועית? כי אם הייתה לו מתיחה או משהו החילוף הזה די טריוויאלי.

5. Big Virgil Member

טורה עדיף בהרבה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Mellow29 Kopite

קלופ עם תגובה די מעפנה. החילוף של לוברן היה מקצועי ("היה לו כרטיס צהוב והוא לא התמודד טוב עם האמוציות של האיצטדיון"), היינו יכולים לעשות יותר, עדיין נשארו 9 משחקים, בקיצור קלישאות רגילות. טוב, אני מקווה שהתגובה שלו למשחק הזה תבוא בקיץ.

החילוף של לוברן אולי היה טריוויאלי אבל קולו טורה היה צריך לעלות ולא סקרטל אחרי שלושה חודשים בחוץ.

אני חושב שאלן היה טוב מאוד בשעה הראשונה. הוא וצ'אן התחילו להיות עייפים בהמשך וואניימה דרס אותנו לגמרי.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם סקרטל לא כשיר שלא יהיה על הספסל. אם הוא על הספסל הוא הגיבוי והוא צריך לעלות לפני טורה עם כל הכבוד לטורה.
    טורה זה בלם שכבר לפני שנתיים היה צריך לשחק בדובאי או בארה"ב.

8. Mellow29 Kopite

אתה חוזר על הטענה הזו במשך שלוש שנים שהוא נמצא פה, למרות שב-95% מהמשחקים שבהם שיחק הוא עשה עבודה טובה (לפחות). הוא לא יכול לתת 90 דקות פעמיים בשבוע, אבל אם הוא היה צריך להיות בדובאי כבר לפני שנתיים, גם שלושת הליצנים האחרים שלנו צריכים להיות שם וזה כשהם בשיאם מבחינה פיזית.

יש לא מעט אוהדים שלנו שכתבו את זה בזמן אמת, אבל גם אם אנחנו מתעסקים בעיסוק התפל שנקרא חוכמה בדיעבד, אתה לא מסכים בדיעבד שהיה עדיף לראות את טורה במקום סקרטל?

איזה דיכאון, ניצחון היום ובמשחק החסר ואנחנו נקודה אחת מהמקום הרביעי. לא יאמן איזה בעיטה בדלי.

9. k_700 Member

לדעתי סאקהו היה לא פחות מזעזע בשתי המחציות מלוברן וסקרטל שנכנס לאחר מכן.
    הוא נראה כל כך מגושם בשערים שספגתם, גם ביציאות שלו מהמקום, גם בקפיצות האלה עם הרגליים קדימה.

הבעיטת שוער הזאת של מיניולה בשער השלישי הזכירה לי את הבעיטות שוער שהיו לנו בכתה ג' כששיחקנו בהפסקות "במגרש הקטן" בבית ספר.
    אתה מתאמץ ויוצאת לך בעיטה גבוהה שנוחתת 10 מטר ממך. פאדיחה רצינית השוער הזה.

החילופים של קומאן היו מצוינים, קרא נהדר את התפתחות המשחק והגיע להם הנצחון הזה.

10. oranfu Member

סאקו אשם בשלושת השערים? חח, יש פה אנשים שסטבי וונדר עם ראיית נץ לעומתם.

הוא לא היה טוב (בעיקר במחצית השניה) אבל הוא לא אשם בגולים. על הגולים חתומים גלמים אחרים.

קודם כל, הפסד מוצדק לחלוטין. ככה זה שהמועדון הוא לוזר בנשמה, עם רכש שאני כבר לא יודע איך לתאר אותו ומקצוענות היא ממנו והלאה.

מיניולה, שאולי עצר פנדל אבל כל כדור גובה סתמי לחלוטין זה מצב הבקעה נגדינו באשמתו והוא לא מסוגל להרחיק כדור עם הרגל גם אם החיים של הילדים שלו תלויים בזה.
    סקרטל שלא מסוגל לקחת כדור בראש אם יתהפך העולם. מה לעזאזל אתה תופס שחקן בחולצה??
    אז בנס לא ספגנו מהפנדל, האידיוט לא קורא כדור גובה שמגיע אליו מ60 מטר ונותן לפלה להקדים אותו בגול השני.
    בגול השלישי שוב הוא מפספס כדור גובה פשוט לחלוטין.
    לוברן זה אותו זבל שהכרנו. נתן משחק וחצי טובים, התראיין כאילו הוא קנאברו, והיו עשה במכנסיים מול לונג.

פלאנאגן... איזה כיף שנתנו לו חוזה חדש. מביך לראות אותו על הדשא. לא רק שהוא לא שחקן כדורגל, הוא בכלל לא ספורטאי. חד משמעית אם הוא לא סקאוזר, אף אחד לא חושב אפילו בצחוק שיש לו מקום בפרמיירליג.

אלן משקיע, נלחם, הוא לא אידיוט כמו לא מעט שחקנים אחרים. אבל זה לא מספיק טוב. לא יכול להיות שהוא לבד לגמרי מחמיץ מצב כמו שהיה לו. לא שהוא אשם, אבל זה פשוט לא רציני. אותו דבר היה לו בדרבי בעונה שכמעט לקחנו אליפות. יש מישהו שלא היה ברור לו שלא מנצחים ברגע הזה?

סטארידג' נראה גמור פיזית. אולי זה רק כושר משחק אבל הוא נראה מאוד איטי.

הליגה כל כך חלשה, עם ניצחון היום אשכרה היינו בעמדה סבירה למאבק על טופ4, אבל לא. זה לא מגיע לנו. זה לא מגיע למועדון הכי מטומטם באנגליה. ומה שהכי עצוב, הכי מעצבן והכי מתסכל זה שרוב מוחלט של האפסים האלה יהיה איתנו לפחות גם בעונה הבאה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, טורה מביך. נשאר לו הפיזיות ולכן באוויר הוא טוב, על הקרקע כל חלוץ מכובד ינער אותו. אם האחרים גרועים זה לא אומר שהוא פחות גרוע.
    בושה למועדון ש2 מהשחקנים הכי חלשים בסגל הבינוני, מיניולה ופלאנגן, הם אלה שקיבלו הארכת חוזה.
    אני לא מצליח להבין על מה פלאנגן קיבל את החוזה הזה...קודם שיראה יכולת, הוא חזר מהפציעה וקיבל חוזה, הזוי. ראינו היום שהוא חלש מאוד, על מה חוזה?
    מיניולה, מי שנתן לו חוזה צריך לעוף יחד איתו. זה קרימינלי פשוט, איך אפשר לא לראות ולהבין כמה הוא גרוע?

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

לא האשמתי את סאקהו בשלושת השערים.
    כן הוא היה נראה מרושל מאוד ביציאה שלו לפלה בשער הראשון(מן זינוק מגושם כזה קדימה במקום מראש לאמוד טוב את המרחק בין פלה לאיפה שהוא צריך להיות.

בין השערים שספגתם הוא גם לא היה להיט, מאוד שייקי, תנועה מוזרה כזאת. אני עד היום לא מבין את השטאנץ של הבלם הזה.
    הוא יכול לתת לך משחק טוב כמו למשל נגדינו אבל אז יגיעו רצף של כמה משחקים רעים, לדעתי הוא עוד בררה שאתם צריכים להחליף בקיץ(בטח כשהוא גם נוטה לפציעות).

13. oranfu Member

לא כיוונתי את התגובה אלייך.

14. Rushie Member

שלושת הבלמים האלה מוכיחים בדיוק את מה שכתבתי עליהם לפני כמה ימים. אורן, שלושת השערים שספגנו הגיעו מקומדיות גדולות בהגנה שסאקו לקח בהן חלק משמעותי. לא מבין למה אתה מנקה אותו ככה. איך אחרי השער הראשון של מאנה הוא עושה בדיוק את אותה טעות בשמירה עליו גם בשער השלישי???
    פשוט שלושה פאשלונרים. הכי עצוב שהסטנדרט לבלמים היום הוא נמוך מאוד ובמיוחד באנגליה. רק להיות טיפה חכם וקר רוח. להסתכל איך לסטר עושה רצף של תוצאות 1-0 עם הות' והשמן ההוא ששכחתי איך קוראים לו ולהידהם כמה הבלמים שלנו לא מסוגלים.

אגב, בשער הראשון פלאנגן מאבד את הכדור אחרי מסירה קשה שהוא מקבל מאמרה. אי אפשר שכל פעם שקצת לוחצים אותנו אמרה יתחיל לחלק כדורים בלי לחשוב ככה. דורטמונד יעשו מאיתנו קרקס.

15. oranfu Member

צר לי, כשההגנה מאבדת כדור ונותנים עומק על מאנה, זה כבר מציב את סאקו בבעיה. לא היה לו משחק טוב אבל הוא לא אשם בשערים.

חחח, אמרה אשם בגול הראשון? הוא נתן מסירה סבירה לחלוטין לפלאנאגן. אם זה התירוץ אז חבל לנו על הזמן. פלאנאגן חושב שהוא באמת קאפו (איזה בדיחה עלובה) ומתחיל שם דריבל במקום להעיף כדור.

מצב נושא:
הנושא נעול.