ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

ג'יזס. פאקינג. קרייסט.
    איך התגעגעתי לזה!!!

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שהליברפול הזאת הייתה חסרה לאירופה. אלוהים ישמור.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. South Boy Member

אחרי הרבה מאוד שנים שאני רואה כדורגל, 11 שנה עברו מאז הפעם האחרונה שירדה לי דמעה בגלל המשחק הזה והיום זה הכה בי שוב.
    לא רוצה להתייחס בכלל מקצועית, הרגש שעבר לי בגוף בגול של לוברן הרגיש כאילו רוח הקודש נכנסה בי, אני לא זוכר מתי רצתי בבית במשך עשר דקות עם הראש תפוס ולא מאמין למראה עיניי.
    לא האמנתי לשניה, והמשחק הזה החזיר לי בשניה אחת את המנטרה שהייתה קיימת בכל אוהד ליברפול והיא תמיד להאמין בקבוצה שלך אחרי שנים על גבי שנים של אכזבות ששחקו את אותה דרך חשיבה.
    רק אתמול כתבתי כמה אתלטיקו קבוצה מרגשת בתחושת פספוס קלה כי הרי התואר הזה היה תמיד שייך לקבוצה שלי, תודה שהזכרת לי שאת תמיד היית ותמיד תהיי הכי מרגשת.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוח של אנפילד! שימו גול ולכו תדעו כמה בלאגן זה יעשה...תענוג תענוג. אדיר כל כך. מדהים.

oranfu, StevenGerrard ו-Rushie אוהבים את זה.
  5. אפנברג Member

מה אומר לכם, מהמשחקים שמרגיש שהיה לי הכבוד לצפות בהם. מהפך עצום. מי שלא מבין את אוהדי ליברפול ששרו בסוף לא יבין לעולם מה זו אהדה אמיתית לקבוצה. זו אהבה חסרת גבולות ומסירות שאין בשום תחום אחר. תצלומי הקלוזאפ על פניהם של אוהדי שתי הקבוצות לקראת הסוף היו מסמך אנושי מדהים על מה זו אהדת כדורגל אמיתית. יחד עם באיירן-יובנטוס זה משחק השנה ביבשת.

6. StevenGerrard Member

אוי [emoji15]

אני גם סובל מנדודי שינה וגם פיספסתי "מיני-איסטנבול". עונש על חוסר האמונה שלי.

(תגובה מלאה אחרי שאצפה במשחק בשידור חוזר).

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/16
    cheddar אוהב/ת את זה.
  7. Mellow29 Kopite

מה אפשר להגיד על משחק כזה... התוכנית של קלופ, אם הייתה כזו, הלכה לפח מהר מאוד בדקות הראשונות. עדיין, גם אם זה נראה כמו חוכמה בדיעבד, ב-2:0 זה נראה כמו משחק שאנחנו יכולים להפוך למעניין. לא שהאמנתי שממש נעשה את זה, אבל כן ראיתי אותנו חוזרים ל-3-3 או משהו כזה ומודחים "בכבוד". דורטמונד נראתה כמונו ב13/14 - שחקנים מבריקים בחלק הקדמי אבל חולשה הגנתית שמסבכת אותם במצבים שבהם אסור להסתבך.

סאקו במשחק חלש מאוד. נכון שליד אובמיינג כל בלם נראה איטי מאוד, אבל סאקו נתקע במיקום לא טוב בכל השערים. לוברן שוב היה טוב (יחסית להגנה שספגה שלושה שערים), נכנסתי בו חזק מאוד אבל הוא כנראה השחקן שעשה את השיפור המשמעותי הכי תחת קלופ. לפירמינו היה כדורגל גם אצל רודג'רס אבל לוברן לעומת זאת היה נראה כמו בלם שעולה לשחק שיכור, מאז שקלופ הגיע הוא חיבר המון משחקים טובים. כמו שזה נראה הוא כרגע מקום אחרון בתחרות הליצנים של מרכז ההגנה של ליברפול, אבל כמו שכולנו יודעים זו תחרות מאוד דינמית.
    שני שערים גדולים של השניים האלה, אשרינו שזכינו.

אמרה, אוריגי, קוטיניו כולם היו מצוינים, פירמינו וללאנה (בעיקר השני) היו עסוקים בעיקר בלאבד כדורים ולחרבן כל חצי מצב.
    שניים נוספים שכדאי להתעכב עליהם -
    אלן - הופעה מצויינת שלו כמחליף בפעם המי-יודע-כמה תחת קלופ. אין לי מושג למה קלופ לא נותן לו יותר קרדיט או למה הוא לא מקבל הצעה לחוזה חדש (לפחות כמו מניולה או כמו לוקאס). כרגע הוא ראוי להרכב יותר מכל קשר אחר חוץ מאמרה.
    אני לא מכיר את דאוד וזילנסקי שאנחנו מקושרים אליהם, אבל לא מדובר פה על קראקים מוכחים אלא על שחקנים עם פוטנציאל מעניין. אני חושב שבמקום להביא שניים כאלה אנחנו יכולים לשמור את אלן ולחסוך את הכסף לקשר אחד רציני.
    מילנר - תוקע ההתקפות, לא טכני מספיק, קרנות מזעזעות... הכל נכון. אבל אין לנו עוד שחקן בסגל שיקח כדור חופשי בדקה ה-90 בחצי המגרש וירוץ לקבל אותו ברחבה כדי לבשל. קוטיניו ופירמינו יתנו לך הרבה דברים, אבל יש מצבים שבהם הקסם שלהם לא מספיק. הוא נכס לכל קבוצה, במיוחד לקבוצה שלא בדיוק מגרדת את הטופ של אירופה.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר בכלל לנתח מקצועית את הדבר הזה... אמאל'ה מה ראיתי הערב. יצאתי מחתונה באמצע לפאב לראות את המשחק על מיוט (כי מי ישים ווליום למשחק כזה, מה זה ברצלונה?), במחצית הודעות מהחברים שיאללה לחזור לחתונה כי אין סיכוי שנחזור... עניתי שאני לא מוכן לעזוב משחק של ליברפול באמצע בחיים. גם אם זה היה נגמר 5-0 לדורטמונד לא הייתי מתחרט, אבל איזה אושר, לא יאומן. נגמר לי הגרון מלשיר פילדס אוף אנפילד רואוד בדרך חזרה.

אין עוד מועדונים כאלה, אין.

oranfu, Liverpool-Forever ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  9. StevenGerrard Member

עדיין לא ראיתי את המשחק אבל קראתי שאמרה ירד מהמגרש על קביים. למישהו יש עדכון בנושא?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

10. StevenGerrard Member

אני מסכים שהוא נמצא בפורמה טובה לאחרונה אבל כמו שהוא עצמו הודה הוא נלחם על עתידו במועדון. למה הוא לא משחק כך בעקביות? האם כשיקבל חוזה חדש ויותר קרדיט הוא יחזור להרגיש נוח? לא יודע, גם זה תסריט אפשרי.
    ז'לינסקי (מודה, דרך יוטוב) נראה פוטנציאל יותר מעניין בעיניי. אני מעדיף לקחת הימור מאשר להישאר עם אלן, עם כל הכבוד לתקופה הטובה.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. StevenGerrard Member

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/33fc45003059c7080b5c76957ec18d0f.Xxx

Haha. [emoji1]

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, אחלה הודעה, באתי לתת לך לייק אבל לא יכול להסכים על אלן ומילנר. שניהם צריכים ללכת.
    אבל אין לי כח להתעסק בזה עכשיו, ראיתי את המשחק פעמיים כבר, בישיר ובש.ח אחרי בילבאו פנדלים ואני חייב לראות אותו שוב בפעם ה-3.
    הרגשה אדירה.

oranfu, Scouser Tommy ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  13. Sturridge Member

מצחיק שסאקו ולוברן יוצאים גיבורים מהמשחק הזה אחרי משחק הגנה מזעזע.
    מה שקרה מדקה 60 ומעלה, לא ברור.

14. alexshw Member

אם לנתח טקטית אז דורטמונד משום מה ב - 3:1 לא עשתה התאמות כדי להרגיע את המשחק כמו למשל להכניס את גונדוגן, יצאה בצורה חשופה מדי קדימה כאילו היא זו שצריכה הייתה 3 שערים.
    תגידו מה שתגידו על חסרונות של מוריניו ובצדק, אבל לו זה לא היה קורה. הוא עשה את שמו וכמובן גם על הדרך השניא את עצמו על לא מעט אנשים ביכולת שלו לשחק על תוצאה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/16
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקציר עם שדר אנגלי מישהו?

מצב נושא:
הנושא נעול.