ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

לירן אוהב/ת את זה.
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אחת המכות הכי גדולות של השנים האחרונות זה ההשתלטות של BT והשדר האיום שלה על מפת השידורים. לחשוב מה מרטין טיילר ואנדי גריי/גארי נוויל היו עושים מזה בימיהם היפים.

Mellow29 ו-לירן אוהבים את זה.
  3. cheddar Member

אואן גרוע, אבל השדר דארן פלטשר הוא אחלה ..

4. Big Virgil Member

טוב אז אחרי שקצת נרגענו מאתמול קיבלנו היום הגרלה לא קלה בכלל בדמות ויאריאל שחווה עונה טובה מאוד בסטנדרטים שלה בליגה הספרדית וגם מרשימה במפעל הזה עד עכשיו...

אני חושב שמיותר להעתסק במשחק עצמו, אפשר לנתח משחקים עד אין קץ אבל לפעמים צריך לשחרר ולהנות מהטירוף שהרגע חווית, עוד יותר אני לא מבין את הניתוחים שעושים פה לצורת המשחק של דורטמונד, ? who fucking care

אז הנה שני הסנט שלי על דברים שלא קשורים באופן ישיר לטעויות של טוכל סאקו או הומלס.

נקודה שחשבתי עליה היום היא שהניצחון האדיר הזה נעשה בלי שחקני בית בכלל, משהו שלא היה אצלנו כבר שנים, בטח לא בקמבקים הגדולים של העשור הקודם. תמיד חשבתי שהקסם שלנו הוא בשחקני הבית ועוד יותר מזה אלו שגדלו בעיר שפשוט מצליחים להעביר את הטירוף הזה לכולם. אני שמח לראות שזה לא נעצר ושהמורשת של המועדון והאוהדים המדהימים שהיו אתמול ביציעים יכולים להטריף כל שחקן עם השירה הנפלאה שלהם.

והנקודה השניה היא האוהדים, יש תחושה שהאוהדים שלנו עוברים סוג של רנסאנס מאז שקלופ הגיע. בגול השלישי התרגשתי מהאבוקה שהדליקו בקופ לראשונה מזה כמה שנים טובות באותה מידה שהתרגשתי מהגול. אוהדים כאלו אף שיח' לא יכול לקנות וזה היתרון היחיד של המועדון הזה על פני אחרים. צריך להשקיע באוהדים של המועדון הזה ולא לנצל אותם בגלל שהם קהל שבוי כמו שנהוג בכדורגל המודרני. אסור שנחזור לאנפילד המנומנם שהתרגלנו אליו בשנים האחרונות.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נרקיס, אני חושב שאנפילד הוא איצ' מיוחד, במשחקים גדולים הוא נותן דחיפה מטורפת לקבוצה שלנו. מה שכן, הקבוצה צריכה להראות מחויבות אחרת הוא יירדם גם במשחק גדול. ביתר המשחקים, אנפילד בד"כ מנומנם גם היום וגם פעם.
    אנפילד לא נהיה יותר מנומנם מבעבר, זאת הקבוצה שנהייתה יותר מחורבנת.

6. Big Virgil Member

שמע אולי אני הוזה אבל אני מרגיש שהקהל הרבה יותר דוחף בחודש חודשיים האחרונים, פחות או יותר מאז ההצלחה של מחאת הכרטיסים. בכל מקרה אני מסכים עם מה שאמרת בגדול, אבל אני חושב שאפשר להפוך את סף הגירוי של האוהדים שלנו ליותר נמוך וזה בגדול מה שאני מרגיש שקלופ קצת מצליח לעשות.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים שהקהל יותר משולהב תחת קלופ מאשר סוף ימיו של רוג'רס. אם רוב הקהל איבד אמון במאמן אז זה מורגש גם בזמן משחקים כמובן.

אנפילד היה ונשאר נקודת זכות מאוד חשובה לקבוצה שלנו. היום בהגרלה כל מה שחיפשתי זה שנארח את הגומלין, לדעתי זה יתרון טוב מאוד ובעיקר בגלל זה אני אופטימי.

8. Andrei Kanchelskis Member

שאלה לאוהדי ליברפול-האם לדעתכם תיבנה אצלכם בעונה הבאה קבוצה שתרוץ לאליפות? והאם העובדה שהאיש על הקווים הוא מאמן בעל שיעור קומה כמו יורגן קלופ(שמעולם לא היה לפניו לליברפול מאז תחילת חוק בוסמן) אמורה להשים סוף לעידן הלוזריות ולסמן על תחילתה של תקופה חדשה?

9. Mellow29 Kopite

@StevenGerrard אכן זה תרחיש אפשרי שתהיה דעיכה ביכולת שלו בעקבות החוזה. זה גם תרחיש אפשרי שנביא שני שחקנים צעירים מאיטליה וגרמניה והם לא בדיוק יתאקלמו פה. אני לא נכנס כרגע לתרחיש הגרוע ביותר אלא לתרחיש הסביר.
    ממה שהבנתי גם זיילנסקי, גם דאוד וגם גרוייץ' שכבר חתמו הם כשרונות מעניינים, אבל בהווה הם כרגע כנראה שחקנים לא רעים עם תקרה טובה אבל לא וורלד-קלאס. נראה שהמחשבה היא להיפטר מאלן ולהחזיק שלושה שחקנים לא רעים בהווה עם תקרה טובה, ואני תוהה אם לא יהיה עדיף לשמור את אלן ולהשקיע את הכסף בשחקן אחד עם תקרה גבוהה יותר. בקיצור זו פחות או יותר אותה סיטואציה כמו בחלונות העברה קודמים, האם לפזר את הכסף על כמה שחקנים או שחקן אחד יקר יותר. אני סומך על השיפוט של קלופ כמו שבחיים לא סמכתי על מאמן ליברפול, אבל הוא לא סופר את אלן מהיום הראשון שלו וזה חבל כי הדיבור היה ש"שחקנים יקבלו זמן להוכיח את עצמם". אם מישהו באמת לקח בשתי ידיים כל הזדמנות זה אלן.

@Liverpool-Forever כן, אני מכיר את עמדת ה"אני מוכר שחקנים בינוניים" שלך. בהזדמנות תבדוק כמה קשרים מרכזיים או התקפיים הגיעו בליברפול למספרים של מילנר ב-6-7 השנים האחרונות ככה. אני אחסוך לך את הבדיקה, רק ג'רארד בעונת הכמעט וקוטיניו העונה עברו אותו.

היום 27 שנה לאסון הילסבורו. הטקס האחרון שנערך באנפילד.
    https://bloodredlfc.files.wordpress.com/2012/09/jft96.Xxx

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצבים נייחים ופנדלים ניפחו את המספרים של מילנר. אני מתפלא שהלכת לשם.
    אגב, גם קאוט היה מביא מספרים יפים בתור קיצוני ימני לפעמים, מישהו לא חושב שהוא תקע לנו את ההתקפה ובסופו של דבר בעמדה שלו היה חסר את הגרוש ללירה בסיום העונה?

מחליף להנדרסון. לא לעשות ממנו יותר מזה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וקאוט - בדיוק כמו מילנר - לא היה שחקן טוב ברמת הסגל? זה נכס וזה נכס, בעיניי.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כש2 הכוכבים שלך בהתקפה מתקשים/פצועים (טורס וג'ררארד, פירמינו וקוטיניו, וכו') אתה מוצא את עצמך משמיט נקודות שבסופו של דבר עולות לך בהחמצה של המטרה. זה כי יתר שחקני ההתקפה ברוב המקרים היו קאוט/מילנר.

קאוט ומילנר לא מקבלים התייחסות כשחקני סגל, הרי על זה כל הדיון. קאוט, כמו מילנר, פתח כמעט בכל משחק.
    זה דבר אחד שאתה מחזיק אותם בסגל ודבר שני שאתה פותחים איתם בכל המשחקים ועוד בא להגיד לי שיש צורך בשחקן כמוהם בהתקפה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקבל לגבי קאוט, לא לגבי מילנר - כי הוא לא שחקן שקלופ הביא - ואנחנו לא יודעים מה הוא מתכנן לקראת העונה הקרובה.

בנימה אישית: בכיף הייתי מביא אותו לארסנל עם כל הבריטים הסמרטוטים שיש לנו בסגל.

14. Mellow29 Kopite

קאוט היה ווינר ענק, ובתקופתו ליברפול הייתה אולי בין שמונת המועדונים הטובים באירופה. השנה אנחנו בקושי נכנסים לטופ שמונה בליגה אנגלית עלובה, אז קצת פרופורציות. קאוט של לפני שבע שנים משדרג את הקבוצה שלנו בלי בעיה.

נכון, במשחקים מסויימים הוא לא נראה בפוקוס של ג׳רארד וטורס, מצד שני במשחקים אחרים בזכות הנחישות שלו גירדנו נצחונות למרות יכולת רעה של הכוכבים. אי אפשר להסתכל רק על חצי הכוס הריקה עם שחקנים כאלה.

אני לא מבין למה אתה יוצא מנקודת הנחה ששחקן סגל זה לא שחקן שעולה בהרכב. כמה שחקנים כבר יש לך בהרכב שהם ממש כוכבים? שלושה? נגיד ונעשה קיץ חלומי ויהיו חמישה? כל היתר הם שחקנים משלימים. כשיש לך שחקן משלים שנותן לך 12 בישולים (רק אחד ממצב נייח אם אני לא טועה) מצבך לא כל כך רע.

מחליף להנדרסון? אני מת על הנדו אבל לפי העונה האחרונה הוא זה שצריך להוכיח את עצמו בהרכב, לא מילנר. הלוואי שיחזור ליכולת מלפני שנה, אז הוא היה נכס אדיר.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על איזה פרופורציות אתה מדבר בדיוק? זה דיון של קאוט/מילנר והפכת לי את זה לשיעור פרופורציה על תקופת בניטז. כאילו קאוט הוא הסיבה שאז היינו בטופ והחוסר בשחקן כמוהו היום הוא הסיבה שאנחנו לא בטופ.
    לא לוקח את קאוט בשיאו, יש לנו מספיק שחקנים שמתקשים לעצור כדור ובנוסף איטיים וצפויים בהתקפה. מספיק עם הבינוניות הזאת.

לא רוצה את מילנר בתור שחקן משלים אלא רק בתור שחקן סגל ועל זה הדיון שלנו. אתה טוען שחייבים שחקן כמוהו בהתקפה ואני אומר שהוא לא צריך להתקרב להתקפה שלי.

כל עוד מילנר מתחרה על עמדת קישור מרכזי אפשר לדבר על הנחיצות שלו. כשהוא פותח במקום שחקן שצריך לעזור לנו לשבור הגנות אז אני מקווה מאוד שעם הזמן מילנר יהיה האופצייה ה8 לעמדה הזאת ונוכל להפסיק לראות אותו שובר לנו 90% מהמהלכים שעוברים דרכו.

אלעד, בינתיים מילנר פותח כמעט בכל המשחקים. כשנעבור את הקיץ נראה מה יהיה מעמדו, זה לא כתב אישום נגד קלופ כמו שזה כתב אישום נגד שחקנים מהסוג של מילנר שנכנסים לקבוצה עם שאיפות על תקן שחקני התקפה.

נקודה נוספת, עם כל האופוריה של אתמול, מצבנו כן רע ("מצבך לא כל כך רע"). אנחנו רחוק מאיפה שאנחנו רוצים להיות. לפני שבוע שיחקנו מול סטוק במשחק על 6 נקודות למקום 8. אני מקווה שהריצה האירופאית הנחמדה הזאת לא מכניסה את מקבלי ההחלטות לאשליות. יש תיקונים לעשות והם כוללים גם (בעיני כמובן) מכירה של אלן (ההגדרה לשחקן בינוני פרווה) והקטנה משמעותית מאוד של מספר הדקות של מילנר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/16
    oranfu ו-Rushie אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.