ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

אמנם אני לא רואה משחקים שלנו העונה בתדירות שהייתי רוצה לראות, אבל חודשיים וחצי?
    לטעמי גם בתקופה של רודג'רס הוא היה מנקודות האור הבודדות שלנו.

2. cheddar Member

footytube

3. Mellow29 Kopite

אם אני זוכר נכון קיי די קרוב למציאות, קוטיניו פתח טוב מאוד את העונה ואז בסביבות ספטמבר-אוקטובר הייתה לו תקופה רעה. זה די הגיוני לאור העובדה שהקבוצה נראתה מאוד לא יציבה לפני ואחרי החלפת המאמנים.

4. k_700 Member

כן, חודשיים וחצי לפחות וגם בתחילת התקופה של קלופ הוא לא היה יציב, אבל שוב, כל הקבוצה כמעט עוד לא הייתה מיושרת.

5. oranfu Member

לי זה נראה מאוד ברור שה"התעקשות" של סטארידג' על הרביעי היא בצחוק.

כשהוא באזור השער הוא רואה רק דבר אחד וזה בסדר מבחינתי כי הוא חלוץ וסקורר אדיר.

פירמינו בכושר רע אבל עדיין יש סיכוי גדול פי 400 בערך שהוא יבקיע ולא לאלאנה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירמינו נותן עונת בכורה מצויינת בסופו של דבר. אחרי התחלה רעה הוא מתגלה בתור כישרון נהדר ורכש מצויין. לשחק ככה בעונה הראשונה שלך באנגליה זה מראה שיש לך פוטנציאל בשמיים.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Dudek - the night Houllier lost the Liverpool FC dressing room - Liverpool Echo

יש פה ציטוטים מעניינים מאוד מהספר של דודק על הוייה ואיך שהוא איבד את חדר ההלבשה.

מצער אותי לקרוא את הדברים האלה, אני תוהה אם לרוג'רס גם קרה משהו דומה בסוף העונה שעברה ותחילת העונה הזאת. או לבניטס בסוף הקדנציה שלו.

8. Mellow29 Kopite

האמת שציפיתי למשהו יותר מעניין לפי התיאור שלך. סתם ציטוטים על מנג׳ר שמבקר את השחקנים שלו. הוייה לא היה הראשון ולא האחרון שעושה את זה - אני בטוח שפרגוסון ומוריניו אמרו דברים חריפים יותר לשחקנים.
    הסיפור על סמי לי וג׳רארד לא מראה לי על כך שהוייה 'איבד' את האמון של המאמנים אלא שהוא הפעיל קצת שכל ישר. עם כל הכבוד לסמי לי, הוייה הוא הבוס.
    מנג׳רים צריכים לעשות ג׳אגלינג בין תפקיד של מפקד בצבא, מאמן כדורגל ופסיכולוגית. לא מן הנמנע שבתוך כמה שנים מתחילה שחיקה והמאמן עוזב. אין מה לעשות, זה תפקיד מאוד תובעני בכדורגל המודרני.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני כולם? זה נראה לי הזוי. למה לא באופן אישי להיכנס בשחקן ספציפי עם דיבורים כאלה?
    זה גם לא נראה לי כמו ביקורת מקצועית אלא דברים בסגנון נמוך או מתוך פרנויה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהנדרסון צ'אן ואוריגי נפצעו, עכשיו סאקו מושעה בגלל סמים. מה יהיה תגידו לי?

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק באתי לכתוב על זה בעצמי... שמעו זה לא יאומן מה שקורה בקבוצה הזאת. אומרים שהשתמש בשורף שומנים... אולי הוא פשוט שתה מהבקבוק של אנריקה?

4 שחקני הרכב בטוחים בחוץ, פאקינג סקרטל ולוקאס בהרכב לריצה בליגה האירופית, באמת שאני לא מאמין שזה קורה... סעמק.

12. Mellow29 Kopite

אוי ואבוי. רע מאוד הסיפור הזה. נשמע שהוא הולך להחמיץ גם את היורו.

אני חושב שקלופ מעדיף את טורה על סקרטל, תומר. לא שזה מרגיע במיוחד אבל מילא.

הודעה של המועדון:
    Yesterday, Friday 22nd April 2016, a formal communication was received from UEFA stating that they are investigating a possible anti-doping rule violation by Mamadou Sakho.

The player will respond to UEFA on the matter.

The player is currently not subject to any playing suspension. However, the club, in consultation with the player, has decided that while this process is followed the player will not be available for selection for matches.

There will be no further comment at this time.

13. oranfu Member

נשבר לי ה*ן מהשחקנים המטומטמים האלה בחיי. מה כל כך מסובך לא לקחת שום תוסף ושום כדור מבלי לקבל אישור מהרופא של המועדון מה???

14. Rushie Member

מבחינת תקדימים בנושא, קולו טורה נמצא אשם בשימוש באותו החומר והושעה ע"י סיטי לחצי שנה. אם סאקו יואשם זה יהיה המינימום כנראה. כמובן שיכול להיות שזה יהיה ארוך יותר במקרה הזה או שהמועדון בכלל יחליט לסיים איתו את הקשר.
    מגביר את הסיכויים שלנו להביא עוד בלם בקיץ.

15. VAR Member

זה די הזוי שהוא בכלל נספר שם כשיש משהו כמו 6 בלמים צרפתים יותר טובים ממנו.

מצב נושא:
הנושא נעול.