ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nwish Member

ובינתיים ברד-קאפה:
    Momma-Dope Smack-Hoe

הולי שיט.

2. Rushie Member

גם אם העונש יהיה מינימאלי, כלומר חצי שנה, יכול להיות שאנחנו נעדיף לסיים עם השחקן את הקשר לחלוטין. לא בדיוק התעמקתי אבל הבנתי שהיה פעם עניין עם שחקן של הבוסטון רד סוקס שהסתבך עם חומרים אסורים וFSG העיפו אותו על טיל.
    במידה וזה לא הסיפור, גם חצי שנה בחוץ זה דבר שיהיה לנו קשה להתמודד איתו לאור זה שטורה בדרך הבטוחה החוצה ואולי גם סקרטל (שמועות הבוקר על התעניינות של בשיקטאש). משאיר אותנו לכאורה רק עם לוברן ומאטיפ (וג'ו גומז?).
    יש את המקרה של צ'לסי שהוציאו כסף ממוטו. אמנם לא נראה לי שנקבל את אותו הסכום כי סאקו השתמש בשורף שומנים ולא עשה קוק אבל אולי זה יוכל לעזור לנו קצת עם רכש של בלם. אף על פי שללכת לבית משפט מול שחקן נראה לי מאוד לא "הדרך של ליברפול".
    עם כל ההפתעה והבלאגן של הסיפור הזה אני יוצא באיזשהו מקום קצת מעודד כי כמו שאמרתי זה כנראה מגדיל את הסיכויים שנשים את הידיים על עוד בלם בקיץ שזה משהו שקיוויתי שיקרה ועד כה לא היה נראה מאוד סביר.

3. nwish Member

חצי שנה זה אומר שהוא חוזר בסוף אוקטובר, אם תוסיף לזה רכש של בלם שיצטרך לקרות עכשיו בכל מקרה, אולי זה באמת ברכה במסווה של קללה.

4. Big Virgil Member

אני לא מאמין (לצערי) שנוציא כסף על עוד בלם אם הוא יקבל רק חצי שנה, בהנחה שיחליטו לשמור אותו כמובן. לוברן מאטיפ וגומז יהיו הבלמים שלנו לחודשיים. אני לא רואה סרט שסאקו נשאר אצלנו אם ההשעיה היא ליותר מחצי שנה (מה שאומר שהשימוש לא היה בתום-לב).
    ואז יש שתי אופציות:
    א. יגיע עוד בלם בכיר
    ב. נשמור את סקרטל.

בגלל שהסיפור הזה בא כל כך בהפתעה אני ממש מפחד שאופציה ב' היא זו שתתממש בסופו של יום.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת יכולה להיות ברכה במסווה רק אם נזכה בגביע אופ"א. אם לא נזכה בגביע הזה וניפול עם פשלות על טורה אז נבכה על זה לא משנה מה. יש פה הזדמנות לתואר לפני שמחשבים אם היינו מביאים בלם או לא.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Rushie Member

ופאשלות של סאקו לא יכולות לקרות? השחקן הזה הוא יום אסל יום בסל. עם כמה שטורה לא ברמה גם הוא יכול לתפוס 2 משחקים נקודתיים טובים.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

טורה לא יכול לתפוס כלום. במקרה הטוב הוא יכול לא לחרבן. הוא בדיחה שמגזימים איתה יותר מדי.

8. StevenGerrard Member

זכור לי משחק נהדר שלו בברנבאו. אומנם זה היה לפני שנה וחצי אבל הוא בהחלט מסוגל. *מנסה בכוח לשכנע את עצמי^

9. oranfu Member

א-שנה וחצי. גם בארסנל הוא היה טוב מאוד.
    ב- גם כשהוא עושה משחק סביר ביותר (ז"א לא מחרבן כלום) מהללים אותו כמו לא יודע מה כי הוא סוג של גיבור קאלט. בפועל, הוא שחקן הרבה הרבה הרבה מעבר לשיא שלא רואה דשא אצל אף אחת מהקבוצות האחרות שחולמות על טופ6 בכלל.

10. k_700 Member

הלכת רחוק ממש, אני זוכר משחק טוב של לוקאס כבלם בגביע לפני חודשיים וחצי, אז אולי בכל זאת לוקאס לייבה?

11. oranfu Member

אנחנו מדברים על המשחק שהפסדנו בעקבות עבירה מטומטמת (ואופיינית) שלו בדקה ה120 כן...

הבושה הכי גדולה של המועדון הזה זה האפס לוקאס.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם קולקר יכול לתת 3 משחקים טובים, גם אילורי. למה טורה ולא הם?
    לא מבין איך אתה משווה בין טורה לסאקו...אני לא סומך על סאקו ואם לא גביע אופ"א אולי הייתי אפילו שמח שהוא קיבל את ההשעייה הזאת אבל ממנו ועד לטורה יש חתיכת דרך.
    ברור שיכול להיות שטורה יהיה טוב 3 משחקים עכשיו. הסתברותית זה סיכוי נמוך יותר משמעותית מהסיכוי שסאקו היה נותן 3 משחקים טובים.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. k_700 Member

קולקר בכלל שיחק 3 משחקים כבלם מאז שהגיע? אני זוכר אותו פותח פעם אחת ונכנס עוד איזה פעמיים כדי להיות חלוץ.

מוזר לגמרי שהוא אפילו ספסל לא רואה בזמן שיש כל מיני טלאים כמו טורה, לוקאס וכו..

14. Rushie Member

אני לא משווה בין סאקו לטורה וגם אני קיוויתי כבר בקיץ האחרון שניפרד ממנו. אני פשוט ממש לא בוטח בסאקו שיעשה את העבודה. יותר טוב מטורה ברור שהוא כן אבל השאלה כאן היא לא של איכות אלא על היכולת להופיע למשחק. בסופו של דבר עם השניים האלה כל דבר יכול לקרות בכל ערב נתון. סומך על שניהם או יותר נכון לא סומך על שניהם באותה הרמה.
    בתרחיש האופטימי קלופ מעלה מחר את סקרטל ולוברן ואם זה נקרא תרחיש אופטימי זה רק מראה כמה המצב רע ולמה אני ממהר כבר לחשוב על בלם חדש לעונה הבאה.

15. Mellow29 Kopite

קולקר לא יכול לשחק באירופה כי הוא לא רשום לתחרות. נראה לי שבשלב מסוים הוא גם נפצע.

מצב נושא:
הנושא נעול.