ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אין משמעות למשחקים ישירים? לכמות ניצחונות במקרה כזה?
    לווסט האם יתרון במשחקים ישירים אבל לליברפול יהיה יותר ניצחונות במקרה כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/16
  2. Rushie Member

בליגות אחרות הנתונים האלה רלוונטיים. בפרימיירליג לא.

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

עלה שמו של שוער מיינץ לוריס קריוס כמועמד לחיזוק. היה באקדמיה של סיטי בעבר.

4. Mellow29 Kopite

#LFC line up: Bogdan, Flanagan, Skrtel, Lucas, Smith, Stewart, Brannagan, Allen, Ibe, Ojo, Benteke.
    Subs: Mignolet, Randall, Ilori, Henderson, Ings, Sergi Canos, Chirivella.

או במילים אחרות, ההרכב שלנו לגמר בבאזל: מניולה, מורנו, טורה, לוברן, קליין, מילנר, צ'אן, פירמינו, קוטיניו, ללאנה וסטארידג'. טוב מאוד שלוקאס לא יהיה שם.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה. מילנר או צ׳אן עוד עלולים לסובב את הקרסול ביציע היום ולא להיות כשירים לגמר. קרו דברים מוזרים יותר מכך כדי שלוקאס ישחק.

6. South Boy Member

מתחיל לקרוא את ההרכב, איך שאני מגיע לשם הראשון אני שואל את עצמי אם כדאי בכלל לראות את המשחק.

7. Mellow29 Kopite

שער יפה של אייב אבל היום גם נפל לי האסימון סופית שאני לא רוצה אותו בקבוצה. יכול להיות שאני חוטא כמו כל אוהד שמוותר מהר מדי על שחקן צעיר ואז נאלץ לאכול את הכובע (ומבטיח לעצמי שבפעם הבאה תהיה לי יותר סבלנות, ושוב חוזר על זה), אבל הוא פשוט שחקן מעצבן ומתסכל. הדריבל הזה עם הראש בקרקע לתוך פקעת של שחקנים, חוסר היכולת לשחרר כדור בזמן, הריכוז הלא קיים שגורם לו לפשל בפעולות מאוד פשוטות... לא שונה מרוב הקיצוניים האנגליים הסטנדרטים. לאור מצוקת הקיצוניים שיש לנו בסגל אני לא יודע אם קלופ ימהר לשחרר אותו לווטפורד או לקבוצות אחרות, אבל את מה שהייתה אמורה להיות עונת הפריצה שלו אייב בזבז באופן קולוסאלי.

באופן כללי זה לא היה משחק נעים לצפייה. הרבה נסיונות סוליסטיים של שחקני ההתקפה, מעט מדי משחק קבוצתי. בראנגן בפעם הראשונה בבוגרים באמת הרשים אותי - מאוד טכני ונוח עם הכדור. שמח לראות את אינגס חוזר.

קלופ אמר שאוריגי התאמן עם הקבוצה הראשונה ועשוי להיות בסגל לגומלין.

owen11111 ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראנגן דווקא מבחינתי רק המשיך את היכולת הטובה שלו. בכל ההזדמנויות שקיבל העונה התרשמתי מקבלת ההחלטות, הטכניקה על שטח קטן, ובאופן כללי פשוט נראה שחקן חכם עם הכדור. מבין כל הצעירים שקיבלו הזדמנויות תחת קלופ הוא ואוג'ו ביי פאר הכי הרשימו בעיניי.

המשחק היה קשה לצפייה כי לפחות חצי מההרכב שעלה לא הולך להיות במועדון בעונה הבאה. אולי אני אופטימי מדי אבל אני חושב שבוגדאן, סקרטל, לוקאס ובנטקה בוודאות בחוץ בקיץ, וגם לא הייתי מהמר שסמית' וסטיוארט יישארו. אלן ואייב גם כן גבוליים.

9. Mellow29 Kopite

לפי ערוץ טלוויזיה פולני כלשהו, זילנסקי יחתום השבוע. הוא גם צולם עם חולצה של ליברפול.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייב קצת פספוס עבורי, חשבתי שיעשה יותר העונה. בכל מקרה, לא הייתי מוכר אותו, אולי צריך לחשוב על עונת השאלה - בעדיפות כמובן לפרמייר ליג.

קיוויתי שאוריגי איכשהוא ישחק 30 דקות ואז יפתח ברביעי. כנראה שזה לא יקרה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. StevenGerrard Member

מקווה שזה נכון ובמקרה כזה הגיע הזמן ללמוד את הגיית שמו: ז'לינסקי Zieliński pronunciation: How to pronounce Zieliński in Polish

אין לי מושג מי זה...
    Philip Harmeling ‏@PhilipHarmeling
    Just got the confirmation that 2 scouts from Liverpool are in Munich to watch Götze. It's a formality but #LFC will bid next week. Götze gave his OK for Liverpool. Bayern waiting for the bid, the contract is already clear. Just waiting for the approval from both teams.

Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC
    Beckenbauer: "Götze has never felt comfortable at Bayern. He needs to be cuddled. I think he might follow in the footsteps of Jürgen Klopp."

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/16
  12. oranfu Member

אייב היה היום לא טוב, אבל לדעתי הוא היה הכי פחות גרוע מכל החלק הקדמי. אלן לא רץ עם הראש בקיר היום כל המשחק? אייב לפחות גם עשה כמה פעולות טובות, אלן, אוג'ו ובנטקה גם זה לא.
    אסור לוותר על אייב, הוא עדיין כולה בן 20 להזכירכם. הגול שלו היום הראה כמה פוטנציאל יש לו. אפשר לחשוב שלאלאנה הוא לא קשר התקפי מתסכל, בלי תוצר סופי ועם קבלת החלטות מזעזעת. אייב צעיר ממנו ב7 שנים ושבריר משכורת.

כל החלק האחורי היום (שוער ושחקני הגנה) הוא בזיוני. סמית' מהיר ויש לו הכנסת כדור טובה לרחבה אז הוא אולי סביר כגיבוי למגן שמאלי אבל כל השאר...

סקרטל בכה בסוף המשחק, נראה ברור ביותר שהוא עוזב.

מאוד מטריד אותי שלא ראיתי את לוקאס "נפרד" מהקהל. מבחינתי אם הוא עדיין במועדון בעונה הבאה אז הקיץ שלנו הוא חרא.

בראנאגן שחקן, הוא מאוד לא אנגלי במשחק שלו. תמיד עם הראש למעלה, רואה משחק, טכניקה טובה על שטח קטן, קבלת החלטות טובה. קלופ שוב דיבר עליו אחרי המשחק וציין את זה שהוא משחק מאוד מהר, לא מתמהמה עם הכדור.

הפולני הזה ככל הנראה התראיין בטלויזיה הפולנית ואישר שהוא עובר אלינו. לא מכיר אותו אבל דיי התרשמתי מהיוטיוב.

הקישורים לקריוס צוברים תאוצה. הוא לא שם חדש ובזמן האחרון היה נראה שטימו הורן הוא השוער המבוקש אבל זה השתנה ביומיים האחרונים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאלאנה בוודאות שווה אצלנו בסגל לעונה הבאה, איפה הוא ואיפה אייב?
    אייב מנסה מהלכים יותר וירטואוזים אבל מתחיל להיות ספק האם הוא יהיה שחקן סגל לגיטימי עבורנו. לאלאנה עוזר לקבוצה עם התרומה שלו גם אם התכלתיות שלו והמהלך הסופי שלו לפעמים מאוד מתסכלים.
    בגלל שהוא בן 20 והראה כבר יותר מפעם אחת שיש לו כישרון ברגליים אני אומר להיזהר מלמכור אותו (כמו שכבר עשו עם שלבי) וצריך רק לבחון האם כדאי להשאיל אותו במקום שישחק מעט שוב.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

לאלאנה פשוט רץ הרבה, אין בו כלום חוץ מזה. הוא קשר התקפי שלא מבשל, לא מבקיע, לא פורץ הגנות. קבלת ההחלטות שלו עוד יותר גרועה משל אייב. כקונטרסט, הוא מבוגר ב7 שנים ומרוויח פי כמה. יש יותר הגיון להיפטר מלאלאנה מאשר מאייב (שיש עדיין תקווה שיתפתח לשחקן טוב יותר, הנתונים בהחלט קיימים).

הגדרה, גאונית, שראיתי שנתנו ללאלאנה - false playmaker.

15. StevenGerrard Member

לא עוקב כך שלא יודע מי עדיף מבחינה מקצועית ואם בכלל אחד מהם מתאים לנו, אבל לקאריוס יש יתרון קל בכך שהעביר שנתיים באקדמיה של מנ' סיטי, כך שיכול להיות שיהיו לו פחות קשיי הסתגלות לאנגליה (כמדינה זרה) ולשפה האנגלית. זה כל מה שאני יודע עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.