ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

שוב וקאריק היה ברומטר של יונייטד. אם הוא משלים 38 משחקים או קרוב לזה, יונייטד אולי היו לוקחים סגנות או מקום שלישי והיו בפער גדול יותר מליברפול.
    כמו שאתם לא כיסיתם את סטאריג', יונייטד לא כיסתה את קאריק

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

החשיבות של השחקנים האלה לקבוצות שלהם היא שונה לגמרי לטעמי, אבל שיהיה, אני לא רוצה להתווכח על זה כי זו גם ככה לא הייתה הנקודה שלי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. StevenGerrard Member

4. South Boy Member

אני שומע הרבה ברשת שלקאזט שוב קושר אלינו, אני חייב להבין מאיפה זה בא פתאום?
    הוא אמר בפירוש שאין לו מה לחפש בליברפול בגלל העדר השתתפות בצ'מפיונס, מה השתנה? ולמה שיביאו אותו בכסף הזה לפני שמביאים קשר 50\50, ובמיוחד אחרי רכישת בנטקה?

5. Ori8 Member

הוא לא יגיע ואנחנו לא רוצים אותו וזה סתם חרטוטים במיץ. אלא אם כן מתכוונים לשפוך עליו 30+ מיליון ורודג'רס מתכוון לשחק 1-1-9 (וגם אז אני מוכן להתערב שלוקאס ימצא את עצמו בהרכב)

6. oranfu Member

חבל על טראורה. לא ממש ראיתי אותו משחק האמת, אבל הבנתי (לפני שקושרנו אליו) שמדובר בכישרון דיי נדיר. לא מבין למה לא לשלם 15 מיליון יורוו אם יש אפשרות. לשרוף גשרים עם ברצלונה? שיילכו לעזאזל. איזה קשר יש לנו איתם? הם לוקחים לנו את השחקנים שהם רוצים במחירים מבצע ואנחנו מקבלים מהם קדחת?

לא ראיתי את 2 המשחקים האחרונים, רק תקצירים. עוד מישהו רוצה להתווכח על זה שרודג'רס מעדיף את לוברן על סאקו?

מקווה להינות מהכדורגל, אני לא חושב שאנחנו מסוגלים לסיים טופ4 אלא אם כן לפחות אחת מהפייבוריטיות תקרוס. לא עם קישור אחורי והגנה כמו שיש לנו.

חדשות מצוינות בקשר לסטארידג'!!!! עד הםציעה הבאה שתתרחש או לפני שיחזור לשחק או אחרי שייכנס מחליף נגד יונייטד. בחייאת, איך אפשר להתלהב מזה או לבנות על זה? אמרתי בעבר שהחלוץ היחיד באירופה שאני מעדיף עליו זה אגווארו ואני באמת חושב ככה. הוא מהיר מאוד, טכני, דריבל, בעיטה טובה מרחוק, משחק ראש, מצוין מול השער, לינק אפ פליי מצוין... אבל אני לא מצפה ממנו לשחק יותר מ10 משחקי ליגה מקסימום וגם הם ספק באיזה כושר. כמו שראינו עונה שעברה כשהוא "חזר" מהפציעה, הוא מת מפחד לתת ספרינט או לבעוט בכל הכח.

מרקוביץ'? לא רואה את הטעם. אני חושב שיש לו ראיית משחק טובה והוא לפעמים מנסה לעשות דברים לא צפויים, אבל חוץ מזה אני לא יכול להגיד עליו כלום. כל ילד מהנוער שלנו שמקבל דקות נראה טוב ממנו.

החתמנו ילד פלא נורווגי בן 14 בשם Edvard Tagseth. היו לו הצעות מסיטי, ארסנל, אברטון ועוד אבל בחר בנו. אודגאארד החדש :)

יעבור אלינו כשימלאו לו 16.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/15
  7. StevenGerrard Member

Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC
    La Nazione are reporting that Fiorentina offered €8m (£5.6m) for Borini. LFC want €11m (£7.7m). Agreement expected soon.

ההרכב הכי חזק שלנו כרגע?
    https://pbs.twimg.com/media/CLwkiphUcAAk24M.Xxx

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני קובע את ההרכב הייתי עולה עם גומז ואייב במקום מורנו ומילנר בהשוואה להרכב שרשמת.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. South Boy Member

גומז שחקן באמת מוכשר אבל באילו מבחנים הוא עמד שכדאי לזרוק אותו היישר למים העמוקים? אני חושב שצריך לתת למורנו עוד זמן חסד והעובדה שהוא מודע לזה שעכשיו כשגומז מחכה בספסל הוא עם הגב לקיר אולי תוציא ממנו יותר.
    ניסיון ועקביות אלו תכונות שעדיין לא נרכשו ע״י הצעירים וחשובות יותר לשחקני הגנה מאשר לשחקני התקפה ולכן קל יותר לשלב צעירים בעמדות התקפיות מאשר בעמדות הגנתיות, זריקה של גומז להרכב יכולה לרומם אותו אבל סביר שגם תשרוף אותו וזה לא בריא לנו או לו בשלב הזה של הקריירה שלו.
    לגבי אייב, מסכים שצריכה להיות רוטציה בינהם אבל לא הייתי מבטל לגמרי את מילנר, תלוי ביכולת שלו במחזורים הראשונים.

10. yakov_y YNWA

מיניולה;
    מורנו, סאקו, סקרטל, קליין;
    קוטיניו, קאן, הנדרסון;
    פירמיניו, בנטקה, איבי;

הלוואי וזה יהיה ההרכב אבל רודג׳רס ייעלה כרגיל עם לוברן בהגנה, מילנר במקום קאן ולוקאס/אלן/לאלאנה במקום איבי.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לא ביטלתי לגמרי את מילנר, הוא פשוט לא בהרכב שלי לסטוק.
    2. מעדיף הימור על גומז מאשר מורנו. גומז נזרק למים העמוקים שמורנו כבר הראה שהוא לא יודע לשחות, אני אזרוק את גומז ונראה אם הוא יטבע. מורנו הראה שוב נגד סווינדון (סווינדון...) שאין לו מושג איפה מגן צריך לעמוד. אין לי אמון בו כרגע. מבחינתי המועדון היה חייב להביא מגן שמאלי הקיץ.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי נו באמת, מילנר סגן הקפטן.
    אני לא אוהב את הדברים האלה, נכון שחוץ מטורה שלא רלוונטי, מילנר הוא כרגע השחקן הכי מנוסה ומשופשף בסגל, והוא גם כזה שיודע לדחוף קדימה, לצעוק וכל הדברים שמצפים מקפטן לעשות, אבל זה די טמטום לתת את התפקיד לשחקן שלא הוכיח את עצמו על המגרש בליברפול עדיין.

אם עוד כמה חודשים אנחנו פתאום מגלים שאנחנו נראים טוב עם שלישיית קישור כלשהיא שלא כוללת את מילנר והוא מוצא את עצמו כשחקן יותר שולי ממה שחשבנו, זאת תיראה כמו החלטה די הזויה.

אין שום אלטרנטיבות אמיתיות, סקרטל ולוקאס הוזכרו כאופציות, על לוקאס עדיף לא לדבר בכלל אבל אולי הייתי נותן את זה לסקרטל וזהו.
    לא ביג דיל, אבל מהלך די אידיוטי.

13. Mellow29 Kopite

מילנר קיבל רשמית את תפקיד ה-vice captain. מאיך שרודג'רס מדבר עליו במסיבת העיתונאים נשמע שהוא יהיה אחד השמות הראשונים בהרכב בכל שבוע.

משער שנראה הרכב כזה- מניולה/גומז, סקרטל, לוברן, קליין/לוקאס, מילנר, הנדרסון/קוטיניו, אייב או ללאנה, בנטקה. סטוק גם תראה שונה לגמרי מהעונה החולפת: בגוביץ' ואנזונזי כבר לא שם, שואקרוס, ארנאוטוביץ' ובוז'אן פצועים.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שלוקאס יפתח. יש לי הרגשה שרודג'רס ילך עם אותו קישור שהריץ בפינלנד - מילנר, הנדרסון, קוטיניו. אייב, ללאנה ובנטקה יפתחו מקדימה.

15. Coutinho10 Member

חודשיים שלמים של לחיות עם ה 6-1 הנוראי הזה, השפלה שלא ראיתי מהקבוצה שלי כל חיי.
    בהגרלה שמחתי לקבל את סטוק. יותר מרגש מזה לא יכול להיות, יותר סמלי מזה בשבילנו ובשביל השחקנים ? תחושת הנקמה עדיין טרייה וכנראה רדפה אחריהם כל הקיץ (ככה לפחות הם מספרים).

תחושת הציפייה לראות איך כל הכישרון הזה בהתקפה מתחבר, הרי אינדיבידואלית אין לנו ספק ששחקנים כמו בנטקה, פירמינו,קוטיניו, אייב יכולים להוות חלק ממשהו אדיר.

התחושה שסוף סוף יש דם חדש בקבוצה, שנטל ג׳רארד עם כל הרוע שיש בזה לצערי ירד ובמקומו נכנס שחקן אנרגטי, מנוסה ומוכח להרכב שיכול לגרום למיצוי אמיתי של מה שהחבורה הזו מסוגלת לעשות.

תחושת התקווה שאיכשהו אמרה צ׳אן יתן עונה שמתעלה על הציפיות ויפתור לנו את הבעיה הענקית הזו בקישור האחורי (ומצדי שבארסה וריאל ידברו עליו בעונה הבאה), ושההגנה איכשהו לא תעשה יותר מדי שטויות, וסקרטל וסאקו הראו שהם מסוגלים.

מצב נושא:
הנושא נעול.