ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. noam2424 Member

אני מאוד מעריך את האופטימיות שדברים יראו טוב ונראה נקמה על ה6-1, אבל זה המשחק הראשון העונה והסבירות שדברים יתחברו ונראה משחק שוטף עם ניצחון היא לא גבוהה.
    זו לא חבורה של קאליברים שרק אזכור שמם מרעיד את שחקני סטוק, זו לא מועמדת לאליפות, זו קבוצה עם הרבה משתנים שצריכים להתאים כדי שנראה עונה יפה.
    צריכים לקחת דברים בפרופורציה אם לא רוצים להתאכזב אפילו יותר.
    אם במשחק לא נפתח עם לוקאס ולוברן כבר יהיה יותר טוב.

oranfu ו-k_700 אוהבים את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו רוצה לנצח 6-1?
    תביא לי 1-0 מנבדל מה אכפת לי.
    אני מזכיר שבעונה שכמעט לקחנו אליפות ניצחנו 3 פעמים 1-0 במחזורים 1-3.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

אין בי אופטימיות לקראת העונה החדשה. ההתקפה על הנייר יכולה להיות חזקה מאוד אבל עוד לא ידוע איך השחקנים האלה ישתלבו ביחד. רודג'רס אמנם הראה שהוא יודע להעמיד קבוצה נפלאה מבחינה התקפית (בערך כמו שתמיד חלמתי) אבל בעונה שברה הוא העמיד קבוצה רעה מאוד ואני מאוד חושש שלא יצליח להעמיד שוב קבוצה טובה מספיק התקפית.

אבל אם ההתקפה כן מעוררת חשק, הקישור האחורי וההגנה עלובים. אנחנו הולכים לעונה שלוקאס ולוברן הם שני עוגנים שלנו בכל הנוגע לחלק האחורי, איך מישהו יכול להיות אופטימי במצב כזה אין לי מושג.

4. StevenGerrard Member

5. StevenGerrard Member

התראיין לטלוויזיה הנורבגית עם חולצת חוץ של ברצלונה. שלא תגידו בעוד עשור שהרצון שלו לעבור לשם הגיע בהפתעה :p
    Slik ble «Eddi» god nok for Liverpool -Trønder-Avisa

6. oranfu Member

עשור? אתה אופטימי :)

דווקא אני דיי בטוח שראיתי בדיווחים הקודמים עליו שהוא אוהד ליברפול.

לא באמת משנה.

7. StevenGerrard Member

היום בשעה 13:25 ישודר בספורט1 משחק של קבוצת הנוער U21: ליברפול - צ'לסי. אחלה מופע חימום לערב. :)

8. Mellow29 Kopite

אמנם עדיין לא רשמי אבל החבר'ה האמינים בטוויטר אומרים שזה יהיה ככה:
    Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Henderson, Milner, Ibe, Coutinho, Lallana, Benteke

קצת מופתע מכך שרודג'רס עולה עם מילנר והנדרסון בלי קשר אחורי. אם הוא חושב שהשניים האלה מסוגלים להסתדר לבד במרכז ב4231 זה יכול להסביר את העובדה שלא ממש הסתכלנו בכיוון של קשר אחורי מובהק. אנחנו אמנם צריכים אופציה דפנסיבית טובה יותר מלוקאס בסגל אבל אם נשחק 4231 כנראה שהוא יהיה אופציה חמישית אחרי מילנר, הנדרסון, צ'אן ואלן - בסוף הוא אמנם יתפלח להרכב אבל זה יקח קצת יותר זמן הפעם.

התרגשות שיש רק בפתיחת עונה. */aaa021

9. k_700 Member

למען האמת כבר אתמול ההרכב הזה פורסם, כנראה בשורה שהגיעה מהאימון המסכם.

10. Mellow29 Kopite

זה ההרכב שדי ריחף באוויר לפי משחקי ההכנה והרמזים בתקשורת לאורך השבועיים האחרונים (לוברן וגומז ע"פ סאקו ומורנו, תפקיד משמעותי לאייב), בכל זאת חיכיתי ליום המשחק כי ללוקאס יש את הטריק שבו הוא מרדים את כולם ואז משתחל להרכב.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב הוא כמו שחשבתי, ה11 שעלו מול הלסינקי עם בנטקה במקום אינגס. הימור מעניין של רודג'רס, בלי אנזונזי לסטוק כבר אין כ"כ מי שיאנוס אותנו בקישור כמו במשחק הקודם, מעניין אם הוא ידבוק בזה כי בלי ספק זאת שלישיית קישור שתעזור מעט מאוד להגנה שצריכה כמה שיותר עזרה. מניח שזה יהיה תלוי באיך זה ייראה היום.

אני לא אופטימי עם ההתקפה הזאת חייב להגיד, לדעתי נצטרך להעלות כלים מהספסל כדי לנסות לנצח את המשחק הזה\להציל משהו.

12. k_700 Member

אני רואה שג'ירום סינקלייר משחק מול צלסי אנדר 21, הייתי בטוח שהוא עזב בגלל שלא הסכים להארכת חוזה.
    בכל מקרה אני שנתיים עוקב אחרי הבחור הזה, חתיכת חיה ברחבה.

הוא קרקס אותנו לפני שנתיים וגם זוכר איך בעונה שעברה הוא הדביק לואלדס שער בסיבוב לפינה השמאלית.

מעניין למה בכל השנה האחרונה לא נוסה באמת לפני לאמברט,בוריני וכשגם היום הוא לא פחות טוב מאינגס(לדעתי עם תקרה גבוהה יותר).

תמוה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז שרוג'רס הגיע אנחנו לא מצליחים להיראות טוב ב4-2-3-1, אולי למעט תקופה מסוימת בחצי העונה אחרי שקוטיניו וסטרידג' הגיעו, ועל כן המערך הזה מדאיג אותי מעט. מצד שני, כמעט תמיד במערך הזה הקישור היה מורכב מג'רארד הסטטי ולרוב עם אחד מבין אלן או לוקאס, כשהראשון אמנם נייד אך לא מספיק טוב בעיניי והשני... טוב, אין מה להרחיב כל כך.
    אולי השילוב של מילנר והנדו, יחד עם ההתקדמות של קוטיניו, כן יגרום למערך הזה להצליח. בואו נקווה.

ואכן זה ההרכב. פאקינג לוברן, סאקו אפילו לא על הספסל. אם זאת לא פציעה ורוג'רס עד כדי כך לא מעריך אותו זה פשוט בדיחה שלא הבאנו עוד בלם.

מיניולה
    גומז לוברן סקרטל קליין
    מילנר הנדו
    לאלאנה קוטיניו אייב
    בנטקה

בוגדאן, טורה, מורנו, צ'אן, פירמינו, אוריגי, אינגס.

נחטוף היום 1-2, מקווה שנשיב יותר...

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/15
  14. Mellow29 Kopite

סאקו לא בסגל כי לא התאמן השבוע (נולד לו ילד), אבל בכלל די מדאיג שלוברן נספר לפניו במשחקי הפרה סיזן. אלא אם כן רודג׳רס הריץ אותו בגלל שהלידה של אישתו של סאקו נפלה על המחזור הראשון...

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודג'רס ידע שאשתו תלד השבוע? ברצינות.

לוברן לפני סאקו בעיני רודג'רס, מי שבחר להתכחש לזה במהלך הקדם עונה כשלוברן רץ משחק אחרי משחק עם השחקנים הבכירים וסאקו עם המחליפים והצעירים, ימצא גם פה אחלה תירוץ ללמה לוברן בהרכב ולא סאקו, אבל זו המציאות כרגע. לטעמי ההחלטה הכי הזויה של רודג'רס מאז שהוא מאמן ליברפול, לא מצליח לראות טיפה של הגיון מאחורי זה.

מרקוביץ' גם לא על הספסל ולדעתי הסיפור שלו גמור, השאלה לאיפשהוא לעונה הקרובה ומכירה בשליש ממה ששילמנו עליו בקיץ הבא.

אני גם ממש לא מתלהב ממה שקורה בעמדת המגן השמאלי, אם רודג'רס החליט שהוא לא סומך על מורנו שיחתימו מגן שמאלי, זה לא פתרון.

בלי קשר לכל זה, חייב להגיד שאני באמת מרגיש באמת מוזר לקראת המשחק הזה. מקווה להפתעה, במקום שנדע לעשות את העבודה. סטוק אשכרה פייבוריטים לנצח, לא חשבתי שאני ארגיש ככה לפני משחק כזה בחיים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/15
    oranfu, Ori8 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.