ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול מאוד להיות שהוא לא שם. יכול להיות שנפל לו דבר נפלא בזמנו עם סוארס וסטארידג', והוא ידע לנצל אותו מצוין, אבל כאשר הוא מאבד תוך שנה גם את סוארס, גם את סטארידג' (בפועל) וגם את סטרלינג, והרכש בעייתי, הוא לא מצליח או אולי פשוט לא יודע לייצר משהו אחר. כמו שכתבתי, העונה הזו היא ה-מבחן. אני לא רואה סיבה לעשות שינוי עכשיו, אבל צריך להיות עם היד על הדופק ואם רואים בהמשך שזה לא עובד, אז אפשר להתכונן לקראת שינוי בקיץ (או להקדים אותו לשלב מאוחר יותר בעונה, אם יש אלטרנטיבה שיכולה להגיע מיד).

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר רוג'רס יישפט על תוצאות.
    13-14 קנתה לו שנתיים במועדון? אין לי יותר מדי בעייה עם הקביעה הזאת. אני הרגשתי שלא יהיה לגמרי הוגן להיפטר ממנו בקיץ האחרון למרות הקינוח שלנו בבריטניה סטדיום. אם העונה הזאת תימשך ככה, אני לא חושב שמגיעה לו עונה נוספת.

3. oranfu Member

@אמיר ע הרכש הבעייתי הוא בעיה גם שלו. הוא חלק מהבעיה.
    למה אנחנו עושים לו הנחה על עונה שעברה כשאומרים שהעונה היא ה-מבחן?

אני מוכן גם לזרום איתך, אבל הקיץ ופתיחת העונה (אנחנו מדברים על כל משחקי ההכנה ו5 משחקי ליגה עד כה) שבכולם (למעט מחצית אחת נגד ארסנל) נראינו זוועה. ובכולם הוא לא משנה כלום, אותן טעויות חוזרות על עצמן. הייתי מוכן להבליג על לא מעט ולתת לו זמן, אבל כשאני רואה שמשחק אחרי משחק הוא פותח עם לוקאס ולוברן אני לא מסוגל. אלה טעויות שמצדיקות פיטורין. זה פשוט בלתי נתפס בעיניי שהוא לא מבין עד כמה הם גרועים. ההתעקשות הזאת שלו על מה שבבירור לא עובד גורמת לי להאמין שהוא לא מסוגל כבר לשנות את המפולת. הוא כנראה אפילו לא מבין מה הבעיה (אחרת לא היה ממשיך בדיוק אותו דבר).

אני לא יכול לציין אפילו דבר חיובי אחד במה שהוא עושה כרגע, אפילו לא אחד.

שלא תחשבו שאני שמח לכתוב את הדברים האלה. אני באמת חשבתי שהוא המנג'ר הכי טוב שראיתי במועדון והוא יכול לקחת אותנו קדימה. עד כדי כך ההתרסקות אדירה מבחינתי ששנה וקצת אחרי וכבר אין לי שום אמונה בו.

אם כבר, הדבר היחיד שמשאיר בי איזה תקווה זה לראות איזה עבודה עלובה עושים המנג'רים האחרים של קבוצות הצמרת באנגליה. אולי זה סתם איזה וירוס שיפוג מתישהו ורודג'רס יתאושש. הלוואי.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אני חושב שבמה שהוא עשה אצלכם, הוא הרוויח לא רק את הזכות לעונה פחות טובה אלא בכלל את הזכות לטעות וללמוד מהטעויות שלו, גם אם זה בא על חשבון הקבוצה - הרי ידעתם שאתם לא מקבלים מנג'ר מוכח שעשה הכל וראה הכל. לכן אני חושב שזה הוגן ונכון לראות בעונה שעברה טעות שאפשר לקבל. באותה מידה, זה לא קרדיט בלתי נגמר - אם העונה הוא לא מראה שלמד מאותן טעויות וידע גם ליישם את מה שלמד, זה סיפור אחר. וזו לא חייבת להיות עונה מלאה עד שמתקבלת החלטה שצריך שינוי אם באמת שום דבר לא זז.

EO11 ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה די דיון סרק.
    רודג'רס הוא dead man walking במועדון. הוא גמור. כמעט כל אוהד ואוהד כבר איבד בו אמון והוא נמצא במקום שאין ממנו דרך חזרה. גם אם עכשיו הוא יחבר כמה נצחונות רצופים, ברגע שתגיע עוד תוצאה לא טובה הסכינים יישלפו שוב באותה מהירות.

האוהדים התייאשו ממנו ולדעתי FSG ירגישו את זה איפה שזה כואב - במשחקי הבית בליגה האירופית.

אני כבר לא מאמין בו בעיקר כי, כמו שאורן אומר, אני לא מצליח אפילו לראות מה הוא מנסה לנסות. בחרת לא להשאיר כלום מהכדורגל ששיחקנו ב13-14, ניחא. אבל מה כן מנסים לעשות? מה התכנית?

איך שחקן כמו לוקאס עובר מלהיות רגל וחצי מחוץ למועדון (ואין לי גם צל של ספק שאף אחד לא היה מגיע להחליף אותו, אבל זה כבר אישיו אחר ועדיין הייתי מעדיף לראות אותו בחוץ) ללהיות באנקר בהרכב מהשנייה שחלון ההעברות נסגר? איך אתה מתעקש על 4-3-3 אחרי שמכרת את שחקן האגף הכי טוב שלך ולא הבאת אף מחליף, והשאלת את מרקוביץ' בחינם לטורקיה כי הוא לא שחקן "שלך"? עשינו את זה בשביל לשחק עם אינגס באגף שמאל? זה רציני? החלטת שאתה לא מאמין במגן השמאלי היחיד בסגל שלך (גם לא שחקן "של רודג'רס", מזהים דפוס?), למה זה לא בראש סדר העדיפויות להחתים מגן שמאלי? בלם בן 18 עם רגל ימנית שבחיים לא שיחק בפרמיירליג זה הפתרון שלך לטווח הארוך? כי כרגע נראה שמורנו לא יחזור להרכב בשום מצב ואנחנו לגמרי ממשיכים את העונה הזאת עם גומז כמגן השמאלי הבכיר למרות שכמובן, באופן צפוי, הוא לא תורם שום דבר בהתקפה וזה מאוד מגביל אותנו.

אין לו שום תכנית, השחקנים עולים למגרש ונראים כאילו הם מכירים אחד את השני יומיים, בחיי שאני לא יודע מה הקבוצה מנסה לעשות על המגרש ואיך אני אדע? השחקנים בעצמם לא נראים כאילו הם יודעים!

אנחנו מנסים לשמור על פוזשן? אז למה אנחנו מטיסים כדורים ארוכים לבנטקה ועד עכשיו יש לנו אחוז פוזשן ממוצע יותר נמוך מבכל עונה אחרת תחת רודג'רס? אנחנו מנסים לשחק משחק ישיר יותר על הקרקע, לזכות בכדור מהר ולצאת קדימה, משהו כמו ב13-14? אז למה אנחנו עולים בלי טיפה של מהירות בחלק הקדמי? למה אייב זה בכלל השחקן המהיר היחיד שיש לנו? אם רוצים לשחק ככה, אז שוב - למה לא החליפו את סטרלינג, למה השאילו את מרקוביץ'?
    אנחנו מנסים לשחק על בנטקה באוויר? אז למה הוא כ"כ מבודד בהתקפה, משתלט על כדורים ארוכים אבל אין אף שחקן אחר שיקבל אותם? למה לעזאזל אין לנו משחק אגפים? מי אמור למצוא את בנטקה עם הגבהה לרחבה? בטח לא קוטיניו ופירמינו. בטח לא המגן השמאלי שלך כי אין כזה.

רודג'רס זורק חרא על הקיר ומחכה לראות מה נדבק, ממש ככה. כל הקבוצה הזאת בנויה מפלסטרים ואני כבר סיימתי לקבל חילטורים כמו גומז כמגן שמאלי (בחיי שאני מרחם עליו, אני כועס על רודג'רס ולא עליו), דברים שאין סיבה שנראה בסגל שהוא השביעי (!) הכי יקר באירופה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

7. StevenGerrard Member

בניטז בתגובה לחשיפה של סטיבי על היחסים הקרים והמשונים איתו...
    Out of the respect that I have for Stevie and for the value and appreciation I have for him, and for Liverpool and the supporters, I think it’s best to just let it pass. He has brought out a book and now I’m the Real Madrid manager, that sells.
    Benitez accuses Gerrard of using his name as a publicity stunt to sell more books - Liverpool Echo

http://api.ning.com/files/QiexpI9hytrv4fxQoqJ2SXgiG1eP2pfjF69maYza7EnqfY6reHCGVyWgl3rquaoFO9qDpUrvRAzfaCFUK--KFm8o8hxnZS*r/headupass.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/15
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציטוטים של ג'ררארד זה הדבר הכי מעניין שקורה עם הקבוצה שלנו העונה. אני מחכה לעוד יותר מאשר אני מחכה למשחק נגד בורדו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. owen11111 Member

אז לפחות מגיעה לרודג'רס מילה טובה על הסגל שהוא החליט לקחת למשחק בליגה האירופית מול בורדו מחר:
    השחקנים שיקבלו מנוחה: בנטקה, קליין, מילנר, סקרטל וגם לוקאס ולוברן.
    העיתונאים מדברים שמחר תהיה הזדמנות לסאקו וטורה להוכיח את עצמם, כשהופעה טובה עשויה לתת להם מקום במשחק מול נוריץ' בראשון. אין ספק שזה דבר נורמלי לחלוטין לרשום, אבל אם רודג'רס היה רואה את הדברים כמונו אני חושב שיותר מדוייק היה להגיד\ שרק הופעה קטסטרופלית צריכה למנוע מהם את הדקות מול נוריץ' בראשון.
    סקרטל ולוברן היו מתחת לכל ביקורת ב-2 המשחקים האחרונים ואין כמעט שום נקודות זכות שאפשר לרשום לזכותם.

קוטיניו חוזר לסגל, יחד עם לאלנה. מדברים על כך שאלן וסטארידג' עשויים להיות כשירים כדי להוות חלק מהסגל בראשון.
    תגידו מה שתגידו על אלן, אני לוקח אותו בכל יום על פני לוקאס.

הנדרסון, המצב איתו לא ברור, נסע לארה"ב על מנת להתייעץ עם מומחים/לקבל טיפול ממומחים. האקו טוען שעוד קיים סיכוי שהוא ישחק בראשון מול נוריץ'. בהתחשב בעובדה שהיום יום רביעי והוא עדיין לא חזר + לא שיחק בחודש האחרון, אני לוקח את זה בערבון מוגבל.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על מה מגיעה מילה טובה. בסופו של דבר המצורעים של רודג'רס כמו סאקו, מורנו וכו' חייבים היו לשחק מתישהוא כדי לתת מנוחה לבנים האובדים. אז סאקו יפתח מחר, ישלים 90 דקות ויחזור לספסל נגד נוריץ' גם אם הוא ייתן הופעה שפאולו מאלדיני היה מתגאה בה.

בחיי, איזה ייאוש, בחיים לא חשבתי שרודג'רס יביא אותי לזה.
    לוקאס. זה שחקן שפאקינג היה שנייה לפני עליה על המטוס לטורקיה לפני שכרגיל הגורל התערב והחליט שהוא נשאר. איך תוך כמה שבועות הוא הופך מזה לאחד משחקני המפתח של המנג'ר שנשארים בבית במקום לטוס לצרפת כי הם זקוקים למנוחה? מבחינתי זה היה המסמר האחרון בארון של רודג'רס. שום דבר לא יכול להראות יותר בבירור שאין לו, ולא היה לו, מושג מה התכנית שלו לעונה הזאת.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מגיעה מילה טובה, תגיע מילה טובה אם הם יפתחו גם ביום ראשון. זה הכל. כרגע הוא נותן מנוחה לכוכבים וביניהם סקרטל, לוקאס ולוברן, שום דבר משמח...

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. owen11111 Member

על זה שהוא לפחות חוסך מהשחקנים היחידים שכרגע אין לנו שום תחליף אליהם (בנטקה, קליין ומילנר) את הנסיעה למשחק חוץ בליגה האירופית. אני מקווה שהסגל שנסע יצליח להשיג תוצאה נורמלית. אולי לפחות בליגה הזו נצליח לתת ריצה ראויה לשמה.

אני לא מצליח להבין מה הייתה התוכנית לגבי לוקאס. נניח והוא אכן היה נמכר לטורקיה, היה בכלל דיבור על מחליף כלשהו? או שעדיין היינו מתפללים שיש משהו בשמועות על כך שרודג'רס יביא את קובצ'יץ' או פיאניץ'? הרי המקסימום שהיינו יכולים לקוות לו זה שרוסיטר היה מצליח ללקט דקות בכמה הזדמנויות, ולהודות סוף סוף על כך שאנחנו מקבלים קבוצה ללא גלן ג'ונסון וללא לוקאס לייבה.

הבעיה של רודג'רס גדולה מהנושא הפרסונלי עם לוקאס, הבעיה היא העובדה שהוא חשב שקישור שמורכב ממילנר-הנדרסון-צ'אן ועם אלן כגיבוי - זה קישור שמספיק בשביל להאבק על הטופ 4.

בכל שיחה שהתנהלה על העתיד של ליברפול, כולל בפורום כאן, העמדה הראשונה שזעקה לשמיים שהיינו צריכים להביא זו עמדת הקשר האחורי. בסופו של חלון העברות עמוס להחריד, דיי כרגיל יש לומר, קיבלנו רק שחקן אחד לקישור האחורי וזה ג'יימס מילנר (בערך).
    אז מילנר הוא אחלה החתמה, באמת שאין לי תלונות על כך, אבל עצם זה שיצאנו לעונה הנוכחית עם לוקאס ואלן כקשרים האחוריים היחידים שלנו זה מחדל לא פחות גדול מאשר מחדל החלוצים בעונה הקודמת. הנחתי, יחד עם הדיווחים שהגיעו "מהמקורבים" שנקבל את צ'אן לקישור האחורי. אבל בפועל אנחנו מקבלים את אותו קישור מחריד כבר כמה 3 עונות (ואסור לנו להשלות את עצמנו, גם בעונת 13/14 הקישור שלנו עם סטיבי כקשר האחורי היה לא פחות ממזעזע) ואף אחד שם לא חשב לעשות איזשהו שינוי.

אורן דיבר על "הוירוס" שיש לרודג'רס, שאולי הוא יצליח יום אחד להתאושש ממנו ולהחלים.
    אם אני צריך לשים את האצבע על מתי הוא "נדבק בו" זה היה במחזור ה-37 מול קריסטל פאלאס, ב-3:3 הידוע לשמצה. קיץ שלם על כך שרודג'רס לא יודע להעמיד משחק הגנה - גרם לו לאיזשהו שינוי קונספציה, מאותו משחק הוא לא חזר לעצמו.
    מקבוצה שמחה שמשחקת כדורגל התקפי בצורה הכי מובהקת שיש, הפכנו לקבוצה מזעזעת לצפייה שלא שמה שום דגש התקפי, אלא רק מנסה להתאים את עצמה הגנתית. אם יש פרמטר סטטיסטי שהייתי שמח לבדוק זה פרמטר שהיה מודד "הצטרפות להתקפה" - בעונת סוארז אני מוכן לחתום על כך שברוב השערים שלנו, כולל במתפרצות, היינו מקבלים לפחות 5 או 6 שחקנים בחלק של היריב. בהתקפות מסודרות (כמו השערים מול ווסטהאם בבית או בחוץ מול קארדיף באותה עונה) - היינו מקבלים גם 9 ו-10 שחקנים בחלק של היריב. העונה אני לא בטוח אם ליותר מ-5 שחקנים מותר לעבור את קו מחצית המגרש.

זה מרגיש כאילו לשחקנים יש משקולות טקטיות שהם לא מסוגלים להיפטר מהן. כמעט בכל פעם ששחקן שלנו מקבל כדור בחלק הקדמי, יש לו לכל היותר אופציית מסירה אחת, ועל תנועה ללא כדור מיותר לדבר. זה מרגיש כאילו היחיד שמותר לו לנסות זה הנדרסון ולכל השאר יש הנחיות לשמור על העמדות ההגנתיות שלהם.
    אנחנו מרבים לדבר על האימפוטנטיות ההתקפית שלנו, אבל המספרים ממש לא נתפשים. מאז שסוארז עזב, שיחקנו 43 משחקי ליגה:
    הבקענו 55 שערים.
    רק ב-5 משחקים הצלחנו להבקיע יותר מ-2 שערים במשחק.
    ורק ב-8 משחקים אנחנו מצליחים לנצח בפער של יותר משער אחד.

אגב, אם מוסיפים עוד את 20 המשחקים שהיו לנו במפעלים האחרים, המצב לא משתפר. מתווסף עוד משחק שהבקענו בו 3 שערים ומעלה.
    ב-63 משחקים האחרונות של הקבוצה שלנו ראינו אותם מבקיעים רק ב-6 משחקים 3 שערים ומעלה. זה היה עוד איכשהו מתקבל על הדעת אם היינו מציגים איזשהו משחק הגנה מרשים, אבל על משחק ההגנה שלנו כבר לא נותר יותר מידי מה לחדש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב שבבחירה של ספורט 1 אנחנו צמודים עם סוטון-מנ יו אז צריך שכולכם תצביעו כדי שישדרו אותנו ביום ראשון.
    ספורט1 - סיקור כל הליגות בארץ ובעולם באתר חדשות הספורט המוביל
    ויש גם בחירה למחזור ה-2 בגביע אופא וגם שם אנחנו צמודים במקום ה-1 עם דורטמונד.
    ספורט1 - סיקור כל הליגות בארץ ובעולם באתר חדשות הספורט המוביל

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפי האתר שלהם שני המשחקים ישודרו, אנחנו בספורט 1 ואתם בספורט 2.

15. oranfu Member

אנחנו אפילו כבר לא צמודים לדורטמונד וגם סלטיק שווים לנו. מה לעזאזל?? (דורטמונד פתחו עלינו חתיכת פער).

אין מילה טובה להגיד. זה ברור לחלוטין שהוא נותן לשחקני מפתח (מבחינתו) לנוח. סקרטל, לוברן ולוקאס הם שחקני מפתח. בלתי נתפס.

אין שום ספק שלוברן חוזר להרכב בראשון. כנ"ל סקרטל ולוקאס. הוא נותן לסאקו פירור בשביל להשתיק קצת את האוהדים. הוא נשאל על סאקו במסיבת העיתונאים ואמר שלא ספגנו משחקים ראשונים אז לא היה מקום להכניס אותו. מה קרה אחרי תצוגות נפל של ההגנה? גם לא היה מקום להכניס אותו. גם בכל משחקי ההכנה לא היה מקום להכניס אותו לפני לוברן.

רוסיטר צפוי לפתוח (נחמד) ואני אישית מקווה שגם בראנאגן שנסע עם הקבוצה ייראה דקות.

אואן, הקטע עם ההצטרפות זה בול. אני וגיל מדברים על זה לא מעט. זה הדבר שהכי מטריף אותי (אחרי לוקאס). ההבדלים הם פשוט של שמיים וארץ. מעבר לגאונות של סוארז והכשירות של סטארידג', מה שהיה אדיר באותה עונה זה ההצטרפות להתקפה. שניהם, סטרלינג, הנדרסון, פלאנאגן באופן קבוע היו מגיעים לרחבה. עונה שעברה והעונה אנחנו רואים רק שחקן וחצי מצטרפים לרחבה. זה לא פלא שאנחנו בקושי מבקיעים.

owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.