ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אחת השמות הגדולים בטורניר רואה בו מטרד שוב הוכחה להרס שזורע פלאטיני. כמובן לא מטיל שום אשמה על רוג'רס.

2. oranfu Member

רוסיטר - "בתור ילד תמיד הערצתי את אלונסו, את ראיית המשחק, את השקט עם הכדור. היום אני מנסה ללמוד מלוקאס ומילנר". רודג'רס למען השם תזרוק כבר את הלוקאס הזה מהמועדון!!! אתה הורס את הילד!!

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  3. owen11111 Member

בטוויטר רץ ציוץ של טוני אוואנס שאומר ש-FSG יחפשו למכור אותנו בקיץ הקרוב אחרי שהשיפוץ של האצטדיון ייגמר ורגע לפני שחוזה זכויות השידור החדש יכנס.
    בגדול טוני אוואנס הוא חתיכת קשקשן, שעד היום לא הצלחתי להבין איך הוא ממשיך להחזיק בטור קבוע בטיימס.
    אומנם רוב הדברים שאני זוכר שהגיע ממנו לא התבררו כמדוייקים, בלשון המעטה, אבל בואו נגיד שכבר נתקלנו בספקולציות מוגזמות מאלו.
    ה-נט ספנד הנמוך להחריד, ההשקעה המאסיבית בעתיד על חשבון ההווה, והעובדה שמדובר בסופו של דבר באנשי עסקים אמריקאיים - כולם סממנים שאם יום אחד מישהו יהיה מוכן לבוא ולשים להם כמה מאות מיליוני פאונד, FSG לבטח לא ידחו אותו על הסף. אבל אם יש משהו שבאמת עשוי להפחיד אותם, זה ההתרופפות ביחס ל-FFP. אם יראו שכל הקבוצות שנשלטות ע"י אוליגרכים/מדינות כמו קטאר ממשיכות להוציא בלי חשבון - קשה לי להאמין שהם ירצו להשאר בתחרות הזו.

בכל מקרה, ספוקלציות בגרוש.
    מישהו יודע לאיזו נסיכות אין עדיין קבוצה?

אה, ושמועות על זה שאנחנו עשויים לחזור מחר ל-3:5:2/3:6:1. זהו, פרשתי להערב.

4. oranfu Member

הוא לא החזיק בטור קבוע, הוא היה העורך של מדור הספורט של הטיימס.

הוא מלכתחילה דיבר נגד FSG ובאופן כללי אין מה להקשיב לו. אני לא חושב שיש לו עוד קשרים ממשיים במועדון.

האם הם מוכנים\מחפשים למכור? לא יפתיע. סה"כ זה התרחיש שלא מעט אוהדים דיברו עליו מהרגע שקנו אותנו - ישקמו, ישפצו איצטדיון ויימכרו תמורת רווח גדול ברגע שייכנסו זכויות השידור.

השמועה שרצה כרגע זה קטאר אבל לא הייתי מיחס לזה יותר מדי חשיבות.

שוב 3 בלמים? דיי, שייפטרו אותנו מעונשו של זה.

5. k_700 Member

מגיע גם לכם לצחוק קצת, תעבירו לשניה ה36-

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/15
  6. oranfu Member

כל כך רע. לפני כמה זמן שאלו אותי פה בפורום מה אומרים בפורומים האנגליים על רודג'רס. אז השבוע גלשתי קצת בפורום אנגלי גדול. חד משמעית הוא איבד את כל האוהדים. לפי מה שמדובר גם ביציעים אין כבר כמעט אף אחד שמאמין בו.

רחמנות על שחקנים התקפיים במועדון הזה. אוריגי בהתקפה וכל התעלה מפרידה בינו לבין שאר הקבוצה. אייב פורץ באגף, מרים לרחבה וכמובן שלא מוצא אף אחד. היו שם האמת 2 שחקנים, הכי הרבה מאז תחילת העונה, אבל זה פשוט לא רציני. אנחנו בקושי עוברים את החצי במחצית הזאת.

אין כלום בקבוצה, באותה מידה רודג'רס יכול לצאת עכשיו לחופשה של כמה שבועות ואני משוכנע שלא ניראה פחות טוב.

7. Mellow29 Kopite

יש את קוטיניו, וגם זה לא יהיה בשנה הבאה כי כמו שאנחנו נראים, לא רק ברצלונה וריאל יכולות לשכנע אותו לעבור, גם מועדונים מהשורה השנייה יכולים להציע לו הרבה יותר.

בהתחלה חשבתי לכתוב שאין מזל שמניולה פצע את טורה ולא את לוברן, אבל כמו שאנחנו נראים באמת שמגוחך לבוא בטענות על ההרכב או לשחקן ספציפי. אנחנו נראים רע בכל חלק במגרש, בלי קשר ללוקאס או לוברן. הבעיות שלנו הרבה יותר עמוקות מעבר לשחקן זה או אחר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Mellow29 Kopite

תיירי הנרי החדש מסאות'המפטון!

EO11 ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. k_700 Member

אני כמעט בטוח שהשער החביב הזה של לאלנה הגיע בנגיעה השניה שלו בכדור אחרי שבדקה ה12 עשה איזה עקב מצ'וקמק ליד הקרן הימנית שלהם.

משחק התקפי מחריד של ליברפול.
    תכלס? בורדו הייתה שווה פה כמה שערים.

10. oranfu Member

רצינו 0-0, יצא 1-1.

הדבר החיובי היחיד שאני יכול להגיד זה שלא נאלצתי לראות את לוקאס המבחיל.

חד משמעית לפטר אותו. היום. זה פשוט עניין של להקדים את המאוחר. אנחנו אחת הקבוצות החלשות בליגה עכשיו.

לאלאנה הבקיע גול יפה, כמעט "מדהים" כמו גול אחר שראינו בשבת אבל הוא היה כל כך גרוע.

חוץ מלוקאס ולוברן שהם גרועים ברמות שאי אפשר להאמין (ובמקרה של לוקאס אין שום קשר קלוש אפילו לרודג'רס, הוא פשוט זז כמו בנאדם בן 70 על המגרש) באמת שאני כבר לא יכול לבוא בטענות לאף אחד. הקבוצה הזאת גמורה לגמרי מבחינה מנטאלית וברור שהמנג'ר רק פוגע בה עם ההרכבים והטקטיקות המחורבנים שלו.

קוטיניו? רואים שהוא מתחיל להיות מתוסכל ואי אפשר להאשים אותו. בקצב הזה אפילו בינואר הוא מסוגל לעזוב. הוא גדול עלינו בכמה וכמה וכמה רמות.

11. noam2424 Member

אין הגנה טובה, אין התקפה טובה, אין תהליך, אין שיטה, אין תוצאות, אין ניסיון לשנות או לשפר, אין הבנה שהמצב הנוכחי לא בסדר או לפחות פניה לאוהדים, למה שתהיה אמונה ברוג'רס?
    אני לא מבין את הקטע הזה של "צריך לתת זמן", זה תקף כשאתה רואה משהו בהתהוות או ניסיון או ניצנים של יכולת.
    זה לא תקף כשעונה אחר עונה אתה לא רק בינוני, אתה איום ונורא. רוג'רס לוקח תקציב של קבוצה שלפחות בטופ 5 ומנפיק תצוגת נפל אחרי תצוגת נפל שלא מתאימות לשאיפות או לשם של ליברפול.
    הדרישה הזו לתת לו זמן תמוהה בעיני, זו העונה הרביעית שלו במועדון ואת הקרדיט על 2013\2014 הוא כבר בזבז על העונה המחרידה שעברה.
    זה נכון שאי אפשר לדעת מה יתן מאמן אחר, אבל באמת עדיף להישאר עם איום ונורא מאשר לקחת הימור שאולי יהיה מוצלח ואולי לא?
    אני מודה שאחרי סטוק כל מה שרציתי היה שכבר ילך מהמועדון ויפטור אותנו מההשפלות האלה, אבל ההשארה של לוברן ולוקאס בהרכב היא להוסיף חטא על פשע.

Lazarobbie ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אואן, בהמשך למה שרשמת. אפשר לראות איך בלסטר כששלופ רץ על על הקו או מהארז מנסה דריבל מחוץ לרחבה, מחכים להם 3 שחקנים בתוך הרחבה. למה אצלנו יש 1 ומטה? יכול להטריף אותי הנושא הזה.

לגבי אתמול, מיניולה היה טוב ואני אוהב שהוא ככה אגרסיבי ושבכמה הצלות הוא מביא לנו את הנקודה לפעמים. מאזן את השטויות שיש לו.
    סאקו - לא נוח לי לראות אותו עם הכדור, אני חושב שהוא רשלן והוא לפעמים מאבד את הכדור במקומות קריטיים. הוא סומך יותר מדי על השליטה שלו ואין לו שליטה טובה. באוויר הוא מצויין ודומיננטי ואני מצפה שיפתח ביום ראשון.
    גומז - צריך ללכת להשאלה, הוא לא אמור להיות אצלנו העונה. היינו צריכים להביא 2 מגנים, ימני ושמאלי, שיהיו תחרות עבור מורנו וקליין או לזרוק את מורנו אם לא מאמינים בו כמגן.
    אינגס - נכנס במקום אוריגי ולדעתי הראה שהוא טוב יותר מהבלגי כרגע. יותר נמרץ, יותר נלחם, יש לו כמה נגיעות לא רעות עם הכדור, הוא צריך להיות החלוץ ה-2 שלנו כרגע או ה-3 אם סופרים את סטארידג'.
    אייב - לא יודע איפה נעלם הדריבל שלו, הוא לא הצליח לעבור שחקן שוב. פעם היה עובר אותם כמו כלום כל משחק.
    לאלאנה - הגול יפה אבל השחקן הזה מאוד מאכזב אותי. היה לו המון שטח בהתקפה, בורדו סגרה אותו רע מאוד, והוא היה פשוט רע עם הכדור. כל מסירה, אפילו פשוטות, לא מדוייקת. האיום על השער לא קיים. אכזבה, ציפיתי ממנו להרבה יותר כשהבאנו אותו. מתחילה לחלחל בי ההרגשה שהוא עוד שחקן מיותר שצריך להימכר בעתיד הלא רחוק. ייכנסו בי אולי שאני אומר את זה אחרי גול טוב שלו אבל זאת ההרגשה שלי, שחקן שלא מנצל את השטחים שנותנים לו פעם אחר פעם לא שווה לי יותר מדי.
    סה"כ - משחק לא מרשים, בינוני, התוצאה טובה ועם זה אני הולך הבייתה. העיקר לסיים מקום 1.
    ההרכב שלי ליום ראשון: מיניולה, קליין, סקרטל, סאקו, מורנו, צ'אן, הנדרסון, קוטיניו, לאלאנה, בנטקה, פירמינו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הייתי מעלה את ללאנה בראשון, גם לא אחרי הגול הזה.
    כמוך גיל, אני מתחיל להתאייש ממנו לגמרי ולחשוב שהוא פשוט לא יכול לשחק בתפקידים שאנחנו נותנים לו. הנה הבעיה עם ללאנה - אין לו טיפה של מהירות. בעצם, זאת מחמאה, בכל רגע נתון הוא כנראה אחד מהשחקנים הכי איטיים על המגרש.

הוא יכול לעשות מהלך יפה ובכאילו לעבור שחקן, אבל זו אשליה - אותו שחקן יסגור אותו שוב אחרי שניה וחצי. הוא יכול לעשות תנועה מצוינת ללא הכדור אבל הוא לא יגיע כמעט לשום מסירה שתחלק לו, אפשר לתת לו את הכדור רק לרגל, זה התבטא מצוין אתמול במצב טוב מאוד שהוא קיבל, חרבן, ואז העמיד פנים שהוא נפצע מהפאדיחה. אולי כדאי לנסות אותו קצת יותר מאחורה בקישור. באגפים פשוט אין לו מה למכור.

מעבר לזה, עצוב שהגענו למצב שמשחקים כמו אתמול מתקבלים בהבנה ובטוב, ושיש אפילו טענות שזאת תוצאה טובה. זאת לא תוצאה טובה, פשוט כולנו ידענו שזה המקסימום שנשיג.הפערים בינינו לבין שאר הקבוצות בבית הזה הם גדולים מאוד, בעולם נורמלי שבו אנחנו נראים כמו קבוצה ולא כמו אסופה של כלום, אנחנו צריכים להבטיח עלייה מהמקום הראשון כבר במחזור הרביעי בבית הזה.

oranfu, Scouser Tommy ו-Lazarobbie אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

אני מסכים לגבי לאלאנה. היה מביך לראות מה הוא עשה עם הכדור שאייב נתן לו במחצית הראשונה. ים של שטח להתקדם לבד אל השער והוא חולם איתו בעמידה. אין מה לדבר שהוא לא צריך לשחק באגפים, אבל רודג'רס חסר המושג רצה אותו במרכז במקום קוטיניו (אין שום סיבה אחרת לרכש הזה) מבלי להבין שקוטיניו עולה עליו ב100 רמות. עכשיו אנחנו תקועים איתו באגפים למרות שהוא לגמרי לא מתאים.

אותו דבר אנחנו רואים עם פירמינו. אמנם רודג'רס לא הביא אותו, אבל ההתעקשות על המערכים האלה דוחפת אותו לאגף. אין לי יותר מדי ספק שהוא הולך בדרך של מרקוביץ' - כמה משחקים בעמדה לא מתאימה ואז ייבוש ארוך.

לא חושב שסאקו רשלן כמו שהוא מאוד מאוד אוהב לקחת סיכונים. אין ספק בכלל שהוא הבלם הכי טוב שלנו.
    גומז היה בסדר גמור לדעתי. במועדון נורמלי הוא כמובן יוצא בהשאלה, אצלנו אני נותן לו לפתוח לצד סאקו במקום צמד הליצנים.
    אייב לא מזכיר בכלל את השחקן שהיה. כמובן שהוא לא פאקינג ווינגבק וזה לא עוזר אבל מאוד איבד מהחדות, מהמהירות. רודג'רס נראה כרגע כמו רעל לשחקן.
    מורנו היה דווקא לא רע. אני פותח איתו מגן שמאלי בראשון.
    אינגס היה פעלתן, כמעט נתן גול גדול. קצת לא רציני לדעתי לבקר את אוריגי כי כשהוא שיחק המרחק בינו לבין שאר השחקנים היה פשוט עצום. הוא לא קיבל שום כדור. אחד מהם (אין בעיה שזה יהיה אינגס) חייב לפתוח בראשון ליד בנטקה. ז"א בתור פאקינג חלוץ ולא מגן!!

רודג'רס אמר שסאקו היה אדיר והוא בתמונת ההרכב לראשון. אתם מבינים, כשסאקו מצוין הוא בתמונת ההרכב, כשלוברן עלוב הוא ממשיך לשחק על מנת לקבל שוב ביטחון. זה לפי המילים של רודג'רס.
    אני דווקא מאמין שסאקו יפתח בראשון. רודג'רס כבר לא יכול להתעלם מכזאת דרישה גורפת של האוהדים. לצערי זה אבל יהיה שוב במערך הגנתי מחורבן של 3 בלמים.

התוצאה לא טובה אבל התרגלנו לזבל הזה. לאלאנה אמר אחרי המשחק שזאת תוצאה שהם היו קונים לפני שהתחיל המשחק. לא מפתיע וראו את זה על המגרש, באנו להוציא 0-0 כאילו זה משחק באליאנס ארנה.

הוניגסטין אמר שפנינו בעבר פעמיים לקלופ אבל לא בקיץ האחרון. משיחות עם "מקורבים" הוא מבין שיש על מה לדבר עם קלופ אבל לא יודע להגיד משהו ודאי.

15. golding מנהלים

הוניגשטיין אחד הכתבים האמינים ביותר שיש, אם הוא אומר את זה יכול מאוד להיות שניסיתם (ושאתם עדיין מנסים) ללכת עליו.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.