ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Esomech Member

2. oranfu Member

אני לא יודע אם זה נכון, הרי רודג'רס לא מסתמן כ"יס-מן" (לא משחק עם שחקנים של הקומיטי) אבל כמה זה יפתיע אם הם לא רוצים דמות חזקה כמו קלופ?

עצוב, כי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

3. alexshw Member

אנצ'לוטי זה יס מן קלאסי מבין המאמנים הפנויים

4. Ori8 Member

אה, זה לא היה ברור לכולם כבר מזמן?

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

עוד פעם מערך 3 בלמים, אמרה וקליין לא מקבלים מנוחה ואלא אם כן מישהו מהם ייפצע, הם יעלו בדרבי למשחק החמישי שלהם ב14 ימים (כשאחד המשחקים זה ה120 דקות בגביע הליגה). העיקר לוקאס התותח מקבל מנוחה. חס וחלילה שלא יהיה כשיר לדרבי, לא יהיה מי שירדוף אחרי בארקלי ודאולופאו.

אייב שוב משחק כווינגבק, חס וחלילה ששחקן צעיר ישחק בעמדה טבעית. בכלל, מה זה הפטיש המטורף הזה לעלות שחקנים לא בעמדות הטבעיות שלהם? לא חושב שאי פעם ראיתי קבוצה שכל כך מתעקשת לעלות עם שחקנים בעמדות לא טבעיות.

לפחות אינגס ואוריגי צפויים לשחק חלוצים.

6. k_700 Member

איבוד כדור רשלני מאוד של קליין בגול אבל המערך הזה של השלושה בלמים כזה דבילי ולא יעיל מול קבוצות קטנות כאלה.
    תסתכלו כמה שטח היה שם לשחקן שקיבל את הכדור מקליין וכמה אופציות מסירה טובות היו לו.
    במערך כזה בכל פעם יווצרו רווחים אדירים בין הווינג בקים לבלמים.

7. oranfu Member

המשכורת שרודג'רס מקבל מהמועדון זה פשוט גניבה.

ההתעקשות על המערך 3 בלמים שהשטן ברא.

הבלמים מתמסרים ביניהם ובסוף נותנים ארוך. בחיי שזה נראה כאילו אין שום מאמן באימונים שלנו.

אני מתחיל לפתח ממש סלידה כלפיו, הוא עושה עבודה מחורבנת ברמת הודג'סון, לא יותר.

כל יום שעובר ולא מעיפים אותו על טיל זה ביזיון.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/15
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך FSG נותנים לזה להמשיך.
    בתור אוהד אתה פשוט יודע אינסטינקטיבית כשהגיע הזמן של המנג'ר ללכת, זה הרגע הזה שבו הכעס כלפיו הופך כבר לרחמים כשאתה רואה אותו חסר אונים על הקווים, והכעס במקום זה מתחיל להיות מופנה כלפי האנשים מעליו שלא גואלים אותנו (ואותו) מייסורינו.

אנחנו כבר נמצאים במקום הזה, האוהדים מתחילים לאבד אמון בבעלים כי לרודג'רס כבר לא נשאר קרדיט לאבד.

StevenGerrard ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

אין לי ממש רחמים כלפיו, בעיקר זעם שהולך ומצטבר. זה קשה להאמין שאפשר לעשות עבודה כל כך גרועה.

באמת, זה לא פחות מביזיון שלא מעיפים אותו. אנחנו נראים פשוט איום ונורא.

10. owen11111 Member

עזבו רגע את המשחק והכל.
    רודג'רס שומע בפעם השלישית בארבעה משחקי בית (מול אריות אירופה כגון: נוריץ', קרליל, אסטון וילה וסיון) שריקות בוז בסיום המשחק.
    הוא עדיין מאמין לעצמו כשהוא אומר שלא קיים משבר וכי כל ה"היסטריה" נובעת מבחוץ?

כמו שוולקאון מציין, האצבע המאשימה לא צריכה להיות מופנת כנגדו.
    זו העבודה שלו, אומנם הוא מחורבן במה שהוא עושה, אבל אי אפשר להאשים אותו בניסיון לחבל במועדון.
    הטענות צריכות להיות מופנות גבוה יותר בהיררכיה. ואם שם ימשיכו להתעלם מכל מה שקורה כאן, אז זה מצב שאני כבר לא יודע לאן הולכים ממנו. מועדון ספורט שהבעלים שלו לא מעוניינים לנצח, זה מצב שאני לא יודע איך להתמודד איתו.

Lazarobbie ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

יש קונספירציה נגדו...

12. Mellow29 Kopite

תגידו, על מה אתם מדברים? הפגנו אחלה character ו-bravery מול אחת מאריות הליגה האירופית. משחק גדול של הבחורים. אנחנו הולכים לעלות מהבית הזה כמו גדולים עם 6 נק'.

ואם להיות טיפה יותר רציני, ואני שואל את זה אחרי משחק יחסית טוב שלו, מישהו שעוקב אחרי הנוער יכול לספר לי ממה מחזיקים כ"כ אצל רוסיטר? היו לו כמה מסירות נחמדות, הוא התרוצץ פה ושם, אבל איכשהו שום דבר שראיתי לא באמת שכנע אותי שלא מדובר בספירינג על סטרואידים. הוא אולי יגדל להיות איזה ג'ו אלן עם טווח מסירות משופר, אבל מעבר לזה אני לא רואה פוטנציאל גדול. אני מפספס משהו (חוץ מהעניין הבנאלי שמדובר בשחקן בית)?

13. oranfu Member

קודם כל, באמת היה לו משחק טוב. היה הרבה יותר טוב מאלן (לא שזאת בעיה גדולה).

אני ראיתי את רוסיטר לא מעט במהלך השנים. מה שמאוד בולט אצלו זה הקור רוח שלו ואינטליגנציית המשחק. זה מאוד מאוד בלט אצלו במשחקים של גילאי נוער. הוא תמיד במקום הנכון, הוא לא נלחץ תחת לחץ, מקבל החלטות נכונות, לא מאבד כדורים (אבל מוסר קדימה) ויש לו מסירה טובה בשתי הרגליים. מעבר לזה שהוא ככל הנראה מאוד חזק מנטאלית. הוא תמיד היה קפטן כבר מגילאים צעירים מאוד. היה הקפטן של האנדר 18 כשהיה בן 16, קפטן של אנדר 21 כשהיה בן 17. הוא מנהיג על המגרש.
    אלה, להערכתי, הסיבות שגרמו לאנשים במועדון לסמן אותו מגיל מאוד צעיר.

הוא לא שחקן כמו סטרלינג או אייב שלוקח כדור בנוער ועובר כל פעם 4 שחקנים. האיכויות שלו אולי "פחות קלות" לזיהוי.

אני חושב שהוא יכול לעשות קריירה טובה, אבל לי יש חשש רציני בקשר אליו וזה האתלטיות שלו. ברמות האלה (וכשאני אומר רמות האלה אני מדבר על קבוצה טובה, לא פח של מרכז טבלה כמונו) קשה מאוד לשחק מבלי להיות קל רגליים. אפשר לחפות על זה בעזרת מיקום מעולה. האם רוסיטר עד כדי כך טוב מבחינת קריאת משחק שזה יחפה מבחינתו? לא יודע.

כמובן שהוא עדיין צעיר ויכול עוד להתפתח מבחינה פיזית.

אם כבר, צ'יריוולה שישב על הספסל והגיע מספרד עם מוניטין בשמיים פחות או יותר, לא ממש ראיתי ממנו שום דבר מיוחד אף פעם.

האם אני חושב שרוסיטר הוא הפוטנציאל הכי טוב מהנוער שלנו? לא. אבל בקבוצה טובה, עם מאמן טוב, אני חושב שהוא יכול להתפתח לשחקן לא רע בכלל.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה זעם שהולך ומצטבר? אתה כבר יודע ובטוח שהוא לא מספיק טוב ושאין לו את היכולת לשנות את המצב הזה.
    בשלב הזה, מה יש לכעוס עליו? זה לא שהוא מחבל בקבוצה בכוונה, אני בטוח שהוא עושה את המקסימום אבל מה לעשות שהמקסימום שלו לא מספיק.

אין לי מה לכעוס על אדם שהחטא היחידי שלו זה שהוא לא מספיק טוב במה שהוא עושה, הכעס צריך להיות מופנה כלפי האנשים שאמורים להבין שזה לא מתאים ולחתוך, אבל לא עושים את זה מאיזהשהן סיבות.

אם השטויות שהוא מוציא מהפה זה מה שמעלה לך את הסעיף (היום הוא אמר שהקבוצה שוב נמצאת בתהליך בנייה מחדש, התגובות כמובן צפויות), לדעתי מדובר בקריסה תחת לחץ לא בשונה ממה שעבר על הודג'סון, אלא שלפחות רודג'רס לא דורך על המועדון ועל האוהדים בצורה בוטה.
    בגלל זה אמרתי שפיטורים יגאלו גם אותו מייסוריו, הוא כבר נראה כמו מי שבשמחה ייקח עכשיו את ה8-9 מליון האלה בפיצויים וילך.

15. oranfu Member

כי אני מסרב להאמין שהוא לא רואה לפחות חלק מהבעיות. אפשר להתפוצץ מההתעקשות המזוינת שלו על שלושה בלמים. מה לעזאזל יקרה אם תשנה את זה פעם אחת יא טיפש מה????
    כי הוא ממשיך להתעסק בפוליטיקות שלו על חשבון לעשות מה שטוב למועדון.

הוא גם ככל הנראה האשים את גומז באיבוד הנקודות היום, התנהגות הודג'סונית טיפוסית.

אז לא, הוא לא הודג'סון (כי הוא היה חתיכת טינופת). ההוא לא קרס תחת הלחץ, הוא פשוט זבל, בנאדם קטן.

רודג'רס קרס, לגמרי. אבל אני לא יכול לסלוח על הראש בקיר משחק אחרי משחק. אני רואה את ההרכבים שלו והחילופים שלנו ובא לי להרוג מישהו ומה לעשות - הוא האחראי.

אני מסכים שגם לטובתו, אגב, הם חייבים לפטר אותו כמה שיותר מהר. המוניטין שלו ממש מתרסק כרגע ולכולם כולל כולם ברור שזה רק עניין של זמן. אנחנו כרגע נמצאים במצב שאם יקחו מישהו מהיציע ויתנו לו להיות המנג'ר, אנחנו לא ניראה פחות טוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.