ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

אני חושב שהביקורת כאן על רודג'רס מתחילה לאבד כיוון כמו שקרה עם הודג'סון לקראת הסוף. למה שנקודת האל חזור מבחינת הבעלים תהיה משחק מול סיון בליגה אירופית? מי בכלל שם על המשחקים סוג ז' האלה? גם אם צ'לסי, יונייטד וסיטי היו עולות עם הרכב שני ושחקני מילואים על הספסל כמונו, תוצאה הזאת הייתה מתקבלת בהבנה. גם מבחינת הכדורגל עצמו כבר ראינו יותר רע מזה.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הוא רואה את הבעיות האלה אבל הפתרונות שלו לא מספיק טובים? ואולי הוא באמת לא רואה את הבעיות האלה. אני לא יודע, ככה או ככה הוא לא עושה עבודה טובה. אבל זה מגוחך להאמין שהוא רואה את הבעיות, יש לו איזה פתרון קסם אבל עושה דווקא ולא פותר את זה.

תחשוב עליו כמו כל עובד אחר בכל עסק או תחום אחר בעולם, גם אני עושה טעויות בעבודה והיו לקוחות שסבלו בגלל הטעויות האלה, זה לא אומר שאני לא עושה את המקסימום ואפילו לא שאני עובד רע, אבל ברגע שזה הופך למשהו כרוני וכבר ברור שהאדם לא מתאים לתפקיד, האחריות היא של האנשים מלמעלה שלא מגיבים לזה.

אני כעסתי על ההחלטות של רודג'רס כשהאמנתי ביכולת שלו וציפיתי ממנו ליותר, עכשיו כבר ברור לי שהוא לא מתאים והכדור עובר למגרש של FSG.

@Rushie , אני לא חושב שמישהו שינה את דעתו פתאום על סמך המשחק הזה, כמו שאף אחד לא שינה את דעתו על סמך המשחק מול וילה. זה בסה"כ המשך ישיר למה שאנחנו רואים מתחילת העונה, שים לב לאדישות שלי, אני אפילו לא טרחתי לדבר מילה על המשחק עצמו כי זה כבר לא משנה, למרות שלדעתי תיקו במשחק שהוא בלי ספק הכי קל בבית הזה זו תוצאה רעה מאוד וזה לא משנה איזה הרכב עולה, אם את זה לא מנצחים אז מאיפה בדיוק אמורות להגיע הנקודות?

אני לא חושב שגם FSG מתנהלים ככה, אם נפסיד מול אברטון ורודג'רס מפוטר זה הרי לא יהיה באמת בגלל שהפסדנו לאברטון, מסתכלים על התמונה הגדולה ואני חושב שאנחנו כבר מזמן הגענו לנקודה שבה ברור שרודג'רס לא צריך להמשיך, כמה מזמן? תלוי את מי שואלים, היו הרבה מאוד אנשים שרצו שהוא יפוטר כבר בקיץ ולמרות שאני לא הייתי אחד מהם קשה להעלות טיעונים משכנעים במיוחד נגד זה.

3. oranfu Member

הוא לא מנסה, כי עובדה היא שהוא לא משנה כלום. אז או שהוא גרוע ברמות היסטריות, או שהוא מתעקש ללכת עם הראש בקיר בניגוד לכל היגיון.

כמו עם הודג'סון, הקבוצה נראית איום ונורא וחייבים להעיף אותו ככה שלא פלא שהאוהדים מתפוצצים. אף אחד לא תומך בו, כל הרשתות החברתיות, הקהל באצטדיון, בודדים ביותר אלה שחושבים שאולי מגיע לו עוד איזה צ'אנס.
    נקודת האל-חזור לא היתה צריכה להיות אתמול אלא ממזמן. מה המשחק הזה משנה? בגדול - כלום. אבל הוא חלק משרשרת של הופעות רעות ותוצאות מביכות. שיחקנו אתמול נגד קבוצת אמצע טבלה (ממש) בשוויץ ויצאנו תיקו כשאיכות המשחק ברמה נמוכה מאוד. אני לא שם ז' על הטורניר הזה אבל זה עדיין ביזיון. הבעיה היא שזה כבר הסטנדרט מבחינתנו תחתיו. תאמין לי שאם המצב היה סביר במשחקים האחרים לא היו כל כך מתחרפנים על אתמול.

הרכב שני ושחקני מילואים? היו 2 שחקני מילואים אתמול בהרכב - רוסיטר וטורה. גם עם ממש הרכב שני ומילואים צריך לנצח בקלות קבוצה כזאת בבית. הם סופגים בממוצע 5 שערים במשחקי החוץ שלהם העונה. רק לאלאנה לבד עולה פי 10 בערך מכל הסגל שלהם. מבחינת כדורגל זה כבר הרבה מאוד זמן (למעט מחצית של הבלחה כמו נגד ארסנל) נראה כמו פח אשפה.

היה צריך לפטר אותו בקיץ, היה נסבל לתת לו גם עוד ניסיון. אבל הנסבל נגמר מזמן. כל יום שהוא עוד במועדון זה ביזיון. והשרלטן הזה עוד מקשקש על זה שזאת "שוב עבודת בנייה". אשכרה פלאשבקים לגרנט במכבי ת"א שעם תקציב הכי גבוה בארץ דיבר על בניה בזמן שהעביר עונות בתחתית.

הביתה!

4. StevenGerrard Member

5. oranfu Member

גם ג'ויס וגם בארט אומרים שדה-בור מעוניין לאמן אותנו.
    לא שזה אמור להפתיע או משהו.

לא ממש עוקב אחרי משחקים בליגה ההולנדית אבל לא יודע, לא מצטייר בעיניי כאופציה הטובה ביותר. אם לומר את האמת נשמע לי לא רציני ללכת על מישהו שהוא לא קלופ במידה וקלופ פנוי (אלא אם כן פפ, סימאונה היו אופציות).

מי שמאמין\רוצה להיתלות בשמועות, אז מאקה (ה-ITK) אומר שהתוצאה בדרבי לא משנה כבר, זה יהיה השבוע האחרון של רודג'רס בתפקיד.
    עוד כמה אומרים את זה (כמו גרהאם קלי) אבל מי יודע מי התחיל עם זה.

אני מאוד סקפטי בד"כ בנוגע לחבר'ה האלה, אבל אין ספק שלפחות חלקם כן שומעים דברים. לפני כמה שנים ראיתי את המאקה הזה פוגע בלא מעט דברים שאף אחד לא אמר לפניו, אבל מאז ראיתי אותו גם אומר דברים שלא התממשו.

ניתן רק לקוות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/15
  6. k_700 Member

4-0 מול אברטון עם שלושער של לוקאס לייבה(אני יודע תסריט בדיוני) והוא עדיין לא מסיים את השבוע הבא??

אם ככה למה לפטר אותו שבוע הבא ולא נניח אתמול, שלשום?? מה יש איזה הקלות במס למפטרים בשבוע הבא??
    נשמע די מצוץ מהאצבע.
    כלומר לא יפתיע אותי אם יפוטר אחרי איזה תצוגה רעה והפסד קשה מול אברטון, אבל בכל מחיר הוא מפוטר שבוע הבא? אז למה לחכות בכלל?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם כבר התקבלה ההחלטה אז שום דבר לא יציל אותו, אני מניח שהם מחכים כי הם רוצים שיהיה מחליף סגור.

אני מניח שאתה זוכר שמארק יוז פוטר בסיטי מיד אחרי משחק שבו ניצח, כשמנצ'יני כבר ישב בקהל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

אבל אז שמעת הרבה יותר ידיעות קונקרטיות שזה סגור לגמרי עם מאנצ'יני.
    לא היה טיפה ספק לפני המשחק.

במצב היום אתה אולי שומע רסיסי מידע על אופציות, נניח דה בור(על קלופ למשל אין ידיעה אחת מהשבוע האחרון שרוצים אותו, אם כבר ההפך), אבל שום דבר קונקרטי.
    אני לא מאמין שבליברפול יודעים לסגור עם מאמן בלי שזה יפלט החוצה ככה שאני לא מאמין שלפני המשחק כבר יש מאמן שממש סגור.

ככה שזה תמוה, למה לתת לו לצאת לדרבי, משחק חשוב מאוד לליברפול שכאמור בכלל מרוחקת כרגע 5 נקודות מהפסגה (זה לא מקרה של קבוצה שכרגע במקום ה17, 15 נקודות מהמקום הראשון), בידיעה שלא משנה מה הוא מפוטר.
    ושלא יהיה מובן אחרת אני חשבתי שבקיץ הם היו צריכים לפטר אותו.

9. oranfu Member

מה זה משנה אם ננצח ניצחון מוחץ? זה יימחק את השנה+ האחרונות? זה ברור כבר שהוא לא צריך להמשיך. כמו שהפסד אחד לא אמור לחרוץ את גורלו, כך גם ניצחון אחד.

אולי זה רצון לא לעשות כזה זעזוע לפני הדרבי? לא לתת למנג'ר חדש להיכנס לתפקיד ממש לפני המשחק כשאין לו יותר מדי השפעה?

לא יודע מה הסיבה (אם יש אמת בדברים) אבל זה לא משהו לא סביר. בין אם הדברים יישמרו בשקט עד הרגע האחרון ובין אם לא.

אגב, אי שום ידיעה שרוצים את דה-בור גם. הידיעות הן על התעניינות של המנג'רים האלה בתפקיד.

אגב, הדיבור הוא שברגע שרודג'רס אמר ש"אם יתנו לו את הכלים הוא יצליח" הוא ירה לעצמו ברגל ושבר את גב הגמל מבחינת FSG.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/15
  10. k_700 Member

אני לא מתווכח איתך שהיה צריך לפטר אותו כבר מזמן, ברור.
    סתם נשמעת ידיעה מצחיקה ולא מבוססת.
    נשמע יותר כמו חרטא או סוג של תחזיקו תחזיקו אותי אני מפטר אותו(אולי כאילו להחזיר לו שרק אתמול בלילה הוא ציין שוב שהוא לא דואג בכלל למעמד שלו), אבל נראה אולי יגיעו עוד מעט עוד ידיעות ממקורות אמינים.

11. oranfu Member

ברור שזה לא מבוסס, זה שמועות.

אבל אני לא רואה שום דבר לא סביר בזה שיפטרו אותו אחרי ניצחון (כאילו שננצח). האמת היא שכאשר הוא יעזוב, אני בכלל מצפה שזה יהיה "בהסכמה הדדית".

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, נשמע כמו חארטה מצוצה מהאצבע.

ברצינות, מי מתנהל ככה? אם החלטת שאתה מפטר את המנג'ר אז אתה מפטר את המנג'ר, אתה לא קובע מראש תאריך לפיטורים שלו. ואם באמת ננצח איכשהוא את אברטון? זה יגרום להם למחשבות שניות?

'מחכים שיהיה מחליף סגור' לא קונה אותי, מלווד לא יעלה בלהבות אם מקאליסטר\אודריסקול יפקחו על האימונים לכמה ימים ויהיו על הקווים נגד אברטון.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

יעלה יעלה. רוצים לראות את כולם עפים. כולם ועמים על המינוי של אודריסקול לעוזר אז אתה חושב שלא יעלו בלהבות אם הוא יוביל אותנו לדרבי?

זה לא שקבעו תאריך, נפלה החלטה והתוצאה בדרבי כבר לא משנה.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מלכתחילה למה איכפת לאנשים מי עוזר המאמן, שוב פעם זה קטע של לכעוס ולהתרעם על משהו רק כדי לכעוס ולהתרעם על משהו, אבל זאת לא הנקודה.

אבל לא כ"כ הבנתי אותך, למה שמישהו יכעס אם נפטר את רודג'רס ואודריסקול\מקאליסטר יהיה ה"מנג'ר" לכמה ימים עד שמגיע המנג'ר החדש?

אם נפלה החלטה אז למה הוא לא פוטר באותו רגע? זה מגוחך ומועדונים לרוב לא באמת מתנהלים בצורה כזאת, זה פרי הדמיון של אוהדים.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

מה ז"א למי אכפת מי עוזר המאמן? זה לא תפקיד חסר חשיבות.

כעסו כשמינו את אודריסקול לעוזר אז לא יכעסו אם יתנו לו לנהל את הדרבי? המשחק שהכי חשוב לאוהדים.

מה הסיבה שלא פוטר ברגע שנפלה החלטה (אם נפלה)? לא יודע. אולי מכינים הכל מבחינה משפטית? אולי יש איתו מו"מ לגבי פיצויים? אולי רוצים ישר למנות גם את המחליף ועדיין לא הבשילו התנאים?

אני רק רוצה לציין שאני לא טוען שאני מאמין לשמועה הזאת.

מצב נושא:
הנושא נעול.