ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

יש איזה Xxx או העתק למכירה של התזה המדוברת? נשמע ממש מעניין.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם אני חיפשתי בעבר ולא מצאתי משהו מעבר למשהו שנראה כמו תקציר מתומצת באיטלקית ודברים שכתבו על זה.

orion אוהב/ת את זה.
  3. golding מנהלים

אני באמת לא רואה את אנצ׳לוטי מאמן את ליברפול, אבל כבר ראינו דברים בכדורגל.

4. Bon Argumentum Ad Hóminem

Klopp. זה אפילו בשם שלו.

5. k_700 Member

אני מתבלבל או שאנצ'לוטי שאתה כל כך מוריד ומזלזל בו בצורה מגוחכת ממש גם היה זה שבמקרה הביא דאבל באנגליה?

יש גבול כמה צחוק אפשר לעשות ממאמן.
    הליגה האירופאית זה לא תואר שאוהדי ליברפול ישמחו עבורו??
    רגע, אני חייב לשמוע את זה טוב.
    אוהדי ליברפול עם הסגל הזה לא ישמחו מזכיה בליגה האירופאית? למה לא? כמה תארים האוהדים האלה שנמצאים פה זכו לראות עם הקבוצה?
    למה לא להיות שמחים מאוד מתואר אירופאי שגם מקנה מקום מובטח בליגת האלופות(בלי קשר אם סיימת מקום 4 או אם אנגליה איבדה את המקום הזה לאלופות)? למה לא להיות שמחים אם יגיע מאמן לסגל שכולל את ג'ו אלן ולוקאס לייבה ויביא אותו לגמר ליגה אירופאית??
    איך אפשר להגיד כזה דבר מזלזל ועלוב??
    אתה בן אדם שאין לו פרופורציה אמיתית לעבודת אימון, לזכיה בתארים, לסבלנות לאימון.
    אוהד הצלחות שרגיל לקלל מהיציע בקיצור.

6. alexshw Member

ישמחו ושוב זה כלל לא מובטח. יזכו במקרה המאוד טוב אבל מבחינת הליגה ומבחינת תחרותיות שלה זה לא ישתפר לדעתי.

אם רוצים מאמן בשביל ליגה אירופית אז סבבה אבל לא זו הכוונת המשורר לדעתי.
    יותר מזה היה להם מאמן שהביא אפילו צ'מפיונס ועוד עם סגל עלוב והגיע לעוד גמר וגם הביא גביע וסגנות. בקיצור גם הצטיין במפעלי גביע וגם הוא הפך למאוס בסופו של יום. השאיר שם טונות של שחקני פח. אדמה חרוכה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/15
  7. oranfu Member

מי שמעניין אותו ITK, אז גם ג'יי, גם גרהאם קלי (זה שאמר שרודג'רס הולך היום בכל מקרה) וגם עוד איזה בחור בשם סאקי (לא יודע מי זה באמת) שנראה דיי מעורבב בכדורגל גרמני (אה כן, גם טוני אוונס) אומרים קלופ.

8. Ori8 Member

אווו, עכשיו זה מתחיל להישמע קצת יותר אמין... די מארציו טוען ש-FSG שוקלים להחתים את די מטאו.

yakov_y, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

חחח

מצארי היה סמוק סקרין :)

Ori8 אוהב/ת את זה.
  10. Ori8 Member

FSG intends to use the break to meet favoured candidates and will go through a formal process before appointing a successor. (Andy Hunter)
    אני מאוד רוצה לקוות שאלו שטויות וברור להם לגמרי את מי הם רוצים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. VAR Member

אני מסכים שאנצ'לוטי לא סוג המאמן שליברפול צריכה אבל להאשים אותו באדמה החרוכה שהוא השאיר אחריו אחרי שעזב זה ליצני. לאנצ'לוטי כמו לכל מאמן אחר שאימן במילאן לפניו ואחריו אין רבע מילה בענייני רכש. דווקא ההצלחה שלו ב2007 עם סגל מבוגר ובינוני (מעוטר ביהלום ברזילאי אחד שהביא את הזכייה במו רגליו) פגעה בו בטווח הארוך כי היא שימשה עלה תאנה לגליאני שהמשיך להזניח עד שהגענו לאיפה שאנחנו היום. לא אנצ'לוטי הוא זה שאחראי שנשארו במילאן טונות של שחקני פח.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אנשים פה מדברים על אנצ'לוטי מבלי להתייחס לדבר שמשותף לכל הקבוצות בהן אימן מאז תחילת המילניום וזה יכולת כלכלית כבירה. במילאן, למעט השנים האחרונות, הוא בנה סגל מפלצתי. אחר כך עבר לצ'לסי, משם לפסז' וסיים בריאל, שכל אחד מהן נמצאת בטופ העשירות של הכדורגל העולמי. אז אלא אם כן בליברפול מצאו מכרה זהב, אני לא רואה את אנצ'לוטי מגיע לשם.
    חוץ מזה, עם כל הכבוד לתזה שלו, יש הרבה יותר מגרעות באנצ'לוטי מאשר יתרונות. ואם כבר התזה הזאת, אז לדעתי אפשר לזקוף חלק רציני ממנה לאריגו סאקי, מורו ורבו של אנצ'לוטי.

מינוי של קלופ יהווה תקווה אמיתית לאוהדי ליברפול, מכיוון שממה שאני קורא כאן רודג'רס היה סוג של בובה של ה-FSG וקשה לי להאמין שקלופ יהיה אחד כזה, אז אם הוא יגיע זה כנראה יצביע על שינוי מחשבתי מהותי בליברפול.

13. alexshw Member

התכוונתי לרפא כמובן. מאמן גביעים שאימן כבר בליברפול בעבר

14. oranfu Member

לא חושב שרודג'רס היה בובה, ממש לא.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא בובה מבחינת ההרכב שמנחיתים עליו, אלא יותר רכש והתנהלות מסביב. ככה לפחות הבנתי מהדברים שלכם פה, אולי אני טועה.

מצב נושא:
הנושא נעול.